• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi yürüyerek 2 dakika eve ve benim hastanemde araçla 15 dakika aslında.
Çok iyi geldi Lady mesajın Allah razı olsun şu mesajına bile gözlerim doluyor aşırı duygusalım annemin hayatta olmasını çok istedigim dönemlerdeyim atlatıcam inş
Kıyamam sana aşkım benim 💕

Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi yürüyerek 2 dakika eve ve benim hastanemde araçla 15 dakika aslında.
Çok iyi geldi Lady mesajın Allah razı olsun şu mesajına bile gözlerim doluyor aşırı duygusalım annemin hayatta olmasını çok istedigim dönemlerdeyim atlatıcam inş
Eğer ilk gebelikse zaten hemen hızlıca olmuyor kasılmalar başlayıpta doğana kadar baya bir vakit var canım o sebeple ben olsam kendi evimde beklerdim😌 zaten son zamanların biraz anlayışlı olsalar nolur sanki kimse kimsenin halinden anlamıyor ya

Sağlıkçıların en çok da kendi meslektaşlarına yaptıkları eziyete hayret ediyorum ya. Kan alma nedir. Çocuk tekmelemesini vs geçtim başlı başına stres ortamı zaten. Bebeği, yaşlısı, hasta yakını tarafından sağlıkçı kan almada o kadar mobinge uğruyor ki 😔 bari hamilelikte değiştirselermiş. Neyse olabildiğince tekme atacak çocuklardan uzak dur bari 😔 biz kendimizi korumazsak kimsenin umrunda değiliz malesef 😔 yarın doğuma girecek olsak bugün niye nöbete gelmedin derler 🤣
Kesinlikle haklısınız 😢

Eğer ilk gebelikse zaten hemen hızlıca olmuyor kasılmalar başlayıpta doğana kadar baya bir vakit var canım o sebeple ben olsam kendi evimde beklerdim😌 zaten son zamanların biraz anlayışlı olsalar nolur sanki kimse kimsenin halinden anlamıyor ya
İlk gebelik canımm çok duygusal oldugum icin kendimi durduramıyorum birşey oldugunda ağla ağla olan bana oluyor o yüzden en güzeli böyle olması

Sevgili deneyimli anneler, temiz içerikli pişik kremi olarak ne önerirsiniz?
Sarı kantaron yağı pisige yaniga birebir daha temiz içerikli bişey yoktur sanırım 😘
Mustela ve Sudokrem aldım
Sudokremi bı kaç kişi içeriğinin temiz olmadığını söyledi biraz araştır derim canım ben hiç bakmadım gerci mustela en temiz içerikli ürün sanırım ama bence yinede kantaron yağı derim 😁

Sarı kantaron yağı pisige yaniga birebir daha temiz içerikli bişey yoktur sanırım 😘

Sudokremi bı kaç kişi içeriğinin temiz olmadığını söyledi biraz araştır derim canım ben hiç bakmadım gerci mustela en temiz içerikli ürün sanırım ama bence yinede kantaron yağı derim 😁
Ben instagramda dr ayca kalkan’ı takip ediyorum. Kendisi bepanthol, mustela ve sudocream’in içeriklerinin temiz olmadığı ile ilgili bir gönderi paylaşmış. Ben weleda almaya karar verdim

Ben instagramda dr ayca kalkan’ı takip ediyorum. Kendisi bepanthol, mustela ve sudocream’in içeriklerinin temiz olmadığı ile ilgili bir gönderi paylaşmış. Ben weleda almaya karar verdim
Mustelayi bilmiyodum Bepanthol ve sudocremi duydum ama yinede fabrikasyon ürünü ne kadar temiz olabilir ben sarı kantaron ve organik zeytinyağı temin ettim o yüzden pekde arastirmiyorum aslında pişik kremi işini ☺️

Benim oğlumun cildi atopik, ishalden pişik olmuştu kantaron yağını tavsiye ettiler sürdüm Allah'ım çocuğun poposu mahvoldu yanmış gibi kabuklandi, yeni yürüyordu yazık çocuk poposunu kaldırıp uyurdu asla düz falan yatamazdi, ne çok ağlamıştım o agladikca bebeğin cildinde bı noktada denemeden aslaa ama aslaaa böyle şeyleri direkt denemeyin

Teşekkürler, fikir sormadım zaten ben araştırarak bunlara karar kıldım ve arkadaşa tavsiyede bulundum canım.

Benim oğlumun cildi atopik, ishalden pişik olmuştu kantaron yağını tavsiye ettiler sürdüm Allah'ım çocuğun poposu mahvoldu yanmış gibi kabuklandi, yeni yürüyordu yazık çocuk poposunu kaldırıp uyurdu asla düz falan yatamazdi, ne çok ağlamıştım o agladikca bebeğin cildinde bı noktada denemeden aslaa ama aslaaa böyle şeyleri direkt denemeyin
Aktardan alınan mı el yapımı mı ?

