• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar bi soru şimdi ben 35+2 deyim şu an da korse için bu hafta mı ölçü alacağım

sarıldım sana kocaman benim görümcem yok çok şükür kıskanın 😀
Benim var ama çok şükür her şeyi yapıyor ya çağırıyorum yukardan geliyor makina boşaltma yerleştirme ütü vs onda 😂 olursa da hayırlı görümceler olsun 😂

Kızlar bende ağustos görünümlü Temmuz annesi olacagim benim karnımda 2 gündür sertleşme var ama sertlesiyor sonra hareket yada tekme atıyor kasılma mi hareket mi çözemedim de bunun yanında bel yada kaşık ağrısı vs yok sizce endişelenmeli miyim ? Bu arada 22. Haftadan beri serklajim var riskli gebeligim de ondan soruyorum

Kızlar ya beni güldürdünüz gece gece😂(burada gecenin ikisi. Klasik rutinim son mesaja kadar okuyup yatmak🙃)

sizlere günaydınlar bu arada💐💐💐

Ben de bu akşam debelene debelene ayak tırnaklarımı kestim dedim inş doğuma kadar götürür bu beni😂 siz şu an ulaşabiliyor musunuz ayak tırnaklarınıza😂

Kızlar ya beni güldürdünüz gece gece😂(burada gecenin ikisi. Klasik rutinim son mesaja kadar okuyup yatmak🙃)

sizlere günaydınlar bu arada💐💐💐

Ben de bu akşam debelene debelene ayak tırnaklarımı kestim dedim inş doğuma kadar götürür bu beni😂 siz şu an ulaşabiliyor musunuz ayak tırnaklarınıza😂
Günaydın🌸
Ben ulaşıyorum ya sıkıntı yaşamıyorum, çorabımı filan da rahat giyiyorum 🙈
Acaba bende mi sorun var😀

Günaydın kızlarr gece çok fena kabuslar gördüm ya aniden doğumum evde oluyor çocuğu bir anda kucağımda buluyorum tabii sarın hemen battaniyeye 112 yi arayın fln diyorum anneme eşime ama 112 gelince apgar skoru kötü diyor hemen hastaneye alıyorlar küveze giriyor 2.5 kg doğmus minicik bir sey rüyamda sinir stres ağla ağla bir uyandım mahvolmuşum ya dua ede ede bir hal oldum 😌 Bir de kaç gündür sağ elim çok uyuşuyor benim ya neden acaba

Günaydın kızlar 🌺 Benim gece inanılmaz bir ağrım oldu. Dün tüm gün gezdik. Aslında gittiğim yerlerde hep oturdum ama gece eve geldiğimizde saat 2ydi. Sağ tarafım semsertti bebek sürekli oraya toplandı bi ara ağrıdan ağladım. En son gece 5 e kadar 20şer 30 ar dakikada bir geldi gitti ağrı. Hastaneye gitmek için her ayağa kalktığımda tamam ağrı geçti diyip geri yattım ama gitse miydim bilmiyorum. Uyuyakalmışım. Çok şükür şimdi iyiyim 🥰 artık doğuma kadar böyle olacak herhalde 😔 bi de 3 arkadaşım mesaj attı 3 ü de beni rüyasında görmüş doğum yapıyormuşum evde 🤣

Kızlar bende ağustos görünümlü Temmuz annesi olacagim benim karnımda 2 gündür sertleşme var ama sertlesiyor sonra hareket yada tekme atıyor kasılma mi hareket mi çözemedim de bunun yanında bel yada kaşık ağrısı vs yok sizce endişelenmeli miyim ? Bu arada 22. Haftadan beri serklajim var riskli gebeligim de ondan soruyorum
Yalancı sancı oldugunu düşünüyorum. Ben sık yaşıyorum. Tüm karnım taş gibi sertleşiyor bir süre rahatsız hissediyorum sonra gevşiyor bebek hareket etmeye başlıyor.

Öyle durumlarda mutlaka otur veya uzan ve bol su iç. Magnezyum almayı ihmal etme. Kasılmaları azaltıyor.

Günaydın kızlarr gece çok fena kabuslar gördüm ya aniden doğumum evde oluyor çocuğu bir anda kucağımda buluyorum tabii sarın hemen battaniyeye 112 yi arayın fln diyorum anneme eşime ama 112 gelince apgar skoru kötü diyor hemen hastaneye alıyorlar küveze giriyor 2.5 kg doğmus minicik bir sey rüyamda sinir stres ağla ağla bir uyandım mahvolmuşum ya dua ede ede bir hal oldum 😌 Bir de kaç gündür sağ elim çok uyuşuyor benim ya neden acaba
Muhtemelen bir kaç gündür erken doğum olsa naparız endişesi yaşadıysan o da bilinç altına işlemiş olabilir canım🥺
Hepimiz sağlıkla alacağız inşallah kucağımıza dua edelim kötüyü düşünmeyelim 🙏🏻🫠

Yalancı sancı oldugunu düşünüyorum. Ben sık yaşıyorum. Tüm karnım taş gibi sertleşiyor bir süre rahatsız hissediyorum sonra gevşiyor bebek hareket etmeye başlıyor.

