• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Hala geliyor mu kuzum ? Durdu mu yoksa ? Şimdi işe gitmek için uyanmıştım lavaboya gittim yine iki damla pembe leke gelmiş. Aradım doğum iznini başlayacağımı söyledim işe gitmeyeceğim ne olur ne olmaz . Dün açıklık da sancı da çıkmadı aslında ama bu nişan mı diye de endişe ettim
Geliyor canım günde 1 defa 1 damla kadar sadece, eğer tiksinmezsen google a yazınca neye benzediği çıkıyor benimki oradaki görsellere biraz benziyordu.

Gunaydin kizlar
Yalniz grubumuz fena hareketlendi bir anda costu bebeler 🫣
Taranta Taranta gobeginin ust kisimlarinda bir yumusama rahatlama var mi ? O asagi indigini gosterebiliyormus.
Bakalim benimde 11.30 da randevum ne diyecek bu gobek dusmesine🥹
Günaydın canım, evet var 😁😁 bu bebekler yine de bayramda uslu uslu durdular kimse annesini üzmedi 🥳 artık bizim hareket zamanlar başladı Haziran annelerinde doğurmayan 1-2 kişi kalmış 🙊

Günaydın canım, evet var 😁😁 bu bebekler yine de bayramda uslu uslu durdular kimse annesini üzmedi 🥳 artık bizim hareket zamanlar başladı Haziran annelerinde doğurmayan 1-2 kişi kalmış 🙊
Ooof geliyor gelmekte olan🥹😂😂
Bizim bebekler soyle 1 hafta daha dayansa minikolar ya biraz iste ondan heyecanlaniyorum😂

Umutvari Umutvari bacim ne olur artik ise gitme sen yat dinlen allah askina 🙂↔️

Geliyor canım günde 1 defa 1 damla kadar sadece, eğer tiksinmezsen google a yazınca neye benzediği çıkıyor benimki oradaki görsellere biraz benziyordu.
Aiy evet ya şu an gelen ve dün ilk başta gelen benziyor görsellere :( benim daha çok erken ya

Aiy evet ya şu an gelen ve dün ilk başta gelen benziyor görsellere :( benim daha çok erken ya
O doğumu başlatmıyor endişe etme strese girme canım, bak 1 hafta olacak benim daha sancım bile artmadı daha duracak bence birkaç hafta. Senin plasenta konumu nedeniyle öyle olmuştur diye düşünüyorum bir de, belki nişan değildir gerçekten.

benimde gelecek olan annem kaynanam kız kardeşim ve arkadaşım memleketten bunların hepsi ayrı şehirlerde uzakta beni de strest sarıyor hepsi bir gelmese daha iyi diye biz zaten evde kalabalığız onlar gelecek bakalım ne olacak sadece arkadaşımı istiyorum ben aslında diğerlerine sırayla gelin demek istiyorum ama eşim diyor olmaz ayıp kaynanam yaşlı annem yaşlı hazır biz onlara hizmet edeceğiz bu zaten belli sırf torun derdine gelicekler yoksa yardıma değil eşime diyorum hepsi bir gelmesin derken bu gidişle ani bir doğumla yanlız kalıcam hastanede kalbimde bu fesatlık varken:)
Senle aynı şeyleri hissediyoruz. Benim çevremdeki herkes doğuma gelmek istiyor ama beni bu durum çok geriyor. Ben o sırada ne durumda olacağım bilmiyorum ve kimseylede ilgilenmek istemiyorum sadece çocuklarıma odaklanmak istiyorum bakalım nasıl olacak.
Kayınvalidem hatta şimdiden gelmeyi teklif etti, yardım edecekmiş bana ben şok. Arada kızıma bakmaya gelir ama sadece bakar kendi ağzıyla dedi bu yıla kadar yemek dahi yapmadım sadece gelirim torunumla oynarım giderim diye :D Belki doğuma çağırmayız diye erkenden gelmek istiyor, ama biliyorum hastanede takılcak sonra gidicek bana desteği olmayacak sonra birde anlatımını dinleyeceğim :(

Tecrübeli annelere bir sorum var. Bugün gelen pembe leke ve sonrasındaki kanama çok miktarda değildi ya o yüzden acaba bu bir nişan gelmesi olabilir mi diye aklıma takıldı. Ama nişan geldiğinde herhangi bir açılma ya da nst de bir sancı görülmesi gerekmez miydi ? Açılma vs yok dediler. Öyle açılma olmadan nişan gelir mi ?
Kasılmam var diye gittiğimde vajinal usg ile bakmışlardı doktor nişanın yerinde duruyor , rahim ağzı uzunluğun iyi diye bana göstermişti, ordan usg ile görülen birşey olduğunu düşündüm eğer yanlış anlamadıysam. Sana baktıp birşey dediler mi?