Büyük ihtimalle doğal değildir canım ben el yapımı yaptırıyorum çok güvendiğim birine cildide hassassa olabilir tabiki tavsiyen için teşekkürler mutlaka bı yerinde deneyip öyle kullanırım 😘

Teşekkürler, fikir sormadım zaten ben araştırarak bunlara karar kıldım ve arkadaşa tavsiyede bulundum canım.
Fikir sordunuz demedim ama içeriğinin temiz olmadığını bildiğim bı ürün olduğunu söyledim kendi evladima kullanmiycagim gibi sizede tavsiye etmem tavsiyede eden olursa bildiklerimi paylaşmak isterim sen kullan temiz yada kirli içerik uslubunuz çok kaba !! ayrıca fikir paylaşımı yapmak için burda bulunuyoruz ya

Aktardan alınan mı el yapımı mı ?

Büyük ihtimalle doğal değildir canım ben el yapımı yaptırıyorum çok güvendiğim birine cildide hassassa olabilir tabiki tavsiyen için teşekkürler mutlaka bı yerinde deneyip öyle kullanırım 😘

Annemler kendileri yapar doğal, kantaron toplarlar, babam fabrikadan zeytinyağı alır hep, yani hazır olan değil, sonra doktor polenin tozun zararlı olduğu cilde çiçek poleni olan yağ mi sürdün dedi ben aydınlanma yaşadım daha tövbe ettim 🥹

Annemler kendileri yapar ya doğal, kantaron toplar babam fabrikadan zeytinyağı alır hep, yani hazır olan değil, sonra doktor polenin tozun zararlı olduğu cilde çiçek poleni olan yağ mi sürdün dedi ben aydınlanma yaşadım daha tövbe ettim 🥹
Aklımda olsun denemeden kullanmayim her bebek her cilt aynı olmuyor bana iyi gelen bı başkasına fayda yerine zarar verebiliyo teşekkür ederim canım ❤️

2 saatlik mesafe canım aramızda
Ergenlik tamam bu zamana kadar hep bu yüzden dedim salla gitsin ama şu dönemler sallayamıyorum tek bana degil evlerine kim gelse gitse herkese öyle annesini herkesten kıskandığı icin sürekli olay sürekli bi kaus kayınvalidem de arada kalıyor yoksa ümüğüne yapışasım geliyor😂 sizlerle paylaşmak iyi geldi kızlar hepinizden Allah razı olsun
Kaderdaşımm bak orası da zaten 2 saat uzaklıktaymış. Orada kalacak olsan yine kendi hastanene uzak olacaksın. Evin daha yakın. Hem kızların söylediği gibi şu dönemde stressiz olmak ya da en az stresle geçirmek en önemlisi. Hem diyelim ki suyun geldi doğum zaten hemen başlamıyor. Hatta benim çoğu arkadaşım suları geldikten sonra duşa falan girmişler öyle tavlayacak hazırlanıp çıkmışlar yola. Senin pekala çok vaktin olacak. Zaten çoğumuzun eşleri çalışıyor gündüzleri. Benim eşim de bazen gece nöbetlerine kalabiliyor. Yani aslında çoğumuz yalnızız 😀 eşim de aşırı panik. Sürekli kendimi çok sorumluluk altında hissediyorum tüm sorumluluk bende diyip duruyor 😀 ya korkma dedim. Suyum gelirse gideriz hastaneye sen napcaksın sanki 🤣

Annemler kendileri yapar doğal, kantaron toplarlar, babam fabrikadan zeytinyağı alır hep, yani hazır olan değil, sonra doktor polenin tozun zararlı olduğu cilde çiçek poleni olan yağ mi sürdün dedi ben aydınlanma yaşadım daha tövbe ettim 🥹
Yara yanıklarda kullanılıyor ama hic bebek icin kullanıldığını duymadım bende zaten .

Kaderdaşımm bak orası da zaten 2 saat uzaklıktaymış. Orada kalacak olsan yine kendi hastanene uzak olacaksın. Evin daha yakın. Hem kızların söylediği gibi şu dönemde stressiz olmak ya da en az stresle geçirmek en önemlisi. Hem diyelim ki suyun geldi doğum zaten hemen başlamıyor. Hatta benim çoğu arkadaşım suları geldikten sonra duşa falan girmişler öyle tavlayacak hazırlanıp çıkmışlar yola. Senin pekala çok vaktin olacak. Zaten çoğumuzun eşleri çalışıyor gündüzleri. Benim eşim de bazen gece nöbetlerine kalabiliyor. Yani aslında çoğumuz yalnızız 😀 eşim de aşırı panik. Sürekli kendimi çok sorumluluk altında hissediyorum tüm sorumluluk bende diyip duruyor 😀 ya korkma dedim. Suyum gelirse gideriz hastaneye sen napcaksın sanki 🤣
Canımsınnn plesentanın Yus yukarı çıkmasını diliyorum 🤲 eşim de aşırı panik ama birkac kişiden dogumun hemen başlamadıgını duymuş ya o yüzden içi daha rahat.

Benim de eşim yurtdışında ben de tek kalıyorum evde, annem hayatta değil eşimin ailesi farklı bir şehirde babam falan da yurtdışında.. ama acil bir şey olursa ambulansı aramayı düşünüyorum ben sonrası zaten hallolur bir şekilde.. hem arkadaşların söylediği gibi doğum hemen bir anda gerçekleşen bir şey değil özellikle ilk gebelik ise .. yani ailenizin yetişebilme şansı çok yüksek o yüzden içinizi ferah tutun her şey de en güzel şekilde olacak inşallah 🥰

Back
X