- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.941
Kuzum ya benim bi sancım çıkmıştı hatırlarsınız belki acilde serum vermişlerdi ama ben o gün tam 4buçuk litre su içmiştim ve o kadar susuz hissediyodum ki kendimi yine de acaba su mu kaçırdım farketmeden diye düşündüm şimdiAiyy teşekkür ederim kızlar. Laktatlı ringer bir tık daha içeriği zengin. Ama genel itibariyle önemli olan su anladığım kadarıyla. Bazı günler kasılmalar sancılar daha fazla olurken bazı günler aşırı az oluyor. Demek su içimiyle ve magnezyumla doğrudan alakalı
Çok sıkKızlar nbbnin emzirme sütyenini aldım çok güzelmiş ya denedim tavsiye ederimve yeni geceliklerim geldi aşık oldum Eki Görüntüle 3605179
Ben ikisinden de koydumKızlar ben bi şey sormak istiyorum normal doğum yapacak kadınlara ve daha önce yapmışlara şimdi ben sancı çekerken hastanede etekli bi şeyle mi durayım yoksa pijamalı bi şeyle mi çatı muayenesi sürekli oluyor mu bu konuda ne öneriyorsunuz ?
Benim atlet yukarda kalıyor bi bakıyorum meme asağıda takılıyor bi de farketmiyorum saçma bi görüntü oluyor 1 tane atlet aldım evin içinde erkek varken giyerim diyeÇok sık
Önceki lohusalıgımda nbb emzirme atleti kullandım. Gerçekten kaliteli ve rahattı. Bu sefer çamaşırcılarda bulamadım başka marka aldım.
Herşey olabilirAsıl doğumdan sonra süt olsun vs gibi sebeplerle yemeğe şerbete çok abanmamak gerek. Ben çevremde kadınlar biliyorum. Hamilelikte almadıkları kiloyu doğumdan sonra aldılar.
Bende gebelik şekeri var ya, doğumdan sonra şunu yiyicem bunu yiyicem diye hayal kuruyorum. Sonra diyorum ki, Lady kendine gel. İpin ucu kaçarsa yanarsın
Gecelik .. doğuma kadar olan süreçte alttan devamlı muayene gerekiyor. Ayağa kaldırıp yürütüyorlar vs.Kızlar ben bi şey sormak istiyorum normal doğum yapacak kadınlara ve daha önce yapmışlara şimdi ben sancı çekerken hastanede etekli bi şeyle mi durayım yoksa pijamalı bi şeyle mi çatı muayenesi sürekli oluyor mu bu konuda ne öneriyorsunuz ?
Güzel bir soru da sancı varken heralde hastane kıyafeti verilmiyor mu bende merak ettimKızlar ben bi şey sormak istiyorum normal doğum yapacak kadınlara ve daha önce yapmışlara şimdi ben sancı çekerken hastanede etekli bi şeyle mi durayım yoksa pijamalı bi şeyle mi çatı muayenesi sürekli oluyor mu bu konuda ne öneriyorsunuz ?
Mutlaka gecelikle dur kuzum. Ben sancı çekiyordum yatis yapıldı. Bir tane yarım kol baya uzun etekli bir gecelik almıştım doğum öncesi için. O gün doğana kadar gelip gidip baktılar alttan açılma var mı diye. O gecelik iyi oldu. Ameliyat önlüğü giydirene kadar onunla yattım sonra ameliyat önlüğü ile yattım. Çok iyi oldu. Yine aynı geceligi koydum çantaya. Doğum.sonrasi.icin de pijama aldım iki çift kuzum gecelikle rahat edemem gelenim gidenim olur diye.Kızlar ben bi şey sormak istiyorum normal doğum yapacak kadınlara ve daha önce yapmışlara şimdi ben sancı çekerken hastanede etekli bi şeyle mi durayım yoksa pijamalı bi şeyle mi çatı muayenesi sürekli oluyor mu bu konuda ne öneriyorsunuz ?
O zaman bi tane edineyim ya haberim bile yoktu da düşününce mantıklı geldi çok teşekkür ederim sen benim kurtarıcımsınGecelik .. doğuma kadar olan süreçte alttan devamlı muayene gerekiyor. Ayağa kaldırıp yürütüyorlar vs.
Aynı sebeple sezaryen olacağım halde iki gecelik, bi pijama aldım yanıma. Doğum olup bittikten sonra pijama iyi ama olana kadar gecelik
Ben daha almadım. Bakmam lazım. Alanlar model link atsınKızlar elele bonte 2 yi tercih ettim ben siz hangisini aldınız
Ben madre aldım ana kucağı da aldığım için 6n1 çok geldi banaKızlar elele bonte 2 yi tercih ettim ben siz hangisini aldınız
Ben yoykonun park beşigini aldımKızlar elele bonte 2 yi tercih ettim ben siz hangisini aldınız
Canım hastane kıyafeti son anda doğuma girerken veriliyor galiba ama sancı çekerken almak lazım demekki mantıklı geldiGüzel bir soru da sancı varken heralde hastane kıyafeti verilmiyor mu bende merak ettim
Tamam ben bi tane hemen alayım ya iyi aklıma geldi valla yoksa pijama ile gidecektimMutlaka gecelikle dur kuzum. Ben sancı çekiyordum yatis yapıldı. Bir tane yarım kol baya uzun etekli bir gecelik almıştım doğum öncesi için. O gün doğana kadar gelip gidip baktılar alttan açılma var mı diye. O gecelik iyi oldu. Ameliyat önlüğü giydirene kadar onunla yattım sonra ameliyat önlüğü ile yattım. Çok iyi oldu. Yine aynı geceligi koydum çantaya. Doğum.sonrasi.icin de pijama aldım iki çift kuzum gecelikle rahat edemem gelenim gidenim olur diye.
Ne olacagı belli olmaz ki kuzum son anda o sancıyla kıyafeti nasıl giyersin kiCanım hastane kıyafeti son anda doğuma girerken veriliyor galiba ama sancı çekerken almak lazım demekki mantıklı geldi
Ben Kanz dremmear aldım civilden. Çok da güzel beğendim.Kızlar elele bonte 2 yi tercih ettim ben siz hangisini aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?