Günaydın güzel hamişler 🤗 Dün akşam benim doktorum nöbetçiydi bi gideyim görüneyim istedim içim rahat etmedi. Gittim nst de sancı çıkmadı muayenedede sıkıntılı bi durum yoktu çok şükür. Hala makat gelişli ve doktor bu saatten sonra dönmesi zor ayaklarının konumundan ötürü dedi. Ayakları aşağıda olduğu için beni zorluyor baskı sancı yapıyor olabilirmiş. Gerçektende hareketleri artık bazen acı vermeye başladı. Hele ayaktaysam o hareket ederken çok fena. 38 e kadar içerde kalması hedefimiz ayakta kalma yorulma çok yürüme dedi. Çok hareketli olur çok baskı yaparsada doğumu başlatabilirmiş. Kasılmalar ve gelen lekelenmeler erken gelmeye çalışmasının belirtisi olabilirmiş. 1 haftada 200 gr almış 2700 kilosu şu an. İnş 3-3.5 arası olur öyle doğar. Çikolata sipariş ettim o gelmeden doğmasın 🙈 bide abileri karne almadanda gelmesin 🙊 şu 10 günü sakin az hareketle geçirmek için çabalıycam. Bebişlerimiz zamanında gelsin inşaAllah küveze girmesinler 37 yi bulalım en azından hepimiz..

Aynen bebiş ne zaman isterse, benim son üç dört hafta bir cm açıklık vardı. Ama yine 40 ı beklemişti yani
Ben de oğlumu 34te 2 cm açıklık ve sancı var dediler 40+6da akşam suyum geldi ertesi gün doğurdum, keyiflerini bekliyoruz 😂 😂

Kızlar dün okudum okudum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. Pazartesiye kadar ara ara bakabilecegim. Dün çok hareketlenmis burası zor bitirdim okuya okuya Umutvari Umutvari bacım öncelikle geçmiş olsun. Çok merak ettim sonra baktım iyiymişsin çok sevindim ❤️ Nisan benim mukuslu pembe-kırmızı arası bir akıntıydı ve baya devam etti pedle gezmistim. Taranta Taranta ve dün kontrole giden tüm arkadaşlarım sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah.. Haberlerinizi okudukça sizlerle mutlu oluyorum sizlerle üzülüyorum. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alalım kucağımıza.. az kaldı az daha dirensin bebislerimiz 37den sonra gelebilirler.. Bende şimdilik bir şey yok bebek hareketli, kontrolüm pazartesi ilk defa nst gircem 36da. Bayramda amcamın hanımı bebek aşağı inmeye başlamış ama daha tam inmemiş üst kısmın açılmış ama daha vakti var dedi hadi inşallah az daha beklesin dedim 🤣 PenceredekiKiz PenceredekiKiz bebeğim muhtemelen o hissettigin baskı sancıdır doğuma yakın öyle tuvalet varmış hissi vardı tetikte ol bitanem Ateş kuzuma söyle az daha beklesin 1 hafta daha dursun ❤️😍

Peki karnını daha aşağıda hissediyor musun? Doğum yaklaşınca bebek doğum kanalına doğru ilerlet ve karın düşer, o zaman ciğerler rahatladığı için hafiflemiş hissedermişiz. Ama alt kısımlarındaki ağrılar da yokmuş daha çok pozisyonla alakalı gibi geldi doktorun dediği gibi
Yok cnm bu seferde alt karında ağrılar sıklaşırdı galiba pozisyon değiştirdi aynen hazır ağrılar yokken bütün işlerimi yapıyım bugün ne olur ne olmaz ☺️☺️

O doğumu başlatmıyor endişe etme strese girme canım, bak 1 hafta olacak benim daha sancım bile artmadı daha duracak bence birkaç hafta. Senin plasenta konumu nedeniyle öyle olmuştur diye düşünüyorum bir de, belki nişan değildir gerçekten.
O endişe ettirdi biraz. İnternette okudum nişandan sonra hemen de başlayabilirmiş bir kaç hafta da sürebilirmiş doğumun başlaması. Benim doğumumun zaten kendi kendine başlamaması gerek :( sabah sabah panik oldum. En azından bi 36. Haftaya gelebilseydik nasıl olcak hiç bilmiyorum daha 33 deyiz. Cuma günü kontrolüm var tekrar bakacak doktor umarım o gün her şey yolunda çıkar kuzucum. Seni sık sık takip edeceğim 😀
Senle aynı şeyleri hissediyoruz. Benim çevremdeki herkes doğuma gelmek istiyor ama beni bu durum çok geriyor. Ben o sırada ne durumda olacağım bilmiyorum ve kimseylede ilgilenmek istemiyorum sadece çocuklarıma odaklanmak istiyorum bakalım nasıl olacak.
Kayınvalidem hatta şimdiden gelmeyi teklif etti, yardım edecekmiş bana ben şok. Arada kızıma bakmaya gelir ama sadece bakar kendi ağzıyla dedi bu yıla kadar yemek dahi yapmadım sadece gelirim torunumla oynarım giderim diye :D Belki doğuma çağırmayız diye erkenden gelmek istiyor, ama biliyorum hastanede takılcak sonra gidicek bana desteği olmayacak sonra birde anlatımını dinleyeceğim :(

