- 20 Ağustos 2019
- 1.386
- 1.948
- 133
Bizimde 5 de uyandı 8de zor uyuduSabah 4:30 da uyandık cin gibiyiz. Sadece baş omuzda durmak istiyor ne yapsam ağlıyorrr((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde 5 de uyandı 8de zor uyuduSabah 4:30 da uyandık cin gibiyiz. Sadece baş omuzda durmak istiyor ne yapsam ağlıyorrr((
Bende aşı olunca anneme gidiyorum çok şükür aşı kolay geçiyorBizim atak haftamız anneanne yanındayken denk geldi 4. Ay aşısının ateşini de anneanne ile bertaraf ettik Rabbim yaşayan anne babalarımıza ömür versin vefat edenlere de rahmet eylesinDestek öyle önemli ki...
Bizim de hastalık döneminde emzik bıraktı ama sonra iğleşince tekrar uykuda veriyorum an emip bırakıyor tam tutmuyorKızlar merhaba. Kızım tam 4 buçuk aylık doğum kilosu 3.460dı ilk ay 1 kilo aldı ama sonra gittikçe kilo alımı yavaşladı. Bu ayda sadece 200 gr almış. Buradan ravla yağını önermiştiniz bir şişe bitirdim faydası olmadı. Bugün ilk defa sütümü sağdım 60ml geldi çok üzüldüm. İki haftadır çok yoğundum yeterli beslenemedim suyu da az içtim elbette etkiler ama bu kadar da çok etkileyeceğini düşünemedim. Doktora dün gitmiştik mamayı önermedi biraz daha takip et dedi. Sizce ne yapmalıyım mamaya azar azar başlamalı mıyım yoksa başka bir yol mu denemeliyim
Birde sağdığım sütü avent biberonla vereyim dedim yenidoğan döneminde kullanmıştık 2 numara başlıkla şimdi almadı emziği de bıraktı tekrar döndürebilmem için tavsiyeniz var mı
İnternette kullananlardan bazıları döngüyü tamamen kesiyor falan demıs. Zylinda ile mi hamile kaldınız ilginçmiş yani spirallede hamile kalan çok duydumDoğum kontrol hapı sanırım. Ben hap ile riske atmayı düşünmüyorum çünkü ilk bebeğime hapı bir iki kere unutup içmemekle hamile kalmıştım.doğurur doğurmaz da sipşral taktırdım ve sıfır vukuat Şimdi sipirial taktırmak istiyorum yeniden fırsatını bulursam
Uyandığında çok ağlak oluyor mu sizinkide? Ben artık ışıkları açıp oyun oynadım mecbur o zaman biraz sakinleşti. Gündüz uykularına geçerken çığlık kıyamet ağlıyor artık kendi yoruluyor da bir yerde pes ediyorBizimde 5 de uyandı 8de zor uyudu
Ay benim kızım en baştan beri emzirmek için kucağıma yatirdigimda bile ağlıyor istisnasız her seferinde. Ya diyorum artık emzirecegimi anlayıp aglamaman lazımUyandığında çok ağlak oluyor mu sizinkide? Ben artık ışıkları açıp oyun oynadım mecbur o zaman biraz sakinleşti. Gündüz uykularına geçerken çığlık kıyamet ağlıyor artık kendi yoruluyor da bir yerde pes ediyor![]()
Yenidoğan döneminde yaptık kundak sadece ilk 3 ay. Ztn 7 aylık doğduydu ilk zamanlar bişeyden anlamıyodu. Şimdi çok uyanıkAynı durumdayım 2 gündür. Gündüz uykularımız 30 dk ya düştü. Sürekli mızmız :))) çok şükür ki gece uykuları iyi. Ben bir de yürek yedim kundak yapmayı da bıraktım. Tüm zorlukları aynı anda yaşayıp kurtulayım diyorum :))
Çook geçmiş olsun. Düşe kalka büyür derler üzülme.Biz ilk düşmemizi yaşadık ödüm koptu bişey oldu diye,tam dönemiyordu bende rahat yatırıyordum yatağa.bugün dönerek attı kendini bizde böylelilke döndüğünü öğrendik4. Aya yataktan düşerek girdik malesef
Bizimki ağlama krizlerinde kulağını tutup çekiyor elini ensesine götürüyor saçlarını çekiyor sinir yaptı çocuk daha şimdidenKızlar bide oğlum sürekli kulaklarını turtuyor sizce diş mi? 2 bıçuk aylık olduğundan beri kemiriyor herşeyi salya çoktu ama bu ara kulak tutma rklendi.
