Günaydın.
Cumanız mübarek olsun.

Eğitim yılının sonunda geldik. Bu sene belki tatil de yapamayacağız ama olsun
Gece 3 gibi bi ağrıyla kalktım. Hiç böyle bi sancı yaşamamıştım. Resmen kıvrandırıyor.

Evin içinde gezdim olmadı. Oturdum olmadı. Acaba üşüttüm mü dedim WC ye gittim olmadı. Hani keskin birbirinden ayrı sancılar olsa saat tutucam. Ama genel devamlı düzensiz bi ağrı. 2-3 saat durdum. Sonra sızmışım.
Bir yenidoğan bir de lgs ye hazırlanacak ergen annesi olarak bizim bu senemiz epey maceralı olacak bu yıl

Rabbim yardımcımız olsun
Günlerdir karne kombini yapıyoruz. Ojesi, takısı için kaç kez avm ye gittik. Dün saç bakımı, makinür..
Sabah kızım gelmiş başıma. Anne hadi hazırlan anca gideriz diyor okula. İlk kez karne gününde yanında olamayacağım. Baban götürsün getirsin dedim
Geceki ağrılar şuan yok gibi. Ama epey telaş yaptım geceleyin.
Dün park yatak geldi. Hani yeni ürün old için bi koku var. Kurup salonun köşesine koydum. Balkon kapısı önünde ins koku uçup gider

Sizinkilerde de koku oldu mu ? Islak bi bezle sileceğim bugün.
Dün kızımdan kalan yün yatak vardı. Onu açtım. Temiz ama kaç senedir dolap üstünde duruyor. Söktüm. Yünlerini dövdüm, diddim. Güneşte günlettim. Astarını nevresimini tekrar yıkadım. Yatağı sırladım. Hazır oldu. Şuan mor pembe nevresimde. Ama olsun
Ay sabah sabah ne konuştum.

Bugün randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle gelsin
Şimdi kabaca bi evi toplayayım. Çay demlenirken bi duş alırım. Kendime gelirim ins. Hepinizi öpüyorum