2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Şu son haftalarında reflüden çeken var mı ya? Ne yesem yemek borusunda yanma yapıyor artık
Ben ben ben basur ve reflü beni mahvetti...

Gunaydinn
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim

Günaydın kızlar ben de şimdi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek

Kızlar güzel haberler alın inşallah bizi de haberdar edin

Ay ne mükemmel bir doktormuş ya maşallah Bu arada Rabbim ibadetini kabul etsin hoşgeldin

Bol kaşar ye yumurta zeytinyağ ceviz avakado ama özellikle kaşar iyi topluyor

Ay en azından kayınvaliden var kuzum destek veren. Allah razı olsun ondan. Benimki destek olmuyor kendince işleri var, annemler desen zaten öyle kendi işleri kendilerine yetiyor daha önce bahsetmisimdir engelli dayım var ona bakiyorlar. Eşim desen evde olduğu sürelerde elinden geleni yapıyor ama uykusuz geceler hep bana oluyor olan o sabah işe gidecek diye. Çok geceler yalnızlığıma caresizligime ağladığımı bilirim kızımla. Benim temmuzda 33 oluyor yaşım. Bir çocuğu daha bedenen de kaldırabilecegimi düşünmüyorum. Aynen hiç aklımda yokken 3. Diyor bana. Sinirim bozuluyor. Allah evlatlarıma sağlık versin. KV yanında dedi bir iki kere benimki 3. Diye aman aman diyor durun durduğunuz yerde diyor. Tabi 6. Torun artık bu. Yetti galiba 7.yi istemiyor

Günaydın kızlar ben de şimdi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Güzel haberlerle gelin canım bacılarım

Gunaydinn
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim
Hayırlı haberlerle gel canım benim muallime5353 hoşgeldin canım benim. Güzelce evladına kavusmana çok sevindim. Rabbim kabul etsin ibadetini. Şimdi sıra ufakliga kavuşmaya geldi sağlıkla o da gelsin inşallah.

Aşko ben cinsel ilişkiden baya bı uzaklaştım çünkü kocamı canım hiç istemiyo ya i cinsellikle ilgili hiç birşeyi gözüm görmüyor niye bilmiyorum ama hamilelikten önce böyle değildi sonrasında oldu

Bu uyanınca yalancı sancıları yaşayan var mı ben her sabah yaşıyorum nerdeyse sanki adet olmadan önce sökülecek gibi bi ağrı oluyor ya aynı o
Aynı bebişim aynı gün içinde hareketten pek o kadar hissettirmiyor da gece uyku arasında sabah falan yoğun hissediliyor

Şeker problemin yoksa meyve ye bol bol, benim haftasınin önüne geçti sadece bir aylık süreçte, sıcaktan yemek yiyemedim.meyveye abaniyordum, kaşar ve cevizle öğünleri geçiyordum, doktor önce meyveyi kesti, protein falan bebeği kilo aldıracak şeyleri bırak dedi, ölçümlerde de az çok sapma vardır, stres yapma bol su iç, peynir, yumurta, ceviz tüket bolca, inşallah haftasını yakalar üzülme

Ağustosa kalacağına emin misin Ben 37 yi geçince herkesi potansiyel doğuracak olarak görüyorum
Yalnız kalmayalım yaa doğumdan sonra da tecrübelilerin yardımına ihtiyacımız olacak

Aynı bebişim aynı gün içinde hareketten pek o kadar hissettirmiyor da gece uyku arasında sabah falan yoğun hissediliyor
Evet gece de çok vuruyor gerçekten bu ağrının kaç katı oluyor acaba sancı
Bı kaç sabahdir bu hisle uyanıyorum dün dra sordum doğuma hazırlık normal böyle şeyler dedi
evet yalancı sancı diyorlarmış

Hayır canım 29.haftaya kadar her şey çok normaldi. 29.haftada karın çevresi 26+5 ile uyumlu çıktı, takipli olduğum dr perinatolojiye yönlendirdi. O geriliğe girdiği haftalarda midem çok kötüydü hiçbir şey yiyemedim, günde tek öğün yulaf lapası ile idare ettim perinatolog haftada en az 250 gr almasını bekleriz 170 gram almış, karın çevresi geriden geliyor dedi. Şuan kilosu 1650, karın çevresi 29+3 ile uyumlu
Bol kaşar ye yumurta zeytinyağ ceviz avakado ama özellikle kaşar iyi topluyor

Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Hepsini bol bol tüketeceğim. İnşallah toparlar yavrum. Toparlamazsa 34.haftadan itibaren temmuz annelerine dahil oluyorum

Gerçekten bedenen yorulmuyoruz gibi bide duygularla başa çıkmaya çalışıyoruz seviniyordum duygusal iniş çıkışlar yaşamadım diye ama hamileliğin sonlarına doğru buldu beni

Benim de tarih temmuzun sonunda bebişim erken gelmez istemezse tabi yanlız değilsin

WichoBaby Premium Usa Cpsa/cpc Sertifikalı Babynest, Kurşun/ftalat Içermez, Nefes Alabilir, %100 Pamuk Gri - Fiyatı, Yorumları sizin attığınız da çok mantıklı uygun fiyatlı da bir de böyle bir ürün ekledim sepete uyanık olduğu zamanlar da içinde yatırırım diye

Günaydın kızlar
Siz uyuyamamaktan şikayetçi bende tam tersi ölü gibi uyuyorum ve asla bebek hareketi vs bile hissetmiyorum gece bu normal mi? Yoksa oğlum akıllı bir çocuk olup geceleri uyuyacak mı
Birde sabah iç çamaşırımda bir ıslaklık vardı ama akıntı değil ter gibi mi yoksa amniyon sıvı sızıntısı mı anlayamadım bunun için eczaneden bir şey alıp bakılıyordu sanırım daha önce burda konuşulmuştu o neydi biraz tedirgin oldum bugün bebeğin hareketlerini de takip edeceğim bir korku geldi

Doğursak da rahatlasak eşim bişey demez de ağlamamaya gayret ediyorum bebiş etkilenir diye ne uykum kaldı ne de psikolojim gece uyuyamıyorum ağırlıktan ağrıdan bacaklarım kollarım sızlıyor yatak değişiyorum koltukta uyuya kalıyorum geceleri çok zor özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…