2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
nasıl kokuyoruz ya loğusalıkta ben aylardır insanlara evi dar ettim kokuyorsunuz diye ki oldu bitti kokan insanlara karşı kibar olamadım hiç şimdi ben kokamam yani herkeste kesin oluyor mu koku
Valla sütle ter kokusu birbirine karışıyor özellikle ilk aylarda... Yoğun bir koku oluyor yani bana kötü gelmiyordu kokum hatta hoşuma gidiyordu ama etrafındakiler için (kim olduğu da çok açık kocam) pek güzel değildi. Ama bebek anneyi öyle tanıyor. Çok parfüm vs gibi şeyler kullanmayı onkokuyu baskilamayi onermiyorlar. Bol bol duş almak tek çözüm 🤷🏻‍♀️

Böylesine güzel anlatımlar karşısında biraz daha kendine geliyor insan 😍
Bak senin gibi olmasa da bugün farkındalığı yüksek birine daha denk geldim. Her şeyin eskisi gibi olmasını beklemenin yanlış olduğunu fark eden birinin aydınlanması benim de bunu erken kabullenişim oldu :)
Gerçekten gönülden dilerim ki hepimiz için yepyeni, ışıl ışıl bir dönemin başlangıcı olacak doğumlarımız 🙏

Çok güzel yazı 😍 instagramda bi kız vardı, her sene kızının doğumgünü ile birlikte kendi anneliğinin de yaş gününü kutluyordu. Süreç çok güzel, bu zamana kadar tatmadığı duyguları tadıyor insan. Ama aynı zamanda sürekli kendine yüklendiği ve suçladığı bir süreç de oluyor. Kendimizi ihmal etmemek lazım ki(bu annelikten bile önce kendin olmak demek), yavrulamıza en güzel versiyonumuzu verebilelim

nasıl kokuyoruz ya loğusalıkta ben aylardır insanlara evi dar ettim kokuyorsunuz diye ki oldu bitti kokan insanlara karşı kibar olamadım hiç şimdi ben kokamam yani herkeste kesin oluyor mu koku
Gpt şöyle demiş😄
IMG_1266.webp
IMG_1267.webp
IMG_1268.webp

Bilmediğim neler öğreniyorum bi de benim göz altlarım da kırışmış çatlaklarım 20 yi geçmiş yüzümde kırmızı lekenleme var kendimi Allah affetsin çirkin hissetmeye başladım memeler de babaanne memesi oldu kocaman löpçik löpçik uyku desen bi var bi yok bacaklarım selülit oldu hep 😀

Çok güzel yazı 😍 instagramda bi kız vardı, her sene kızının doğumgünü ile birlikte kendi anneliğinin de yaş gününü kutluyordu. Süreç çok güzel, bu zamana kadar tatmadığı duyguları tadıyor insan. Ama aynı zamanda sürekli kendine yüklendiği ve suçladığı bir süreç de oluyor. Kendimizi ihmal etmemek lazım ki(bu annelikten bile önce kendin olmak demek), yavrulamıza en güzel versiyonumuzu verebilelim

Kesinlikle 👍 en önemli mesele bu kendini ihmal etmemek, ihmal etmemeyi başarmak 🥰

Bol bol roll on stok yapacağız artık mecbur. Bu doğal olanından var ya 😂 Ben sıcaktan çok terliyorum ama henüz kokmuyorum bence kokluyorum kendimi de gelmiyor öyle koku. Ama lohusalığı bilmiyorum 🥲
ben zaten onunla geziyorum desem abartmış olmam hatta milletin başucunda su falan olur benim deodorant ve roll on olur tek kendime almam bütün ev halkına alıyorum özellikle hatta geç bitirenlere kızıyorum bak işte kullanmıyorsun ondan kokuyorsun falan diye şimdi bütün acılarını çıkarırlar benden kokarsam

İnş olmaz diyeyim ama benim önceki doğum Aralıktaydı, bu Temmuz bakalım nasıl olacak😅 diğer doğum yapanlar da tecrübelerini söylesin bu konuda. Ben normalde de kokan bi insan değilimdir yani ama kendime bile çok kokuyordum. Normal bir süreçmiş doğum sonrası vücudun kendini toparlaması sırasında

Aynen, bi de duş da çok iyi geliyor insana o dönemde, suyun altına atar dururuz artık kendimizi.
artık önlem alıp terlememeye çalışırım falan inşaallah kokmayız

Valla sütle ter kokusu birbirine karışıyor özellikle ilk aylarda... Yoğun bir koku oluyor yani bana kötü gelmiyordu kokum hatta hoşuma gidiyordu ama etrafındakiler için (kim olduğu da çok açık kocam) pek güzel değildi. Ama bebek anneyi öyle tanıyor. Çok parfüm vs gibi şeyler kullanmayı onkokuyu baskilamayi onermiyorlar. Bol bol duş almak tek çözüm 🤷🏻‍♀️
ben yeni doğum yapan arkadaşıma gitmiştim üzerinde lekeler vardı sütü akmış kurumuş kendi öyle demişti gerçekten kötü kokuyordu ter olarak düşünmemiştim ben o kokuyu şimdi sen yazınca anımsadım o günü ama ben dikkat ederim ıslaklık hissini asla sevmem üzerimde ıslaklık olursa üzerimde kurutmam heleki sütü bunlara dikkat edecem artık yeterki sağlıkla doğsunda bebeğim önceliğim o şimdilik ama kokuya da takmadım değil

