- 22 Mayıs 2023
- 2.519
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.561
Canım detaylıda falan normal miydi ölçümleri ? Genelde detaylıda bir şey çıkmış mıydı haftasıyla uyumlu muydu diye soruyorlar.Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza ve rahat bir oh çekersiniz. Aşırı stresli bir dönem anlayabiliyorum sizi. Ben de her gün acaba bir şey var mı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bize söylenen sadece rizomelik kısalık eğrilik yok diğer organların gelişiminde veya kan akımlarında bir problem yok. Bizim ilk bebeğimiz ikimizin tarafında da genetik bir hastalık yok o yüzden şimdiye kadar hiç önerilmemişti bu testler. 32'de birdenbire ortaya çıktı. Genetik olabilir diye eşimle benim kanım da çalışılıyor. Terminasyon bize de alternatif olarak sunuldu sonuçlara bağlı olarak. Ama inşallah öyle bir duruma gelmeyiz.
Rabbim ibadetinizi kabul etsin kuzucuğum. İnşallah şehrine dön doğumunu sonra yap. Dualarımız seninleYok canım dönmedim Medine'deyiz hala. Yazdıklarınızı hep okuyorum duamdasiniz... Pazartesi iki uçak yolculuğumuz var önce İstanbul'a ordan yaşadığımız şehre. Uçağa binmeye rapor almak için buradaki kadın dogumcuya gittim bebek kanala inmiş her an gelebilir dedi. Bende sizlerden dua istiyorum ülkemize döneyim doğum öyle olsun
Kuzucum hala haber vermemişsin endişelendikKizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyledoktoruma yazdim bir bakalim dedi
Hemen bakıyorum kuzucum teşekkür ederimmBunun krem rengini aldım ben ama stok bitmiş krem renginde. Siyahı ekledim. Üstü düz olanların görüntüsü hoşuma gitmiyordu o yüzden normal sırt çantası gibi görünen bi model seçtim. Birsürü gözü var çok kullanışlı geldi bana şimdilik. Bir incelersin canım.Lui Baby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Alt Açma Matı Ve Anahtarlık Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Lui Baby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Alt Açma Matı Ve Anahtarlık Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay gece asla uyuyamadim yaa burayada girdim yazdim bir uykum gelir belki diye geri bakmadım telefona esim kızıyor çünkü tabi uykun gelmez elinde telefon diye.ay üstümde asiri bir sinir var daha öncede oğlumda boyle olmustum dogurmadan bir kac gun evvel az mi kaldi doguma acaba gerci daha 34+1 deyim ama kalcama makatima vajinama ara ara vuran agrilar var ama duzenli degil galiba acilma oluyor .pepsi canim haber alir almaz bizede yaz duamdasin inşallah hic birsey yoktur bebeklerin yeri daraliyor harektlerinin azalmasi normal
Canım nasıl durumunuz?
Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz koruma sağlamaz dedikleri
Her şey yolundadır umarım
Nst nasıl cıktı doktor bır sey dedi mi canım
Kizlar cok sukur sorun yok.Donmedin mi daha son durum ne ki, böyle geç dönüşler beni tedirgin ediyor
Ben onu ilk bebemde denedim uyandiriyordum kalk cocuk agliyor diye.meme emiyodu sadece kalkiyodu napiyim mama icmiyoku hazirlayim deyip 5 dakika durup geri yatiyodu hakli sebepler bulmaya calisiyor hep bir kezde uyandırdım al pis pisla diye baktim bebek besikte bu kucagindaki yorgana pis pis yapıyorRahata Alıştırmamak lazım bacım, bı kalksın gece çocuk baksın, bı hastayken kaldır nöbet tutsun, öyle çocuk yapıp anaya emanet demesin bin tepesine
