- 4 Temmuz 2018
- 4.031
- 7.795
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.981
İnşallah canım inşallah artık duamız beklememiz heyecanımız buBenim ilk doğumumda doktorum tam 41.haftaya kadar bekledi bebeğimin karın çevresi 4 hafta gerideydi ona rağmen bekleyelim bir sorun görmüyorum dedi.
Tam 40+0da kontrole gittim 4 cm açılmam vardı ve suyu çok azalmıştı istersen normal deneyelim ama suyu da çok azalmış kararı size bırakıyorum dedi.
Eşim de pimpiriklidir şimdi açılman var ama belki sonradan ilerlemeyecek suyu da çok azalmış bebek de küçük (2780 gr doğmuştu) bence riske atmayalım dedi bende o an sadece çocuğu düşündüğüm için korkup direk sezeryana tamam dedim.
Ama hep keşke normali deneseydim olur muydu diye içimde hep bir soru işareti kaldı
Her doktor değil ama bazı doktorlar gerçekten rahatlık için sezeryana yönlendiriyor.
İnşallah günlerini beklerler sağlıkla gelirler
Valla beni aşırı heyecan sarmaya başladı artık plan yapıyorum kafamda sabah girip çıkarsam Allahın izni ile akşam üstüne toparlarım biraz ben ayaklanınca oğlum gelir kardeşini görür acaba ne yapacak filan diye bolca heyecan endişe merak sardı beni
Gerçekten çok zor bir sektör ayrıcalık beklemiyorum ama biraz bari anlayış gösterseler
Kolay gelsin.Günaydın kızlar doğumsuz bir gün olsun
Bugün sağlık ocağında tahlil günüm, inşallah kahve bardağına görmeden idrar tahlili verdiğim son gün olur
Kızlar e-bebekten emzirme sütyeni alan oldu mu? Dün arkadaşımın bebeğine hediye bakarken gördüm hepsi B cup sanki, ben pentinin 95 C kullanıyorum şu an. Siz ne alıyorsunuz beden olarak?
Anlattığın şey, kızların anlattığı nişana benziyor.Güno Güno arkadaşlar öğlen oldu dimeyin evdekilerin hepsi uyuyor ben 7 den beri ayaktayım kızlar dün akşam sanki nişanım geldi tam emin değilim çünkü benim diğer çocuklarımda hiç nişan gelmedi sancıyla gittim doğuma hep ama kanlı değildi afedersiniz sümük gibi hafif sarımtırak ama baya yoğun bir şekilde peçetede gördüm gece boyunca kontrol ettim bu sabah yine aynısı geceki kadar yoğun değil ama aynı şekilde gördüm sorum şu engin bilgileri olan bacılarıma kan olmadan da nişan olurmu bunca zamandır akıntım çok çok az oldu bu gebeliğimi temiz geçirdim diyebilirim yani peçetede gördüğüm akıntılar genelde yumurta akı gibi şeffaf idi bunu da belirteyim
Bana da nişan gibi geldi, tiksinmezsen google görsellere neye benzediğini yaz kıyasla istersen. Kontrol ne zaman?Güno Güno arkadaşlar öğlen oldu dimeyin evdekilerin hepsi uyuyor ben 7 den beri ayaktayım kızlar dün akşam sanki nişanım geldi tam emin değilim çünkü benim diğer çocuklarımda hiç nişan gelmedi sancıyla gittim doğuma hep ama kanlı değildi afedersiniz sümük gibi hafif sarımtırak ama baya yoğun bir şekilde peçetede gördüm gece boyunca kontrol ettim bu sabah yine aynısı geceki kadar yoğun değil ama aynı şekilde gördüm sorum şu engin bilgileri olan bacılarıma kan olmadan da nişan olurmu bunca zamandır akıntım çok çok az oldu bu gebeliğimi temiz geçirdim diyebilirim yani peçetede gördüğüm akıntılar genelde yumurta akı gibi şeffaf idi bunu da belirteyim
Bacım ben bayramın dördüncü günü gittm alttan muayene oldum sancım vardı ama eve git istirahat et dediler açılmam da 1cm di yine kötü olursan gel dediler zaten sonra bana bi iyilik hali geldi ama dün akşam yine fenaydım sancım çoktu gece boyu hiç yatamadım şuan bi tık iyiyim kontrolüm 36 haftada ama gideyim mi yinedeBana da nişan gibi geldi, tiksinmezsen google görsellere neye benzediğini yaz kıyasla istersen. Kontrol ne zaman?