Kasılmam var diye gittiğimde vajinal usg ile bakmışlardı doktor nişanın yerinde duruyor , rahim ağzı uzunluğun iyi diye bana göstermişti, ordan usg ile görülen birşey olduğunu düşündüm eğer yanlış anlamadıysam. Sana baktıp birşey dediler mi?
Aaa o öyle bir şey miymiş. Dün hiç bir şey söylemediler onunla ilgili. Önceki gün vajinal ultrason yapmışlardı. Ertesi gün leke geldi. Acaba o esnada plesentaya falan mı baskı yaptılar ki belki de kanama o yüzdendir diye düşündüm şimdi. Dün sadece doktorum bir hafta içerisinde doğum beklemiyorum dedi. Önemli bir şey görse herhalde eve göndermez ciğer geliştirici yapardı diye düşünüyorum
Kızlar dün okudum okudum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. Pazartesiye kadar ara ara bakabilecegim. Dün çok hareketlenmis burası zor bitirdim okuya okuya Umutvari Umutvari bacım öncelikle geçmiş olsun. Çok merak ettim sonra baktım iyiymişsin çok sevindim ❤️ Nisan benim mukuslu pembe-kırmızı arası bir akıntıydı ve baya devam etti pedle gezmistim. Taranta Taranta ve dün kontrole giden tüm arkadaşlarım sağlıkla gelsin bebekleriniz inşallah.. Haberlerinizi okudukça sizlerle mutlu oluyorum sizlerle üzülüyorum. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alalım kucağımıza.. az kaldı az daha dirensin bebislerimiz 37den sonra gelebilirler.. Bende şimdilik bir şey yok bebek hareketli, kontrolüm pazartesi ilk defa nst gircem 36da. Bayramda amcamın hanımı bebek aşağı inmeye başlamış ama daha tam inmemiş üst kısmın açılmış ama daha vakti var dedi hadi inşallah az daha beklesin dedim 🤣 PenceredekiKiz PenceredekiKiz bebeğim muhtemelen o hissettigin baskı sancıdır doğuma yakın öyle tuvalet varmış hissi vardı tetikte ol bitanem Ateş kuzuma söyle az daha beklesin 1 hafta daha dursun ❤️😍
Nişan kaç gün geldi kuzum peki bi de ne kadar sonra doğum başladı

Yok cnm bu seferde alt karında ağrılar sıklaşırdı galiba pozisyon değiştirdi aynen hazır ağrılar yokken bütün işlerimi yapıyım bugün ne olur ne olmaz ☺️☺️
Doğum habercisi olan şeylerden biri de anlık rahatlama, enerji patlaması, temizlik yapma isteğidir biliyor musunuz kızlar 😂😂

Doğum habercisi olan şeylerden biri de anlık rahatlama, enerji patlaması, temizlik yapma isteğidir biliyor musunuz kızlar 😂😂
Geldi bizim temizlik müptelası 🥰 eşin haklı bu arada, ben de ne zaman gece uyanıp kk gezsem uyuyamıyorum konudan konuya atlıyorum dün 1,5 saat uyumadan buralarda gezmişim 03.00 -04.30 arası

Ben bunu duymuştum ama söylemek istemedim 😂 birkac arkadaşım ne agrı ne sancı diyip evi komple temizlediler sonra doğuma
Bende de olmuştu ya iyice rahatlamıştım ağrı sızı yoktu bikacgun full temizlik düzen yaptım, sonra okumuştum işte iç güdüsel doğum olmadan önce yuva kurma iç güdüsü olusuyormus enerji patlaması yasnaiyormus faln, tam anlamıyla yaşadım, eskiler der ya temizlik yapardım şunu yapardim ederdim, olağan birşey yani acayip bı durum değilmiş 😂

Geldi bizim temizlik müptelası 🥰 eşin haklı bu arada, ben de ne zaman gece uyanıp kk gezsem uyuyamıyorum konudan konuya atlıyorum dün 1,5 saat uyumadan buralarda gezmişim 03.00 -04.30 arası
😂😂
Ya bazen de acayip konular geliyor malum yazsann sınırın bozuluyor yazmasan gönül razı değil 😂😂
Akşam vardı işte bir tane konu gördün mü bikac kişi banlandi, gel de o kadına cevap verme yani 😂😂
Tüp bebeğe imitasyon diyor, birinden intikam almak için yalancı şahit tutuyor, dünde vajinusmuslar tedavi olmasın bilmemm ne diyor 🤦🏻‍♀️ sonra da adam bana yasak koyuyor 😂😂

Benimki üç çocuğunu da vajinal doğurmuş kendi kızına o acıyı çekmesin diye sezaryen doğurtmuş zorla şimdi bana diyor ki normal doğum istiyorsan ben gelemem sen doğurana kadar bakamam izleyemem diyor çok zor bisey diyor haahahahha

Benimki üç çocuğunu da vajinal doğurmuş kendi kızına o acıyı çekmesin diye sezaryen doğurtmuş zorla şimdi bana diyor ki normal doğum istiyorsan ben gelemem sen doğurana kadar bakamam izleyemem diyor çok zor bisey diyor haahahahha
İzleyeceği bı durum yok, doktor, ebe yapıyor o işi merak etmesin 😂

Son düzenleme:
Back
X