- 22 Mayıs 2023
- 2.519
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.921
Hadi gözün aydın saglıkla zamanında gelsin kuzucuklarımızKızlar muayene olup eve geldim şimdi aç gittiğim için kahvaltı yapıp öyle gruba girdim hemen.cok şükür bebek haftasıyla uyumlu 36+2 deyiz.Baş geliş şimdilik normal doğum gibi görünüyor doğum şeklimiz.nst çekildim onda da sancı çıkmadı iyiydi yani teyzeleri
Ben hemşireye sordum, niye aliyorum şimdi ben bunu diye, su içmekten çok farkı yok aslında biraz daha besleyici mi dedi destekli su mu birşeyler dedi.Kızlar size bi sorum var. Nst de sancı çıktı diyelim. Sizlere sancı sonrası serum verildi ya hani. Sonrasında tekrar nst ge bağladılar ve sancılar azalmış oldu. Dümdüz serum mu veriyorlar yoksa içine bir şey katıyorlar mı bi bilginiz var mı ? Yani eğer dümdüz serum veriyorlarsa mantıken sancı, kasılma esnasında bol su içersek de rahatlarız gibi düşünüyorum
Çatlamanın kilo ile alakası yok çatlamayan çatlamıyor çatlayan da son gün dahi bile çatlıyorAyy kilo demeyin bana morallerim sinirleniyorkarnımda bi tane çatlağım yok dağlara taşlara nazar değmesin ama bacaklarıma ne kullanirsam kullanayim olmadı çatladı
Direkt 2 iç. Ben uzun zaman hep iki aldım.Akşama dogru agrılarım artıyor benim 5.ayımdan bu güne sırt agrım sürekli sırt agrım
Aynen öyle susuz kalmak da tetikliyormuş çünkü, serum daha hızlı bi şekilde hidrate etriği için tercih ediliyor, bana evde de bol bol su iç demişlerdiKızlar size bi sorum var. Nst de sancı çıktı diyelim. Sizlere sancı sonrası serum verildi ya hani. Sonrasında tekrar nst ge bağladılar ve sancılar azalmış oldu. Dümdüz serum mu veriyorlar yoksa içine bir şey katıyorlar mı bi bilginiz var mı ? Yani eğer dümdüz serum veriyorlarsa mantıken sancı, kasılma esnasında bol su içersek de rahatlarız gibi düşünüyorum
Kız yemin ederim değirmen taşını geçti popomÇatlamanın kilo ile alakası yok çatlamayan çatlamıyor çatlayan da son gün dahi bile çatlıyor
Benim 3 gun geciktiginde 5400 ile ogrendim ben. Suan ne durumdayim bilmiyorum. Ikiz olma ihtimali de var, kanamalar yüzünden gitmis olma ihtimali de var. Yarini bekliyorum merakla.Kanama değil ama ağrı çok yaşadım regl olacağım zannediyordum 5 haftalıkken öğrendim ben 3 günlük gecikmeme rağmen beta 700 dü ikiz mi acaba dedim ama değilmiş kadın doğum polikinlik hemşireliği yaptığım için biliyorum ultrasonlar bazen iyi olmuyor kese görünmüyor bir de kilolu bireyler de de yağ dokusundan dolayı geç görünğyorinşallah bu gebeliğiniz olumlu sonuçlanır evladınızı sağlıkla kucağınıza alırısnız
Kızlar size bi sorum var. Nst de sancı çıktı diyelim. Sizlere sancı sonrası serum verildi ya hani. Sonrasında tekrar nst ge bağladılar ve sancılar azalmış oldu. Dümdüz serum mu veriyorlar yoksa içine bir şey katıyorlar mı bi bilginiz var mı ? Yani eğer dümdüz serum veriyorlarsa mantıken sancı, kasılma esnasında bol su içersek de rahatlarız gibi düşünüyorum
4-5 kilo dogumda gider ama basenler zor inş giderKız yemin ederim değirmen taşını geçti popomkilo aldığım tek yer basenlerim, Allah'ım inşallah doğumdan sonra kolayca veririm
Mafoldum magnezyumum geldi şimdi içtim biraz düzeleyimYavaş yavaş dinlene dinlene yap yorma kendini dinlene devam et yoksa insan çok yoruluyor
Çok güzel haber çok şükür elhamdülillahKızlar selam
Çok şükür ikimizde saglikliyiz odamizdayiz Allah hepinizden razı olsun
Kendime tamamen gelince ayrıntıları anlatırım öpüyorum hepinizi
Aynen çok şükür yok gözüküyor kuzum olmaz da inşallahKız maşallah ne güzel ya şanslısın çünkü geçmiyor bu çatlaklar neyse yavrumun canı sağolsun