İnşAllah canımSümüksü gibi değil de daha çok normal şeffaf bir akıntımız var ya onun içine karışmış bir kaç damla pembemsi leke şeklinde geliyordu. En son öğlen geldi tekrar gelmedi. Ama akıntım da olmadı o yüzden net bi yorum yapamıyorumdoktor artarsa tekrar gel demişti ama artmadı o yüzden gitmedim bugün. İnşallah yarına kesilmiş olur da korkularım azalır iyice
bende de batma hissi var sanki şeyimde bebek var ya ara ara sancılarım da başladı dün okurken acaba yalancı sancı nasıl oluyor dedim. Bu gün gördüm tıpkı adet olacakmışız gibi bi ağrı ama bazen artıyor bazen daha az geliyor garip…Yarın kontrol var. 1 ay oldu görmeyeli inş herşey yolundadır. Çalışabilir raporu alacağım.
Vajinada batma hissediyorum kafayı aşağı koydu galiba benim kız. Yatamıyorum, yattıysam kalkamıyorum. Ağırlaştık iyice
çok güzel konuşuyorsun yaYaa canım benim bilinmezlikten korkuyorsun, inan herşey yolunu buluyor, o stresini çok iyi anlıyorum, hiç düşünme ne yapacağım ne edeceğim diye, bir şekilde oluyor, şöyle düşün diğer ay bugünlerde bebisinle kavuşmuş olacaksın belki de, herşey bitmiş olacak, bu telaş stres kalmayack, benim en sevdiğim anlardan biri doğum, doğumun o son saniyesi, bebeğin doğduğu dk gelen o huzur... Manevi bı huzur değil gercek anlamda bı huzur geliyor anlatamam sana, sonrası gerçekten o anlar muhteşem, tam anlamiyla mucize, güzel taraflarina odaklan bilinmezlige degil
güüü nay dınnnHerkese musmutlu güzel bir gün diliyorum
Günaydınlar Çiçekler
Sen bir de benim gobus açık panda gibi yuvalanarak yatisimi görçok güzel konuşuyorsun ya
İstemsiz düşünüyorum bilinmezlik çok garip bi kere doğurmuş olaydık korkmazdım da ne yaşanacak hiç bilmiyorum ya o çok kötüSen bir de benim gobus açık panda gibi yuvalanarak yatisimi gör
Şaka bir tarafa doğumdan korkmuyoruz kızlar, olup bitiyor, benim için asıl bir süre olacak olan yorgunluk, yalnızlık hissini düşünmek daha yorucu
Ah canım aynı durumdayız benim de 1 cm açılma ve 1 hafta önce nişan geldi sancı az çıktı. Doktorum kanama veya su gelirse erken gel yoksa haftaya kontrole gel dedi. Gece benim vajina kemiklerim parçalanıyor gibi ağrıyor karnımda sancı olmuyor. İyiysen suyun yoksa kanama vs kontrolü bekle istersen sen de.Bacım ben bayramın dördüncü günü gittm alttan muayene oldum sancım vardı ama eve git istirahat et dediler açılmam da 1cm di yine kötü olursan gel dediler zaten sonra bana bi iyilik hali geldi ama dün akşam yine fenaydım sancım çoktu gece boyu hiç yatamadım şuan bi tık iyiyim kontrolüm 36 haftada ama gideyim mi yinede
Ben her akşam et tavuk balık yiyorum her gün 2 yumurta, avokado, ceviz, kaşar yiyorum kuscam yakında. Sonuç 4-5 gün geride bu aşamaya anca geldik ama kilosu 2650 (35+4 ölçümü)selam kızlar. doktordan çıktım şimdi nst bekliyorum. doktor rahim ağzımı 22mm ölçtü, yeter bize 2 hafta daha dayansın bebe diyor. ama karın çevresi 10 gün gibi geride, perinatolog takibi istedi. birkaç kez ölçtü bu arada pozisyonu da doğru ölçüme uygundu. ben çok kafaya takmıyorum açıkçası ama önemli olabilir mi sizce?