Off bende çok istiyorum ama eşim geç geliyor ve onun uyku saati geliyor.Gerçekten nedir bu ataklar herkes aynı yaAl benden de o kadar ben atak haftasını atlattık derken bizim kız bugün beni mahvetti. Gündüz cok zor uyuttum az uyudu diğer günlere gore. Her şeye ağlıyor sürekli miz miz surekli kucak istiyor. Neyi var karnı mi doymuyor acaba dedik yok doyuyorda. Sütümü sagdim verdim icmedi demek ki doymuş dedim. Atak haftasindan çıkmamış miydik yoksa yeni atak doneminde miyiz hiç anlamadım ben bu işi. Eşim işten gelince dedim dışarı çıkalım yoksa ben çıldırcam.![]()
Aynı ya.Birde şimdi öğrendi benim saçlarımdan sinirle çekip çenemi kapıyorBizimki ağlama krizlerinde kulağını tutup çekiyor elini ensesine götürüyor saçlarını çekiyor sinir yaptı çocuk daha şimdiden![]()
O oturaktan ben de alıcam banyoda yıkarken onun içine koyup yıkıyorlarmış. Yazın rahat ederim dedim.Selam kızlar herkesin derdi ortak gibi maşşallah bebişler büyüdükçe dertleri artıyor sankı bizimki dönmeyi öğrendi dönüyor biraz yorulunca sırt üstüne dönemiyor ağliyor zaten yüksek bir yerde bırakmak mümkün değil artık yere battaniye seriyorum sürkli oturma isteği var eskiden evde dünya iş yapardım şimdi uyuduğunda bir iş bitse şükür ediyorum biz bu sürecte bir ameliyat birde enfeksiyon atlattık bunlar kolay geliyor bana enfeksiyon çok zordu 3 gün hastanede kaldık çok şükür geçti el hep ağızda gören elini öpuyor oda elini ağzına koyuyor ağız içi yaraları boğaz enfeksiyon en önemlisi bağırsak enfeksiyon olduk üstüne etiket öpmeyin elini yazcam en sonundailk çocuğum da bu kadar zorlanmadım hasta bir bebek çok zor ya bir haftada 5kilo verdim resmen kucaktan inmez oldu oturak almak istiyorum da o ister mi bilmiyorum oturmayı destekleyici ürün alan varmı önerilerinizi bekliyorum
Yok 15 yıl önce yasmin vardı o çok popülerdi. Başka seçenek var mıydı bilmiyorum. Ama düzenli kullanımda tabi ki işe yarar da ben çok unutkanım güvenemem onu. Korumalığına. Sipiral de ben sorun yaşamadım çok şükür. Şimdi yine taktırıcam hatta hormonlu taktırıcam adet kanamasını da azaltıyormuş onda da rahatlama yaşarım en azından.İnternette kullananlardan bazıları döngüyü tamamen kesiyor falan demıs. Zylinda ile mi hamile kaldınız ilginçmiş yani spirallede hamile kalan çok duydum![]()
Benim kızım da emzirmek için pozisyon aldığımda ağlamasını daha da şiddetli hale getiriyor hatta öyle oluyor ki ağzına memeyi verene kadar ter içinde kalıyorum her zaman olmasa da bazı zamanlar böyle nedenini anlamadım uykusu mu huysuzlaştırıyor nedir bilemedimAy benim kızım en baştan beri emzirmek için kucağıma yatirdigimda bile ağlıyor istisnasız her seferinde. Ya diyorum artık emzirecegimi anlayıp aglamaman lazımBizim gibi olan var mı acaba. Birde bu ağlak halleri ne zaman geçer ya da geçer mi
![]()
