2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225

Bu sabah bacak ağrılarına uyandım resmen

arabaya binerken bile elimde tutup kaldırıyorum bacağımı o derece kötüyüm
Ne ağrıymış arkadaş ?
Spordan sonra oluşan kas ağrısı gibi kıpırdatamıyorum. Sağ ayakta bi şey yok

Günaydınnn
Kontrolü olanlar güzel haberler ile gelsin inşallah

Benim oğlan dün çok aktif değildi bu sabahta öyle bir telaş almaya başladı beni takip ediyorum doktor 24 saatte 10 hareket dediği için dün okeydim ama bugünde böyle devam ederse sanırım giderim. Ayrıca sağ kasık bölgeme doğru aşırı bir ağrı baskı var içerden canım yanıyor ve göbeğim aşırı gergin sanki kaskatı olmuş gibi böyle bir durum yaşayan var mı bu kasılmamı oluyor ?

şu üç gündür benimde öyle önceden işe gelip sandalyede oturduğum için oluyordu şimdi yataktan kalkarken öyle kalkıyorum sabahları yüzük felan takamıyorum

Şimdiden sürmeye başladınız mı? Hassiyet var bende de sürekli, biizim doğum kısmetse 7 temmuzda ama sürmeye başlasak iyi olur o zaman.
Meme uclarim kabuk baglamaya başlamıştı bende sürmeye başladım memeyi uyarmadan şöyle bi yedirip bırakıyorum uçlarına

Benimde öyle maalesef 2 dk aşağıda tutsam gün içinde acayip şişiyor bacaklarıma kan iniyor resmen kıpkırmızı oluyor. Tam ödemin tavan yaptığı zamanlar

Ben de dün gece hiç uyuyamadım kızlar, kaburgalarım, diyafram bölgem kasılıyor geriliyor ve ağrıya benzer bir şey yapıyor ama kasılma değil eminim. Düz yatınca midem yanıyor reflüm azıyor, bir ara yine ağlıcaktım. Asla yatmak için o rahat pozisyonu. bulamıyorum yaaaaa bir de üstüne oğlum üstüme üstüme yatıyor canım benim kkıyamam. git de demek istemiyorum ona valla ilk hamileliğimde bu kadar zorlandığımmı hatırlamıyorum

Ya yorumları okudum da baya birkaç kere yapanlar hemen doğurmuş şok oldum kararsız kaldım yapmaya

Doğumdan sonra hepsini toparlarız yaa retinol metinol yasak şimdi gerçi o zaman da yasak olacak emzirmeden dolayı. Aman olsun bir spor bile yapsak iyi gelir bence yaralarımız sarılır
Sporla selülit gider mi ;(
ay benim görünmeyen yerlerimi o kadar takmıyordum da şimdi yüz göz girdi işin içine hepten üzülmeye başladım

Sporla selülit gider mi ;(

ay benim görünmeyen yerlerimi o kadar takmıyordum da şimdi yüz göz girdi işin içine hepten üzülmeye başladım
Pek batıl inançlara kapılmamaya çalışırım ama ister istemez de etkileniyorum:) İşe gittiğim son zamanlarımda metroda bir kadınla karşılaşmıştım, "kız mı bekliyorsun, belli, bütün güzelliğini almış götürmüş" dedi:) Yüzümde güneş lekesi gibi aşırı lekeler çıktı çünkü, sivilce izleri de var. Neyse, bu kadın bir de dedi ki doğumdan sonra ilk banyoda saçlarını yüzüne yüzüne sür bol bol, hepsi geçer merak etme. Annem de aynı şeyi söyledi sonra. Böyle bir inanış var, denemekle bir şey kaybetmeyiz sanırım, aklınızda olsun:)

canım ya bu batıl inanç değil yalnız bildiğin hadsizlik metroda karşılaştığın insana deir mi öyle şey yaaa...

canım ya bu batıl inanç değil yalnız bildiğin hadsizlik metroda karşılaştığın insana deir mi öyle şey yaaa...
Hayır merak ettiğim, sen bu kadının daha önce nasıl göründüğünü biliyor muydun da öncesiyle sonrasını kıyasladın, bunu söyledin ?

Benim kaynana da hep aynısını diyor ama o doğum anında terinle saçlarını sil gibi bi şey demişti galiba kırışıklıklara da sürsem geçer mi acaba

Bu gün 4 te kontrolüm var çatı maynesi olabilir bazıları doğumu tetikler yaptırma diyor düşünceleriniz neler ?

Yaşlandım gibi hissediyorum A dostlaaaaaağr doğurayım sonra krem gençlik aşısı retinop kuaför ne varsa kaportayı bi toplayacağım

Bana da doğumdan çıkarken o ilk terle yüzünü elinle sil dediler o zaman gidiyormuş güya lekeler

Bana banyoda dediler ama doğum anında da deneyin en iyisi:) Umarım doğum sonrası hepimiz toparlanırız ama en önemlisi önce bebişler sağlıkla gelsinler. Muayeneniz iyi geçer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…