- 8 Ağustos 2011
- 12.644
- 15.004
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.001
Asıl, donlar hazır mı donlar ?Kız dur 2 hafta daha dayanhastane çantası hazırmı
Şu donlari çantaları hazır olmayanlar bana bı liste yapsın, tek tek çanta yapicam size don gondericem, allahim bana huzursuzluk çöküyor eksik gördükçe
İşte bazı arkadaşların da (baş harfiAy bu don olayı ne tam olarak ben kaçırdım ama benim şuan hastane çantamda da kendime don eksik akdnkadnka
Vallahi şimdi geldi donum
Güle güle giy, oh be çok şükür rahatladım
E bebek emzirme sütyeni, kaşındırıyor ve terlersen göğüs altına pişik de yapıyor anlayamadım,büyük ihtimalle biraz alttan sıktı 90b almıştım çok giyemiyorum iyiki bir tane aldımKuzucum yaaa sen miydin göğüsleri çok büyüyüp kaşınan ? Benim göğüsler çok büyüdü ve kaşınıyorlar deli gibi. E bebekten aldığım emzirme sütyenleri ekstra kaşındırıyor sanki. 3 tane almıştım hiç birini doğru düzgün kullanamadım. Belki diğer alan arkadaşlar kaşıntı sorunları yoksa memnun kalmışlardır ama bilemedim.
Valla yönlendirmesin dünden beri bende bi şeyler yaptım bu gün ucunda duruyor sanki bebek ben bunu 37den sonra yapmaya karar verdimAynen topla hareketler instadan buluyorum genelde topu önüne alıp önde eğilme secdeye gider gibi arkada bacaklar açık olacak bu hareket kanala yönlendiriyormus bebişi
İşte şimdi hepimiz derin bir oh çekebiliriz
Evet yaa pişman oldum. Henüz başka markalardan da alamadım. Bugün bi bakacağım diğer markalara daE bebek emzirme sütyeni, kaşındırıyor ve terlersen göğüs altına pişik de yapıyor anlayamadım,büyük ihtimalle biraz alttan sıktı 90b almıştım çok giyemiyorum iyiki bir tane aldım
Aşk olsun tabiki de değilKız dur 2 hafta daha dayanhastane çantası hazırmı
Ahahahahahahhahahahahaaİşte şimdi hepimiz derin bir oh çekebiliriz
Evet yaa pişman oldum. Henüz başka markalardan da alamadım. Bugün bi bakacağım diğer markalara da
Hazır değil hiç bi şey na na na na naŞu donlari çantaları hazır olmayanlar bana bı liste yapsın, tek tek çanta yapicam size don gondericem, allahim bana huzursuzluk çöküyor eksik gördükçe
Allahım şu kafa rahatlığından biraz nolur yaaaaHazır değil hiç bi şey na na na na na
Artık gönül rahatlığıyla doğurabiliriz arkadaşlar
Alırsan pamuklu al bence,benim sütyenlerde de polyamid varmış benimkilerden terleyince hemen pişik oluyor.galiba alerji de yapıyorİşte şimdi hepimiz derin bir oh çekebiliriz
Evet yaa pişman oldum. Henüz başka markalardan da alamadım. Bugün bi bakacağım diğer markalara da
Göğüs doktoruna gittim ama o da bir şey yapamıyor ki. "Normalde şunları yaparız ama hamile olduğun için şu an yapamayız maalesef" diyor haklı olarak. Belki birkaç grip ilacı ve bitki çayları içebilsem hastalığı hemen atardım vücuttan. Çaresizlik çok zor gerçekten.Benimde astımım var hafif tıkanıksın ilaçlarını artır dogumda sorun olur dedi hava aşırı sıcak x5bunalıyorum soguk şeyler iyi gelıyor diye biraz abarttım şimdi ciğerlerim bir tık daha kötü randevu aldım doktoruma gidicem 1 hafta sonra benim astımım öyle bitkisel şeyler yapsam 2 ayda ancak gecer soguk algınlıgım covittensonra daha kötü oldum o yüzden kendine dikkat et canım bol su ic baktın toparlayamadn gögüs doktoruna git istersen
Benim ilk oğlum 4 hafta geriden doğdu Perinatolojiye hiç yönlendirmedi doktorum çünkü detaylı vs hep normaldi kendi kontrolleri de normal çıktı.selam kızlar. doktordan çıktım şimdi nst bekliyorum. doktor rahim ağzımı 22mm ölçtü, yeter bize 2 hafta daha dayansın bebe diyor. ama karın çevresi 10 gün gibi geride, perinatolog takibi istedi. birkaç kez ölçtü bu arada pozisyonu da doğru ölçüme uygundu. ben çok kafaya takmıyorum açıkçası ama önemli olabilir mi sizce?
@Taranta senin de 2 hafta geriden geliyordu ne oldu en son beybi?
Bende doğumdan değil de sonraki süreçte endişeleniyorum abi ile nasıl olacak 20 aylık o da bebek daha ben kendim nasıl olacağım fiziksel ve psikolojik olarak ilk dönemleri kolay geçirebilecek miyim gibi bir sürü soru var aklımdaSen bir de benim gobus açık panda gibi yuvalanarak yatisimi gör
Şaka bir tarafa doğumdan korkmuyoruz kızlar, olup bitiyor, benim için asıl bir süre olacak olan yorgunluk, yalnızlık hissini düşünmek daha yorucu
Ya ne bu don muhabbeti allah aşkına don pijama takımı mı külot muAsıl, donlar hazır mı donlar ?
Burada mı okudum başka bi topikte mi bilmiyorum ama e bebekten emzirme sütyeni alan birileri memnun kalmamıştı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?