maşallah diş çıkaran bebişlerimiz de varBuraya gelemeyeli kadar uzun süre olmuş kii nasıl özlemişim anlatamam
Hayat telaşesine o kadar daldım ki kendime ayıracak bir dk bile bırakmadığımı fark ettimHerşey o kadar zor geliyor ki bazen ama kızım tam bir güç kaynağı. Gerçekten anne olmayı çok sevdim küçük bir sırdaş dert ortağı ve arkadaşım oldu
biz yaklaşık 1 ay oldu ek gıdaya geçeli öncesinde de minik minik meyvelerden tattırıyorduk. Yavaştan emekleme pozisyonu almaya başlıyor her gün çalışma yapıyoruz o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam. Koltuğun kenarına tutunarak yürümeyi çok seviyor. Önüne dikkatini çeken bir nesne koyunca onu almak için sıralıyor koltuk kenarında. Tabi desteksiz değil yanlış anlaşılmasın. 2 dişimiz çıktı 3. Diş de bu gün yarın çıkacak çok huysuzuz iki gündür. Göz rengi hala değişmedi inşallah değişmez
Diş için rahatlatıcı şeyler deniyorum ama çok işe yarar bişey bulamadım krem yada tedagil eczane ürünü hiç denemedim şu aşamaya kadar kimyasal alsın istemiyorum hemde sonrasında diş çürüğü yapar diye de korkuyorum. Ama kızımın ağlamasına da dayanamıyorum. Akşam üstü calpol veriyorum bir çay kaşığı o uykuya dalmasını kolaylaştırıyor. Son bir kaç gündür ortaya çıkan bir şey daha var ve beni aşırı korkutuyor aranızda yaşayan var mı bilmiyorum kızım ağzından nefes alırken hıııgh diye ses çıkarıyor nefes alamıyor gibi ilk başta oyun yapıyor sandım çünkü bir arada öksürük yapıyordu bizi görünce gülerken falan oynuyordu öyle. Ama sonra daha da sıklaştı cuma günü hafta sonu da devam etti bu gün fazla yapmadı geçiyor gibi ama Çarşamba gününe randevu aldım gidicem inşallah önemli bişey değildir. Diş için de doktorla konuşup kullanmam gereken bişey varmı onu da sorucam. Sizden doktora soran oldu mu ya Diş için

çok normal ben henüz işte başlamadığım halde bazen tükeniyorum gece uykusunun bölünmesi bölünmenin uzun sürmesi yıpratıcı. eşinizden mi destek alsanız? bi saat siz bakıyorsanız bir saat o baksın sonuçta ikinizde çalışansınız.Ben dün gece bebeğime bağırdım. Çok üzgünüm ve mutsuzum. Ama tükendim artık. 3 buçukta kalktı 5'e kadar uyumadı. Yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor. Sabah işe gidiyorum çok yoruldum. Sürekli saçma sapan hatalar yapıyorum uykusuzluktan. Bir de çığlık çığlığa ağlamaya başladı uyutmaya çalışınca. Sus artık diye bağırdım. Sonra özür diledim ama anlamadı tabii.