- 25 Nisan 2021
- 3.211
- 6.550
- 108
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.421
Ben ben benŞu son haftalarında reflüden çeken var mı ya? Ne yesem yemek borusunda yanma yapıyor artık
Günaydın.
Hiç uyuyamadığım bi gece ve sabah. Sersem gibiyim. Başım ağrıyor.
Kahvaltıdan sonra ağrı geçmezse ilaç alacağım.
11de Dr randevum var. Güzel haberler alacağımız bi gün olsun ins.
Gunaydinn
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim
Günaydın kızlar ben de şimdi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Ay ne mükemmel bir doktormuş ya maşallahBenim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ilk çocuğumda da yapmadı. Her kadinin yaratilis itibariyle çatısının normal doğuma elverişli oldugunu söylüyor. Kendisi biraz farklı bir doktor şeker yüklemesi de yapmadı iki hamileligimde de... Gönlünden geçen hakkinda hayırlısı olsun
Benim tarih belli değil normal doğum olacağı için yalnız degilsinkızım 40 haftayı beklemişti bakalım oglum ne yapacak
Bulamıyorum böyle erkenden ayaktayımeşime diyorum ki kendimi ters dönüp düzelemeyen kaplumbağalar gibi hissediyorum yattığım yerden desteksiz ne kalkabiliyorum ne de dönebiliyorum
@lady peacock geldim canım burdayım teşekkürler sorduğun içininşallah çocuklarında anneleri gibi duyarlı hayırlı evlat olurlar
Bol kaşar ye yumurta zeytinyağ ceviz avakado ama özellikle kaşar iyi topluyorKızlar merhaba hepinize. Herkese rahat, kolay doğumlar ve sağlık bebişler dilerimmAğustos annelerinden geliyorum belki aynı şeyi yaşamışızda önerisi olan vardır diye. 31+5 haftalık gebeyim. Yavrumun karın çevresi haftasından 3 hafta geriden geliyor. Kalan kısımlar hafta ile uyumlu. Gelişim geriliği tanısı aldık. Belki dedim başına gelen vardırda bir önerisi vardır. Perinatolog gelişim istediğimiz gibi olmadığı an sezeryanla alıcaz dedi çok üzüldüm, çok korktum
Ay en azından kayınvaliden var kuzum destek veren. Allah razı olsun ondan. Benimki destek olmuyor kendince işleri var, annemler desen zaten öyle kendi işleri kendilerine yetiyor daha önce bahsetmisimdir engelli dayım var ona bakiyorlar. Eşim desen evde olduğu sürelerde elinden geleni yapıyor ama uykusuz geceler hep bana oluyor olan o sabah işe gidecek diye. Çok geceler yalnızlığıma caresizligime ağladığımı bilirim kızımla. Benim temmuzda 33 oluyor yaşım. Bir çocuğu daha bedenen de kaldırabilecegimi düşünmüyorum. Aynen hiç aklımda yokken 3. Diyor bana. Sinirim bozuluyor. Allah evlatlarıma sağlık versin. KV yanında dedi bir iki kere benimki 3. Diye aman aman diyor durun durduğunuz yerde diyor. Tabi 6. Torun artık bu. Yetti galiba 7.yi istemiyorBana da annem sakın kocana uyma kızım olan sana oluyor diyor
Eşimin bana hiç desteği yok yani destek verecek vakti de yok hem çalışıyor hem örgün okuyor haliyle evde gördüğüm süreler bile çok az bana sağolsun tüm desteği kv veriyor o da diyor akıllı olun yeltenmeyin 3.ye diye
2. bizim plansız kaza oldu bu kadar erken istemiyordum ben nasibi varmış kuzumun
Eşime kalsa ikisi büyür yine bebek isteriz o zamana da okul biter maddi manevi rahatlarız yaşımız da çok büyük olmaz ben 34 civarı olacağım 35e girmeden 3.yü de yaparız diyor da aman aman benim iki erkek çocuğundan sonra sağlam kalan bir psikolojim olacağını düşünmüyorum
O yüzden hiç aklımda yokken 3.yü aklıma sokmaya çalışması çok sinirimi bozuyor
Günaydın.
Hiç uyuyamadığım bi gece ve sabah. Sersem gibiyim. Başım ağrıyor.
Kahvaltıdan sonra ağrı geçmezse ilaç alacağım.
11de Dr randevum var. Güzel haberler alacağımız bi gün olsun ins.
