- 10 Aralık 2017
- 1.889
- 6.638
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #20.821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Bade Natural’in pembesini almıştım içeriğine bakarak. Kokusu var ama çok hafif. İçeriğinde alüminyum da potasyum alum da yok. Yves Rocher içeriğini bilmiyorum ama INCI Beauty diye bir app var, ürün barkodunu taratınca içeriğindeki iyi ve kötü maddeleri gösteriyor ve ürünün genel puanını veriyor. Çok yeni ürünler hariç geniş bir yelpazesi var, belki oradan da bakabilirsiniz ürünü taratarakDoğal deodorant/roll on alan var mı hastane için? Yves Rocher organik roll on'lar yeterince doğal mıdır acaba sizce?
Doğum habercisi olan şeylerden biri de anlık rahatlama, enerji patlaması, temizlik yapma isteğidir biliyor musunuz kızlar![]()
Ayyyy çok heyecanlıııSelam kızlar
Kendi Dr uma kontrole gittim kilosu 4 çıktı boyu haftası ile uyumlu ama kilosu fazla olduğu için küçük oluyor dedi.
Cmt alalım seni doğuma dedi bende ilk çocuğumda da normal doğum oldu haftasonuydu Dr lar doğru düzgün gelmedi çocuk Dr geldi hemen geri gitti şimdi de bunları yasamak istemiyorum dedim. Tamam dedi ilk konustugumuz gibi pzt yapalım o zaman dedi.
Pzt ye kayıt yaptırdık kan verdim on ödememi yaptım pzt saat 6 da hastane de olun dedi. Kahve ve bitter çikolata al yanına dedi spinal olacak doğum bakalım dualarınıza talibim kızlar sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah amin
Ayyyy çok heyecanlıııSelam kızlar
Kendi Dr uma kontrole gittim kilosu 4 çıktı boyu haftası ile uyumlu ama kilosu fazla olduğu için küçük oluyor dedi.
Cmt alalım seni doğuma dedi bende ilk çocuğumda da normal doğum oldu haftasonuydu Dr lar doğru düzgün gelmedi çocuk Dr geldi hemen geri gitti şimdi de bunları yasamak istemiyorum dedim. Tamam dedi ilk konustugumuz gibi pzt yapalım o zaman dedi.
Pzt ye kayıt yaptırdık kan verdim on ödememi yaptım pzt saat 6 da hastane de olun dedi. Kahve ve bitter çikolata al yanına dedi spinal olacak doğum bakalım dualarınıza talibim kızlar sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah amin
Sivenonun aldım benBen de çok duydum ama temizlik yaptıkları için doğum tetiklendi diye düşünüyordum yıllardır, meğer hormonlardanmış:)
Doğal deodorant/roll on alan var mı hastane için? Yves Rocher organik roll on'lar yeterince doğal mıdır acaba sizce?
Yaaa rabbim sağlıcakla, kolaylıkla kavuştursun inşallahSelam kızlar
Sizliyorsa krem sür ama dokunma kendisi damlaraa damlasin birşey olmaz, gayet normal damlamasi, oynayıp sıkıştırma daha fazla gelmesin rahat birşeyler giyKızlar 36 haftalık oldum bende benim göğsümden ara ara süt gelıyordu sütyenime bir kaç damla ama bu iki gündür sol göğsüm hem sızlıyor hemde bakmak için tutsam dahi süt geliyor normal mi değil mi bu ilk bebeğim olacak bilemedim krem mi sürmeliyim
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin yeter kiKizlar dün kontrolüm vardı suyumuz biraz daha azalmış malesef doktor böyle durumlarda 37 de alıyoruz dedi 3 günde 1 kontrole çağırıyor yani sanırım benim en fazla 10 12 günüm kaldı![]()
Bunu söyleyin ikinizin de aynı anda burada olmanın anlmai yok biriniz diğeri gidince gelin ki daha fazla desteğiniz olur falan diye bahane edin, anlamayacak yapidalar mi??Benim kayınvalidem de annem de bize 10 saat mesafede ve İKİSİ DE doğumdan 1 hafta önce gelecekler. Ne gelme diyebildik ne fikrimizi soran oldu... Kaç gün kalacaklar şimdiden eşimle bunu merak ediyoruz. Bari sıralı gelseler yani ne gerek var. Ev çok küçük ya 2+1 2 kedi 1 köpek 1 bebek eşimle ben ve 2 anne. Of yazarken ruhum daralıyor. Küçük de değiliz 35+ yaş idare ederiz bir şeyleri ya. Bu kadroyu bir de doğum için hastaneye götüreceğiz hepsinin hazırlanması oyalanması bilmem nesi ayrı. Öf yani. Nur topu gibi mini stresim (hiç başka derdim yoktu çünkü)
Küserler ve zaten hamileliğin çoğu onları eylemekle geçti yıldık artıkBunu söyleyin ikinizin de aynı anda burada olmanın anlmai yok biriniz diğeri gidince gelin ki daha fazla desteğiniz olur falan diye bahane edin, anlamayacak yapidalar mi??
Yok dokunmuyorum doğuma sebep olmasın diye, evet sızlıyor malesef kreme başlayayımSizliyorsa krem sür ama dokunma kendisi damlaraa damlasin birşey olmaz, gayet normal damlamasi, oynayıp sıkıştırma daha fazla gelmesin rahat birşeyler giy
37 gayet iyi canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın stres yapma hiçKizlar dün kontrolüm vardı suyumuz biraz daha azalmış malesef doktor böyle durumlarda 37 de alıyoruz dedi 3 günde 1 kontrole çağırıyor yani sanırım benim en fazla 10 12 günüm kaldı![]()
Haklisin bu konu daha büyük stres... Az çok tahmin ediyorum olacakları da, inşallah seninkiler cozutmaz, hemen gelip giderlerKüserler ve zaten hamileliğin çoğu onları eylemekle geçti yıldık artık![]()
Tabii ki başla boşuna sizi ağrı çekmeYok dokunmuyorum doğuma sebep olmasın diye, evet sızlıyor malesef kreme başlayayım![]()
Çok geçmiş olsun güzel haberlerle çıkaraınız inşallah hastanedenBiz mide bulantısı girince işin içine korktuk hani zehirlenme falan mi oldu yediğim bişeyden diye geldik testler falan temiz çıktı ama yatırdı yine hamileliğin 8. Ayina gidiyorum bu kadar ödemim hiç olmamıştı bir şiştim ki sormayin kızlar![]()
Ay çok heyecanlı sağlıklı kavuşun inşallah bebişlerinizeSelam kızlar
Ben krem deodorant kullanıyorum içeriği temiz ve doğal yağlardan oluşuyor hissedilir derecede kokusu yok bir araştırabilirsinDoğal deodorant/roll on alan var mı hastane için? Yves Rocher organik roll on'lar yeterince doğal mıdır acaba sizce?
Oğlum 37+5 te doğdu ne küveze girdi ne solunum sıkıntısı yaşadı 37de iyi bir hafta doğum için hiç canını sıkma canım sağlıkla kavuşalım daKizlar dün kontrolüm vardı suyumuz biraz daha azalmış malesef doktor böyle durumlarda 37 de alıyoruz dedi 3 günde 1 kontrole çağırıyor yani sanırım benim en fazla 10 12 günüm kaldı![]()