- 10 Aralık 2017
- 2.081
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.801
Gördüm gördüm sarı fırtına uçmuş yineYa bazen de acayip konular geliyor malum yazsann sınırın bozuluyor yazmasan gönül razı değil
Akşam vardı işte bir tane konu gördün mü bikac kişi banlandi, gel de o kadına cevap verme yani
Tüp bebeğe imitasyon diyor, birinden intikam almak için yalancı şahit tutuyor, dünde vajinusmuslar tedavi olmasın bilmemm ne diyorsonra da adam bana yasak koyuyor
Günaydın balımGüüü naaaayyy dınnnnn
Benim 6.aydan beri bulantım oluyor özellikle sabahları, prilam içmezsem o gün ya da ertesi gün istifra ediyorum doktor bir şeye bağlaöaya gerek yok hamilelikte oluyor dedi (tansiyondan şüpheleniyordum) o yüzden şiddet ve miktar çok değilse günde 1-2 olabilir normalmiş canım.Biz mide bulantısı girince işin içine korktuk hani zehirlenme falan mi oldu yediğim bişeyden diye geldik testler falan temiz çıktı ama yatırdı yine hamileliğin 8. Ayina gidiyorum bu kadar ödemim hiç olmamıştı bir şiştim ki sormayin kızlar
Ben de çok duydum ama temizlik yaptıkları için doğum tetiklendi diye düşünüyordum yıllardır, meğer hormonlardanmış:)Ben bunu duymuştum ama söylemek istemedimbirkac arkadaşım ne agrı ne sancı diyip evi komple temizlediler sonra doğuma
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızSelam kızlar
Kendi Dr uma kontrole gittim kilosu 4 çıktı boyu haftası ile uyumlu ama kilosu fazla olduğu için küçük oluyor dedi.
Cmt alalım seni doğuma dedi bende ilk çocuğumda da normal doğum oldu haftasonuydu Dr lar doğru düzgün gelmedi çocuk Dr geldi hemen geri gitti şimdi de bunları yasamak istemiyorum dedim. Tamam dedi ilk konustugumuz gibi pzt yapalım o zaman dedi.
Pzt ye kayıt yaptırdık kan verdim on ödememi yaptım pzt saat 6 da hastane de olun dedi. Kahve ve bitter çikolata al yanına dedi spinal olacak doğum bakalım dualarınıza talibim kızlar sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah amin
Ya benim iki gündür vajinada batma ağrı çok oluyor sanki çıkacak diyorum içimden bence sancı orda olmuyor ya belde karında oluyor o bebeğin başı baskı yapıyor gibi geliyor bana ama sorucam bi doktoraKızlarım günaydın,
Gece ara ara bir ağrı vurdu tecrübeli annelere sormak istiyorum böyle vajinada kabız olmuşum da tuvaletimi yapmaya çalışıyomuşum gibi bir ağrıydı. Sancı olduğunu düşünüyorum ama konduramadım da
Benim kayınvalidemde annenden sonra gelirim fln demeye başladı valla gelse mi gelmese mi daha iyi bilmiyorum her seye bir yorum yapıp yok sütün var mı yok sarılık şöyle bu kadar doktora gider miymiş gazı var bunun doymadı üşüdü bebe şimdiden afakanlar basmaya başladıSenle aynı şeyleri hissediyoruz. Benim çevremdeki herkes doğuma gelmek istiyor ama beni bu durum çok geriyor. Ben o sırada ne durumda olacağım bilmiyorum ve kimseylede ilgilenmek istemiyorum sadece çocuklarıma odaklanmak istiyorum bakalım nasıl olacak.
Kayınvalidem hatta şimdiden gelmeyi teklif etti, yardım edecekmiş bana ben şok. Arada kızıma bakmaya gelir ama sadece bakar kendi ağzıyla dedi bu yıla kadar yemek dahi yapmadım sadece gelirim torunumla oynarım giderim diyeBelki doğuma çağırmayız diye erkenden gelmek istiyor, ama biliyorum hastanede takılcak sonra gidicek bana desteği olmayacak sonra birde anlatımını dinleyeceğim
Kasılmam var diye gittiğimde vajinal usg ile bakmışlardı doktor nişanın yerinde duruyor , rahim ağzı uzunluğun iyi diye bana göstermişti, ordan usg ile görülen birşey olduğunu düşündüm eğer yanlış anlamadıysam. Sana baktıp birşey dediler mi?
Benim iç bacaklarım bayadır ağrıyor ordaki kaslar çok güçsüzmüş demek ki diyorum yatakta dönerken fln aşırı ağrıyorKızlar selam sizde iç bacak kasık ağrısı oluyor mu, çok fena hareketsiz iyiyim ama hareket ederken kasiklarim iç bacaklarım acıyor sağa sola dönerken bile çok fena. Dün 37 oldum artık diken üstündeyim bide haberci olabilir mi bu ağrılar
Canım sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum, bu süreçte çok güzel baktın büyüttün bebişini şimdi kavuşma vaktiniz. Birkaç günün tadını çıkar bol uyu dinlen, yemek konusunda kendini şımart biraz. Dualarımız sizinle olacakSelam kızlar
Kendi Dr uma kontrole gittim kilosu 4 çıktı boyu haftası ile uyumlu ama kilosu fazla olduğu için küçük oluyor dedi.
Cmt alalım seni doğuma dedi bende ilk çocuğumda da normal doğum oldu haftasonuydu Dr lar doğru düzgün gelmedi çocuk Dr geldi hemen geri gitti şimdi de bunları yasamak istemiyorum dedim. Tamam dedi ilk konustugumuz gibi pzt yapalım o zaman dedi.