ne zaman isterse gelsin dediğine göre daha bi sorun veya gelişim sıkıntısı görmüyor rahat ol ne güzel işte bana da ne zaman gelirse biz hazırız dedi bende artık çok rahat eğilip kalkıyorum hele 37 bitsin deli gibi hareket etmeyi düşünüyorum
Çok şükür bin şükür kuzum herkes öyle güzel haberlerle gelir inşallahHemen hepimiz için dua zinciri başlatmamız gerek
Ahahahaişte bu doğru tabir
Ohhhg çok şükür. İki dk da bir girip sen bir şey yazmış mısın diye bakıyordum. Hayırlı uğurlu olsun kuzummm güzel güzel kokla bebişiniiiiiayrıntıları dinlemek için can atıyorum
Valla Allah sırt kaslarımızın yardımcısı olsun kuzumbelim bile daha iyi durumda yani göbeğe rağmen
Oyyy çok güzel haberler gelmiş bugündençok şükür kuzucum
Seninle günümüz aynı. Doktor ölçümüne göre 12 gözüküyor ama 11 de olabilir demişti bir ara boyu kg öndeydi. 11i eşimin doğum günü onu manifestledim buraya öyle girdimKızlar muayene olup eve geldim şimdi aç gittiğim için kahvaltı yapıp öyle gruba girdim hemen.cok şükür bebek haftasıyla uyumlu 36+2 deyiz.Baş geliş şimdilik normal doğum gibi görünüyor doğum şeklimiz.nst çekildim onda da sancı çıkmadı iyiydi yani teyzeleri
Benim bel de o kısımda ağrıyor ama dayanıyorumHemen hepimiz için dua zinciri başlatmamız gerek
Ahahahaişte bu doğru tabir
Ohhhg çok şükür. İki dk da bir girip sen bir şey yazmış mısın diye bakıyordum. Hayırlı uğurlu olsun kuzummm güzel güzel kokla bebişiniiiiiayrıntıları dinlemek için can atıyorum
Valla Allah sırt kaslarımızın yardımcısı olsun kuzumbelim bile daha iyi durumda yani göbeğe rağmen
Oyyy çok güzel haberler gelmiş bugündençok şükür kuzucum
Eşimin spora gitme planı vardı kendimi de eklettireyim bari4-5 kilo dogumda gider ama basenler zor inş gider
İnşAllah Allah kalbine göre versinAynen çok şükür yok gözüküyor kuzum olmaz da inşallahaynen şu 37yi bir geçsek ayın 21i oluyor tam ikizler de bitmiş olacak hem sonrasında bende sakinmayacagim fazla
Çok şükür bin şükür kuzum herkes öyle güzel haberlerle gelir inşallah
Seninle günümüz aynı. Doktor ölçümüne göre 12 gözüküyor ama 11 de olabilir demişti bir ara boyu kg öndeydi. 11i eşimin doğum günü onu manifestledim buraya öyle girdimgüzel haberlerle gelmene çok sevindim çok. İnşallah hep böyle devam ederiz
Ben hemşireye sordum, niye aliyorum şimdi ben bunu diye, su içmekten çok farkı yok aslında biraz daha besleyici mi dedi destekli su mu birşeyler dedi.
İçindekiler kısmında da yazıyor zaten magnezyum potasyum zart zurt biraz mix. birşeyler
Aynen öyle susuz kalmak da tetikliyormuş çünkü, serum daha hızlı bi şekilde hidrate etriği için tercih ediliyor, bana evde de bol bol su iç demişlerdi
Aiyy teşekkür ederim kızlar. Laktatlı ringer bir tık daha içeriği zengin. Ama genel itibariyle önemli olan su anladığım kadarıyla. Bazı günler kasılmalar sancılar daha fazla olurken bazı günler aşırı az oluyor. Demek su içimiyle ve magnezyumla doğrudan alakalıEki Görüntüle 3605176
Bana verilen serum buydu. İçine de bi şey eklenmiyor anladığım. Çünkü etiket oluyordu üstüne “boş” yazıyordu.
Suyun sancıyı azaltan yönü var. Daha önce de demiştim. Vücut susuz kalınca, rahim daha çok kasılıyor.
Su şişesiyle geziyorum evde zaten. Nst den önce de yarım litre suyu kafaya dikiyorum, sonra odaya giriyorum ben
Asıl doğumdan sonra süt olsun vs gibi sebeplerle yemeğe şerbete çok abanmamak gerek. Ben çevremde kadınlar biliyorum. Hamilelikte almadıkları kiloyu doğumdan sonra aldılar.4-5 kilo dogumda gider ama basenler zor inş gider
Amin kuzum hepimizin inşallah. Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değilİnşAllah Allah kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?