Taranta senin de 2 hafta geriden geliyordu ne oldu en son beybi?
Ya gerçekten çok teşekkür ederim sabah çok kötüydüm şu an yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki çok çok daha sakinim tavsiyelere uyacağım emin olunTakma deyince kafadan atılacak bı durum değil anlıyorum, biraz nefes al, kafanı meşgul et, kötü doğum hikayesi okuma, dinleme, inan iyi doğum hikayeleri de çok fazla, benim doğumum çok güzel gecmisti ve yine doguracagim, doğum şu anda düşündüğüm dert ettiğim seylerin başında bile değil, vücudun bunu yapabilecek donanımda zaten, akışına birak kendini üzme yıpratma, erkeklerin askerlik hikayeleri kadinalrinda doğum hikayeleri bitmezmis, anı biriktir, doğumdan sonra çoğunu hatırlamayacaksın bile, doğum son dk anlık bı olay, bunun için kendini strese sokmana değmez, gruplara katıl, dinle, rahatlamaya çalış, güzel olacak buna inan
Ebebekten 90 B almıştım memnun kalmadım. Hem sırtımı kaşındırıyor hem de meme ucumu.Günaydın kızlar doğumsuz bir gün olsun
Bugün sağlık ocağında tahlil günüm, inşallah kahve bardağına görmeden idrar tahlili verdiğim son gün olur
Kızlar e-bebekten emzirme sütyeni alan oldu mu? Dün arkadaşımın bebeğine hediye bakarken gördüm hepsi B cup sanki, ben pentinin 95 C kullanıyorum şu an. Siz ne alıyorsunuz beden olarak?
Canım ben e bebekten emzirme sütyeni aldım ama tam pamuklu değilmiş terletiyor hafif ama rahat yine de beden olarak B ama 90 95 diye artıyor sanırımGünaydın kızlar doğumsuz bir gün olsun
Aynen topla hareketler instadan buluyorum genelde topu önüne alıp önde eğilme secdeye gider gibi arkada bacaklar açık olacak bu hareket kanala yönlendiriyormus bebişiBu 8 yapma falan onlar mı
Bacım ben bayramın dördüncü günü gittm alttan muayene oldum sancım vardı ama eve git istirahat et dediler açılmam da 1cm di yine kötü olursan gel dediler zaten sonra bana bi iyilik hali geldi ama dün akşam yine fenaydım sancım çoktu gece boyu hiç yatamadım şuan bi tık iyiyim kontrolüm 36 haftada ama gideyim mi yinedeBana da nişan gibi geldi, tiksinmezsen google görsellere neye benzediğini yaz kıyasla istersen. Kontrol ne zaman?
evet canım bacım benimde öyle sürekli kasılmam ve sancılarım var ama düzensiz bi iyiyim bi kötüyüm ama kasılma devamlı o bıçak saplanmaları makat ağrısı onları hesaba katmıyorum bile yarına randevu aldım ne olur ne olmaz diye allahım senide brnide hepimizi biran önce bi avazda kurtarsın inşallahAh canım aynı durumdayız benim de 1 cm açılma ve 1 hafta önce nişan geldi sancı az çıktı. Doktorum kanama veya su gelirse erken gel yoksa haftaya kontrole gel dedi. Gece benim vajina kemiklerim parçalanıyor gibi ağrıyor karnımda sancı olmuyor. İyiysen suyun yoksa kanama vs kontrolü bekle istersen sen de.
Kız dur 2 hafta daha dayanKızlar ya resmen şeyimin orda bi şey batıyor korkuyorum doğurcam diye
Kuzucum yaaa sen miydin göğüsleri çok büyüyüp kaşınan ? Benim göğüsler çok büyüdü ve kaşınıyorlar deli gibi. E bebekten aldığım emzirme sütyenleri ekstra kaşındırıyor sanki. 3 tane almıştım hiç birini doğru düzgün kullanamadım. Belki diğer alan arkadaşlar kaşıntı sorunları yoksa memnun kalmışlardır ama bilemedim.Günaydın kızlar doğumsuz bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?