2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ben bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüz

Kızlar Allah’ını seven üstüme bebek bakım çantası linki atsın
Bunun krem rengini aldım ben ama stok bitmiş krem renginde. Siyahı ekledim. Üstü düz olanların görüntüsü hoşuma gitmiyordu o yüzden normal sırt çantası gibi görünen bi model seçtim. Birsürü gözü var çok kullanışlı geldi bana şimdilik. Bir incelersin canım.

Ben tedaviyle kaldım istesem de olmaz o yüzden korunmayı düşünmüyorum ama yengem 42 yaşında tüpleri bağlanmasına rağmen hamile kaldı
Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz koruma sağlamaz dedikleri

Kizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyle doktoruma yazdim bir bakalim dedi
Her şey yolundadır umarım

Gerçekten maşallah barekallah size çok iyi cesaret , ben 6 aylıkken ramazan umresine gittim Allah kabul eylesin ama zar zor yapabildim mahvoldum gibi bir sey sonrasında bebişle gitmem kaç yılı bulur diye öyle bir cesaretle gitmiştim ama böyle bir kalabalık beklemiyordum hele Hac nasıldır Rabbim yaptığımız ibadetlerin ecirlerini kat kat arttırsınn sizin de sağ selamet bebişle kolayca dönmenizi nasib eylesin inşallah çok dua edicem size

Arkadasım koldan takılan 3 yıl koruyucu deri altı implantı taktırdı memnun ondan ben de onu düşünüyorum şuan bakalım

Yaptirmaz canim is ciddiye binince gör sen onlarin en hassas noktasi o benim esimde normalde anlayisli filandir konu oraya Ciddi bir sekilde gelince adamin icinden cenavar cikti

Annem 20 25 yıl önce kardeşim doğduktan sonra tüplerini bağlatmıştı. Babam da imam . Tüpleri bağlatmak günah değil. Günah olan bile isteye kürtaj yaptırmak onun dışında spiral, tüpleri bağlatmak vs vs günah değil.

Normalde kürtajın her hali günahtı İslam Dünyasında ama Bosna-Hersek savaşında sıra askerlerinin Müslüman kadınlara tecavüz edip onların kendilerini öldürmelerine engel olmaları ve zorla istemedikleri çocukları doğurtmaları üzerine İslam konferansı toplanıyor belirli şartlar ( hastalık doktor tavsiyesi, tecavüz, kan davası, ölüm tehditi .. gibi gibi) çerçevesinde kürtajın yapılabileceğine dair dini fetva veriyorlar.

Bencede gunah olmamali ya sonucta buda bir korunma yontemi o zaman diger korunma yontemleride günah..sonucta canli bir varligin yaşamına son vermiyosunki olmadan once tedbir niteliginde sürekli cocuk yapip bakamayip sinir krizleri gecirip onlarin psikolojisini bozmak daha günah bencee .

Ah canım benimde bu dördüncü zaten diğerinde bağlatıyordum doktorum panik yapmış çünkü bebeğin kalbi durmıştu acil sezeryan alındım o sırada bağalayalımmı dedi evet kesinlikle dedim beni uyuttuktan sonra bağlamamış birde doğumdan çıknca öyle bi şok yaşadım hem sezeryan şoku hem bu beni mahvetti korktuğumda oldu zaten hamile kaldım spiral benm bünyeme iyi gelmiyor denedim çıkarttırdım aşırı kanamalar yaptı hormonluda vücut dengemi bozdu haplar desen bi gün unutuyorsun sonra dön başa en iyisi benim için bağlatmak canım seninde hiç eşine söyleme bence direk doktorla anlaş yoksa yeniden olur mazallah gerçekten bakamayan için çok zor maddiyat yetmiyor manevi bi güç lazım hiç kolay değil çocuk büyütmek

Ben bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüz
Bende kalabalik aile seviyorum 3 tanede gayet iyi yaa.asiri sinirliydim oturdum agliyorum aramış eşim tamam aglama bağlayalım soz diyor hic bir şeyden sikayet etmeyince herseyin aşırı yolunda gittigini sandığından da bidaha cocuk istiyor olabilir .eve gelince sikayet eden bir kadin yok çünkü benimde hatam cok

Bende kalabalik aile seviyorum 3 tanede gayet iyi yaa.asiri sinirliydim oturdum agliyorum aramış eşim tamam aglama bağlayalım soz diyor hic bir şeyden sikayet etmeyince herseyin aşırı yolunda gittigini sandığından da bidaha cocuk istiyor olabilir .eve gelince sikayet eden bir kadin yok çünkü benimde hatam cok

Onun imzasi olmadan olmuyormus ki iste canim yoksa söylemem bile . çok zor tabiki ya hele bu devirde bebbeelrin hepsi bir alemm eskilerin yaptigi gibi sus otur diyemiyosunki oteye git desen psikojileri bozuluyor guzel bir yasam sunmak istiyor insan hayat cok zor devir o devir degil yani .eskiden olsa yap 5-6 cocuk cocuk nufus güç demekmiş simdi nerdee

Rahata Alıştırmamak lazım bacım, bı kalksın gece çocuk baksın, bı hastayken kaldır nöbet tutsun, öyle çocuk yapıp anaya emanet demesin bin tepesine

Bana bu test ya hiç yapılmadı yada bilmiyorum hani

EGFR diye bi şey bakılıyordu Perinatolojide. O da kanın pıhtılaşma süresini veren bi tahlil.
Evet o daha detaylısı. Rutin hemogram bakılırken plt değeri pıhtılaşma hakkında bilgi verir. Benim hep yüksekti kendimi bildim bileli. Detaylı ultrasonda norch görülünce perinatolog başladı ilaca. 400den 230a düştü.
Aşırı düşerse de kanamaların durmama ihtimali doğuyor. O yüzden 35. Hafta bırakılır. Hem de doğuma kadar kullanılması bebekte kalpte bir soruna yol açabilirmiş. Kar zarar düşünerek belli haftaya kadar kullanabiliyor gebeler düşük dozda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…