2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Simdi kiyafetlerin etiketini kesip hemen yikamaya başladım.Her isim son dakikadir zaten some terazi burclulugu problems.tek tarafli kasilma var sanki ya bir tarafinda toplaniyor gibi
rdrsn aa ne kadar da aynısınız bir şey olmaz ondan endişe etme stres yapma hiç, içine sinmiyorsa süre tut çok düzensiz oluyorlar ve dinlenince geçiyor

rdrsn aa ne kadar da aynısınız bir şey olmaz ondan endişe etme stres yapma hiç, içine sinmiyorsa süre tut çok düzensiz oluyorlar ve dinlenince geçiyor
Acilen yikadim serdim .ama asla sorumsuz degilim yaaa sorumsuz insanlarla da anlaşamıyorum hic yaparim bana verilen gorevi ama canım isteyince .40 dakikada bir kez oldu diger 40 dakikaya bakicam simdi ama düzenli degil sanirim derinlere inmeye calisiyor gibi bebem

Eklentiler

• IMG_20250608_221501.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 62
Kocam yüzünden erken doğurucam şu an sinirden. Ne sinir oluyorum beceremediği konularda tek başına işe girişiyor. Ya şunu duvara monte edecek bak dedim sen yapamazsın bekle bakarız sonra. Bu saatte vız vız vız matkapla hem duvarın içine etti hem tahtanın içinde çiviyi kırdı nasıl başardı bilmiyorum. Hayır komşular bu saatte bu ses ne deseler haklılar. Ayy buraya böyle yazdığımı görse küser ama çatlıcam sinirden yaa

Amaaannn erkekler bazen laf anlamaz, bazen beceriksiz olabiliyor ama sorsan asla kabul etmezler

Kabul etmiyor zaten alışkanlığım olmadığı için acemiyim diyor. Valla kötü bişey demek istemediğim için karnım taş gibi oldu çocuk bile karnımda gerildi
Boşver olan olmuş artık, ne desen nafile, kızdan kendine zarar, bebisine yorgunluk.olur, ben bosveriyorum, yapacak birşey yok çünkü, kendimi de kafamı da çenemi de yorsam neye yarar

Adamlara bayramlarda tatlı yedirmeyin benimki de yokladı ama kocaman bi hayır alınca döndü uyuyor şimdi
Ya siz yazmışsınız konu geçmiş ama görünce güleceğim geldi dün gece tam yattım kızı zor uyutmusum zaten yaglanip etmişim yatıp dinlenicem ayaklarım olmuş kütük gibi.. Karşı koltukta yatıyor benimle ilgilenmiyorsun da diyor. Babamlardayız bir de.. çıldırdım çıldırdım.. Tatlıyı yedin yedin baba mı sariyorsun dedim gece 2 oluyor saat. Ne ilgisi bekliyorsun şuan Allah aşkına dedim şimdi sırası mı? Zaten yasakladı doktor 32de malum. Ben de özlüyorum tamam da şuan hem yasak hem de babamlardayız yani gece gece adamın alınganlık yapacağı tuttu küsüyor bir de

Kızlar pijama almadıysanız bunu gönülden tavsiye ederim aldıysanız bile yedek edinin incecik penye bı kumaşı var tiril tiril 100de 100 pamuklu bayıldım üzerimde yok gibi ben bı kaç tane pijama aldım ama evde giymek için de böyle bişey istedim malum sicaklardan bunalacagiz fiyatına göre çok çok iyi bı ürün tam temmuz analarina göre

annemin hayatta olmasını çok istedigim dönemlerdeyim dediğin yerde kalbimin içi cız etti. Çünkü bu ay sonu annemin seneyi devriyesi.

anneme her an ihtiyacım var gibi ama şuan x3 belki x10

Halledicez arkadaşım, Rabbim güç kuvvet versin

Valla leydim ben muzu filan çoktan geçtim çok abartmadım ama gayet bayram ruhunu mideme yaşattım ona rağmen yükselmedi şekerim artık haftaya kadar da ekstra dikkat edicem haftaya hem özel hem devlet randevum var bakalım hayırlı haberler alırım inşallah

Bunlar bi tatlı yeyince bi de babaya gidince inadına istiyor ya

kızlar bişi dicem benim bugün sürekli sanki hep çişim varmış gibi karnım dolu ve sertti sanki hep sıkışmışımda çişimi tutuyor gibiyim hala da öyle su çok içiyorum ama tutmuyorum gidiyorum hemen ama bu sefer çok azıcık yapıp çıkıyorum ve sürekli bütün gün kasılma halindeyim

Bunlar bi tatlı yeyince bi de babaya gidince inadına istiyor ya
Hiç sorma ya hiç sorma babaların evi yasaklı bölge ya inadına akıllarına geliyor. Bir de tatlıyı da yiyor tabi kaç gündür gece gece küsüyor bir de yengeç burcu some problems alınganlık ve küsmek

Mekanları cennet olsun
10 sene oldu vefat edeli annem.ama ihtiyacım olmadıgı bir zaman yok
Hallederiz EvelAllah bizde anneyiz güçlü olmak zorundayız .sana da sabır diliyorum
bir hayat daha var kavuşacağız Yalan dünyanın ayrılıgından ne olacak diye teselli ediyorum kendimi.

Benn oğlumu 40+0 da doğurdum.
Ekim 2023 annesiyim topikte de çoğu 38den sonra doğurdu 39 da çoktu ama 40.hafta evet sanki daha azdı ya
Bu gebeliğimde bir sorun olmazsa 38+4te alacak doktor sezeryana

Evet evet koruma amaçlı kullanılıyor mustela ben oğlumda her gün bir kez mustela sürdüm hiç pişik olmadı dişleri çıkana kadar
Sudokrem sevmedim ama ilk pişiğinde sürdüm sanki arttı pişik.
Mustelanın stelotopia serisi var o da çok güzel öz8ellikle nemlendiricisi oğlumda atopik dermatit var en iyi o geldi şimdi tabi o da yetmiyor da ama onu da beğenmiştik

Ahahahah yaa bide ortaya hatir gönül konuyuyorlar yaaaa .bidr yasakli bölge ya daha cok cezbediyor onları .benimkide ayni gunde bir iki kez benimle ilgilenmiyorsun diye kulağıma fisildiyor ilgi derken ben onun niyetini biliyorum.Ay beklesinler baba olmaninda az bedeli olsun yaa herseyi biz cekiyoruz.sabaha karşı nasil kramp girdi bacağıma agriyla uyandim ağlayacağım zor tuttum kendimi 2-3saat gecti sende hep oluyor yaa hamielikte diyor alistim bisiy olmaz filan demek istiyor heralde önceden yasayinca o aciyi hafif atlatiigimi düşünüyor heralde dogum icinde aynisini soyluyor sürekli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…