2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ben de tam o kaplumbağalar gibiyim sanırım çok doğru bi tabir oldu eşim gelip düzeltiyor sürekli
Asla uyuyamadım bende bu gecede bi şey vardı
Benim de kediler hamile yastığına bayılıyor. Bu aralar eşim de kolunu bacağını falan armaya başladı sinir oluyorum bi de diyo ki yastık çok büyük olduğu için yatakta bana yer kalmıyor
Birde sıvı da azalma vs olsa doktor dün kontrolde söylerdi diye tahmin ediyorum öyle değil mi
Evet kuzum ilk baktıkları şeylerden biri suyun oluyor bu haftalarda
Kuzum magnezyum kesin düşmüştür zaten. Kullanmıyor musunnn ben onsuz bi hiçim ödemden de oluyor olabilir hepimiz ödem doluyuz

Geçici bir süreç öyle düşün bende ilk zamanlar baya korktum kontrole gidene kadar ama onunla rahatladım biraz da olsa. Evet kadın doğumcuma şikayetimi söyledim medikalciden al bununla rahat edersin dedi. Sende danış istersen zaten tüm medikalciler de var belki sana da fayda eder.

Ay iyi bari ya içim rahatladı ama ben gidip bi şu kağıdı da alayım bakalım tam rahatlayayım. Bence aşırı terliyorum ondan orası da terliyor bana ter gibi geliyor da içime kuşku da düştü kendimi tamamen rahatlatayım allahtan hareketli kahvaltı yaptığımdan beri de sıpa

Yok yok kötü hikaye genelde dinlemem herkesin süreci farklı önce Allah'a sonra kendime güveniyorum bı avazda çıkarırım eşimin Gazi yeter 5 kg bile dogurrusun aslansin deyip duruyo hem ben sezeryandan korkuyorum
Yok yok eltimde 3 pozitif normal doğum yapmış evet çok acıyacak ama 15 dkk en fazla çekeceğin acı sonra hepsi bitecek sezeryanla olmaktan korktugumu bildiği için sürekli telkin ediyo cocugu doğurup yürüyerek odana cikcaksin tarzında konuşmalar yapiyo genelde negatif konuşan olmadı pek etrafımda şanslıyım o yüzden ama tabi korku var yalan yok

Teşekkür ederim çokk ilk kontrolde isteyeceğim hatta kontrolü beklemeden de alabilirim bilmiyorum

Ay iyi bari yaaaa yaparsın tabiii kocanda öyle diyorsa ne güzel allahım inşallah su gibi geçip gitsin bir avazda doğur eee korku normal sonuçta tecrübe etmediğimiz bir şey ama sonucu çok güzel olduğu için hepsine değer diye düşünüyorum gerçi ben sezeryan doğurcam ama normal tecrübe de etmeyi isterdim yani gerçekten o anlar çok özel bence

kızlaar kontrolden çıktım :) nst de sancı vs çıkmadı sadece kasıklarında hafif ağrı var sanırım dedi bildi ebe :) bebişin kafası ve karnı önden gidiyor hala 3200 olmuş normal doğurman için şuan hiç bir engel yok dedi duruma göre hareket ederiz dedi kanala felan girdi diye bişeyler söylemedi sadece baş geliş dedi ve benim sıpa hala yukarıda mideme baskı yapıyor :)))

Maşallahhhh bir tosuncuk daha geliyor o zaman :)) inşallah gönlünden geçen bir doğum olur su gibi akar bir avazda :)

Normal yada sezeryan farketmez sağlıkla kucağımıza aldığımızda bütün acılarımız hafifleyecek hepsini unutacagiz analık böyle bişey sanırım daha yasamadigim duyguları bile şuanda kafamda tasvir edip kendimi teselli ediyorum geçecek bitecek herşey ona sağ salim kavuşmak için inşallah hep birlikte sağlıcakla yavrularimizi kulaklarımıza alırız

Bu aralar o bende de oluyor ben de almayı düşünmüştüm hatta ama çok da terliyoruz normal sanırım. Bi al da bi kontrol et bakalım kuzucum aklın kalmasın

Bu tarz konuşanları görünce daha çok gaza geliyorum bakalım gerçekten öyle mi ben de göreyim diyorum içimden
Sen not al onları doğumdan sonra yooo çok kolaydı çatır çatır doğurdum dersin inadına

Yok benim de öyle canım ilk kalkarken hele tutuna tutuna gidiyorum hep ama doğumdaki bel ağrısı biraz duruyor biraz geliyor yavaş yavaş ritmik düzenli olmaya başlıyor 10 dk da bir aha geliyo diyosun nefes almaya başlıyorsun ordan anlarsın
Kimseyle konuşma evet canım ama öyle bir rahatlama ki o yasadıklarını hemen unutuyorsun yoksa kadınlar 3 tane 5 tane nasıl doğursun
Benim de özellikle sabahları sağ elim çok uyuşuyor orta parmağım bir de hep sıkmaya masaj yapmaya çalışıyorum

Aynen bak benim de elcağızım öyle sızım sızım sızlıyor. Hele sabahları off açılsın diye soğuk suya tutuyorum

Tabi ki fark etmez ben 9 sene beklemişim bu anı nasıl fark etsin ki inşallah her şey kolaylıkla, sağlıkla ve zamanında su gibi olsun geçsin gitsin ve kucaklarımıza alalım

Bu aralar o bende de oluyor ben de almayı düşünmüştüm hatta ama çok da terliyoruz normal sanırım. Bi al da bi kontrol et bakalım kuzucum aklın kalmasın
Aynen şimdi gidip alıyorum sonucu iletirim çok aşırı terleme yani durduğum yerde hareket etmeden nasıl terleme olabilir her gün suya sokmaktan kendimi bir hal oldum

Bana da güzel bi hamilesin şişliğin ödemin yok diyorlar, mide bulantılarını hafif atlattım mide yanmam olmadı ama 2. Bebiş olduğu için abisi ile ilgilenmek çok zorluyor tek zorluğum o oldu onun dışında hamileliğim güzel geçti şok şükür
Bir haftadır hiç olmayan duygu dalgalanmaları aniden gelen ağlama iç daralması yaşıyorum hiç böyle olmamıştım sonlara doğru hormonlar duygularımı etkilemeye başladı benim gibi olan var mı
Ben varım terapi almaya başladım psikolog ile görüşmek iyi geldi. Tabi benim bir takım içinden çıkamadığım mevzularım da oldu. Doğrumdan sonra hormonlarımız dengelenince daha iyi olacağız inşallah
Önceki hamileliğimde bir kontrolde dr bebeğin karın çevresi 2 hafta geride daha sık takip edeceğiz dedi. Haftada bir kontrole gittim karın çevresi 1-2 hafta oynadı hep toparlanmadı. Sonra bebek kilo almadı ve bu bebek senden beslenmiyor, anne karnında beslenmeyen bebeği bekletmeye gerek yok dışarda beslensin dedi. O gün 36+6 idi günüm yarın gel alalım bu bebeği dedi. Biz de şok olduk ama doktorumuza güvendiğimiz için kabul ettik. Ama oğlum ne solunum sıkıntısı çekti ne de küvezde kaldı ilk ay 1500 g aldı hemşire de çok almış ama anne sütü alıyorsa yapcak bişey yok istedikçe emzirceksin demişti. Seni anlıyorum ilk kabul zor oluyor. İnşallah gelişimi istediğiniz gibi gider doğal sürecinde ilerler her şey sen beslenmene dikkat et bu süreçte

Üzerine yatıyor olabilirsin bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…