Güzel haberlerle gelin canım bacılarımGünaydın kızlar ben de şimdi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Hayırlı haberlerle gel canım benimGunaydinn
Bende sanirim stresten uyuyamadim hic derin uykuya asla gecemedim. Simdide basim agriyor
Benimde 11 de randevum. Hayirli haberlerle donecegiz insallah ladycigim
Aşko ben cinsel ilişkiden baya bı uzaklaştımYok kız bu masaj aslında vajinal doğumu kolaylaştıran servikse doğru yapılan o bölgeyi yumuşatıp fazla yırtılması önleyen bir masaj.
Ama cinsel ilişki ve meninin de aynı şekilde açılmayı sağladığını söylüyorlar
Ne kadar doğru bilemem tabi oğlumda etkisi olmadı
Aynı bebişim aynı gün içinde hareketten pek o kadar hissettirmiyor da gece uyku arasında sabah falan yoğun hissediliyorBu uyanınca yalancı sancıları yaşayan var mı ben her sabah yaşıyorum nerdeyse sanki adet olmadan önce sökülecek gibi bi ağrı oluyor ya aynı o
Şeker problemin yoksa meyve ye bol bol, benim haftasınin önüne geçti sadece bir aylık süreçte, sıcaktan yemek yiyemedim.meyveye abaniyordum, kaşar ve cevizle öğünleri geçiyordum, doktor önce meyveyi kesti, protein falan bebeği kilo aldıracak şeyleri bırak dedi, ölçümlerde de az çok sapma vardır, stres yapma bol su iç, peynir, yumurta, ceviz tüket bolca, inşallah haftasını yakalar üzülmeKızlar merhaba hepinize. Herkese rahat, kolay doğumlar ve sağlık bebişler dilerimmAğustos annelerinden geliyorum belki aynı şeyi yaşamışızda önerisi olan vardır diye. 31+5 haftalık gebeyim. Yavrumun karın çevresi haftasından 3 hafta geriden geliyor. Kalan kısımlar hafta ile uyumlu. Gelişim geriliği tanısı aldık. Belki dedim başına gelen vardırda bir önerisi vardır. Perinatolog gelişim istediğimiz gibi olmadığı an sezeryanla alıcaz dedi çok üzüldüm, çok korktum
Bı kaç sabahdir bu hisle uyanıyorum dün dra sordum doğuma hazırlık normal böyle şeyler dediBu uyanınca yalancı sancıları yaşayan var mı ben her sabah yaşıyorum nerdeyse sanki adet olmadan önce sökülecek gibi bi ağrı oluyor ya aynı o
Kız daha dur biz varız ağustosu bekliyorum ben meselayalnız kalmazsin için ferah olsun
Ay bulamıyorum yaaa. Oğlum hamile yastığıma el koydu bu benim evim diyo orda yatıyor bir tane daha aldım düşününbasurdan oturamiyorum, yatınca midem yaniyo, sağa dönünce sol tarafım geriliyo agriyo, sola dönünce sağ tarafım geriliyor... Gece sıcağı ve her dönüşte uyanmak da cabası... Valla çok dertliyim bu konuda ya geçen gece ağladım resmen
Evet gece de çok vuruyor gerçekten bu ağrının kaç katı oluyor acaba sancıAynı bebişim aynı gün içinde hareketten pek o kadar hissettirmiyor da gece uyku arasında sabah falan yoğun hissediliyor
evet yalancı sancı diyorlarmışBı kaç sabahdir bu hisle uyanıyorum dün dra sordum doğuma hazırlık normal böyle şeyler dedi
Hayır canım 29.haftaya kadar her şey çok normaldi. 29.haftada karın çevresi 26+5 ile uyumlu çıktı, takipli olduğum dr perinatolojiye yönlendirdi. O geriliğe girdiği haftalarda midem çok kötüydü hiçbir şey yiyemedim, günde tek öğün yulaf lapası ile idare ettimGözün aydın bacım.
Geçmiş olsun diyeyim, geçip gitsin ins.
Bu konuda çok bilgili değilim ama bu gerilik hep mi vardı ?Ara ara bebeklerde önde gitme durumu old gibi geriden gelme durumu da olabiliyor. Perinatoloji bebeğe giden damarlarda bi sorun gördü mu ? Yani yetersizlik plasentadan mı kaynaklanıyor ?
Bir de sadece diğer tüm ölçümlerde değil sadece karın çevresinde bu geriliğin olması bana düzeltilebilir bi şey gibi geldi. Mesela, yeme rejimin nasıl ? Özellikle bebeğe kilo aldıracak besinler var; muz, avakado, yumurta, kaşar, ceviz vs. Bunları bolca tüketip bir dahaki muayenede arada bi fark oluyor mu takip et derim.
