2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Meme uclarim kabuk baglamaya başlamıştı bende sürmeye başladım memeyi uyarmadan şöyle bi yedirip bırakıyorum uçlarına
Hafta olarak 37. haftan bitmiş, doğum da vajinal bekleniyordu di mi? Artık uyarılsa nolur ki meme uçları ben 36-37 bitsin herşeyi de yerindeyse tamamım yani, meme uçlarını da uyarmaya başlarım gereken diğer şeyleri de diye düşünüyorum kızım 39+5 te doğmuştu ve o günler gerçekten hiiiç geçmiyor

Ya yorumları okudum da baya birkaç kere yapanlar hemen doğurmuş şok oldum kararsız kaldım yapmaya
Evet ya, baya herkes öyle yorum yapmış

Çıbanlar la başım dertte zaten oturup kalkmakta zorlaniyordum şimdi koca koca cibanlarla dahada zor olmaya başladı hepimizin son günleri buralar hep şikayet doldu
Ay ben de şikayetlenmeye geldim gece uyurken bacak krampları çok canımı acıtıyor benim de. Dün gece en kötülerinden biri oldu ve hala kaslarım acıyor yani

Yaşlandım gibi hissediyorum A dostlaaaaaağr doğurayım sonra krem gençlik aşısı retinop kuaför ne varsa kaportayı bi toplayacağım
Emzirirken de retinol yasak muadili olan bakuchiol diye bir ürün var o serbest

Evet 37. Hafta bitti ama ben yinede 39 u görsün istiyorum ne kadar içerde kalsa kârdır evet çok zor son günler hatta sezeryana gireyim dayanamıyorum bile diyorum geceleri ama analık işte onun anne karnı en güvenli yeri şuan 1 gün bile kıymetli geliyo halbuki çok merak ediyorum yüzünü kendisini kokusunu hasret gibiyim acayip bişey analık sanırım

Normalde yapmam diyordum ama dayanamadım yaptıkça da hoşuma gitti teşekkür ederim
Ben de ben dee şöyle bir paket hazırlayacağım bir iki eksiği var isimli stickerlar, biraz kuru çiçek falan, son halini de atarım. Kızımda pandemiydi zaten gelen giden olmuyordu. Ben de zaten hevesim yok sanıyordum ama içimde kalmış meğerse

Son düzenleme:
Doğru valla analık uçlarda yaşamak, sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizz

Ayyy bayıldımmm çok güzel olmuş ellerine sağlık Ahahha bende öyle sanıyordum ama benimde içimde doğursamda hediye versem varmış geçen sene kardeşiminkini yaparken eşime ben uğraşmam böyle şeylerle demiştim ama büyük konuşmuşum evet evet at son halinide

Bende dün saglik ocagindalan verdim kizlar ferittinim zahmet edip 7den 8 e yükselmis yarin kadin dogum doktorumda randevum var bakalim ne diyecek doguma az kaldi sanki damardan takviye şart gibi
3641 olmus almamış kilo diyet yarıyor sanırım işe ama plesanta yaşlanmaya başlamış dedi nstye girecegim simdi
Cikinca yaz canim ay gelsin artik minoos

Kızlar muayeneden çıktım ölçümler ve nst güzel sancı yok alttan baktı 2 cm açıklığın var kafası güzel baskı yapıyor çok beklemez doğurursun sen dedi 3200 g dedi ama bence anca 3 kg doğar gibi bebiş Salı sabah gel tekrar bir bakalım sancın olursa direk doğurursun diyor

Bende dün saglik ocagindalan verdim kizlar ferittinim zahmet edip 7den 8 e yükselmis yarin kadin dogum doktorumda randevum var bakalim ne diyecek doguma az kaldi sanki damardan takviye şart gibi
Cikinca yaz canim ay gelsin artik minoos
Yine acile sepetlendim, sancın var git bı baksinlar alttan falan dediler, aynı şeyler her hafta bakalım

Yine acile sepetlendim, sancın var git bı baksinlar alttan falan dediler, aynı şeyler her hafta bakalım
Bana çözüm sunun de yaa suni sanci alma ama kuzumda o cok berbat birsey ben aklimi oynatiyorum sanmistim hic durmadan merdiven mi ciksan adacayimi icsen napsan bilemedim yaa hayirla gelsinde sıkıntısız

Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsinler inşallah. Nstden hiç anlamıyorum aryakusum sancı çıktı mı?
Bende hiç anlamam nst den kuzum ya
Baktı ama bir şey demedi pazartesiye tekrar çağırdı bakalım tekrar nst isteyecek mi o gün
Bebiş dönmüş olurmu üç güne yada sancılarım artar mı hiç bilmiyorum bekleyeceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…