- 10 Aralık 2017
- 2.081
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.541
Canım nasıl durumunuz?Kizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyledoktoruma yazdim bir bakalim dedi
Ben bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüzDoğru diyorsun. Hanımı tüpleri bağlatsam diye sormuş da, adam ben erkek gibi hissetmem demiş
Bu konunun sözü aramızda hiç açılmadı ama sanki benim eşim (dinen bi engel olmasaydı) yaptırırdı gibi geliyorO derece çocuk istemez artık ve kazara olmasından fena korkar
Kızlar Allah’ını seven üstüme bebek bakım çantası linki atsın
Amin inşallah dediğiniz gibi olurİnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Allah kötü günlerini göstermesin bize. Yüce Rabbime sığınalım. İnanıyorum ki bir şey olmayacak ve doğduklarında bu sorunlar olmayacak yada toparlanabilecek inşallah
Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz koruma sağlamaz dedikleriBen tedaviyle kaldım istesem de olmaz o yüzden korunmayı düşünmüyorumama yengem 42 yaşında tüpleri bağlanmasına rağmen hamile kaldı
Her şey yolundadır umarımKizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyledoktoruma yazdim bir bakalim dedi
Gerçekten maşallah barekallah sizeYok canım dönmedim Medine'deyiz hala. Yazdıklarınızı hep okuyorum duamdasiniz... Pazartesi iki uçak yolculuğumuz var önce İstanbul'a ordan yaşadığımız şehre. Uçağa binmeye rapor almak için buradaki kadın dogumcuya gittim bebek kanala inmiş her an gelebilir dedi. Bende sizlerden dua istiyorum ülkemize döneyim doğum öyle olsun
Arkadasım koldan takılan 3 yıl koruyucu deri altı implantı taktırdı memnun ondan ben de onu düşünüyorum şuan bakalımKızlar peki doğum sonrası hangi doğum kontrol yöntemini kullanacaksınız yaş 38 benim artık üçüncüyü dogurmam diye düşünüyorum
Spiral sezeryan sonrasında takiliyormus ama rahim gevşek olduğu için tutmayabiliyormus doğumdan 6 hafta sonra vajinal yolla takiliyormus
Spiralde kontrol gerekiyormuş belli aralıklarla
Birde tüpleri bağlatma olayı var ama bununda geri dönüşü olmaması beni düşündürdü dünyanın binbir türlü halı var bilemedimsiz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Sen bu hareket ve hamaratlıkla üçte yetmez beş taneeeeBen bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüz
Nst nasıl cıktı doktor bır sey dedi mi canımKizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyledoktoruma yazdim bir bakalim dedi
Yaptirmaz canim is ciddiye binince gör sen onlarin en hassas noktasi o benim esimde normalde anlayisli filandir konu oraya Ciddi bir sekilde gelince adamin icinden cenavar ciktiDoğru diyorsun. Hanımı tüpleri bağlatsam diye sormuş da, adam ben erkek gibi hissetmem demiş
Bu konunun sözü aramızda hiç açılmadı ama sanki benim eşim (dinen bi engel olmasaydı) yaptırırdı gibi geliyorO derece çocuk istemez artık ve kazara olmasından fena korkar
Yook göZüm yemez, büyük konusmayayim daSen bu hareket ve hamaratlıkla üçte yetmez beş taneeee
Donmedin mi daha son durum ne ki, böyle geç dönüşler beni tedirgin ediyorKizlar ben nstye geldim. Dun gece hareketsiz demistim ya sabahtan beride oyledoktoruma yazdim bir bakalim dedi
Bencede gunah olmamali ya sonucta buda bir korunma yontemi o zaman diger korunma yontemleride günah..sonucta canli bir varligin yaşamına son vermiyosunki olmadan once tedbir niteliginde sürekli cocuk yapip bakamayip sinir krizleri gecirip onlarin psikolojisini bozmak daha günah bencee .Annem 20 25 yıl önce kardeşim doğduktan sonra tüplerini bağlatmıştı. Babam da imam . Tüpleri bağlatmak günah değil. Günah olan bile isteye kürtaj yaptırmak onun dışında spiral, tüpleri bağlatmak vs vs günah değil.
Normalde kürtajın her hali günahtı İslam Dünyasında ama Bosna-Hersek savaşında sıra askerlerinin Müslüman kadınlara tecavüz edip onların kendilerini öldürmelerine engel olmaları ve zorla istemedikleri çocukları doğurtmaları üzerine İslam konferansı toplanıyor belirli şartlar ( hastalık doktor tavsiyesi, tecavüz, kan davası, ölüm tehditi .. gibi gibi) çerçevesinde kürtajın yapılabileceğine dair dini fetva veriyorlar.
