2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Allah kötü günlerini göstermesin bize. Yüce Rabbime sığınalım. İnanıyorum ki bir şey olmayacak ve doğduklarında bu sorunlar olmayacak yada toparlanabilecek inşallah

Spirale ben hiç güvenmiyorum. O kadar çok hamile kalan duydum ki. Ara kanamalar yaşayanlar var. Sonra kontrolleri var. 5-10 senede bir yenilenmesi gerek galiba vs.

Şehir hastanesinde takibimi yapan Dr bana sezaryen esnasında tüplerimi bağlatmamı tavsiye etti. Ama o doğum kontrol yönteminden daha çok kanser riskini azaltmak için.

Ben de bir çocuk daha düşünmüyorum. Ama buna rağmen, doğurganlığın geri dönüşsüz olarak ortadan kaldırılması dinen caiz değil. (Ancak hamile kalmanın ölümcül bi tehlikesi varsa anne için o zaman cevaz veriliyor sanırım.) Dolayısıyla bu da benim için bi alternatif değil.

Daha önce nasıl korunduysam aynen devam edeceğim.

Kızlar çok kasılmam var ve sol kalçamda yoğun bi Ağrı dün doktora da söyledim bu kalça ağrısını rahmin açılıyor ondan dedi ama çok kötü ağrıyor sanki düşmüşüm gibi
Dinlenebiliyor musun canım ?
Zaten rahim ağzında kısalma ve açılman vardı 3 cm. Onunla ilintili ağrılar yaşıyorsun

Ben tedaviyle kaldım istesem de olmaz o yüzden korunmayı düşünmüyorum ama yengem 42 yaşında tüpleri bağlanmasına rağmen hamile kaldı

Ben tedaviyle kaldım istesem de olmaz o yüzden korunmayı düşünmüyorum ama yengem 42 yaşında tüpleri bağlanmasına rağmen hamile kaldı
Uuuu
Tüpleri bağlanınca, yüzde 1 ihtimal var diyorlar.
O da oldu he mi ?
Olacağa çare yok.

Tedaviyle hamile kaldım, kendiliğinden olmaz diye düşünme. En azından bir süre dikkatli korun. Sonra kızına bi kardeş istersen rahat davranırsın

Kızlarcığım gebelikte trombositopeni yani plt düşüklüğü normal. Hatta gebelik trombositopenisi deniliyor. Çok düşmediği müddetçe bir tedaviye gerek duymuyorlarmış. Doktorum 80 in altına düşerse tedavi uygularız demişti

Dinlenebiliyor musun canım ?
Zaten rahim ağzında kısalma ve açılman vardı 3 cm. Onunla ilintili ağrılar yaşıyorsun
Bi yarım saatir uzanıyorum evet canım suda içtim 1buçuk litrelik
bende bağlatıyorum biliyorum dinen caiz olmadığını ama maalesef birdaha asla çocuk istemiyorum kişisel nedenlerden dolayı yoksa çocukları çok severim bedenimde buna error veriyor zaten heryerim kırık dökük ağzımda diş kalmadı artık Wallahi yapacak başka çarem yok

Ay gece asla uyuyamadim yaa burayada girdim yazdim bir uykum gelir belki diye geri bakmadım telefona esim kızıyor çünkü tabi uykun gelmez elinde telefon diye.ay üstümde asiri bir sinir var daha öncede oğlumda boyle olmustum dogurmadan bir kac gun evvel az mi kaldi doguma acaba gerci daha 34+1 deyim ama kalcama makatima vajinama ara ara vuran agrilar var ama duzenli degil galiba acilma oluyor . pepsi canim haber alir almaz bizede yaz duamdasin inşallah hic birsey yoktur bebeklerin yeri daraliyor harektlerinin azalmasi normal

Tüp bağlatma konusunda senin gibi düşünüyorum bende. Kansızlık tedavisi için hormonlu spiral (mirena) kullandım 4 yıl. Çok memnumdum. Tavsiye edebilirim spiral düşünene. Yılda bir kontrolü var 5 yıllık.

Canim bende bağlatmak istiyorum doktorla konustum dogumdan 6-7 hafta sonra olur dedi ama eşim istemiyor bir sekilde ikna edecegim bende cok yorgunum 3 tane olucak cocugum 4 cocuga yüreğimde yok bedenimde artik eror veriyor .Allahim isteyenlere versin

Normal doğumdan 6-7 hafta sonra diyor di mi ? Yoksa sezaryende zaten açık bölge.

Madem bi yerler bağlanacak, neden biz bağlatıyoruz ya ? Zaten çocukları taşımışız, doğurmuşuz. Oramız buramız kesilmiş.

Bi de erkekler bağlatsın. Vazektomi denen bi şey var.

Evet normal dogumdan sonra dedi sezeryandaysa ayni anda yapılıyormuş sanirim.valla ben eşime teklif ettim de görme bir tavırları öyle seymi olurmuş kendini erkek gibi hissetmezmiş aman Allahim neler söyledi en son noktada da sende baglatma zaten benim rizam yok dedi.iyide korunmayi sevmiyosun ben ölene kadar sana cocuk mu dogurayim .olsun ben bitane daha isterim diyor ama benim hic bir yerim tutmuyor her kahvaltidan sonra bir buçuk saat fenalasiyorum kendime zor geliyorum olsun aslan gibisin sen yaparsin diyor daha bana

Uyyyy ! Bu adamlarla işimiz var Hea !

Hem karnım doysun, hem pastam dursun, hem mutfağı hanım temizleyip toplasın

Her zaman bu yük kadının üstünde. Korunma sorumluluğu da kadında, doğurma sorumluluğu da. İstiyorum hamile kal doğur. İstemiyorum, ama keyfimden ödün vermeyeyim, korun hamile kalma.

Feminik damarım kabardı bak.

Bi de erkekler bağlatsın. Vazektomi denen bi şey var.
Sen hangi medeniyettensin canom, bizim toplumda erkek birşey baglatmaz, tövbe de adamın erkekligine zeval gelmesin, cinayet çıkıyor "adam mısın" konularından bilmiyor musun, erkekliği orayla düşünen bı toplumda adama git şeyini bağlat de sonra izle cümbüşü

Doğru diyorsun. Hanımı tüpleri bağlatsam diye sormuş da, adam ben erkek gibi hissetmem demiş

Bu konunun sözü aramızda hiç açılmadı ama sanki benim eşim (dinen bi engel olmasaydı) yaptırırdı gibi geliyor O derece çocuk istemez artık ve kazara olmasından fena korkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…