- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.961
Tamam canım edin tabi bir tane doğumdan sonra rahatça pijamani giyersin de öncesinde gecelik şartTamam ben bi tane hemen alayım ya iyi aklıma geldi valla yoksa pijama ile gidecektim
Ben de baktım şimdi tam istediğim gibi. Ivır zıvır kalabalığı yok.Ben Kanz dremmear aldım civilden. Çok da güzel beğendim.
Kızlar kızlar bunu şimdi mi söylüyorsunuz benim pijamam var geceliğim yokGecelik .. doğuma kadar olan süreçte alttan devamlı muayene gerekiyor. Ayağa kaldırıp yürütüyorlar vs.
Aynı sebeple sezaryen olacağım halde iki gecelik, bi pijama aldım yanıma. Doğum olup bittikten sonra pijama iyi ama olana kadar gecelik
Güzel geldi banaBu elele yeni çıkmış yada ben eskide kaldım. Kızım zamanında bu marka yoktu. Epey yorum var.
Kız bi tane söyleyiver trendişten gelsin hemenKızlar kızlar bunu şimdi mi söylüyorsunuz benim pijamam var geceliğim yok
Ayyyy çıldıracayııııımmm!Kızlar kızlar bunu şimdi mi söylüyorsunuz benim pijamam var geceliğim yok
Ya dogurursam geceliksiz mi dogurcam ben yaaaaaahhhhhKız bi tane söyleyiver trendişten gelsin hemen
Ben ana kucağı almadım. bu daha iyi gibi çünkü yeşillik alanda vs çok zaman geçiriyoruz bunun sinekliğini takarım yanımda dururBen madre aldım ana kucağı da aldığım için 6n1 çok geldi bana
Gecelik evet hep söyledin Lady sakin olAyyyy çıldıracayııııımmm!
Donsuz ve terliksiz değilsin, bence hızlıca çözebilirizYa dogurursam geceliksiz mi dogurcam ben yaaaaaahhhhh
Yatağını ayrı aldım onu da civilden aldım Kraft yatağı da bacım ama güzel yeterli geldi banaBen de baktım şimdi tam istediğim gibi. Ivır zıvır kalabalığı yok.Sen yatağıyla mı aldın ?
Dogurayim da çıplak olmaya da razıyımDonsuz ve terliksiz değilsin, bence hızlıca çözebiliriz
Bizim bu kızlar bu cantaları ne zaman tamam edecekler bacım.Ayyyy çıldıracayııııımmm!
ben eşime şimdiden sipariş verdim baklava getir hastaye diye kola ve karpuz içim gidiyor bunlara ilk kendime geldiğimde yicem hayalindeyim ondanda olmaz inşaallah kiloAsıl doğumdan sonra süt olsun vs gibi sebeplerle yemeğe şerbete çok abanmamak gerek. Ben çevremde kadınlar biliyorum. Hamilelikte almadıkları kiloyu doğumdan sonra aldılar.
Bende gebelik şekeri var ya, doğumdan sonra şunu yiyicem bunu yiyicem diye hayal kuruyorum. Sonra diyorum ki, Lady kendine gel. İpin ucu kaçarsa yanarsın
Bizim bu kızlar bu cantaları ne zaman tamam edecekler bacım.Doktor yumurta kapının ağzında diyor artık resmen doğumu bekle.diyor bizimkiler hala hazırlanacak
Hayırlı, uğurlu olsun inşallah rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsinKızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi
Ben ben 2 tane alıyorumKızlar magnorm günde 2 kez kullanan varmı bir test edeyim dedim
Ahahahakız ben pijama koydum hep gecelik tarzım degil pek ama sancı anında lazım olacağını düşünemedim oyyyyy oyyyyy
Sen en iyisi başka renk doğum öncesi için edin bir tane kuzumYa sancı vakitlerinde hep hasta önlüğü giymiyor muyuz sehir hastanesinde öyleydi izlediğim videolarda da öyle sanki , oğlumda ingilterede oldugum için suda durmustum elbise gibi bısey giymiştim mayo kumaslı ama burda öyle bısey yok ben önlük giyerim diye düşünmüştümmgeceliğim bembeyazz sancıda beklerken hep batar o
Doğum oncesi ameliyat kıyafeti giydiriyorlar zaten öyle bekliyorsun hasta beziyle, doğum öncesi değil doğum sonrası muayene kolay olsun diye tercih ediliyorda ben almadım, zaten hemşire gelip söylüyordu "muayeneye gelinecek alttan bakılacak şekilde hazırlanın lütfen" diye, pijamayi çıkarıp örtüyle uzaniyordum, doktor geliyordu bakıp gidiyordu iki kere bakıldı sanırım sonra gerekte olmadi, bu seferde almadımkız ben pijama koydum hep gecelik tarzım degil pek ama sancı anında lazım olacağını düşünemedim oyyyyy oyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?