- 13 Haziran 2024
- 825
- 1.463
- 33
Oy maşallah tosun paşaBiraz fazla koymuşum midesine göre yedi çocuğum
sevdi en azından semizotunu da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah tosun paşaBiraz fazla koymuşum midesine göre yedi çocuğum
sevdi en azından semizotunu da
amin hepsi iştahlı uyumlu çocuklar olsun inşallahOy maşallah tosun paşane güzel yiyen çocuk darısı bizim başımıza
Bunları yiyen bebek 6 aylık falan mı? Nasıl ekmek falan yiyor bana çok ilginç geldi. Ben korkarım boğulur diye.Gbt canımsın ama bu konuda anlaşamam senle![]()
benim dinlediğim doktor da şunu savunuyor her marka değil elbette ama mesela sütaş en sağlıklı probiyotikleri seçip , zararlı olanları teknolojik imkanlarla eleyebiliyor bu işlemi bizim evde yapma şansımız yok. yani içeriği bulsam paylaşacağım ama benim aklıma yattı bennde biraz yatmasını istedimsütaş alıyoruz biz baktık özellikle içeriğine, ek bir madde yok süt ve maya.
her şeyi veremiyorum tuzlu baharatlı olunca. makarnayı hep çok tuzsuz yaparım vermiştim mesela.
zaten öyle çok çok değil mesela mercimek çorbası yapmıştım ona minik ekmek bandırıp verdim. acı ve aşırı tuzlu olmadığı müddetçe bi iki lokma tadımlık yiyo.
bugün semizotu yemeği ve patates kavurması yapacağım. ona ayırdıktan sonra tuzlarını eklicem bize. salça verebilirsiniz pişmemiş domates sıkıntılı ilk zamanlarda.
dün mesela salçalı makarnayı yedi öyle![]()
İnşallah hepimizinkiler mışıl mışıl kendileri uyuyan bebekler olsunMinnoşlarzaten ipek de severek almiyordu sadece uykuya geçişte vermeme rağmen biraz emcukleyip olmidesi bulanir gibi atiyodu
inşallah alismaz ve kendi kendilerine uyumayw devam ederler
![]()
Evet 2 ay 4 günlükken geçtik ama zaten ek gıda ile birlikte anne sütü oldıgu için mama tüketimi azaldı bizdeSelam kızlar, mama kullanan bebegi olan anneler mamada 2 numaraya tam 6. Ay doldurduktan sonra mı gectiniz /gececeksiniz
Selam kızlar, mama kullanan bebegi olan anneler mamada 2 numaraya tam 6. Ay doldurduktan sonra mı gectiniz /gececeksiniz
Cok mantıklı kademeli gecmek ben de oyle yapayımŞu an 6 ay 5 günlüğüz 1 numaranın son pakedindeyiz. Bitmesine yakın önce günde 1 öğün 2 numara kalan öğünler yine 1numarayı vericem ertesi gün 2 öğün 2 numara kalanı 1 numara vs şeklinde kademeli geçicem 2 numaraya 3-4günde.
Ek gıdada tadımlık gitmiyor musunuz , öğun olarak mı devam ediyorsunuzEvet 2 ay 4 günlükken geçtik ama zaten ek gıda ile birlikte anne sütü oldıgu için mama tüketimi azaldı bizde
şu an tam 6 aylık biz tadımlara dört ay bitimi ile başlamıştık. bebeğin ek gıdaya hazır oluşuyla ilgili aslında tükürükleri diliyle itme azaldıysa, destekli oturuyorsa, öğürme refleksi başladıysa ek gıdaya hazırdır.Bunları yiyen bebek 6 aylık falan mı? Nasıl ekmek falan yiyor bana çok ilginç geldi. Ben korkarım boğulur diye.
ben 6 ay yaklaştı diye 1 ve 2 no birer kutu almıştım. 1 no bitti 6. aya bir hafta kala. 2 numaraya başladık. aksi bi durum olmadıSelam kızlar, mama kullanan bebegi olan anneler mamada 2 numaraya tam 6. Ay doldurduktan sonra mı gectiniz /gececeksiniz
çok zorlamalı ilerlemeyin ama üç gün yoğurt denemeye çalışın. yoğurt alerjen çünkü.Kızlae haftaya 6 ay bitiyor. Bugün tadıma başladım ilk kez yoğurt verdim. Kaşığa ağzını aşıyor ama tadını beğenmedi sanırım yutmak istemedi yüzünü ekşitti. Yine de 3 gün yoğurt mu denetmeliyim?
Geçmiş olsun. Çarşafın içinde kanlı şekilde niye getirdiler ki? Şimdi iyi mi kızınız?Kıyamam biliyorum o duyguyu. 4 aylık hamileyken kızım bademcik geniz eti ameliyatı oldu. O çarşafın içinde kanlı odaya getirince babası bilinci olmayan kızımı kucaklayınca odada yıkılıp kalmıştım. Doktorlar başıma toplandı. Eşimi nadir görürüm ağladığını yatağa bırakıp sarılıp ağladı. Rabbim kimseye göstermesin. En ufak bir operasyon bile insanı korkutuyor söz konusu evlat olunca haklısın.
Çok çok iyi teşekkür ederim. Üzerinden epey geçti ya. Bilmiyorum ki değiştirmemişler önü hep kanlıydı.Geçmiş olsun. Çarşafın içinde kanlı şekilde niye getirdiler ki? Şimdi iyi mi kızınız?
Dun bebeklerimden birisi 7 de kalkıp gece 11 de uyudu ve gunduz toplasan yarım saat uyumadı , birisyle ciddi problem yasıyoruz uykuya geciş komusundaKızlar 6 aylık olduk gündüz uykularınız nasıl kaç saatte bir ne kadar uyuyorlar?Bizim gündüz uykularımız çok kötü![]()
hep standart değil ama çoğunlukla olanı söyleyimKızlar 6 aylık olduk gündüz uykularınız nasıl kaç saatte bir ne kadar uyuyorlar?Bizim gündüz uykularımız çok kötü![]()