Ha işte böyle yaparsan doğur türküsü başlar yakındaBen onu ilk bebemde denedim uyandiriyordum kalk cocuk agliyor diye.meme emiyodu sadece kalkiyodu napiyim mama icmiyoku hazirlayim deyip 5 dakika durup geri yatiyodu hakli sebepler bulmaya calisiyor hep bir kezde uyandırdım al pis pisla diye baktim bebek besikte bu kucagindaki yorgana pis pis yapıyorben pes ettim . İcim rahat etmiyor zaten onlarin baktigindan yardimindan nolur ay
Heh hazır öyle demişken tamm işte sende hemen konuş bu sefer doktorunla Ewet ya bişeye isyan etmeyince ohh nede olsa bu herşeyden memnun sanıyorlar bizlerin böyle işe bende banda aynısı oldu bağlatıcam yıkarım bu evi başınıza dedim hepsi sustu sanki onlar bakıyor neler çektiğimi bir ben bir allahım biliyor rabbim e hergün dua ediyorum ki akıl sağlığımı korusun rabbim bu çocuktaBende kalabalik aile seviyorum 3 tanede gayet iyi yaa.asiri sinirliydim oturdum agliyorum aramış eşim tamam aglama bağlayalım soz diyor hic bir şeyden sikayet etmeyince herseyin aşırı yolunda gittigini sandığından da bidaha cocuk istiyor olabilir .eve gelince sikayet eden bir kadin yok çünkü benimde hatam cok
Arada doğurmadım yaz bizeSüre tutayım en iyisi bi de değil mi hangi aralıkla geliyo
Kiz onun adami baska yaa naparsan yap adamin icinde yoksa bir iki kez yapiyor zorla sonrasi gelmiyor icinden gelen adamla bir olmuyor bide benim karakterimde yok şikayet etmek herseyden memnun olurum kendi basima halletmeye calisirim yapim bu aklima tukuremHa işte böyle yaparsan doğur türküsü başlar yakında
Zaten sesimi cikarmadim dogurmayi bekliyorum bir cinnet herşeyi halleder .valla iyi baksinalr bize anne iyi degilse o evde kimse iyi olamıyor .cok cok zor gerçekten Allah sabir versin benimki iki erkek bazen delircek gibi oluyorumHeh hazır öyle demişken tamm işte sende hemen konuş bu sefer doktorunla Ewet ya bişeye isyan etmeyince ohh nede olsa bu herşeyden memnun sanıyorlar bizlerin böyle işe bende banda aynısı oldu bağlatıcam yıkarım bu evi başınıza dedim hepsi sustu sanki onlar bakıyor neler çektiğimi bir ben bir allahım biliyor rabbim e hergün dua ediyorum ki akıl sağlığımı korusun rabbim bu çocukta
AhahhahahahBen onu ilk bebemde denedim uyandiriyordum kalk cocuk agliyor diye.meme emiyodu sadece kalkiyodu napiyim mama icmiyoku hazirlayim deyip 5 dakika durup geri yatiyodu hakli sebepler bulmaya calisiyor hep bir kezde uyandırdım al pis pisla diye baktim bebek besikte bu kucagindaki yorgana pis pis yapıyorben pes ettim . İcim rahat etmiyor zaten onlarin baktigindan yardimindan nolur ay
Yazmadı mi hâlâArada doğurmadım yaz bize
Aksiyon sende bebeğimYedim salataligimi yürüyüşe giriyorum kızlarben gelene kadar aksiyon yaşamayın
3 saattir ses yok, kesin doğurdu
Tek sıkıntım yolda cart diye suyum gelirse ne yapicam diyordum onu da planladim olduğum yere oturup eşimin beni bulmasını bekleyeceğimAksiyon sende bebeğim
Haber vereydi iyiydi ya3 saattir ses yok, kesin doğurdu
Herkes kendine doğum eşi seçsin demedim mi ?3 saattir ses yok, kesin doğurdu
Katılıyorum kesinlikle ne dese iyiliğiniz için diye arkasına ekliyor eşim de alışmış buna aldanıyor ama ben yemiyorum sallamıyorum da kendi kafama göre yapıyorum dinlemiyorum yapmaya değer bişey görürsem cidden dinlerim ama bazen çok mantıksız konuşuyor o öyle bir insan ve ya sallamıcam ya d çatışmaya giricem hiç gerek yokProspektüsünde çok fazla yan etki okuyunca çok korkmuştum hatta buraya yazmıştım kullanmalı mıyım diye. Biri cevap vermişti şimdi hatırlamıyorum, kullandığını ve sorun olmadığını söylemişti. 3 kere kullandım o günden beri ve ne zararını gördüm ne faydasını açıkçası. İdrar yolunda enfeksiyon hep devam ediyor bende. Umarım sen faydasını görürsün canım.
