- 7 Aralık 2015
- 920
- 2.684
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.441
Aynı şeyi bende düşünüyorum acaba ne kadar daha fazlası olacak doğumda ben bu agrinin bı 10 katına razıyımEvet gece de çok vuruyor gerçekten bu ağrının kaç katı oluyor acaba sancı
evet yalancı sancı diyorlarmış
Yalancı doğum sancıları sanırımDogum sancısı olsaydı 2 güne sıklaşıp dogurman lazım degilmiydi ben öyle biliyorum ama
Evet bir geliyor bir gidiyor sancıyı hissediliyorum sonra karnım çok sert hale geliyor başladı sanırım yavaştanSon zamanlarda bende karnımın kasıldığını çok hissetmeye başladım yalancı sancılar sanırım biraz sonra geciyor ama karnım semsert kaskatı oluyor
Geceleri hiç rahat değilim ya sağa dönsem 5 dk sonra orası uyuşuyor sola dönsem 5 dk sonra orası tüm gece mahvoluyorum
Offf bende hala öyleyimBennnnm dün sabaha kadar midem ağzzımdaydı
Turnusol kağıdı kırmızı veya pembe maviye dönerse veya mora aminyon sıvısıdırGünaydın kızlar
Siz uyuyamamaktan şikayetçi bende tam tersi ölü gibi uyuyorum ve asla bebek hareketi vs bile hissetmiyorum gece bu normal mi? Yoksa oğlum akıllı bir çocuk olup geceleri uyuyacak mı
Birde sabah iç çamaşırımda bir ıslaklık vardı ama akıntı değil ter gibi mi yoksa amniyon sıvı sızıntısı mı anlayamadım bunun için eczaneden bir şey alıp bakılıyordu sanırım daha önce burda konuşulmuştu o neydibiraz tedirgin oldum bugün bebeğin hareketlerini de takip edeceğim bir korku geldi
aynı şeyi düşünüyorumAynı şeyi bende düşünüyorum acaba ne kadar daha fazlası olacak doğumda ben bu agrinin bı 10 katına razıyım
evet bir yere toplanıyor böyle ora bir sertleşiyor kasılıyor kötü yaYalancı doğum sancıları sanırımböyle evde azar azar çekip doğuma doğru gideceğiz sanırım
Evet bir geliyor bir gidiyor sancıyı hissediliyorum sonra karnım çok sert hale geliyor başladı sanırım yavaştan
evet mantar da olabilir canomBirde sıvı da azalma vs olsa doktor dün kontrolde söylerdi diye tahmin ediyorum öyle değil mi
çok küçüldü zaten çabuk doyuyorum ne yersem ağzımdaOfff bende hala öyleyimbir dinmek bilmedi şu mide
GünaydınGünaydın kızlar
Siz uyuyamamaktan şikayetçi bende tam tersi ölü gibi uyuyorum ve asla bebek hareketi vs bile hissetmiyorum gece bu normal mi? Yoksa oğlum akıllı bir çocuk olup geceleri uyuyacak mı
Birde sabah iç çamaşırımda bir ıslaklık vardı ama akıntı değil ter gibi mi yoksa amniyon sıvı sızıntısı mı anlayamadım bunun için eczaneden bir şey alıp bakılıyordu sanırım daha önce burda konuşulmuştu o neydibiraz tedirgin oldum bugün bebeğin hareketlerini de takip edeceğim bir korku geldi
Doğumda ben karnımda hiç bir sey hissetmedim yani karnım ağrımadı hep belim belim dedim yani giderek artan bel ağrısı varsa ona dikkat edin kızlar ordan başlıyorAynı şeyi bende düşünüyorum acaba ne kadar daha fazlası olacak doğumda ben bu agrinin bı 10 katına razıyım
Evet gece de çok vuruyor gerçekten bu ağrının kaç katı oluyor acaba sancı
Aynı şeyi bende düşünüyorum acaba ne kadar daha fazlası olacak doğumda ben bu agrinin bı 10 katına razıyım
Alıp deneyeyim o zaman teşekkür ederimTurnusol kağıdı kırmızı veya pembe maviye dönerse veya mora aminyon sıvısıdır
aynı şeyi düşünüyorumsayıya kadar
evet bir yere toplanıyor böyle ora bir sertleşiyor kasılıyor kötü ya
evet mantar da olabilir canom
çok küçüldü zaten çabuk doyuyorum ne yersem ağzımda
