• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Emme refleksi ile yiyor çok normal zamanla alısacaktır ve ben de ev yapımı labne ve yumurta veriyorum ama üç gündür peynir altı suyunu atmadım onu ve bir tatlı kasıgı pekmez ile karısıtırıyorum bayılıyorlar tadına pekmezi birşeylere karıştırarak verebiliyoruz sek onermiyorlar ama bir şeylerin içine az miktarda karıstırmak sorun olmuyor
Pekmez henuz denemedim. Uzum pekmezi olur mu yoksa illa keciboynuzu pekmezi mi olmali?

Ben çok duygusallaşıyorum ya işe başlıcam diye 🥺 ama sonuçta o düzene de eninde sonunda döneceğiz. İznimi uzatsam mı diye düşünüyorum ama o zaman da iş hayatımdan çok uzak kalmış olucam müdürlerin tepkisini çekmekten korkuyorum. Ne zor ülkemizde çalışan anne olmak 😩
Babaanne bakacak inşallah herşey yolunda gider 🙏🏻
Allah yardımcınız olsun. Ben iki yıl ücretsiz kullanıyorum uzatma şansın varsa uzatırsın. Kamuda mı özelde mi çalışıyorsun? Bende daha rahat yerdeydim şimdi değişecek yerim büyük ihtimalle başlasam da bırakamam kimseye bizde annem zaten torun bakıyor babaanne de yaşlı bakacak sıhatti yok. Bir de güvenemiyorum kimseye

Allah yardımcınız olsun. Ben iki yıl ücretsiz kullanıyorum uzatma şansın varsa uzatırsın. Kamuda mı özelde mi çalışıyorsun? Bende daha rahat yerdeydim şimdi değişecek yerim büyük ihtimalle başlasam da bırakamam kimseye bizde annem zaten torun bakıyor babaanne de yaşlı bakacak sıhatti yok. Bir de güvenemiyorum kimseye
Ben özelde çalışıyorum. Bankacıyım. İş yeriyle de aramı çok soğutmamam lazım. Yani uzatma şansım var ama yerimi şubemi değişirlerse diye korkuyorum. Babaannesi çok şükür bakacam diyor. Bakalım yaşayıp görcem inşallah iyi olur hepimize bebecikleri huzurla büyütmek nasip olsun.

Internette gordum tarifini.

Dogru mu ekledim bilmiyorum ama tarife buradan bakabilirsiniz. Bende tam gosterilen kivamda tuttu. Yumurtanin sarisiyla karistirip yediriyorum. Sadece cok fazla cikti, bunu ne kadar surede tuketmem lazim bilemiyorum. Birdahakine yarim olcuden yapacagim.

Tsk ederim , tadı nasıl , baya da cıkmıs, ben de deneyeyim 🥰

Pekmez henuz denemedim. Uzum pekmezi olur mu yoksa illa keciboynuzu pekmezi mi olmali?
Üzüm olur ben file marketlerde satılan servet marka olanı aldım doktorunun tavsiyesi ile bu seneki hasattan sipariş ettim dayıma 2 kilo yapacaklar bizim kızlar için o gelene kadar bunu kullanıyoruz

Ben özelde çalışıyorum. Bankacıyım. İş yeriyle de aramı çok soğutmamam lazım. Yani uzatma şansım var ama yerimi şubemi değişirlerse diye korkuyorum. Babaannesi çok şükür bakacam diyor. Bakalım yaşayıp görcem inşallah iyi olur hepimize bebecikleri huzurla büyütmek nasip olsun.
Babaanneler gözü gibi bakıyorlar Hemde çocukla ilgilendikleri için genç kalıyorlar 😊. Rahat yerinizden olmayın . Kazandığımız para artık çok değerli artık bebişten ayrı kalma maliyeti de eklendi. İnşalllah güzel gelecek bırakırız 💕

Babaanneler gözü gibi bakıyorlar Hemde çocukla ilgilendikleri için genç kalıyorlar 😊. Rahat yerinizden olmayın . Kazandığımız para artık çok değerli artık bebişten ayrı kalma maliyeti de eklendi. İnşalllah güzel gelecek bırakırız 💕
Bebişten ayrı kalma maliyeti ne güzel dedin 🥺 Allah bize güç versin. Memeye çok düşkün bi de benim oğlan bakalım nası yapcaz.

Bebişten ayrı kalma maliyeti ne güzel dedin 🥺 Allah bize güç versin. Memeye çok düşkün bi de benim oğlan bakalım nası yapcaz.
Bu sebeple ben yatan maaşımla hep birikim yapmaya çalıştım ilerde oğlana kendim 1+1 ev alcam o kadar birikim yok ama niyetime koydum onun kirası ile harçlık yapar kendine. Ev fiyatları uçar ama hayal kurmak bedava.

Herkese selam biz 7 aylık olduk 🥲kızlar bizim bir sonraki kontrolümüz 8. Ayda olduğu için doktoruma soramıyorum.Soranınız varsa tahin,ceviz rendesi bunlara başladınız mı?
İnstgramda sıkça bebeğine başlaayanları görüyorum.Chatgbt 8. Aydan sonra diyor.
Balık için 7.ayda başlayanlar var chatgbt yine 8. Ay diyor.
Artık çeşitlilik katmak istiyorum ama emin olamadım.

