- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.861
evet canım ya mecburen doktorum ameliyatım riskli olacağı için daha kapsamlı hastanede olmalı dedi yani ben yapamam dedi mecburen öyle oldu artık çam sakura da ilerlicem
yaşayarak öğrenicem herşeyi inşallah belkide kızımı gördükten sonra herşey hiç gelecektirİstdigin kadar dikkt et bu çözümsüz bı olay bence, bı sabh kalktim yatak ıslak üstüm komple ıslak, dışarı çıkarsın ped ne koymazsam heryerin islaak, ağlayan bebek görsen başlar akmaya, çaresiz kaliyrsun bazen
BEnde kontrole gideceğim öğleden sonra bakalım hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Bende bende öğleden sonra güzel haberlerle gel inşallahİstdigin kadar dikkt et bu çözümsüz bı olay bence, bı sabh kalktim yatak ıslak üstüm komple ıslak, dışarı çıkarsın ped ne koymazsam heryerin islaak, ağlayan bebek görsen başlar akmaya, çaresiz kaliyrsun bazen
BEnde kontrole gideceğim öğleden sonra bakalım hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Günaydınnnnn
Bugün kontrol günüm kızlar
Gidecek arkadaşlarda var güzel haberlerde gelelim inşallah
günaydın herkese bugün benimde randevum var ve ilkkez bu kadar heyecanlıyım nedense özelden devam etmiştim en başından bu yana artık orayla ilişiği kestik son kontrolde mecburi olarak çok merak ediyorum ne diyecek gün verecekmi özeldeki doktorum 37. haftayı uygun bulmuştu şekerden dolayı daha fazla ilerlememek gerekir demişti ve özel bir sebepten dolayı riske etmek istemedi bakalım burda ne olacak
İstdigin kadar dikkt et bu çözümsüz bı olay bence, bı sabh kalktim yatak ıslak üstüm komple ıslak, dışarı çıkarsın ped ne koymazsam heryerin islaak, ağlayan bebek görsen başlar akmaya, çaresiz kaliyrsun bazen
günaydınlar
Bugün benimde kontrol günüm
Bir çoğumuz bugün gidiyor hepimiz güzel haberlerle dönelim
Yavaştan değil canım ya, artık sıklassa falan iyi olur, doğurması gerekenlerin de yavaştan kasılmalarının başladığı bir gün olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun. Gece üçdü anca uyudum kollarım ellerim bacaklarım çok sızlıyor, gece çok ağırlaşıyorum, kasık ağrım vardı de zor uykuya dalıyorum bebeğe kıyafet bakarken dalmışım. MaşAllah benim yorganın yünleri kaynanam yapacak görümcemden almış bebek yorganını yastığını üstüne de nevresim seti alacakGünaydın.
Cumanız mübarek olsun.
Eğitim yılının sonunda geldik. Bu sene belki tatil de yapamayacağız ama olsun
Gece 3 gibi bi ağrıyla kalktım. Hiç böyle bi sancı yaşamamıştım. Resmen kıvrandırıyor.Evin içinde gezdim olmadı. Oturdum olmadı. Acaba üşüttüm mü dedim WC ye gittim olmadı. Hani keskin birbirinden ayrı sancılar olsa saat tutucam. Ama genel devamlı düzensiz bi ağrı. 2-3 saat durdum. Sonra sızmışım.
Bir yenidoğan bir de lgs ye hazırlanacak ergen annesi olarak bizim bu senemiz epey maceralı olacak bu yılRabbim yardımcımız olsun
Günlerdir karne kombini yapıyoruz. Ojesi, takısı için kaç kez avm ye gittik. Dün saç bakımı, makinür..
Sabah kızım gelmiş başıma. Anne hadi hazırlan anca gideriz diyor okula. İlk kez karne gününde yanında olamayacağım. Baban götürsün getirsin dedim
Geceki ağrılar şuan yok gibi. Ama epey telaş yaptım geceleyin.
Dün park yatak geldi. Hani yeni ürün old için bi koku var. Kurup salonun köşesine koydum. Balkon kapısı önünde ins koku uçup giderSizinkilerde de koku oldu mu ? Islak bi bezle sileceğim bugün.
Dün kızımdan kalan yün yatak vardı. Onu açtım. Temiz ama kaç senedir dolap üstünde duruyor. Söktüm. Yünlerini dövdüm, diddim. Güneşte günlettim. Astarını nevresimini tekrar yıkadım. Yatağı sırladım. Hazır oldu. Şuan mor pembe nevresimde. Ama olsun
Ay sabah sabah ne konuştum.Bugün randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle gelsin
Şimdi kabaca bi evi toplayayım. Çay demlenirken bi duş alırım. Kendime gelirim ins. Hepinizi öpüyorum
evet canım ya mecburen doktorum ameliyatım riskli olacağı için daha kapsamlı hastanede olmalı dedi yani ben yapamam dedi mecburen öyle oldu artık çam sakura da ilerlicem
ah canım kaç yaşında olurlarsa olsunlar, anaya olan ihtiyaç başka, sen de çok güzel ilgilenmişsin kızınla :)Günaydın.
