- 8 Ağustos 2011
- 12.644
- 15.003
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.881
bacak ağrısı yaşayan kimdi bilimiyorum ladycim ama bende iki gündür felaket bi ayaklarda şişlik sağ bacakta halk arasında kengi denen şey var resmen ayağım benden bağımsız kopacak şekilde ağrıyor acıyor
Bu sabah bacak ağrılarına uyandım resmen
Ne ağrıymış arkadaş ?arabaya binerken bile elimde tutup kaldırıyorum bacağımı o derece kötüyüm
bence spor yapsak daha az ağrırdı bu ondanda başka bi ağrı gibi :))Ne ağrıymış arkadaş ?
Spordan sonra oluşan kas ağrısı gibi kıpırdatamıyorum. Sağ ayakta bi şey yok
şu üç gündür benimde öyle önceden işe gelip sandalyede oturduğum için oluyordu şimdi yataktan kalkarken öyle kalkıyorum sabahları yüzük felan takamıyorumSabah yataktan kalkarken bakıyorum. Ayaklarım balın gibi. Gündüz olsa diyeceğim ki ayakta kaldım vs. Ki evde devamlı yatış modundayım.Durduğu yerde sisiyor. Ellerim de sabahları öyle, sanki parmaklarıma hükmedemiyorum gibi. Zamanla açılıyor.
Meme uclarim kabuk baglamaya başlamıştı bende sürmeye başladım memeyi uyarmadan şöyle bi yedirip bırakıyorum uçlarınaŞimdiden sürmeye başladınız mı? Hassiyet var bende de sürekli, biizim doğum kısmetse 7 temmuzda ama sürmeye başlasak iyi olur o zaman.
Benimde öyle maalesef 2 dk aşağıda tutsam gün içinde acayip şişiyor bacaklarıma kan iniyor resmen kıpkırmızı oluyor. Tam ödemin tavan yaptığı zamanlarSabah yataktan kalkarken bakıyorum. Ayaklarım balon gibi. Gündüz olsa diyeceğim ki ayakta kaldım vs. Ki evde devamlı yatış modundayım.Durduğu yerde sisiyor. Ellerim de sabahları öyle, sanki parmaklarıma hükmedemiyorum gibi. Zamanla açılıyor.
Ya yorumları okudum da baya birkaç kere yapanlar hemen doğurmuş şok oldum kararsız kaldım yapmayaKızlarr, sizlere günaydınn bana iyi geceler
Duyduk duymadik demeyinsizinle şimdi bir video paylacağım, burada paylaşıldı mı bilmiyorum benim bir önceki hamileliğimde paylaşılmıştı. Eski mesajlara gidip buldum. Son haftalarında olanlar denemek isterse denesin doğumu tetiklemek için . Ama önce girip bi yorumlarına bakın ona göre karar verin yapıp yapmamaya bir çok kişinin doğumunu tetiklemiş çünkü. Ben ultrasona girdikten sonra bi sıkıntı yoksa başlayacağım inş yani 37. Haftaya girmiş olacağım.
Ya yorumları okudum da baya birkaç kere yapanlar hemen doğurmuş şok oldum kararsız kaldım yapmaya
Sporla selülit gider mi ;(Doğumdan sonra hepsini toparlarız yaaretinol metinol yasak şimdi gerçi o zaman da yasak olacak emzirmeden dolayı. Aman olsun bir spor bile yapsak iyi gelir bence yaralarımız sarılır
ay benim görünmeyen yerlerimi o kadar takmıyordum da şimdi yüz göz girdi işin içine hepten üzülmeye başladımBenimdeyüzüm acayip kurudu ve kırıştı bu hamileliğimde ne yaptıysam geçmedi e vitamini kapsül kullanıyordum harika nemlendiriyor o pahalı kremlere bin basar ama sivilce yapıyor onuda bıraktım kırmızı lekeler bendede oldu yüzüm tarla gibi kendimi çirkin yuvarlanan fil gibi hissediyorum bende geçen dolap düzenlerken fantezi iç çamaşırlarıma bakıp uzun zaman oldu dedim artık içine girebilirmiyim Allah bilir bi çoğuda daha kullanılmamış kızımın çeyizine koyayım barü dedim napayım çok severim
Pek batıl inançlara kapılmamaya çalışırım ama ister istemez de etkileniyorum:) İşe gittiğim son zamanlarımda metroda bir kadınla karşılaşmıştım, "kız mı bekliyorsun, belli, bütün güzelliğini almış götürmüş" dedi:) Yüzümde güneş lekesi gibi aşırı lekeler çıktı çünkü, sivilce izleri de var. Neyse, bu kadın bir de dedi ki doğumdan sonra ilk banyoda saçlarını yüzüne yüzüne sür bol bol, hepsi geçer merak etme. Annem de aynı şeyi söyledi sonra. Böyle bir inanış var, denemekle bir şey kaybetmeyiz sanırım, aklınızda olsun:)Sporla selülit gider mi ;(
