• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ay biz haftaya tatile gitcez çok heycanlıyım. Yol nası geçicek acaba 6,5 saat miş 😩 oto koltukta oyalamak için bi sürü kitap alıcam yanıma en çok kitaplar dikkatini çekiyor. Sık sıkta mola veririz 🙏🏻 inş uyur yolun çoğunda.

Ay biz haftaya tatile gitcez çok heycanlıyım. Yol nası geçicek acaba 6,5 saat miş 😩 oto koltukta oyalamak için bi sürü kitap alıcam yanıma en çok kitaplar dikkatini çekiyor. Sık sıkta mola veririz 🙏🏻 inş uyur yolun çoğunda.
İki defa götürdük bebekleri , benim kızlar araba salladıkca uyuyorlar Allahtan, 3 saatte bi beslenme ve bez degişimi molasıyla sorunsuz gecirdik sukur

İki defa götürdük bebekleri , benim kızlar araba salladıkca uyuyorlar Allahtan, 3 saatte bi beslenme ve bez degişimi molasıyla sorunsuz gecirdik sukur
Ay ne güzel 🧿🧿
maalesef benim oğlan oto koltuğa yeni alışmaya başladı ilk başlarda pusette falan asla durmazdı. İnşallah artık büyüdükçe daha iyiye gidiyorlar. Uyursa öyle şahane olur.

ben de bunları aldım
hiç yüzüne bakmadı 🤣

Eklentiler

• IMG_7342.webp
    IMG_7342.webp
    130,6 KB · Görüntüleme: 39
Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

selam kızlar çok fena hastayım ateş ağrı halsizlik oğlumu nerdeyse hiç görmedim bugün. :( bide adet eklendi üstüne ama nasıl adet olmak perişanım 🥺 dikkat edin salgın varmmış yarın gidicem kovid bakıcaklar

Ben kovid pozitif çıktım çınara iki gündür yaklaşmıyorum ama önceden bulaş olma ihtimali var tabi. bişeyi yok aslında bugün sadece uyurken bi öksürmüş baya. çok kafama takılıyor bulaşırsa naparız bilmiyorum hastalığı atlatmasına atlarır ama lanet hastalığın nörolojik periferik etkileri var nerde ne hasar bırakır bilmiyorum 😭 benim nörolojik hastalıklarım ilk kovid geçirişimfrn sonra oldu çok korkuyorum

Ben kovid pozitif çıktım çınara iki gündür yaklaşmıyorum ama önceden bulaş olma ihtimali var tabi. bişeyi yok aslında bugün sadece uyurken bi öksürmüş baya. çok kafama takılıyor bulaşırsa naparız bilmiyorum hastalığı atlatmasına atlarır ama lanet hastalığın nörolojik periferik etkileri var nerde ne hasar bırakır bilmiyorum 😭 benim nörolojik hastalıklarım ilk kovid geçirişimfrn sonra oldu çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım ya bu sıralar herkesten covid duyuyorum herkesin bebesi covid olmuş :( benimki 2 aylıkken geçirdi maalesef inşallah bi sıkıntı etki bırakmamıştır şimdilik sorun yok gibi ama :( sende nasıl rahatsızlıklar oluştu canım?

Kızlar ek gıda süreciniz nasıl gidiyor. Bebekleriniz neler yiyor. Hangi tarifleri deniyorsunuz kaç kez veriyorsunuz. Ne kadar veriyorsunuz? Benim kız 7 aylık oldu ama pek iştahlı değil :( belli şeyleri yiyor, meyveleri asla ağzına bile sürmüyor

