2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Günaydınnn

Kontrolü olanlara güzel haberlerle dönmesini bekliyoruz. Bakalım yeni bir tarih gelecek mi
G gukcan şimdi özelden devlete mi geçtin?
evet canım ya mecburen doktorum ameliyatım riskli olacağı için daha kapsamlı hastanede olmalı dedi yani ben yapamam dedi mecburen öyle oldu artık çam sakura da ilerlicem

yaşayarak öğrenicem herşeyi inşallah belkide kızımı gördükten sonra herşey hiç gelecektir

Bende bende öğleden sonra güzel haberlerle gel inşallah

Günaydın Kızlaaaaaar

Günaydınnnnn
Bugün kontrol günüm kızlar
Gidecek arkadaşlarda var güzel haberlerde gelelim inşallah

günaydınlar
Bugün benimde kontrol günüm
Bir çoğumuz bugün gidiyor hepimiz güzel haberlerle dönelim

Kontrolü ilan bacilarim güzel haberlerle gelsin zamanı dolmayanlarin doğurmadığı, doğurması gerekenlerin de yavaştan kasılmalarının başladığı bir gün olsun

Günaydın.
Cumanız mübarek olsun.
Eğitim yılının sonunda geldik. Bu sene belki tatil de yapamayacağız ama olsun

Gece 3 gibi bi ağrıyla kalktım. Hiç böyle bi sancı yaşamamıştım. Resmen kıvrandırıyor. Evin içinde gezdim olmadı. Oturdum olmadı. Acaba üşüttüm mü dedim WC ye gittim olmadı. Hani keskin birbirinden ayrı sancılar olsa saat tutucam. Ama genel devamlı düzensiz bi ağrı. 2-3 saat durdum. Sonra sızmışım.

Bir yenidoğan bir de lgs ye hazırlanacak ergen annesi olarak bizim bu senemiz epey maceralı olacak bu yıl Rabbim yardımcımız olsun

Günlerdir karne kombini yapıyoruz. Ojesi, takısı için kaç kez avm ye gittik. Dün saç bakımı, makinür..

Sabah kızım gelmiş başıma. Anne hadi hazırlan anca gideriz diyor okula. İlk kez karne gününde yanında olamayacağım. Baban götürsün getirsin dedim

Geceki ağrılar şuan yok gibi. Ama epey telaş yaptım geceleyin.

Dün park yatak geldi. Hani yeni ürün old için bi koku var. Kurup salonun köşesine koydum. Balkon kapısı önünde ins koku uçup gider Sizinkilerde de koku oldu mu ? Islak bi bezle sileceğim bugün.

Dün kızımdan kalan yün yatak vardı. Onu açtım. Temiz ama kaç senedir dolap üstünde duruyor. Söktüm. Yünlerini dövdüm, diddim. Güneşte günlettim. Astarını nevresimini tekrar yıkadım. Yatağı sırladım. Hazır oldu. Şuan mor pembe nevresimde. Ama olsun

Ay sabah sabah ne konuştum. Bugün randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle gelsin

Şimdi kabaca bi evi toplayayım. Çay demlenirken bi duş alırım. Kendime gelirim ins. Hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun. Gece üçdü anca uyudum kollarım ellerim bacaklarım çok sızlıyor, gece çok ağırlaşıyorum, kasık ağrım vardı de zor uykuya dalıyorum bebeğe kıyafet bakarken dalmışım. MaşAllah benim yorganın yünleri kaynanam yapacak görümcemden almış bebek yorganını yastığını üstüne de nevresim seti alacak

ah canım kaç yaşında olurlarsa olsunlar, anaya olan ihtiyaç başka, sen de çok güzel ilgilenmişsin kızınla :)

bu arada dün o kadar yün didip dövüp sonra gece neden sancım oldu diye şikayet edemezsin ladycim bacım yormuşun ya kendini gene... Yine de hayırlısı olsun güle güle kullan açık durdukça kokusu uçar park yatağın da canım.

