2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Dogum sancısı olsaydı 2 güne sıklaşıp dogurman lazım degilmiydi ben öyle biliyorum ama
Yalancı doğum sancıları sanırım böyle evde azar azar çekip doğuma doğru gideceğiz sanırım
Evet bir geliyor bir gidiyor sancıyı hissediliyorum sonra karnım çok sert hale geliyor başladı sanırım yavaştan

Turnusol kağıdı kırmızı veya pembe maviye dönerse veya mora aminyon sıvısıdır
Aynı şeyi bende düşünüyorum acaba ne kadar daha fazlası olacak doğumda ben bu agrinin bı 10 katına razıyım
aynı şeyi düşünüyorum sayıya kadar
evet bir yere toplanıyor böyle ora bir sertleşiyor kasılıyor kötü ya
Birde sıvı da azalma vs olsa doktor dün kontrolde söylerdi diye tahmin ediyorum öyle değil mi
evet mantar da olabilir canom
Offf bende hala öyleyim bir dinmek bilmedi şu mide
çok küçüldü zaten çabuk doyuyorum ne yersem ağzımda

Günaydın gerçekten hiç uykularım kalmadı bölük bölük uyuyorum neyse bebek doğunca alışmış olurum bu düzene diye avutuyorum kendimi, aksine benim bebek o kadar hareketliydi ki bu gece o kadar dar alanda ne yapıyor diye düşünüyorum ama diğer geceler daha normal hissettim belki uyuyamadım diye hissetmişimdir sende uyurken hissetmemis olabilirsin

Aynı şeyi bende düşünüyorum acaba ne kadar daha fazlası olacak doğumda ben bu agrinin bı 10 katına razıyım
Doğumda ben karnımda hiç bir sey hissetmedim yani karnım ağrımadı hep belim belim dedim yani giderek artan bel ağrısı varsa ona dikkat edin kızlar ordan başlıyor

Alıp deneyeyim o zaman teşekkür ederim
Ben ölü gibi uyuyorum hatta o kadar fena uyumuşum ki kocam kaçmış yanımdan horlamışım ya benim bebiş hiç öyle olmadı şimdiye kadar geceleri bazen çişe kalktığımda anca bir iki vurur ama dün gece çok derin uyudum diye mi hiç hissetmedim bilemiyorum. Gün içinde bakacağım hareketlerine. Bazen görüyorum uykudan uyandıran tekmeler var falan yazan anlatan bende öyle bir şey olmadı bizde mi gariplik var acaba diyorum

Doğumda ben karnımda hiç bir sey hissetmedim yani karnım ağrımadı hep belim belim dedim yani giderek artan bel ağrısı varsa ona dikkat edin kızlar ordan başlıyor
Benim bel ağrım hiç geçmiyor ki gece bazen yürüyemiyorum geçende namaza kalktım kılamadan geri yattım çok iş yapmıştım resmen hareket edemedim topallayarak tuvalete sonra yatağa erkek çocuğu bele diye biliyorum belden mi gelecek acaba bilemiyorum ki

Çok katı beybiler çok katı, vakti gelene kadar düşünmeyin bosverin
Normal doğum yapanlarla konusmama kararı alicam heran sezeryana dönmemek için dün eltim de diyo baya acı çekeceksin hazırlıklı ol kandırmayalım seni diyo dedim sus duymak istemiyorum tam drumdan normal doğum onayı almışken bu denirmi

Özellikle sabahları el parmaklarımın kemikleri ağrıyor. Ama öyle böyle bir ağrı değil. Kırılacak gibi böyle MS hastalarının kasları tutmaz ya öyle bir uyuşuklukla birlikte sabah ağrısı. Sabahtan sonra uyuşukluk geçiyor ağrısı devam ediyor. Ellerime masaj yapıyorum sürekli.
Sağ elimin orta ve yüzük parmaklarına giriyor. Magnezyum eksikliği mi acaba dedim dedim ama haftalardır geçmedi. Yaşayan var mı acaba? Tek bensem hamilelikten değil galiba diyeceğim

Aa yook kötü hikaye dinleme, agrisindan kaçıp sezeryan falan olmam ben inşallah olmam yani, benim gercekten sevdiğim.bi tecrubeydi, yine sağlıcakla kolaylıkla yaşamak istiyorum, insan ömründe böyle bı ani kaç kere yaşar bilmiyorum, ağrısı acısı geçici konu bebisinin ilk ani inan değiyor

Ah aynısı bende de var 1 aydır o yüzden atel verdi doktor gece yatarken onu takıyorum özellikle yüzük parmağımda oluyor benimde ve parmağımı kırınca sanki açamayacakmışım gibi oluyor. Hamileliktenmiş canım merak etme ödemden vs oluyormuş.

Sen aynı ben herkes uykusuzluk ve gece idrara sık çıkmadan şikayet ederken ben akşamdan sabaha deliksiz yatıyorum her ggittiğimde Dr a da soruyorum ama bir sıkıntı görmedi şükür. Bize rahatlık batıyo gibi

Yaaa bunu duyduğuma sevinmedim tabi ama bir rahatladım yaa. Çünkü sanki kas hastalığı gibi bir his gibi gelmeye başlamıştı. Sabah yüzük parmağımı diğer elimle düzeltiyorum resmen kemiğim batıyor.
Ateli kadın doğum doktorun mu verdi nereye gittin ?

Bence bu süreçte sana kötü enerji veren insanlarla konuşma. Gerçekten insanlar korkutmayı çok seviyor. Bana da dün geldi aynısı öyle bir anlattı ki kendini işte şöyle ağrı böyle suni sancı sonucu bende sezeryan oldum. Böyle korku salmak çok saçma yani. Herkesin süreci farklı inşallah su gibi akar gider sürecin kulaklarını tıka ve kendin ile bebeğine odaklan.

Ahahhaha ay iyi bari yalnız değilmişim ya ama bak gerçekten ben hayatımda böyle derin uyumamışımdır hamilelikte bir şey oldu ve ben normalde de uykuya düşkün değilim ama demek ki vücut diyor ki sen biraz dur dinlen zaten uyuyamacaksın Ahahhaha gerçekten batıyor uyusak dert uyuyamasak dert

Kızlar dün devlette idim bugün kendi doktorum da bakalım arada nasıl bir fark olacak. En son özele 1 haziranda geldim ve 3 hafta karın çevresi önde demişti dün devlette öyle bir şey demediler herşey hastası ile uyumlu bakalım şimdi ne diyecek doktorum dua beklerim sizden inşallah şekerden etkilenmemiştir bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…