- 24 Temmuz 2024
- 2.031
- 6.057
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #22.921
Bende de yokSelülit hamilelikten önce de vardı bende onu götüremedim benAma bol su ile sporun baya etkisi varmış biraz sabır gerektiriyor o da bizde yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yokSelülit hamilelikten önce de vardı bende onu götüremedim benAma bol su ile sporun baya etkisi varmış biraz sabır gerektiriyor o da bizde yok
![]()
Ben bi tane beyaz gürültü cihazı aldımPeki ben çok basit ve saçma bir şey sorayım. Ninni. Ben hiç ninni bilmediğimi fark ettimVar mı ninni öneriniz sizin bebişleri sakinleştirdiğine inandığınız
![]()
Yok yok. Benim bebe bundan 1 hafta once sadece yarim saatte 10 hareket yapardi. 1 haftadir o kadar derinden o kadar az ki hareketleri dokunmasam anlayamacagim bile. Ama bir sorun cikmiyor isteBenim de aynı anlattığınız gibi yaklaşık iki haftadır böyle sağıma dönüp yatamıyorum direkt sağ taraftaki kemiğe baskı yapıyor göbek de gergin arada bir kasılmalar oluyor ama bence normal bir şey nstde sancım çıkmadı. Yine de hareketleri takip edin isterseniz benim de bazı günler daha az oluyor bazı günler çoğalıyor
Valla eğer böyleyse ben ayvayı yedim hareketleri epey azaldı öncekine göre. Doktorlar da insanı hiç rahatlatmıyorlar onlar yüzünden daha bir tetikteyiz. Allah'tan hamilelik 40 hafta sürüyor bir ay daha uzun olsa hepimizi deli gömlekleriyle doğuma götüreceklerdiYine Allah kolaylığını veriyor herhalde iyi dayanıyoruz bu strese cidden.
Evet benimde bildigim oyleydi ama iste her kafadan ayri bir ses geliyorBana doktorum hareketi az dediğimde 24 saat işinde 10 hareket yapıyorsa sorun yok 10 altı sorun olur o zaman ara hemen dedi. Bende gün içinde sayıyorum o yüzden.
Bacım spotify'da bir sürü çalma listesi var benim sesim kötü zaten ben söylesem çocuğun uykusu kaçar, ablalar güzel söylüyorPeki ben çok basit ve saçma bir şey sorayım. Ninni. Ben hiç ninni bilmediğimi fark ettimVar mı ninni öneriniz sizin bebişleri sakinleştirdiğine inandığınız
![]()
Peki ben çok basit ve saçma bir şey sorayım. Ninni. Ben hiç ninni bilmediğimi fark ettimVar mı ninni öneriniz sizin bebişleri sakinleştirdiğine inandığınız
![]()
Valla ben isimli ya da sekil şüküllü yaptirmak yerine cikolatada birkac adim onde olan bir yere duz bir cikolata yaptirmayi tercih ettim. Süs isin icine girince x2 oluyor fiyat o farkida süs yerine bari cikolataya verelim diye düsündük. İsim konusuda bana pek sevimli gelmiyor sonucta cöp oluyor o ambalaj.Kızlar isimli çikolata yaptıran var mı ? Şimdi kendi çalıştığım hastanede doğum yapacağım için gelen giden çok olur diye düşündüm. Bir de büyük Kolonya alırız gelenlere ikram ederizyaptıran varsa link atabilir mi nerde yaptırdınız
Duymamıştım ben beyaz gürültüyü bir araştırayımBen bi tane beyaz gürültü cihazı aldımiçinde pış pış sesi su sesi anne karnındaki ses falan 12 farklı ses var. Radyasyonda almaz bebek telefondan iyidir diye düşündüm. Onun haricinde de uydurma şarkılar söyleyeceğim dkdkdkdk
![]()
Evet illaki var daBacım spotify'da bir sürü çalma listesi var benim sesim kötü zaten ben söylesem çocuğun uykusu kaçar, ablalar güzel söylüyorbeyaz gürültü de var, İngilizce ninni de var, çocuk şarkısı da açıyorum arada, şimdiden alışsın. Otobüsün tekerleği dönüyor açınca oynuyor benim kız
![]()
Ahahahahaha bu kadarcık var canım bende deDandini dandini dasdana danalar girmiş bostana , kov bostancı danayı yemesin lahanayı eee eee eee eh![]()
O kadar haklısın ki aslında. İsimli de yaptırsam yiyip çöpe atacaklar sonuçta ne anlamı var diye düşünüyorum. Ama kuzenim yeni doğum yaptı kendi hastane odası için bir sürü süs satın almıştı. Benim hastane odasını falan da kendi süsleyecekmiş hediyelik vs hepsini almış. Ben istemiyorum desem de ikna edemedim. Kendince beni düşünüyor aslında o yüzden kızamıyorum da niyeti iyi. En azından çikolatayı sen yaptır dedi. Hiç derdim yokmuş gibi bunun arayışına girdimValla ben isimli ya da sekil şüküllü yaptirmak yerine cikolatada birkac adim onde olan bir yere duz bir cikolata yaptirmayi tercih ettim. Süs isin icine girince x2 oluyor fiyat o farkida süs yerine bari cikolataya verelim diye düsündük. İsim konusuda bana pek sevimli gelmiyor sonucta cöp oluyor o ambalaj.