Ah canım benimde bu dördüncü zaten diğerinde bağlatıyordum doktorum panik yapmış çünkü bebeğin kalbi durmıştu acil sezeryan alındım o sırada bağalayalımmı dedi evet kesinlikle dedim beni uyuttuktan sonra bağlamamış birde doğumdan çıknca öyle bi şok yaşadım hem sezeryan şoku hem bu beni mahvetti korktuğumda oldu zaten hamile kaldım spiral benm bünyeme iyi gelmiyor denedim çıkarttırdım aşırı kanamalar yaptı hormonluda vücut dengemi bozdu haplar desen bi gün unutuyorsun sonra dön başa en iyisi benim için bağlatmak canım seninde hiç eşine söyleme bence direk doktorla anlaş yoksa yeniden olur mazallah gerçekten bakamayan için çok zor maddiyat yetmiyor manevi bi güç lazım hiç kolay değil çocuk büyütmekCanim bende bağlatmak istiyorum doktorla konustum dogumdan 6-7 hafta sonra olur dedi ama eşim istemiyor bir sekilde ikna edecegim bende cok yorgunum 3 tane olucak cocugum 4 cocuga yüreğimde yok bedenimde artik eror veriyor .Allahim isteyenlere versin
Bende kalabalik aile seviyorum 3 tanede gayet iyi yaa.asiri sinirliydim oturdum agliyorum aramış eşim tamam aglama bağlayalım soz diyor hic bir şeyden sikayet etmeyince herseyin aşırı yolunda gittigini sandığından da bidaha cocuk istiyor olabilir .eve gelince sikayet eden bir kadin yok çünkü benimde hatam cokBen bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüz
Bende kalabalik aile seviyorum 3 tanede gayet iyi yaa.asiri sinirliydim oturdum agliyorum aramış eşim tamam aglama bağlayalım soz diyor hic bir şeyden sikayet etmeyince herseyin aşırı yolunda gittigini sandığından da bidaha cocuk istiyor olabilir .eve gelince sikayet eden bir kadin yok çünkü benimde hatam cokBen bı bebiş daha istiyorum ya, nasipse bakalım, biraz buyuteyim bunu da, o arada buluruz bı yolunu kalıcı çözümü sonra düşünürüz
Onun imzasi olmadan olmuyormus ki iste canim yoksa söylemem bile . çok zor tabiki ya hele bu devirde bebbeelrin hepsi bir alemm eskilerin yaptigi gibi sus otur diyemiyosunki oteye git desen psikojileri bozuluyor guzel bir yasam sunmak istiyor insan hayat cok zor devir o devir degil yani .eskiden olsa yap 5-6 cocuk cocuk nufus güç demekmiş simdi nerdeeAh canım benimde bu dördüncü zaten diğerinde bağlatıyordum doktorum panik yapmış çünkü bebeğin kalbi durmıştu acil sezeryan alındım o sırada bağalayalımmı dedi evet kesinlikle dedim beni uyuttuktan sonra bağlamamış birde doğumdan çıknca öyle bi şok yaşadım hem sezeryan şoku hem bu beni mahvetti korktuğumda oldu zaten hamile kaldım spiral benm bünyeme iyi gelmiyor denedim çıkarttırdım aşırı kanamalar yaptı hormonluda vücut dengemi bozdu haplar desen bi gün unutuyorsun sonra dön başa en iyisi benim için bağlatmak canım seninde hiç eşine söyleme bence direk doktorla anlaş yoksa yeniden olur mazallah gerçekten bakamayan için çok zor maddiyat yetmiyor manevi bi güç lazım hiç kolay değil çocuk büyütmek
Rahata Alıştırmamak lazım bacım, bı kalksın gece çocuk baksın, bı hastayken kaldır nöbet tutsun, öyle çocuk yapıp anaya emanet demesin bin tepesineBende kalabalik aile seviyorum 3 tanede gayet iyi yaa.asiri sinirliydim oturdum agliyorum aramış eşim tamam aglama bağlayalım soz diyor hic bir şeyden sikayet etmeyince herseyin aşırı yolunda gittigini sandığından da bidaha cocuk istiyor olabilir .eve gelince sikayet eden bir kadin yok çünkü benimde hatam cok
Evet o daha detaylısı. Rutin hemogram bakılırken plt değeri pıhtılaşma hakkında bilgi verir. Benim hep yüksekti kendimi bildim bileli. Detaylı ultrasonda norch görülünce perinatolog başladı ilaca. 400den 230a düştü.Bana bu test ya hiç yapılmadı yada bilmiyorum hani
EGFR diye bi şey bakılıyordu Perinatolojide. O da kanın pıhtılaşma süresini veren bi tahlil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?