2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar size bi sorum var. Nst de sancı çıktı diyelim. Sizlere sancı sonrası serum verildi ya hani. Sonrasında tekrar nst ge bağladılar ve sancılar azalmış oldu. Dümdüz serum mu veriyorlar yoksa içine bir şey katıyorlar mı bi bilginiz var mı ? Yani eğer dümdüz serum veriyorlarsa mantıken sancı, kasılma esnasında bol su içersek de rahatlarız gibi düşünüyorum

Hadi gözün aydın saglıkla zamanında gelsin kuzucuklarımız

Ben hemşireye sordum, niye aliyorum şimdi ben bunu diye, su içmekten çok farkı yok aslında biraz daha besleyici mi dedi destekli su mu birşeyler dedi.

İçindekiler kısmında da yazıyor zaten magnezyum potasyum zart zurt biraz mix. birşeyler

Ayy kilo demeyin bana morallerim sinirleniyor karnımda bi tane çatlağım yok dağlara taşlara nazar değmesin ama bacaklarıma ne kullanirsam kullanayim olmadı çatladı
Çatlamanın kilo ile alakası yok çatlamayan çatlamıyor çatlayan da son gün dahi bile çatlıyor

Akşama dogru agrılarım artıyor benim 5.ayımdan bu güne sırt agrım sürekli sırt agrım
Direkt 2 iç. Ben uzun zaman hep iki aldım.

Bende sırt ağrısı olmadı hiç. Sabah uyanırken ayağıma kramp girdiği için istemiştim. Sonra sancılardan sebep hastanede yatınca yalancı kasılmaları dan engellediği söyledi Dr. Ondan demir gibi sadığım magnezyuma.

Bu arada demiri ihmal etmeyin kızlar. Son dönemeçteyiz. Doğumun ne zaman olacağı belli olmaz. Hem doğumda hem sonrasında kan kaybı olacak.

Benim kan 14.4tü mayıs sonu. Biraz savsakladım. İlaç içmekten bıktığım için. 12 haziranda bakıldı. 13.7ye inmiş.

Son düzenleme:
Aynen öyle susuz kalmak da tetikliyormuş çünkü, serum daha hızlı bi şekilde hidrate etriği için tercih ediliyor, bana evde de bol bol su iç demişlerdi

Benim 3 gun geciktiginde 5400 ile ogrendim ben. Suan ne durumdayim bilmiyorum. Ikiz olma ihtimali de var, kanamalar yüzünden gitmis olma ihtimali de var. Yarini bekliyorum merakla.

Bana verilen serum buydu. İçine de bi şey eklenmiyor anladığım. Çünkü etiket oluyordu üstüne “boş” yazıyordu.

Suyun sancıyı azaltan yönü var. Daha önce de demiştim. Vücut susuz kalınca, rahim daha çok kasılıyor.

Su şişesiyle geziyorum evde zaten. Nst den önce de yarım litre suyu kafaya dikiyorum, sonra odaya giriyorum ben

Son düzenleme:
Aynen çok şükür yok gözüküyor kuzum olmaz da inşallah aynen şu 37yi bir geçsek ayın 21i oluyor tam ikizler de bitmiş olacak hem sonrasında bende sakinmayacagim fazla
Çok şükür bin şükür kuzum herkes öyle güzel haberlerle gelir inşallah
Seninle günümüz aynı. Doktor ölçümüne göre 12 gözüküyor ama 11 de olabilir demişti bir ara boyu kg öndeydi. 11i eşimin doğum günü onu manifestledim buraya öyle girdim güzel haberlerle gelmene çok sevindim çok. İnşallah hep böyle devam ederiz

Benim bel de o kısımda ağrıyor ama dayanıyorum

İnşAllah Allah kalbine göre versin

Aynen öyle susuz kalmak da tetikliyormuş çünkü, serum daha hızlı bi şekilde hidrate etriği için tercih ediliyor, bana evde de bol bol su iç demişlerdi

Aiyy teşekkür ederim kızlar. Laktatlı ringer bir tık daha içeriği zengin. Ama genel itibariyle önemli olan su anladığım kadarıyla. Bazı günler kasılmalar sancılar daha fazla olurken bazı günler aşırı az oluyor. Demek su içimiyle ve magnezyumla doğrudan alakalı

4-5 kilo dogumda gider ama basenler zor inş gider
Asıl doğumdan sonra süt olsun vs gibi sebeplerle yemeğe şerbete çok abanmamak gerek. Ben çevremde kadınlar biliyorum. Hamilelikte almadıkları kiloyu doğumdan sonra aldılar.

Bende gebelik şekeri var ya, doğumdan sonra şunu yiyicem bunu yiyicem diye hayal kuruyorum. Sonra diyorum ki, Lady kendine gel. İpin ucu kaçarsa yanarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…