2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Şu donlari çantaları hazır olmayanlar bana bı liste yapsın, tek tek çanta yapicam size don gondericem, allahim bana huzursuzluk çöküyor eksik gördükçe

Ay bu don olayı ne tam olarak ben kaçırdım ama benim şuan hastane çantamda da kendime don eksik akdnkadnka

E bebek emzirme sütyeni, kaşındırıyor ve terlersen göğüs altına pişik de yapıyor anlayamadım,büyük ihtimalle biraz alttan sıktı 90b almıştım çok giyemiyorum iyiki bir tane aldım

Aynen topla hareketler instadan buluyorum genelde topu önüne alıp önde eğilme secdeye gider gibi arkada bacaklar açık olacak bu hareket kanala yönlendiriyormus bebişi
Valla yönlendirmesin dünden beri bende bi şeyler yaptım bu gün ucunda duruyor sanki bebek ben bunu 37den sonra yapmaya karar verdim

Hazır değil hiç bi şey na na na na na
Allahım şu kafa rahatlığından biraz nolur yaaaa

Benim de hastane çantası hazır da bebeğin eşyaları cumartesi gelecek. Bugün kv geldi kıyafetleri yıkadık şimdi ütüleyecek. Katlayacağız. Eşyalar gelince de direkt yerleştiririz dedik hepsini geniş geniş yaparım diyordum ama kanama olunca panik oldum her şeyi bi günde halledicez galiba

İşte şimdi hepimiz derin bir oh çekebiliriz

Evet yaa pişman oldum. Henüz başka markalardan da alamadım. Bugün bi bakacağım diğer markalara da
Alırsan pamuklu al bence,benim sütyenlerde de polyamid varmış benimkilerden terleyince hemen pişik oluyor.galiba alerji de yapıyor

Güzel hamişler günaydın iki gündür giremedim nasılsınız?
Bir bebişimiz daha aceleci çıkıp gelmiş sanırım adını hatırlayamadım etiket yapamadım ama taze anne dünyanın bütün güzel duygusunu yaşadın yaşıyorsun umarım ikiniz de iyisinizdir

Göğüs doktoruna gittim ama o da bir şey yapamıyor ki. "Normalde şunları yaparız ama hamile olduğun için şu an yapamayız maalesef" diyor haklı olarak. Belki birkaç grip ilacı ve bitki çayları içebilsem hastalığı hemen atardım vücuttan. Çaresizlik çok zor gerçekten.
Kızlar nolur sıcak havalara aldanıp da kendinizi klima karşısında vs üşütmeyin. İnsan içine de maskesiz girmemeye çalışın kendinize dikkat edin

Benim ilk oğlum 4 hafta geriden doğdu Perinatolojiye hiç yönlendirmedi doktorum çünkü detaylı vs hep normaldi kendi kontrolleri de normal çıktı.
Son iki hafta da doktor değiştirmek zorunda kaldım o da 4 haftaya kadar olan gerilikler normal dedi hep .
Velhasıl kelam 40+0da 36 hafta ile uyumlu minik bir oğlan doğurdum ama sağlığı neşesi yerindeydi.
hiç kötüyü düşünüp kendinizi üzmeyin çoğu doktor 4 haftaya kadar olan geriliği normal kabul ediyor
Bende doğumdan değil de sonraki süreçte endişeleniyorum abi ile nasıl olacak 20 aylık o da bebek daha ben kendim nasıl olacağım fiziksel ve psikolojik olarak ilk dönemleri kolay geçirebilecek miyim gibi bir sürü soru var aklımda
Asıl, donlar hazır mı donlar ?

Burada mı okudum başka bi topikte mi bilmiyorum ama e bebekten emzirme sütyeni alan birileri memnun kalmamıştı sanki
Ya ne bu don muhabbeti allah aşkına don pijama takımı mı külot mu
Külotsa herkes lohusa külodu mu aldı ben normal giydiğim külotları koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…