7 ay o kadar büyük bir ay geliyor ki anlatamam.Sanki artık bebek değil de çocuk 🥲 Oturuyor emekliyor ymeek yiyor nerede benim süttoş ağızlı bebeğim ya 🤣 Canavar bir erkek bebek oldu resmen.6 ayla birlikte bebekliği bıraktık gibi geliyor.Yatakta kocaman yer kaplıyor.Kucağıma artık ağır geliyor ahh ahh🥲🥹 Bir tek ben miyim acaba böyle hisseden 😆

Kız bebegi olan arkadaslarım , bez degiştirirken vajina arasını da ıslak mendille siliyor musunuz , nasıl yol izliyorsunuz

Kız bebegi olan arkadaslarım , bez degiştirirken vajina arasını da ıslak mendille siliyor musunuz , nasıl yol izliyorsunuz
Ben hiç ıslak mendil kullanmadım ıslak pamukla siliyorum. Hafifçe aralayıp kaka kalmayana kadar pamuğu nazikçe gezdiriyorum, temizlenmesi zor gibiyse yıkıyorum.
Ama bu aralar iyice zorlaştı tabi yatmıyor 2dk😅

Internette gordum tarifini.

Dogru mu ekledim bilmiyorum ama tarife buradan bakabilirsiniz. Bende tam gosterilen kivamda tuttu. Yumurtanin sarisiyla karistirip yediriyorum. Sadece cok fazla cikti, bunu ne kadar surede tuketmem lazim bilemiyorum. Birdahakine yarim olcuden yapacagim.

2 3 günde tüketmek gerekiyor. Aksi halde hemen bozuluyor. Yarım ölçü yap birlikte yiyip tüketin taze taze yaparsınız

Brokolili nerden aldınız? Mevsim sebzesi değil ya korkuyorum almaya ama kabak patates havuç kırmızı biber üçgeninden de sıkıldım
Ben şu an yurtdışında yaşıyorum marketlerden sadece organik ürün alıp veriyorum. Ama Türkiyede de organik pazarlarda olur diye düşünüyorum.

Bu sebeple ben yatan maaşımla hep birikim yapmaya çalıştım ilerde oğlana kendim 1+1 ev alcam o kadar birikim yok ama niyetime koydum onun kirası ile harçlık yapar kendine. Ev fiyatları uçar ama hayal kurmak bedava.
Allah gönlüne göre versin. Bebeğinin bereketiyle gelir inşallah hayal ettiğin. 🙏🏻

Benim doktorum 3 çişli bezde bir kez sil eğer kakalı bezse hep sil dedi flora bozulmasın diye ve ben da ıslak pamuk kullanıyorum evde dısarda mecbıren mendıl kullanıykrum ama evde hıc mendıl kullanmadım

Korktuğum şey başıma geldi bu sabah oğluşum yatağımızdan düştü 🥺 etrafa yastıklarla bariyer yapıyordum. Ama artık onları da itmiş yastıkla beraber düşmüşler. İnişini hafifletmiş neyse ki alnı biraz kızardı geçti. Ama aklım çıktı 😩
Yanımda yatıramıycam artık çok korktum çok. Yüz üstü düşmüş pat diye bi ses ardın ağlama sesi bi kaldırdım ağzında kan görcem diye bekledim şükür bişey yoktu. Çok ağlamadı hemen sakinleşti. Allah korusun bebeklerimizi 🙏🏻

Son düzenleme:
Korktuğum şey başıma geldi bu sabah oğluşum yatağımızdan düştü 🥺 etrafa yastıklarla bariyer yapıyordum. Ama artık onları da itmiş yastıkla beraber düşmüşler. İnişini hafifletmiş neyse ki alnı biraz kızardı geçti. Ama aklım çıktı 😩
Yanımda yatıramıycam artık çok korktum çok. Yüz üstü düşmüş pat diye bi ses ardın ağlama sesi bi kaldırdım ağzında kan görcem diye bekledim şükür bişey yoktu. Çok ağlamadı hemen sakinleşti. Allah korusun bebeklerimizi 🙏🏻
Çok geçmiş olsun 🥺 Bu minikler bizim aklımızı oynatıyorlar 😢

Cok cok gecmis olsun🙏 bugun bizimkide dustu. Yatagin ortasina koydum sacimi toplamak icin gardolabin aynasina bakiyordum. Anlik birsey nasil oldu anlamadim cok hizli yuvarlanarak koseye gitmis ayaklarini sarkitmis sekilde aynada onu gormemle donup yanina gittim ama yetisemedim. Allahtan bas asagi dusmedi ayaklariyla sarkip dustu basi geriye gitti. Yerde yastiklar vardi Allahim verilmis sadakamiz varmis sadece basi yastiga denk geldi. Ne agladi ne tepki verdi. Ama aklim cikti. Cok saniyelik isler nekadar gozumuz uzerlerinde de olsa malesef yetisemeyebiliyoruz.

Back
X