2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
İnşallah canım inşallah artık duamız beklememiz heyecanımız bu bende aynı şeyi düşünüyorum sabah 8 de olacak akşama kadar toparlarım tabi bende çocuk yok ama sizinki daha heyecanlı abisi kardeşi ile tanışacak çok güzel duygular inşallah her şey istediğiniz gibi kalbinizden geçtiği gibi olur

Günaydınlar efenim
Kolay gelsin.
Beni de ısrarla sağlık ocağından hemşire çağırıyor. Bugün gidicem ins. Öğleden sonra şehir hastanesinde de randevum vardı. İptal etmedim. Ona da gidicem.

Ben emzirme sütyeni almadım. Bi fikrim yok açıkçası.
Anlattığın şey, kızların anlattığı nişana benziyor.

Bana da nişan gibi geldi, tiksinmezsen google görsellere neye benzediğini yaz kıyasla istersen. Kontrol ne zaman?

Bana da nişan gibi geldi, tiksinmezsen google görsellere neye benzediğini yaz kıyasla istersen. Kontrol ne zaman?
Bacım ben bayramın dördüncü günü gittm alttan muayene oldum sancım vardı ama eve git istirahat et dediler açılmam da 1cm di yine kötü olursan gel dediler zaten sonra bana bi iyilik hali geldi ama dün akşam yine fenaydım sancım çoktu gece boyu hiç yatamadım şuan bi tık iyiyim kontrolüm 36 haftada ama gideyim mi yinede

selam kızlar. doktordan çıktım şimdi nst bekliyorum. doktor rahim ağzımı 22mm ölçtü, yeter bize 2 hafta daha dayansın bebe diyor. ama karın çevresi 10 gün gibi geride, perinatolog takibi istedi. birkaç kez ölçtü bu arada pozisyonu da doğru ölçüme uygundu. ben çok kafaya takmıyorum açıkçası ama önemli olabilir mi sizce?
Taranta senin de 2 hafta geriden geliyordu ne oldu en son beybi?

İnşAllah canım 3 hafta daha beklesin en az da sonra gelsin sağlıkla miniğimiz
bende de batma hissi var sanki şeyimde bebek var ya ara ara sancılarım da başladı dün okurken acaba yalancı sancı nasıl oluyor dedim. Bu gün gördüm tıpkı adet olacakmışız gibi bi ağrı ama bazen artıyor bazen daha az geliyor garip…
çok güzel konuşuyorsun ya
Herkese musmutlu güzel bir gün diliyorum
Günaydınlar Çiçekler
güüü nay dınnn

İstemsiz düşünüyorum bilinmezlik çok garip bi kere doğurmuş olaydık korkmazdım da ne yaşanacak hiç bilmiyorum ya o çok kötü

Ah canım aynı durumdayız benim de 1 cm açılma ve 1 hafta önce nişan geldi sancı az çıktı. Doktorum kanama veya su gelirse erken gel yoksa haftaya kontrole gel dedi. Gece benim vajina kemiklerim parçalanıyor gibi ağrıyor karnımda sancı olmuyor. İyiysen suyun yoksa kanama vs kontrolü bekle istersen sen de.

Ben her akşam et tavuk balık yiyorum her gün 2 yumurta, avokado, ceviz, kaşar yiyorum kuscam yakında. Sonuç 4-5 gün geride bu aşamaya anca geldik ama kilosu 2650 (35+4 ölçümü)

Ya gerçekten çok teşekkür ederim sabah çok kötüydüm şu an yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki çok çok daha sakinim tavsiyelere uyacağım emin olun doğurup buraya çok güzel şeyler yazmak nasip olur inşallah korkularımızın yersiz olduğu çok kolay ve çol güzel doğumlar diliyorum hepimize

Ebebekten 90 B almıştım memnun kalmadım. Hem sırtımı kaşındırıyor hem de meme ucumu.
Koza markasının ve NBB penye emzirme sütyenini aldım. NBB çok iyi. NBB 95 almıştım büyük geldi 90 sipariş verdim yanlış geldi iki seferinde de iade ettim. Kozayı 150 ye mi ne aldım bize yakın bir markette satılıyordu. Para kalitesi çok iyi. En azından ebebekten bana daha iyi geldi. Biraz dar ama ekleme yapılabilir. NBB bulursanız çok iyi bence.

Canım ben e bebekten emzirme sütyeni aldım ama tam pamuklu değilmiş terletiyor hafif ama rahat yine de beden olarak B ama 90 95 diye artıyor sanırım
Sonra dagiden aldım bir alana bir bedava vardı çok begendim hafif rahat tam pamuklu balensiz sıkmıyor Xl bedeni aldım ama emzirme değildi ama rahat baya kolay emzirilir

Bacım ben bayramın dördüncü günü gittm alttan muayene oldum sancım vardı ama eve git istirahat et dediler açılmam da 1cm di yine kötü olursan gel dediler zaten sonra bana bi iyilik hali geldi ama dün akşam yine fenaydım sancım çoktu gece boyu hiç yatamadım şuan bi tık iyiyim kontrolüm 36 haftada ama gideyim mi yinede
evet canım bacım benimde öyle sürekli kasılmam ve sancılarım var ama düzensiz bi iyiyim bi kötüyüm ama kasılma devamlı o bıçak saplanmaları makat ağrısı onları hesaba katmıyorum bile yarına randevu aldım ne olur ne olmaz diye allahım senide brnide hepimizi biran önce bi avazda kurtarsın inşallah

Kuzucum yaaa sen miydin göğüsleri çok büyüyüp kaşınan ? Benim göğüsler çok büyüdü ve kaşınıyorlar deli gibi. E bebekten aldığım emzirme sütyenleri ekstra kaşındırıyor sanki. 3 tane almıştım hiç birini doğru düzgün kullanamadım. Belki diğer alan arkadaşlar kaşıntı sorunları yoksa memnun kalmışlardır ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…