2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kuzum ya benim bi sancım çıkmıştı hatırlarsınız belki acilde serum vermişlerdi ama ben o gün tam 4buçuk litre su içmiştim ve o kadar susuz hissediyodum ki kendimi yine de acaba su mu kaçırdım farketmeden diye düşündüm şimdi

Kızlar nbbnin emzirme sütyenini aldım çok güzelmiş ya denedim tavsiye ederim ve yeni geceliklerim geldi aşık oldum Eki Görüntüle 3605179
Çok sık

Önceki lohusalıgımda nbb emzirme atleti kullandım. Gerçekten kaliteli ve rahattı. Bu sefer çamaşırcılarda bulamadım başka marka aldım.

Çok sık

Önceki lohusalıgımda nbb emzirme atleti kullandım. Gerçekten kaliteli ve rahattı. Bu sefer çamaşırcılarda bulamadım başka marka aldım.
Benim atlet yukarda kalıyor bi bakıyorum meme asağıda takılıyor bi de farketmiyorum saçma bi görüntü oluyor 1 tane atlet aldım evin içinde erkek varken giyerim diye ama sütyeni gerçekten çok güzel bir tane daha alırım büyük ihtimalle fiyatı da 420 tl mi ne fiyatı da güzel

Herşey olabilir ben kısıtlanmadan yemedim yani çoğu şeyle cok aram yok ama kısıtlanmak insanı daha cezbediyor sen iyi geldin bu günlere Lady

Gecelik .. doğuma kadar olan süreçte alttan devamlı muayene gerekiyor. Ayağa kaldırıp yürütüyorlar vs.

Aynı sebeple sezaryen olacağım halde iki gecelik, bi pijama aldım yanıma. Doğum olup bittikten sonra pijama iyi ama olana kadar gecelik

Güzel bir soru da sancı varken heralde hastane kıyafeti verilmiyor mu bende merak ettim

Mutlaka gecelikle dur kuzum. Ben sancı çekiyordum yatis yapıldı. Bir tane yarım kol baya uzun etekli bir gecelik almıştım doğum öncesi için. O gün doğana kadar gelip gidip baktılar alttan açılma var mı diye. O gecelik iyi oldu. Ameliyat önlüğü giydirene kadar onunla yattım sonra ameliyat önlüğü ile yattım. Çok iyi oldu. Yine aynı geceligi koydum çantaya. Doğum.sonrasi.icin de pijama aldım iki çift kuzum gecelikle rahat edemem gelenim gidenim olur diye.

O zaman bi tane edineyim ya haberim bile yoktu da düşününce mantıklı geldi çok teşekkür ederim sen benim kurtarıcımsın

Tamam ben bi tane hemen alayım ya iyi aklıma geldi valla yoksa pijama ile gidecektim

Umutvari bende 58-den 64 e cikmisim 6 kilo aldim toplamda şoktayım diger bebelerimde 15-16sar kilo almistim bu sefer öyle olmadi ama bunda daha bilinçli yedim bide kansizlik filan cikti bunda belkide o yüzden çok almadim fikrim yok. Eldorin canim bende ayniyim eczaci bana doktorun yazdigi kan hapinin emilimi cok az dedi ayrica hemoroidimi tetikledi mahfolmustum bende ocean aldim şimdi onu kullaniyirum ayrica hemoroidim suan daha iyi durumda hergun bir bardak kefir tukettim .bide esim reels atmış tahinin icine limon sikinca yulseltiyormus kani bide onu denicem .en son iki ay once bakıldığında fertttin 7 ydi çünkü .yeni minosslar gelmisler dünyaya hos gelmisler cok heyecanliii .bende birtek bebegin kiyafetelrini yikadim utuledim baska hic bir hazirlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…