Öyle durumlarda mutlaka otur veya uzan ve bol su iç. Magnezyum almayı ihmal etme. Kasılmaları azaltıyor.
Aliyorum magnezyum progestan iğne falan ama öyle sandım falan yok sadece karnım kasiliyor 2 gündür insallah birsey olmaz :(

Hiç sorma ya hiç sorma 🤣🤣 babaların evi yasaklı bölge ya inadına akıllarına geliyor. 🤣 Bir de tatlıyı da yiyor tabi kaç gündür gece gece küsüyor bir de 🤣🤣 yengeç burcu some problems alınganlık ve küsmek 🤣🤣
Yengeçler işte bizim çocuklar da yengeç olcak Rabbim yardım et 😀

Günaydın kızlar 🌺 Benim gece inanılmaz bir ağrım oldu. Dün tüm gün gezdik. Aslında gittiğim yerlerde hep oturdum ama gece eve geldiğimizde saat 2ydi. Sağ tarafım semsertti bebek sürekli oraya toplandı bi ara ağrıdan ağladım. En son gece 5 e kadar 20şer 30 ar dakikada bir geldi gitti ağrı. Hastaneye gitmek için her ayağa kalktığımda tamam ağrı geçti diyip geri yattım ama gitse miydim bilmiyorum. Uyuyakalmışım. Çok şükür şimdi iyiyim 🥰 artık doğuma kadar böyle olacak herhalde 😔 bi de 3 arkadaşım mesaj attı 3 ü de beni rüyasında görmüş doğum yapıyormuşum evde 🤣
Dün akşam benim de ilk defa ağrım oldu diyebilirim ama sanki hiç yaşamadım bu ağrıyı korktum da bir yandan .
Oğlanı uyutucam öncesinde duş aldırmam lazım ama çocukla ilgilenemedim bile normalde kucağımda uyuyor ama ağrım olduğu için direk yatırıp yanına uzanayım dedim onda da uyumadı oturup kucağıma alınca ağrılar da şiddetlendi.
Uyuyunca dinlendim gece 1 gibi ancak geçti biraz, diyaframı sıkıştırıyo alta da baskı yapıyor sanki iki türlü de nefesimi kesiyor kasıklarım felaket ağrıdı karnım taş gibi oldu yani sizin ağrılar böyle mi oluyor?
Benim 2.gebeliğim ama ağrı sızı bilmezdim bu gebeliğimde son iki haftadır biraz zorlanır oldum dün dedim heralde benim sancım var takip edeyim gidelim doktora çok şükür geçti rahatladım ama tehlike çanları çalmaya başladı artık.
Şimdi iki hafta daha nasıl çalışacağım onu düşünüyorum 🥺

Aliyorum magnezyum progestan iğne falan ama öyle sandım falan yok sadece karnım kasiliyor 2 gündür insallah birsey olmaz :(
Sen tedbirini al, duanı et, takdiri Allah’a bırak. 🌺
Yalancı sancı olması normal. Bak hepimiz yaşıyoruz. Hatta hastanede yattım ben bir süre ama bak evdeyim üstünden haftalar geçti. İns sağlıkla zamanında doğacak bebeğin. Güzel düşün dua et. Kendini de yorma.

37. Haftadan selamlar :anneadayı:

Bol WC ye kalkmalı, sağa sola dön(eme)meli, sıcaktan bunalıp sütyenle yatmalı bi geceden sonra herkese günaydın :KK25:

Eklentiler

• IMG_5916.webp
    IMG_5916.webp
    20 KB · Görüntüleme: 21
Sen tedbirini al, duanı et, takdiri Allah’a bırak. 🌺
Yalancı sancı olması normal. Bak hepimiz yaşıyoruz. Hatta hastanede yattım ben bir süre ama bak evdeyim üstünden haftalar geçti. İns sağlıkla zamanında doğacak bebeğin. Güzel düşün dua et. Kendini de yorma.
İnşallah Rabbım.kimsenin kucağını boş birakmasin hayırla sağlıkla kucağımıza alalim.insallah 🩷

.
Olmaz canimm, ne -ne zaman başladı artık haftaları günleri şaştım ama kasılma cogumuzda var haftalardır, biraz geriye gidip bak istersen yorumlara, bebiş top gibi mi oluyor ne yapıyor iki seksen geriniyor mu anlayamadık, kasılıyor kasiliyor nefes almayı bile güçleştiriyor bazen

37. Haftadan selamlar :anneadayı:

Bol WC ye kalkmalı, sağa sola dön(eme)meli, sıcaktan bunalıp sütyenle yatmalı bi geceden sonra herkese günaydın :KK25:
Off son düzlükteyiz ya sardı beni bir heyecan bir telaş 🥰
Ev çarşamba pazarı gibi doğum iznine ayrıldığım hafta temizlik için bir abla çağırıp halledeceğim koltuk ve halıları da yıkamak lazım
Abla gelmeden dolap içlerine de girmeliyim ve bunları 37+0dan sonra yapabileceğim🥲
Umarım o zamana kadar bir şey olmaz 🙏🏻
Doktorum da 4 temmuza sezeryan günü verdi zaten hadi hayırlısı 🫠🙏🏻

.

Olmaz canimm, ne -ne zaman başladı artık haftaları günleri şaştım ama kasılma cogumuzda var haftalardır, biraz geriye gidip bak istersen yorumlara, bebiş top gibi mi oluyor ne yapıyor iki seksen geriniyor mu anlayamadık, kasılıyor kasiliyor nefes almayı bile güçleştiriyor bazen
Son 2 gündür başladı bayramda tanıdıklara gittim ama arabayla.gittjm oturdum evet karnım çok kasiliyor acıda oluyor ama öyle karın ağrısı bela ağrısı gibi değil 31+3oldum sanki erken gibi daha

Back
X