Bol kaşar ye yumurta zeytinyağ ceviz avakado ama özellikle kaşar iyi topluyor
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Hepsini bol bol tüketeceğim. İnşallah toparlar yavrum. Toparlamazsa 34.haftadan itibaren temmuz annelerine dahil oluyorumŞeker problemin yoksa meyve ye bol bol, benim haftasınin önüne geçti sadece bir aylık süreçte, sıcaktan yemek yiyemedim.meyveye abaniyordum, kaşar ve cevizle öğünleri geçiyordum, doktor önce meyveyi kesti, protein falan bebeği kilo aldıracak şeyleri bırak dedi, ölçümlerde de az çok sapma vardır, stres yapma bol su iç, peynir, yumurta, ceviz tüket bolca, inşallah haftasını yakalar üzülme
Gerçekten bedenen yorulmuyoruz gibi bide duygularla başa çıkmaya çalışıyoruz seviniyordum duygusal iniş çıkışlar yaşamadım diye ama hamileliğin sonlarına doğru buldu beniKuzum bizim ilkinde işe yaradı ilişkio yüzden şimdi tutuyoruz kendimizi 32den beri mecburr.. eşim de 1 hafta diyip duruyor adam 38e yaklaşınca veya 38 olunca durmayacak gibi ya hadi hayırlısı sabah 3. Çocuk diyordu akşam yine diyor ya sabırr dedim vajinal olacak benim ama yasaklıyız şimdilik işte
Doğrudur kuzum ya dikkat etmek lazım. 2 haftayı daha atlatsan sende sonra ne zaman olursa olsun önemli olan 37yi geçmesi
Berbat haldeyim böyle bir duygusallık yok. Her şeye ama her şeye hüngür hüngür ağlıyorum ve hemen sinirleniyorum. Duygusal olarak çok zor zamanlardan geçiyorum iyice üstüme yapışmış durumda. Artık doğsa da bu hallerim geçse diye bakıyorum inan ki.
Benim de tarih temmuzun sonunda bebişim erken gelmez istemezse tabi yanlız değilsinAnaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladımpanik atak var bendee yavaş gelin.
Ya herkes doğuracak ben burada tek kalıcam Temmuzun sonuna doğru
WichoBaby Premium Usa Cpsa/cpc Sertifikalı Babynest, Kurşun/ftalat Içermez, Nefes Alabilir, %100 Pamuk Gri - Fiyatı, Yorumları sizin attığınız da çok mantıklı uygun fiyatlı da bir de böyle bir ürün ekledim sepete uyanık olduğu zamanlar da içinde yatırırım diyeGüzelmiş yorumları da iyi duruyorBen de çok para vermek istemiyorum uzun süre kullanılmayacağı için. Bir de bugün bir arkadaşımla konuştuk o da şu aşağıda attığımdan almış çok kullanışlı oldu evin içinde her yere sürüklüyordum hafif epey, yemek yerken mutfağa, salona vs koyuyorduk yanımızda duruyordu dedi. Oyun halısının üzerinde de epey duruyor dedi.
POLLY BABY Keten Fileli Silinebilir Portatif Sallanır Anne Yanı Beşik Sepet Beşik Hamak Beşik - Fiyatı, Yorumları
POLLY BABY Keten Fileli Silinebilir Portatif Sallanır Anne Yanı Beşik Sepet Beşik Hamak Beşik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doğursak da rahatlasak eşim bişey demez de ağlamamaya gayret ediyorum bebiş etkilenir diye ne uykum kaldı ne de psikolojim gece uyuyamıyorum ağırlıktan ağrıdan bacaklarım kollarım sızlıyor yatak değişiyorum koltukta uyuya kalıyorum geceleri çok zor özellikleHem de ne iç sıkılması, sorma. Yalnızlık hissi yaşıyorum çok yoğun. Yalnız kalmak istemiyorum, ne zaman yalnız kalsam hüzün çöküyor içime. Her şeye ağlıyorum. Olup olmadık her şey gücüme gidiyor bir anda, güçsüz hissediyorum yine ağlamaya başlıyorum. En zoru da tek başına ağlamak... Eşimin karşısında ağlasam "ne var şimdi ağlayacak, saçmalama, ağlama" vs diyecek daha çok üzüleceğim. Hormonlar baya bi yıpratmaya başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?