Ben ölü gibi uyuyorum hatta o kadar fena uyumuşum ki kocam kaçmış yanımdan horlamışımGünaydıngerçekten hiç uykularım kalmadı bölük bölük uyuyorum neyse bebek doğunca alışmış olurum bu düzene diye avutuyorum kendimi, aksine benim bebek o kadar hareketliydi ki bu gece o kadar dar alanda ne yapıyor diye düşünüyorum ama diğer geceler daha normal hissettim belki uyuyamadım diye hissetmişimdir sende uyurken hissetmemis olabilirsin
Benim bel ağrım hiç geçmiyor ki gece bazen yürüyemiyorum geçende namaza kalktım kılamadan geri yattım çok iş yapmıştım resmen hareket edemedim topallayarak tuvalete sonra yatağa erkek çocuğu bele diye biliyorum belden mi gelecek acaba bilemiyorum kiDoğumda ben karnımda hiç bir sey hissetmedim yani karnım ağrımadı hep belim belim dedim yani giderek artan bel ağrısı varsa ona dikkat edin kızlar ordan başlıyor
Normal doğum yapanlarla konusmama kararı alicamÇok katı beybiler çok katı, vakti gelene kadar düşünmeyin bosverin
Aa yook kötü hikaye dinleme, agrisindan kaçıp sezeryan falan olmam ben inşallah olmam yani, benim gercekten sevdiğim.bi tecrubeydi, yine sağlıcakla kolaylıkla yaşamak istiyorum, insan ömründe böyle bı ani kaç kere yaşar bilmiyorum, ağrısı acısı geçici konu bebisinin ilk ani inan değiyorNormal doğum yapanlarla konusmama kararı alicamheran sezeryana dönmemek için dün eltim de diyo baya acı çekeceksin hazırlıklı ol kandırmayalım seni diyo dedim sus duymak istemiyorum tam drumdan normal doğum onayı almışken bu denirmi
Ah aynısı bende de var 1 aydır o yüzden atel verdi doktor gece yatarken onu takıyorum özellikle yüzük parmağımda oluyor benimde ve parmağımı kırınca sanki açamayacakmışım gibi oluyor. Hamileliktenmiş canım merak etme ödemden vs oluyormuş.Özellikle sabahları el parmaklarımın kemikleri ağrıyor. Ama öyle böyle bir ağrı değil. Kırılacak gibi böyle MS hastalarının kasları tutmaz ya öyle bir uyuşuklukla birlikte sabah ağrısı. Sabahtan sonra uyuşukluk geçiyor ağrısı devam ediyor. Ellerime masaj yapıyorum sürekli.
Sağ elimin orta ve yüzük parmaklarına giriyor. Magnezyum eksikliği mi acaba dedim dedim ama haftalardır geçmedi. Yaşayan var mı acaba? Tek bensem hamilelikten değil galiba diyeceğim
Sen aynı benGünaydın kızlar
Ah aynısı bende de var 1 aydır o yüzden atel verdi doktor gece yatarken onu takıyorum özellikle yüzük parmağımda oluyor benimde ve parmağımı kırınca sanki açamayacakmışım gibi oluyor. Hamileliktenmiş canım merak etme ödemden vs oluyormuş.
Bence bu süreçte sana kötü enerji veren insanlarla konuşma. Gerçekten insanlar korkutmayı çok seviyor. Bana da dün geldi aynısı öyle bir anlattı ki kendini işte şöyle ağrı böyle suni sancı sonucu bende sezeryan oldum. Böyle korku salmak çok saçma yani. Herkesin süreci farklı inşallah su gibi akar gider sürecin kulaklarını tıka ve kendin ile bebeğine odaklan.Normal doğum yapanlarla konusmama kararı alicamheran sezeryana dönmemek için dün eltim de diyo baya acı çekeceksin hazırlıklı ol kandırmayalım seni diyo dedim sus duymak istemiyorum tam drumdan normal doğum onayı almışken bu denirmi
Ahahhaha ay iyi bari yalnız değilmişim yaSen aynı benherkes uykusuzluk ve gece idrara sık çıkmadan şikayet ederken ben akşamdan sabaha deliksiz yatıyorum her ggittiğimde Dr a da soruyorum ama bir sıkıntı görmedi şükür. Bize rahatlık batıyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?