2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kızlar kızlar bunu şimdi mi söylüyorsunuz benim pijamam var geceliğim yok

ben eşime şimdiden sipariş verdim baklava getir hastaye diye kola ve karpuz içim gidiyor bunlara ilk kendime geldiğimde yicem hayalindeyim ondanda olmaz inşaallah kilo

Bizim bu kızlar bu cantaları ne zaman tamam edecekler bacım. Doktor yumurta kapının ağzında diyor artık resmen doğumu bekle.diyor bizimkiler hala hazırlanacak
kız ben pijama koydum hep gecelik tarzım degil pek ama sancı anında lazım olacağını düşünemedim oyyyyy oyyyyy

Kızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi
Hayırlı, uğurlu olsun inşallah rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah kolaylıkla
Kızlar magnorm günde 2 kez kullanan varmı bir test edeyim dedim
Ben ben 2 tane alıyorum

Ya sancı vakitlerinde hep hasta önlüğü giymiyor muyuz sehir hastanesinde öyleydi izlediğim videolarda da öyle sanki , oğlumda ingilterede oldugum için suda durmustum elbise gibi bısey giymiştim mayo kumaslı ama burda öyle bısey yok ben önlük giyerim diye düşünmüştümm geceliğim bembeyazz sancıda beklerken hep batar o

kız ben pijama koydum hep gecelik tarzım degil pek ama sancı anında lazım olacağını düşünemedim oyyyyy oyyyyy
Ahahaha daha önce de konuşmuştuk bacım burada kaç kere yoksa gecelik benim.de tarzım değil ama öncesinde şart
Sen en iyisi başka renk doğum öncesi için edin bir tane kuzum valla akşam 6-7 de yatış yapıldı o geceliği giydim gece 3 e doğru lavman yapmadan ameliyat önlüğü giydirdiler o önlüğü giydirene kadar da kaç kere alttan muayene ettiler benim ozeldeydi ama devlette de aynı galiba bordo almıştım çok iyi olmuştu

Doğum oncesi ameliyat kıyafeti giydiriyorlar zaten öyle bekliyorsun hasta beziyle, doğum öncesi değil doğum sonrası muayene kolay olsun diye tercih ediliyorda ben almadım, zaten hemşire gelip söylüyordu "muayeneye gelinecek alttan bakılacak şekilde hazırlanın lütfen" diye, pijamayi çıkarıp örtüyle uzaniyordum, doktor geliyordu bakıp gidiyordu iki kere bakıldı sanırım sonra gerekte olmadi, bu seferde almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…