Geçmiş olsun canım, elimizden bir şey gelmeyecek düşünceler bunlar. Hastasın bir de üzme kendini. İyi düşün, herhangi bir etkisi olmayacak inşallah 🙏🏻
Kızlar ek gıda süreciniz nasıl gidiyor. Bebekleriniz neler yiyor. Hangi tarifleri deniyorsunuz kaç kez veriyorsunuz. Ne kadar veriyorsunuz? Benim kız 7 aylık oldu ama pek iştahlı değil :( belli şeyleri yiyor, meyveleri asla ağzına bile sürmüyor
Biz dün ilk defa kahvaltıya başladık yumurta sarısıyla. Çok kuru kuru geldi tabii, içine anne sütü kattım da kıvam aldı biraz öyle daha rahat yedi. Öğlen yoğurt yiyor en başından beri, meyve ekledim zamanla. Ama benim oğlum da aşırı meyve düşkünü değil tatlı olmalarına rağmen. Akşamları da fix buharda tatlıpatates-kabak-bezelye-kırmızı biber ezip yediriyorum yine yoğurtla. Bugün tadına baktım özür diledim oğluşumdan😂 telafi edeceğim dedim. Bu karışımı da tadına bakıp tek yemiyor, yoğurt karıştırıyorum öyle yiyor. 3 gün kuralıyla gittik biz o yüzden daha tam öğüne geçemedik, tadımlara devam. Aceleye gerek yok diye düşünüyorum zaten emmeye devam ediyor. Asıl karnını doyuran anne sütü

Ben cok yavastan aldım sureci, 7 . Ay bitti , biz gunde sadece bir defa belirli urunlerden yiyoruz, yumurta sarısı yogurt karısımı, bugun de kabak ve havuc puresi biraz yediler, istemedikleri yerde duruyorum, tadım yaptıgımız urunlerle devam ediyorum aklıma geldikce ve zamanım oldukca , ama bu konuda ben de cok azimli degilim , yavas yavas gidiyoruz

Çok geçmiş olsun canım ya bu sıralar herkesten covid duyuyorum herkesin bebesi covid olmuş :( benimki 2 aylıkken geçirdi maalesef inşallah bi sıkıntı etki bırakmamıştır şimdilik sorun yok gibi ama :( sende nasıl rahatsızlıklar oluştu canım?
covidlerden sonra ellerimde titreme, bilişsel bozukluklae oldu klavyede ctrl c v arka arkaya yapamadım gibi. nörolojiye gittim mr çekildi lezyonlar vardı. hala var teşhisim net yok. lezyonların bana etkisi bilinç bulanıklığı, yoğun baş ağrısı her gün ama bu hiç kesilmiyor, takipteyim şimdi öyle kaldı teşhissiz

bebeğinize test yaptılar mı?
oğlum da ateş başladı inlemesi var. siz de belirtiler nasıldı
bir gram gücüm vardı çöktüm. ilgilenemiyorum da temas etmeyim diye.

bebeğinize test yaptılar mı?
oğlum da ateş başladı inlemesi var. siz de belirtiler nasıldı
bir gram gücüm vardı çöktüm. ilgilenemiyorum da temas etmeyim diye.
Bizde ateş sürekli 38 oluyordu düşüp çıkıyordu gece de devaö edince sabah hastaneye gittik influenza covid testi yapıldı idrar kan alındı. Covid pozitif çıkınca anladık canım. Çocuk inliyodu atwşlenince çok kötüydü. Sabahına iyi oldu bi daha ateşi çıkmadı biz imkan vermedik pozitif çıkacağına bi baktık pozitif maalesef

Bizde ateş sürekli 38 oluyordu düşüp çıkıyordu gece de devaö edince sabah hastaneye gittik influenza covid testi yapıldı idrar kan alındı. Covid pozitif çıkınca anladık canım. Çocuk inliyodu atwşlenince çok kötüydü. Sabahına iyi oldu bi daha ateşi çıkmadı biz imkan vermedik pozitif çıkacağına bi baktık pozitif maaleseft
tedavide nasıl bi yol izliyolar antiviyotik çözüm değil buna bana da semptom bastırıcak bişeyler verdiler.

Back
X