2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ayyy çatı muayenesi olmadım aşırı stres yapıyorum

O bi işe yaramıyor ya azeldem önermiş biri o bin kat daha etkili ben doktorla konuşacağım bakalım ilk işim dermatologa

Kızlar ben de şimdi geldim NST’ye giremedim klimacılar gelecek diye onun dışında çok kilo almamış ama zaten önden gidiyordu o yüzden bir sorun görmedi çatı muayenesi de olmadım haftaya yaparım dedi çok mutlu oldum zaten hiç kalbimde yapmak yoktu bir de dedi ki bu hafta değil haftaya üç gün yokum ben de resmen çığlık attım güldü dedim ne demek yokum ya oğlum sakın o zaman gelme bak iyi dinle falan bakalım haftaya cuma kesin bekliyorum dedi ondan sonraki hafta üç gün olmadığı için

Öf yani, yine doktor acile gönderdi, serum yapıldı nst bakıldı hala sancılı, ikinci serum dediler, ben de dedim zaten önde gittiğini söyledi, yürü doğum başlasın dedi e dedim sancı bastirmanin mantigi ne anlamıyorum dedim, ikinciyi vermekten vazgeçti şükür ama serumun üzerine de sancım var, dogurmazsan haftaya gel doğum başlarsa acile gel herhangi bi değişiklik oluşursa dedi, inanın beklemekten daha fazla sancı tuttu zaten öff, kacabildim.sukur 2bucukta girdim tam 7de çıktım

Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi, pek bı fikrim yok ne demek ama şimdilik önemli değil dedi

Vajinaya ilac mi ne koyuyolar ya rahim yumsasin dogum baslasin diye oyle birsey soylemediler mi canim yaa artik vakti yani

Zamanlıca kolaylıkla gelsin Dr old günlerde ins
Kızlar benim belim regl ağrısı gibi baya ağrıyor uzandım şimdi bakalım geçicek mi
Rabbim yardımcın olsun. Sancılar şeklinde mi genel bi ağrı mı ?
Hastaneye girince çıkılmıyor ya. Hele de böyle durumlarda

Şimdi senin sancın var. Zaten sen de hissediyorsun. Dediğin gibi geçen hafta da aynı şey oldu. Hem doğum bekleniyor, isteniyor. Hem de serum verelim modu.

Açılman da vardı sanki ama bugün bakılmadı di mi artımış mı diye ?

Ben çarşamba gittiğimde bana muayenede plasentayı gösterdi. Ettafında ince böyle belli belirsiz bi hat oluşmuş. Hani resimde cismin etrafını kontür kalemiyle çizersin ya öyle. Bu plasenta olgunlaşmasıdır. Miad yaklaştığı için böyle görünüyor dedi. Tek başına bi anlam ifade etmez. ( hani bebek beslenemiyor vs gibi.. ) suyu yeterli, kilo alımı normal, kalp atışları güzel bunlarla değerlendirince olumsuz bi durum yok dedi. Bildiğim kadarıyla plasenta yaşlanması da aynı şeyin bi safhası. Doğumun yaklaştığını gösteriyor.

Dünden beri bel ağrım var kızlar ara ara geçiyo ara ara vuruyor. Doktorun asistanı ile iletişime geçtim yarın gelsin nst çekelim tekrar muayene yapalım sezeryan tarihini Tekrar güncellememiz gerekebilir demiş. Karnımda kasılıyor ara ara. Bugün ayaktada pek kalmadım aslında baya dinlendim ama bel ağrım geçmiyor. Ağır kaldırmadım yorulmadım ona rağmen böyle olunca arayayım dedim doktoru.

1cm demişti bugün söylemedi ya kalabalıktı, birinin suyu geldi o arada, birine de birşey olmuş falan soracak fırsat olmadı aklıma gelmedi
Önemli değil yaşlanma şimdilik dedi magnezyum falan alabilirsin ama gerek yok şimdi dedi ay ne bileyim ya bekleyelim bakalım biraz daha

Bildiğim kadarıyla plesanta yaşlanınca bebek artık beslenemiyor içerde kalmasınında bi manası olmuyor.

Aramakla iyi yaptın. Doğum habercisi sancıları tarif ederken bel ağrısından da bahsediyorlar. Bakalım Dr yarın ne diyecek..

Son düzenleme:
İnşAllah yayım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…