- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.301
Ayyy kızlar hepinizden Allah bin kere razı olsun hem yolcuyum şuan hem hamileyim bakınBenim de eşim yurtdışında ben de tek kalıyorum evde, annem hayatta değil eşimin ailesi farklı bir şehirde babam falan da yurtdışında.. ama acil bir şey olursa ambulansı aramayı düşünüyorum ben sonrası zaten hallolur bir şekilde.. hem arkadaşların söylediği gibi doğum hemen bir anda gerçekleşen bir şey değil özellikle ilk gebelik ise .. yani ailenizin yetişebilme şansı çok yüksek o yüzden içinizi ferah tutun her şey de en güzel şekilde olacak inşallah
Bebeğin senin tüm duygularını hissediyor o yüzden başkaları yüzünden ne kendini ne bebişini üzmeİlk gebelik canımm çok duygusal oldugum icin kendimi durduramıyorum birşey oldugunda ağla ağla olan bana oluyor o yüzden en güzeli böyle olması
Kuzum zaten hep öyleydi aman cahil aman küçük ama benim hormonlardan dolayı boğazına yapısmamak icin sonucta eşimin ailesi yüz yüze bakacağız patilerimi göstermek istemiyorum yoksa onun hakkından gelirimdeBebeğin senin tüm duygularını hissediyor o yüzden başkaları yüzünden ne kendini ne bebişini üzmedaha da küçükmüş zaten cahilliğine ver onun da
Öyleyiz çoğumuz sanırım, kasılma, aralıklarla gelen ağrılar, nefes almayı bile zorlaştırıyor bazen kasılmaAy bebek cok kasiliyor ya hafifde karin agrim var gelip gidiyor bu haftalarda normal mıydı kizlar ben herşeyi unutmuşum esimde hep bu dönemde ayni seyi söylüyorsun diyor.33+3 uz bugün
Kızlar selam.. günaydın iyi bayramlar tekrar hepinize. Benim bir sorum olacak, bebişe philips aventin silikon olan Biberon ve emziklerinden aldım. Doğum öncesi sterilize edip hastane çantama eklemek istiyorum. Kaynatsam mı yıkasam mı sıcak suda mı bekletsem nasıl yapsam bilemedim özellikle ikinci çocuk annelerinin ya da bu işlemi yapmış annelerin önerilerini bekler gözlerinizden öperim
Bende de ikisi var, mustelaya içeriği temiz değil diyenler var ama biraz araştırmıştım öyle kötü değil yani. Hemşire olan bir kız içeriğinde kimyasal olması içeriği temiz değildir gibi anlatmıştı.Mustela ve Sudokrem aldım
Benim de ikinci hamilelik ve bunda birinciden farklı olarak çok keskin kramplarım oluyor ta 20 li haftalardan beri. Ama kilit kelime “düzenli sancı” hemen kaç dakikada bir geldiğini ve ne kadar sürdüğünü not al rahatlaAy bebek cok kasiliyor ya hafifde karin agrim var gelip gidiyor bu haftalarda normal mıydı kizlar ben herşeyi unutmuşum esimde hep bu dönemde ayni seyi söylüyorsun diyor.33+3 uz bugün
.Öyleyiz çoğumuz sanırım, kasılma, aralıklarla gelen ağrılar, nefes almayı bile zorlaştırıyor bazen kasılma
Ay yok düzenli degil sanki gerci not almadim hic birseyim hazir degil dahada panik oldum hemen baslicam Hazirliga bes islak mendil filan aldim hemen .hepimizin ayni seyleri yaşıyor olmasi beni bir nebze rahatlatiyorBenim de ikinci hamilelik ve bunda birinciden farklı olarak çok keskin kramplarım oluyor ta 20 li haftalardan beri. Ama kilit kelime “düzenli sancı” hemen kaç dakikada bir geldiğini ve ne kadar sürdüğünü not al rahatla
Ben de araştırdım aklıma yatan bu ikisi oldu canım çevremdekiler de çok övdüBende de ikisi var, mustelaya içeriği temiz değil diyenler var ama biraz araştırmıştım öyle kötü değil yani. Hemşire olan bir kız içeriğinde kimyasal olması içeriği temiz değildir gibi anlatmıştı.
Sudokreme içeriği çok iyi değil diyorlar evet ama etkisi çok iyi. İlk bebeğimde içeriği çok temiz bi pişik krem kullanıyordum ama bi türlü geçmedi baya kötü oldu sudo krem bi iki güne toparlamıştı. Bence o yüzden küçük de bi tane edinilebilir.
Doktorum günde 7-8 tane olması normal diyor, arkadaşların da dediği gibi olduğu an süre tur bakalım, 20 dk arayla olursa düzenlidir. Bebek büyüdükçe biraz daha artıyor o toplanmalar. Sen yine de hazırlıklarını bitirmeye çalış son haftalar rahat edersin.