kızını tebrik ederim, başarıları daim olsun inşallah. Güzel bir gün olsun :)

günaaaaydın :) benim de bugün iş yerinde son günüm hem heyecenlıyım hem üzgünüm gebe okulunda tanıştığım arkadaşlardan da mesajlar gelmeye başladı 2 kişi doğurmuş felan bana da böyle heyecan bastı ama bence benim çocuğum doğmamak için direnecek gününüde geçirecek :))

Evet çıktık kontrolden biz
Bebiş iyi haftasıyla uyumlu şekerden dolayı bir tık önde gidiyor dedi oda sorun olmaz dedi doktor ve biraz da suyu fazla en son baş aşağı pozisyondaydı şuan ters dönmüş suyu bir tık fazla olduğu için dönmüş dedi değişebilir dedi 40 haftaya kadar duruma göre bakacağız sancın var mı dedi evet ara ara hissediyorum dedim nst istedi şeker kontrolüne devam artık 3 günde bir kontrol olacak dedi pazartesi günü tekrar gideceğim
+ bugün dahiliye kontrolümde vardı oda değerleri normal gördü devam et bu şekilde dedi 2-3 temmuza kadar gelmeyebilirsin o zamana kadar doğum olursa ünsilüni birak dedi doğumun ertesi günü

Eklentiler

• IMG_5490.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 34
Haklısın galiba. O işi 4-5 postada yaptım ama kan ter içinde kaldım.

Bütün evlatların başarılarını görmeyi Rabbim nasıip etsin

Bu arada bacak agrısı yaşayan kimdi?
Sol bacağım içten, dıştan, yandan, üstten ağrıyor.

bacak ağrısı yaşayan kimdi bilimiyorum ladycim ama bende iki gündür felaket bi ayaklarda şişlik sağ bacakta halk arasında kengi denen şey var resmen ayağım benden bağımsız kopacak şekilde ağrıyor acıyor

nasıl kokuyoruz ya loğusalıkta ben aylardır insanlara evi dar ettim kokuyorsunuz diye ki oldu bitti kokan insanlara karşı kibar olamadım hiç şimdi ben kokamam yani herkeste kesin oluyor mu koku
Ayy yemin ederim ben bende öyleyim hiç kibar olamıyorum dayanamıyorum allahım biraz bu huylarımı törpülesin ama bende kokuyorlar diye artık çamaşır yıkamaktan herşeyi yıprattım eskittim oğlanın odasına gidiyorum böğğ git yıkan kızın odasına gidiyorum yine öyle zaten kocam efendi aslında çok temizdir ne ayağı ne teri kokar ay yaklaşma diyorum nefesine bile tahammülüm yok hepsine Çifter deodorant pudralar almışım bu 9 ayda kendimden kokuyorum ve size bişey diyimmi 9 aydır kendimi tuzluyorum her hafta kaya tuzuyla geçen eşim gülmekten yerlere yattık bi bidon almış eline birde salatalık seni içine koyucam turşuya gerek yok diyor

Bu sabah bacak ağrılarına uyandım resmen

Benimde yüzüm acayip kurudu ve kırıştı bu hamileliğimde ne yaptıysam geçmedi e vitamini kapsül kullanıyordum harika nemlendiriyor o pahalı kremlere bin basar ama sivilce yapıyor onuda bıraktım kırmızı lekeler bendede oldu yüzüm tarla gibi kendimi çirkin yuvarlanan fil gibi hissediyorum bende geçen dolap düzenlerken fantezi iç çamaşırlarıma bakıp uzun zaman oldu dedim artık içine girebilirmiyim Allah bilir bi çoğuda daha kullanılmamış kızımın çeyizine koyayım barü dedim napayım çok severim

Şimdiden sürmeye başladınız mı? Hassiyet var bende de sürekli, biizim doğum kısmetse 7 temmuzda ama sürmeye başlasak iyi olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…