Pzt ye kayıt yaptırdık kan verdim on ödememi yaptım pzt saat 6 da hastane de olun dedi. Kahve ve bitter çikolata al yanına dedi spinal olacak doğum bakalım dualarınıza talibim kızlar sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah amin
İç bacak hiç yaşamadım ama vajina kemiklerim bu birkaç gün özellikle çok ağrıyor gece dönerken gözümden yaş geldi ağrıdan sanki yere düşecek gibi bir his.Kızlar selam sizde iç bacak kasık ağrısı oluyor mu, çok fena hareketsiz iyiyim ama hareket ederken kasiklarim iç bacaklarım acıyor sağa sola dönerken bile çok fena. Dün 37 oldum artık diken üstündeyim bide haberci olabilir mi bu ağrılar
Aa günü belirlediniz hayırlısı olsun canım çok heyecanlııı inşallah sağlıkla kolayca gelir minikSelam kızlar
Benim kayınvalidem de annem de bize 10 saat mesafede ve İKİSİ DE doğumdan 1 hafta önce gelecekler. Ne gelme diyebildik ne fikrimizi soran oldu... Kaç gün kalacaklar şimdiden eşimle bunu merak ediyoruz. Bari sıralı gelseler yani ne gerek var. Ev çok küçük ya 2+1 2 kedi 1 köpek 1 bebek eşimle ben ve 2 anne. Of yazarken ruhum daralıyor. Küçük de değiliz 35+ yaş idare ederiz bir şeyleri ya. Bu kadroyu bir de doğum için hastaneye götüreceğiz hepsinin hazırlanması oyalanması bilmem nesi ayrı. Öf yani. Nur topu gibi mini stresim (hiç başka derdim yoktu çünkü)Benim kayınvalidemde annenden sonra gelirim fln demeye başladı valla gelse mi gelmese mi daha iyi bilmiyorum her seye bir yorum yapıp yok sütün var mı yok sarılık şöyle bu kadar doktora gider miymiş gazı var bunun doymadı üşüdü bebe şimdiden afakanlar basmaya başladı
Ay evet bari sıralı gelsinler öyle daha çok fayda olur herkes bi anda dolunca her kafadan bir ses çıkıyorBenim kayınvalidem de annem de bize 10 saat mesafede ve İKİSİ DE doğumdan 1 hafta önce gelecekler. Ne gelme diyebildik ne fikrimizi soran oldu... Kaç gün kalacaklar şimdiden eşimle bunu merak ediyoruz. Bari sıralı gelseler yani ne gerek var. Ev çok küçük ya 2+1 2 kedi 1 köpek 1 bebek eşimle ben ve 2 anne. Of yazarken ruhum daralıyor. Küçük de değiliz 35+ yaş idare ederiz bir şeyleri ya. Bu kadroyu bir de doğum için hastaneye götüreceğiz hepsinin hazırlanması oyalanması bilmem nesi ayrı. Öf yani. Nur topu gibi mini stresim (hiç başka derdim yoktu çünkü)
38+3 olacak canımAa günü belirlediniz hayırlısı olsun canım çok heyecanlııı inşallah sağlıkla kolayca gelir minikhaftası kaç oluyor tam
ya ama haklı bir gerilim yaşıyoruz yaşlılar bir işe yaramıyor hazır arkalarını topluyoruz çok delice ama diyorum ki yemek yapacaklar ocağı silmicekler ben kalkar silerim duramam makinaya çamaşırı nasıl atarlar kim bilir falan falan işte haa sonra iyi olunca gelsinler ben onlara hizmet eder güzelce ağırlarımSenle aynı şeyleri hissediyoruz. Benim çevremdeki herkes doğuma gelmek istiyor ama beni bu durum çok geriyor. Ben o sırada ne durumda olacağım bilmiyorum ve kimseylede ilgilenmek istemiyorum sadece çocuklarıma odaklanmak istiyorum bakalım nasıl olacak.
Kayınvalidem hatta şimdiden gelmeyi teklif etti, yardım edecekmiş bana ben şok. Arada kızıma bakmaya gelir ama sadece bakar kendi ağzıyla dedi bu yıla kadar yemek dahi yapmadım sadece gelirim torunumla oynarım giderim diyeBelki doğuma çağırmayız diye erkenden gelmek istiyor, ama biliyorum hastanede takılcak sonra gidicek bana desteği olmayacak sonra birde anlatımını dinleyeceğim
Kasılmam var diye gittiğimde vajinal usg ile bakmışlardı doktor nişanın yerinde duruyor , rahim ağzı uzunluğun iyi diye bana göstermişti, ordan usg ile görülen birşey olduğunu düşündüm eğer yanlış anlamadıysam. Sana baktıp birşey dediler mi?
Sancı kısmı gözükmüyor sancın var mı , bir sey çıkmaz inşallah tahlillerden canımYine bir nst sonucu ama öğle arasına kaldım sonuçlar öğleden sonraya
Ve benim karnımda kaşıntı vardı bahsetmiştim burda da çatlaklardan sonra oldu doktor gördü safra asidi testi yaptır dedi bir şey çıkarsa yatış yapılır dedi
Akşama özel hastaneye gidip yaptırmam gerekiyor umarım kötü çıkmaz sonuçlar
Hastanede doğaldan ziyade kokusuz tercih etmeliyiz sanki. Bende siveno vardı kokmuyor onu aldım ama kullanmayabilirim de çocuk rahatsız olursa emin değilim.Ben de çok duydum ama temizlik yaptıkları için doğum tetiklendi diye düşünüyordum yıllardır, meğer hormonlardanmış:)
Doğal deodorant/roll on alan var mı hastane için? Yves Rocher organik roll on'lar yeterince doğal mıdır acaba sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?