2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Canım detaylıda falan normal miydi ölçümleri ? Genelde detaylıda bir şey çıkmış mıydı haftasıyla uyumlu muydu diye soruyorlar.
Rabbim ibadetinizi kabul etsin kuzucuğum. İnşallah şehrine dön doğumunu sonra yap. Dualarımız seninle
Kizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyle doktoruma yazdim bir bakalim dedi
Kuzucum hala haber vermemişsin endişelendik
Hemen bakıyorum kuzucum teşekkür ederimm

Canım nasıl durumunuz?

Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz koruma sağlamaz dedikleri

Her şey yolundadır umarım

Nst nasıl cıktı doktor bır sey dedi mi canım

Donmedin mi daha son durum ne ki, böyle geç dönüşler beni tedirgin ediyor
Kizlar cok sukur sorun yok.
Depremde tasinmistik biliyorsunuz doktorum yeni eve biraz uzak. Yakin bi yerde nst ye gir dedi.
Tabii her zamankinden farkli doktor muayene edince olcumleri 3 hafta geride buldu.
Bebegin hareketsizliginede bir sorun bulunmadi. Suyu iyiymis. Kalp atislarida normaldi.
Sanirim sirtini donmus o yuzden pek hissetmiyorum nstdede kalp atisini zor buldular.

Rahata Alıştırmamak lazım bacım, bı kalksın gece çocuk baksın, bı hastayken kaldır nöbet tutsun, öyle çocuk yapıp anaya emanet demesin bin tepesine
Ben onu ilk bebemde denedim uyandiriyordum kalk cocuk agliyor diye.meme emiyodu sadece kalkiyodu napiyim mama icmiyoku hazirlayim deyip 5 dakika durup geri yatiyodu hakli sebepler bulmaya calisiyor hep bir kezde uyandırdım al pis pisla diye baktim bebek besikte bu kucagindaki yorgana pis pis yapıyor ben pes ettim . İcim rahat etmiyor zaten onlarin baktigindan yardimindan nolur ay

Ha işte böyle yaparsan doğur türküsü başlar yakında

Heh hazır öyle demişken tamm işte sende hemen konuş bu sefer doktorunla Ewet ya bişeye isyan etmeyince ohh nede olsa bu herşeyden memnun sanıyorlar bizlerin böyle işe bende banda aynısı oldu bağlatıcam yıkarım bu evi başınıza dedim hepsi sustu sanki onlar bakıyor neler çektiğimi bir ben bir allahım biliyor rabbim e hergün dua ediyorum ki akıl sağlığımı korusun rabbim bu çocukta

Ha işte böyle yaparsan doğur türküsü başlar yakında
Kiz onun adami baska yaa naparsan yap adamin icinde yoksa bir iki kez yapiyor zorla sonrasi gelmiyor icinden gelen adamla bir olmuyor bide benim karakterimde yok şikayet etmek herseyden memnun olurum kendi basima halletmeye calisirim yapim bu aklima tukurem
Zaten sesimi cikarmadim dogurmayi bekliyorum bir cinnet herşeyi halleder .valla iyi baksinalr bize anne iyi degilse o evde kimse iyi olamıyor .cok cok zor gerçekten Allah sabir versin benimki iki erkek bazen delircek gibi oluyorum bunlarida hayirla buyutursek daha nee

Ahahhahahah

Önceki grubum Temmuz annelerinde, ismini vermeyeyim bi üye arkadaş vardı. Gece bebek ağlayınca eşini de dürtüp uyandırıyordu. Dedim ki sen emzirmeye kalkıyorsun, adamı niye uyandırıyorsun ?

Diyordu ki bu çocuğu benden çok o istedi. Ben uykusuz kalıyorsam o da uyumayacak. Külfetine de ortak olsun.

Hakket adamın uyumasına izin vermiyordu. Ne zaman bebek uyuyor, adam o zaman yatabiliyordu. Ama ne kadar sürdürdü bu işi bilemiyorum.

Katılıyorum kesinlikle ne dese iyiliğiniz için diye arkasına ekliyor eşim de alışmış buna aldanıyor ama ben yemiyorum sallamıyorum da kendi kafama göre yapıyorum dinlemiyorum yapmaya değer bişey görürsem cidden dinlerim ama bazen çok mantıksız konuşuyor o öyle bir insan ve ya sallamıcam ya d çatışmaya giricem hiç gerek yok

Kız bnm üç erkek Birtanecik kızım var gariban oda benim gibi ama ben çok dua ettim Allah’ım bu adama kız çocuk verme diye çünkü çok eziyetçi kadınları hep köle ve hizmetçi gibi kullanıyor herşeye karışıyor ojedir rujdur giyim kuşam oyüzden. Rabbimde duamı kabul etti işte böyle kaldım

3 hafta geride mi ölçtü yani her şeyi ? Ben de bunu anlamıyorum cihaz, doktorun eli nasıl bu kadar farkedebilir yaaaa. Nst normal ama dimi ?

Ben tedaviyle kaldım istesem de olmaz o yüzden korunmayı düşünmüyorum ama yengem 42 yaşında tüpleri bağlanmasına rağmen hamile kaldı
Ben polikistik overim yumurtlama problemim var lh fsh huni takmış deli gibi 4 nala koşuyor
Düşükten sonra salmıştım. 2 yıl öylece hiç dikkat etmeden saldım çayıra. Nasılsa olmuyor diyordum. Yatırım mali işler birikime verdim kendimi kafamda hiç yokken kasım sonunda gebe olduğumu öğrendim
Sen yine de çok şeyapma tetikte ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…