Ah bir de şu iyiliğiniz için demeleri yok mu... Geçen sene durduk yere kavga çıkardığında ben size ne yapıyorum da beni sevmiyosunuz demeye kalkmıştı. Bizim seninle bir sorunumuz yok, sen sorun çıkarana kadar bizim eşimle de sorunumuz yok, sen ne zaman bu sebepten arasan hep bizim huzurumuzu bozuyorsun durduk yere sorun yaratıyorsun demiştim. Ve eklemiştim "iyi geçinmek isteyen insan biraz susar, ağzını tutar. İyi geçinmek gibi bir niyetin olsa susarsın." Sonrasında eşimden korkusuna uzun bir süre susmayı denedi ama yine başlıyor ufaktan maalesef. Bir de öyle bir sessiz insanımdır ki, asla zararım dokunmaz aksine memnun olsun mutlu olsun diye ektra çaba harcarım. Yeri gelir karakterimi ona uyarlarım mutlu olsun diye. Kızlar hepimizin evlatları olacak, nolur bizler daha bilinçli anneler kayınvalideler olalım yalvarıyorummm
Salgın varmış canım, çok berbat bir hastalığa yakalandım öksürükten mahvoldum ses falan kalmadı. Akşam yine acildeydim doktora üşütmekten mi oluyor diye sordum üşütmeye bağlı olmadığını, bulaşıcı bir enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi. Artık nefes almakta zorlanıyorum, vücudum çok yoruldu. Bir kutu antibiyotik yazdı doktor, umarım hamilelikte kullanacağım son antibiyotik olur bu... Doğuma kadar çabucak iyileşmeye bakalım, çok geçmiş olsun
Lütfen güzel haberlerle gel uyandığında LadyciğimAğrısız dertsiz tasasız bir gün olsun
Kız bnm üç erkek Birtanecik kızım var gariban oda benim gibi ama ben çok dua ettim Allah’ım bu adama kız çocuk verme diye çünkü çok eziyetçi kadınları hep köle ve hizmetçi gibi kullanıyor herşeye karışıyor ojedir rujdur giyim kuşam oyüzden. Rabbimde duamı kabul etti işte böyle kaldımKiz onun adami baska yaa naparsan yap adamin icinde yoksa bir iki kez yapiyor zorla sonrasi gelmiyor icinden gelen adamla bir olmuyor bide benim karakterimde yok şikayet etmek herseyden memnun olurum kendi basima halletmeye calisirim yapim bu aklima tukurem
Zaten sesimi cikarmadim dogurmayi bekliyorum bir cinnet herşeyi halleder .valla iyi baksinalr bize anne iyi degilse o evde kimse iyi olamıyor .cok cok zor gerçekten Allah sabir versin benimki iki erkek bazen delircek gibi oluyorumbunlarida hayirla buyutursek daha nee
3 hafta geride mi ölçtü yani her şeyi ? Ben de bunu anlamıyorum cihaz, doktorun eli nasıl bu kadar farkedebilir yaaaa. Nst normal ama dimi ?Kizlar cok sukur sorun yok.
Depremde tasinmistik biliyorsunuz doktorum yeni eve biraz uzak. Yakin bi yerde nst ye gir dedi.
Tabii her zamankinden farkli doktor muayene edince olcumleri 3 hafta geride buldu.
Bebegin hareketsizliginede bir sorun bulunmadi. Suyu iyiymis. Kalp atislarida normaldi.
Sanirim sirtini donmus o yuzden pek hissetmiyorum nstdede kalp atisini zor buldular.
Ben polikistik overim yumurtlama problemim var lh fsh huni takmış deli gibi 4 nala koşuyorBen tedaviyle kaldım istesem de olmaz o yüzden korunmayı düşünmüyorumama yengem 42 yaşında tüpleri bağlanmasına rağmen hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?