ay benim görünmeyen yerlerimi o kadar takmıyordum da şimdi yüz göz girdi işin içine hepten üzülmeye başladım
canım ya bu batıl inanç değil yalnız bildiğin hadsizlik metroda karşılaştığın insana deir mi öyle şey yaaa...Pek batıl inançlara kapılmamaya çalışırım ama ister istemez de etkileniyorum:) İşe gittiğim son zamanlarımda metroda bir kadınla karşılaşmıştım, "kız mı bekliyorsun, belli, bütün güzelliğini almış götürmüş" dedi:) Yüzümde güneş lekesi gibi aşırı lekeler çıktı çünkü, sivilce izleri de var. Neyse, bu kadın bir de dedi ki doğumdan sonra ilk banyoda saçlarını yüzüne yüzüne sür bol bol, hepsi geçer merak etme. Annem de aynı şeyi söyledi sonra. Böyle bir inanış var, denemekle bir şey kaybetmeyiz sanırım, aklınızda olsun:)
Hayır merak ettiğim, sen bu kadının daha önce nasıl göründüğünü biliyor muydun da öncesiyle sonrasını kıyasladın, bunu söyledin ?canım ya bu batıl inanç değil yalnız bildiğin hadsizlik metroda karşılaştığın insana deir mi öyle şey yaaa...
Benim kaynana da hep aynısını diyor ama o doğum anında terinle saçlarını sil gibi bi şey demişti galiba kırışıklıklara da sürsem geçer mi acabaPek batıl inançlara kapılmamaya çalışırım ama ister istemez de etkileniyorum:) İşe gittiğim son zamanlarımda metroda bir kadınla karşılaşmıştım, "kız mı bekliyorsun, belli, bütün güzelliğini almış götürmüş" dedi:) Yüzümde güneş lekesi gibi aşırı lekeler çıktı çünkü, sivilce izleri de var. Neyse, bu kadın bir de dedi ki doğumdan sonra ilk banyoda saçlarını yüzüne yüzüne sür bol bol, hepsi geçer merak etme. Annem de aynı şeyi söyledi sonra. Böyle bir inanış var, denemekle bir şey kaybetmeyiz sanırım, aklınızda olsun:)
Yaşlandım gibi hissediyorum A dostlaaaaaağr doğurayım sonra krem gençlik aşısı retinop kuaför ne varsa kaportayı bi toplayacağımBenim kaynana da hep aynısını diyor ama o doğum anında terinle saçlarını sil gibi bi şey demişti galiba kırışıklıklara da sürsem geçer mi acaba
Bu gün 4 te kontrolüm var çatı maynesi olabilir bazıları doğumu tetikler yaptırma diyor düşünceleriniz neler ?
Ben kızmadım açıkçası, yaşı bayağı büyüktü. Bazı insanlar dobra oluyor böyle. Sonuçta bir de çözüm(!) sundu, iyi niyetle söylediğini hissettim.canım ya bu batıl inanç değil yalnız bildiğin hadsizlik metroda karşılaştığın insana deir mi öyle şey yaaa...
Bana da doğumdan çıkarken o ilk terle yüzünü elinle sil dedilerPek batıl inançlara kapılmamaya çalışırım ama ister istemez de etkileniyorum:) İşe gittiğim son zamanlarımda metroda bir kadınla karşılaşmıştım, "kız mı bekliyorsun, belli, bütün güzelliğini almış götürmüş" dedi:) Yüzümde güneş lekesi gibi aşırı lekeler çıktı çünkü, sivilce izleri de var. Neyse, bu kadın bir de dedi ki doğumdan sonra ilk banyoda saçlarını yüzüne yüzüne sür bol bol, hepsi geçer merak etme. Annem de aynı şeyi söyledi sonra. Böyle bir inanış var, denemekle bir şey kaybetmeyiz sanırım, aklınızda olsun:)
Bana banyoda dediler ama doğum anında da deneyin en iyisi:) Umarım doğum sonrası hepimiz toparlanırız ama en önemlisi önce bebişler sağlıkla gelsinler. Muayeneniz iyi geçer umarımBenim kaynana da hep aynısını diyor ama o doğum anında terinle saçlarını sil gibi bi şey demişti galiba kırışıklıklara da sürsem geçer mi acaba
Bu gün 4 te kontrolüm var çatı maynesi olabilir bazıları doğumu tetikler yaptırma diyor düşünceleriniz neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?