Her ay huyları değişiyor sanki giderek kötüleşiyorOff bende çok istiyorum ama eşim geç geliyor ve onun uyku saati geliyor.Gerçekten nedir bu ataklar herkes aynı yaHer gören 40 ı çıksın düzelir diyordu sonra 3 .ayını doldursun düzelir diyolardı 5 aylık oluyoruz hâla düzelemedik
Aynı ya.Birde şimdi öğrendi benim saçlarımdan sinirle çekip çenemi kapıyor![]()
Evet uykusu olduğunda dahada inatlasiyor. Yorgun düşüyor o yuzden emmek istemiyor. Birde benim sütüm tazyikli geldiğinden hep boğulur gibi oluyordu o da etkiledi sanırım. Şimdi o problemi çözdük çok şükür ama etkisi hala devam ediyor.Benim kızım da emzirmek için pozisyon aldığımda ağlamasını daha da şiddetli hale getiriyor hatta öyle oluyor ki ağzına memeyi verene kadar ter içinde kalıyorum her zaman olmasa da bazı zamanlar böyle nedenini anlamadım uykusu mu huysuzlaştırıyor nedir bilemedim
Benim süt mü tazyikli bizim kız mı heyecanlı bilemiyorum ama bizimkinin de hep boğazına kaçar gibi oluyor çok heyecanlı emiyor kıtlıktan çıkmış gibi bi de burnu temizlesem bile yine bir hık hık diye ses illa geliyor Allah'tan kilomuz normal seyrediyor da tüm bunlar çok sıkıntı olmuyorEvet uykusu olduğunda dahada inatlasiyor. Yorgun düşüyor o yuzden emmek istemiyor. Birde benim sütüm tazyikli geldiğinden hep boğulur gibi oluyordu o da etkiledi sanırım. Şimdi o problemi çözdük çok şükür ama etkisi hala devam ediyor.
Çok şükür çok yüksek değildi,ama tabiki çok korktum.biraz ağladı ama sonra gülmeye başlayınca rahatladımAy çok geçmiş olsun bi şeyi yoktur inşallah
Normalde sürekli emziriyordum bugün bahsettiğiniz şekilde yapmaya başladım 40ml çıktı sağıma devam etsem de tekrar gelmedi ama bebeğim kendi emdiğinde direkt uykuya geçiyor doymasa huzursuz olurdu diyorum kafam karıştı doğrusuSütünüz sağmaya alışık değilse daha az çıkar, bebeğiniz çok daha fazlasını emiyordur ama sütü artırmak için power pumping methoduyla sağım yapabilirsiniz doktorunuz önermediyse mama başlamayın sütünüz daha da azalır
Güncel kilosu şuan 6 kilo alıyor ancak alım hızı çok düşmüş dedi doktor persentilin altında olmadığı için mamaya başlamadı. Biz de ilk günden beridir anne sütüyle ilerliyoruz. Bayramda her gören bize de öyle söyleyip durdular çocuğun her ağlamasını açlığa bahane edip zayıf doymuyor vs diye diye bizi de çok üzdüler. Ravla yağını çok düzenli kullandım ümitliydim ondan ama hiç fayda sağlamadı. Power pompingi de bugün denemeye başladım inşallah zamanla artar çok teşekkür ederimRavla yağı bende de bir işe yaramadı.aşırı düzenli de kullanamadım ondan da olabilir bilmiyorum.Ben en çok power pompingden fayda gördüm ama az geldikçe strese girmeyin zamanla çoğalacaktır biraz akışına bırakmak en iyisi ancsk o zaman süt artıyor bence.Biz avent 4 numaraya geçmiştik 3 aylık oldduğunda şuan o bile zorluyor yani.Güncel kilonuz nedir bizde sarece anne sütüyle gidiyoruz ama hep az aldı herkes zayıf diiyp duruyor benimde moralim bozuluyor