Ay yok düzenli degil sanki gerci not almadim hic birseyim hazir degil dahada panik oldum hemen baslicam Hazirliga bes islak mendil filan aldim hemen .hepimizin ayni seyleri yaşıyor olmasi beni bir nebze rahatlatiyor
Yaaa canımsınnnCanımsınnn plesentanın Yus yukarı çıkmasını diliyorumeşim de aşırı panik ama birkac kişiden dogumun hemen başlamadıgını duymuş ya o yüzden içi daha rahat.
Ben de mustela ve sudokrem aldım. Mustela pişik önlemek için kullanılıyormuş. Sudokrem bebek pişik olduysa iyileştirmek amaçlı kullanıyormuş. Gebe eğitimde sudokrem her zaman kullanmayın pişik olursa kullanın demişti ebeBen de araştırdım aklıma yatan bu ikisi oldu canım çevremdekiler de çok övdü
Doktorum günde 7-8 tane olması normal diyor, arkadaşların da dediği gibi olduğu an süre tur bakalım, 20 dk arayla olursa düzenlidir. Bebek büyüdükçe biraz daha artıyor o toplanmalar. Sen yine de hazırlıklarını bitirmeye çalış son haftalar rahat edersin
Bizde sizi merak ettik çok şükür iyisiniz. Allah kolaylık versin. Bundan sonrası sağlıkla kolaylıkla geçsin inşaallah amin@lady peacock
Hastaneden çıkışım verildi kızlar bir gun sonra ama sezaryen olduğum için yazamadim tam niyetlendim bizim ki mikirdanip meme kavgasi yaptık . Alistirmaya calisiyorum hic firsatim olmadi buraya yazmak icin kusura bakmayın. Zor bir süreç oldu
Simdi kiyafetlerin etiketini kesip hemen yikamaya başladım.Her isim son dakikadir zaten some terazi burclulugu problems.tek tarafli kasilma var sanki ya bir tarafinda toplaniyor gibiBen de araştırdım aklıma yatan bu ikisi oldu canım çevremdekiler de çok övdü
Doktorum günde 7-8 tane olması normal diyor, arkadaşların da dediği gibi olduğu an süre tur bakalım, 20 dk arayla olursa düzenlidir. Bebek büyüdükçe biraz daha artıyor o toplanmalar. Sen yine de hazırlıklarını bitirmeye çalış son haftalar rahat edersin
Herkese merhaba iyi bayramlar32+3 te Nst sancım 100 lere çıktı ama ben hissetmiyordum muayane edip açıklığa bakıldı ve 2.5 cm açılma ile hastaneye yatışım yapıldı iki gün hastane de yattım durdumaya çalıştılar ciğer geliştirici antibiyotikler ve 10-12 serum takıldı açılma ilerlemedi doktor evde istirahat ederek beklememi söyledi 4 saatte bir nidicard ilaç içiyorum 33+4 olduk karnımda kasılmalar oluyor sancım henüz yok böyle bir durum yaşayanız varmı biraz daha beklermi sizce tuvalet dışı kalkmıyorum ama yatmak evde korkuyla beklemek çok zor Salı tekrar muayenemiz var
Ay cidden mıiiKızlar bu arada benim başımda belki 15 senedir falan seboreik dermatit var. Ve ne kullanırsam kullanayım asla geçmedi. En pahalı şampuanlar, kortizonlu ilaçlar vs hiç geçirmemişti. Geçenlerde bebek için hem mustelanın hem de sivenonun şampuanını almıştım. Şu mustelayı bi kendim deneyeyim dedim. Şu an şampuan yarıya falan geldi galibaartık benim şampuanım oldu. Resmen başım aşırı rahat ettirdi epeydir bu kadar rahat etmiyordum. Egzaması olan varsa tavsiye ederim
Yaa böyle hikayeleri duyunca seviniyorum teşekkür ederim içimde bir umut oluyor en azındanİlk gebeligimde canım 34ten itibaren 2cm açılma ve sancıyla doguracagim diye babamlari arayıp başıma topladım, bekledik bekledik 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdumbu hikayeyi burada bininci kere yazıyorum heralde bünyeye göre değişir ama öyle sancı açıklık var diye çat diye olmuyor, nişan gelse günlerce bekliyorsun mesela, benim suyum geldi yine o gün dogurmadim sancı tutmadı ertesi gün doğum yaptım, dinlenmene bak, herşey vaktini bekler, vakti dolduysa ne yaparsan yap tutamazsın zaten
Hiç stres yapma hiçbirimiz ilk değiliz, son da olmayacağız, anca telaşla stresle beklemiş oluyoruzYaa böyle hikayeleri duyunca seviniyorum teşekkür ederim içimde bir umut oluyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?