Kızlarr, sizlere günaydınn bana iyi geceler🙃

Duyduk duymadik demeyin😆 sizinle şimdi bir video paylacağım, burada paylaşıldı mı bilmiyorum benim bir önceki hamileliğimde paylaşılmıştı. Eski mesajlara gidip buldum. Son haftalarında olanlar denemek isterse denesin doğumu tetiklemek için🙆🏻‍♀️. Ama önce girip bi yorumlarına bakın ona göre karar verin yapıp yapmamaya😂 bir çok kişinin doğumunu tetiklemiş çünkü. Ben ultrasona girdikten sonra bi sıkıntı yoksa başlayacağım inş yani 37. Haftaya girmiş olacağım.

günaydın herkese bugün benimde randevum var ve ilkkez bu kadar heyecanlıyım nedense özelden devam etmiştim en başından bu yana artık orayla ilişiği kestik son kontrolde mecburi olarak çok merak ediyorum ne diyecek gün verecekmi özeldeki doktorum 37. haftayı uygun bulmuştu şekerden dolayı daha fazla ilerlememek gerekir demişti ve özel bir sebepten dolayı riske etmek istemedi bakalım burda ne olacak

Bilmediğim neler öğreniyorum bi de benim göz altlarım da kırışmış çatlaklarım 20 yi geçmiş yüzümde kırmızı lekenleme var kendimi Allah affetsin çirkin hissetmeye başladım memeler de babaanne memesi oldu kocaman löpçik löpçik uyku desen bi var bi yok bacaklarım selülit oldu hep 😀

Doğumdan sonra hepsini toparlarız yaa :D retinol metinol yasak şimdi gerçi o zaman da yasak olacak emzirmeden dolayı. Aman olsun bir spor bile yapsak iyi gelir bence yaralarımız sarılır :KK45:

Günaydınnn

Kontrolü olanlara güzel haberlerle dönmesini bekliyoruz. Bakalım yeni bir tarih gelecek mi :D
G gukcan şimdi özelden devlete mi geçtin?
Günaydınnnnn💐
Bugün kontrol günüm kızlar
Gidecek arkadaşlarda var güzel haberlerde gelelim inşallah 🌸

günaydın herkese bugün benimde randevum var ve ilkkez bu kadar heyecanlıyım nedense özelden devam etmiştim en başından bu yana artık orayla ilişiği kestik son kontrolde mecburi olarak çok merak ediyorum ne diyecek gün verecekmi özeldeki doktorum 37. haftayı uygun bulmuştu şekerden dolayı daha fazla ilerlememek gerekir demişti ve özel bir sebepten dolayı riske etmek istemedi bakalım burda ne olacak

Videoya yorumum şöyle olacak.
Linke tıklamadım bile. :KK45:

O kadar konudan uzak ve alakasızım. :KK47:Salondan mutfağa gitmekte zorlanıyorum. Bu on gün nasıl geçecek, merak ediyorum. Az önce yatakta uzanmıştım, belimde fıtık var. Bazen ters harekette sinire dokunmus gibi bi elektriklenme hissiyle kitleniyorum. O hal geldi. Yattığım yerden ters dönmüş kaplumbağa misali kalkamadığım için kızımı çağırdım. Beni asılıp kaldırdı.

Normal doğum için olsun, gebelik egzersizleri için olsun spor yapanları tebrik ediyorum. Devam kızlar 👏🏻
İnşallah iyi geçer her şey, az kaldı zaten 🥰🥰illaki spor yapmakta gerekmiyor yürüyüş te çok iyi bir şey ya da normal rutin işleri yaparken de insan hareket etmiş oluyor zaten

ben yeni doğum yapan arkadaşıma gitmiştim üzerinde lekeler vardı sütü akmış kurumuş kendi öyle demişti gerçekten kötü kokuyordu ter olarak düşünmemiştim ben o kokuyu şimdi sen yazınca anımsadım o günü ama ben dikkat ederim ıslaklık hissini asla sevmem üzerimde ıslaklık olursa üzerimde kurutmam heleki sütü bunlara dikkat edecem artık yeterki sağlıkla doğsunda bebeğim önceliğim o şimdilik ama kokuya da takmadım değil
İstdigin kadar dikkt et bu çözümsüz bı olay bence, bı sabh kalktim yatak ıslak üstüm komple ıslak, dışarı çıkarsın ped ne koymazsam heryerin islaak, ağlayan bebek görsen başlar akmaya, çaresiz kaliyrsun bazen 😂😂
Günaydınnnnn💐
Bugün kontrol günüm kızlar
Gidecek arkadaşlarda var güzel haberlerde gelelim inşallah 🌸
BEnde kontrole gideceğim öğleden sonra bakalım hayırlı haberlerle döneriz inşallah ❣️

Back
X