Cumanız mübarek olsun.
Eğitim yılının sonunda geldik. Bu sene belki tatil de yapamayacağız ama olsun
Gece 3 gibi bi ağrıyla kalktım. Hiç böyle bi sancı yaşamamıştım. Resmen kıvrandırıyor.Evin içinde gezdim olmadı. Oturdum olmadı. Acaba üşüttüm mü dedim WC ye gittim olmadı. Hani keskin birbirinden ayrı sancılar olsa saat tutucam. Ama genel devamlı düzensiz bi ağrı. 2-3 saat durdum. Sonra sızmışım.
Bir yenidoğan bir de lgs ye hazırlanacak ergen annesi olarak bizim bu senemiz epey maceralı olacak bu yılRabbim yardımcımız olsun
Günlerdir karne kombini yapıyoruz. Ojesi, takısı için kaç kez avm ye gittik. Dün saç bakımı, makinür..
Sabah kızım gelmiş başıma. Anne hadi hazırlan anca gideriz diyor okula. İlk kez karne gününde yanında olamayacağım. Baban götürsün getirsin dedim
Geceki ağrılar şuan yok gibi. Ama epey telaş yaptım geceleyin.
Dün park yatak geldi. Hani yeni ürün old için bi koku var. Kurup salonun köşesine koydum. Balkon kapısı önünde ins koku uçup giderSizinkilerde de koku oldu mu ? Islak bi bezle sileceğim bugün.
Dün kızımdan kalan yün yatak vardı. Onu açtım. Temiz ama kaç senedir dolap üstünde duruyor. Söktüm. Yünlerini dövdüm, diddim. Güneşte günlettim. Astarını nevresimini tekrar yıkadım. Yatağı sırladım. Hazır oldu. Şuan mor pembe nevresimde. Ama olsun
Ay sabah sabah ne konuştum.Bugün randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle gelsin
Şimdi kabaca bi evi toplayayım. Çay demlenirken bi duş alırım. Kendime gelirim ins. Hepinizi öpüyorum
Haklısın galiba. O işi 4-5 postada yaptım ama kan ter içinde kaldım.ah canım kaç yaşında olurlarsa olsunlar, anaya olan ihtiyaç başka, sen de çok güzel ilgilenmişsin kızınla :)
bu arada dün o kadar yün didip dövüp sonra gece neden sancım oldu diye şikayet edemezsin ladycimbacım yormuşun ya kendini gene... Yine de hayırlısı olsun güle güle kullan açık durdukça kokusu uçar park yatağın da canım.
kızını tebrik ederim, başarıları daim olsun inşallah. Güzel bir gün olsun :)
bacak ağrısı yaşayan kimdi bilimiyorum ladycim ama bende iki gündür felaket bi ayaklarda şişlik sağ bacakta halk arasında kengi denen şey var resmen ayağım benden bağımsız kopacak şekilde ağrıyor acıyorHaklısın galiba. O işi 4-5 postada yaptım ama kan ter içinde kaldım.
Bütün evlatların başarılarını görmeyi Rabbim nasıip etsin
Bu arada bacak agrısı yaşayan kimdi?
Sol bacağım içten, dıştan, yandan, üstten ağrıyor.
Ayy yemin ederim bennasıl kokuyoruz ya loğusalıkta ben aylardır insanlara evi dar ettim kokuyorsunuz diye ki oldu bitti kokan insanlara karşı kibar olamadım hiç şimdi ben kokamam yani herkeste kesin oluyor mu koku
MeeHaklısın galiba. O işi 4-5 postada yaptım ama kan ter içinde kaldım.
Haklısın galiba. O işi 4-5 postada yaptım ama kan ter içinde kaldım.
Bu sabah bacak ağrılarına uyandım resmenbacak ağrısı yaşayan kimdi bilimiyorum ladycim ama bende iki gündür felaket bi ayaklarda şişlik sağ bacakta halk arasında kengi denen şey var resmen ayağım benden bağımsız kopacak şekilde ağrıyor acıyor
BenimdeBilmediğim neler öğreniyorum bi de benim göz altlarım da kırışmış çatlaklarım 20 yi geçmiş yüzümde kırmızı lekenleme var kendimi Allah affetsin çirkin hissetmeye başladım memeler de babaanne memesi oldu kocaman löpçik löpçik uyku desen bi var bi yok bacaklarım selülit oldu hep
arabaya binerken bile elimde tutup kaldırıyorum bacağımı o derece kötüyümBu sabah bacak ağrılarına uyandım resmen
Şimdiden sürmeye başladınız mı? Hassiyet var bende de sürekli, biizim doğum kısmetse 7 temmuzda ama sürmeye başlasak iyi olur o zaman.Kızlar tahin yağı yorumumu guncellemeye geldim bı kaç kere sürdüm acayip iyi geldi göğüs uçlarımı yumuşattı eğer edinmediyseniz marketlerde üzerine yağ çıkmış olan tahinlerden alım calkalamadan eve getirmeye çalışıngelsin yumuşacık yarasiz meme uçları ben fayda gördüm gibi bide emzirince bakalim nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?