Hatta orasida kendi tabaginiz varsa getirin biz icerisine dizelim dediler. Evdede guzel bir sunumlugum vardi kurabiye adam seklinde onuda oyle hallettim![]()
Kızlar isimli çikolata yaptıran var mı ? Şimdi kendi çalıştığım hastanede doğum yapacağım için gelen giden çok olur diye düşündüm. Bir de büyük Kolonya alırız gelenlere ikram ederizyaptıran varsa link atabilir mi nerde yaptırdınız
O zaman el mecbur giriseceksin bu iseO kadar haklısın ki aslında. İsimli de yaptırsam yiyip çöpe atacaklar sonuçta ne anlamı var diye düşünüyorum. Ama kuzenim yeni doğum yaptı kendi hastane odası için bir sürü süs satın almıştı. Benim hastane odasını falan da kendi süsleyecekmiş hediyelik vs hepsini almış. Ben istemiyorum desem de ikna edemedim. Kendince beni düşünüyor aslında o yüzden kızamıyorum da niyeti iyi. En azından çikolatayı sen yaptır dedi. Hiç derdim yokmuş gibi bunun arayışına girdim![]()
Aiyy ben de ankaradayım hemen yarın gidip bakayım teşekkür ederim
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Miradizayn.
Kardeşimin nişanı ve eşimin iş yeri için yaptırtmıştım. Ankara yenimahalle mi keçiörendeydi yerleri. gidip tadımda yapabilirsin. Hem çiçek sepetinde hem trendyoldan da satış yapıyor.
Eşimle isim konusunda anlaşamadığımız için biz sipariş vermedik daha.
Ya aslında ben çok uzun bir süre fotoğrafçılık yaptım. Kendim tasarımını yapıp etiket bastırıp düz çikolata satın alıp üstüne etiketleri yapıştırabilirim çok da güzel olur ama kim yataktan kalkacak da bunları yapacakO zaman el mecbur giriseceksin bu ise
Ama yani isimli isteyince ozel oluyor diye ekstra para giydiriyolar gercekten yazik yani çöp olmasa neysebir arkadas burda daha once galiba bir link vermisti trendyoldan melodi cikolataymis hatta icide guzel diyordu ama kimdii bilemedim
![]()
İki soruya da cevabım hayir canims
Evet çok farklı şeyler var işte bende doktora güvenip öyle yapıyorum artık yoksa çok kafam karışacakYok yok. Benim bebe bundan 1 hafta once sadece yarim saatte 10 hareket yapardi. 1 haftadir o kadar derinden o kadar az ki hareketleri dokunmasam anlayamacagim bile. Ama bir sorun cikmiyor isteyerleride artik daraldi o da etkiliyor
Evet benimde bildigim oyleydi ama iste her kafadan ayri bir ses geliyor![]()
Ben melodiden aldım üstüne de baskıcıdan etiket çıkartıp kendim yapıştırdım. Kutusunu da yine kendim İnt alıp üstüne baskı yaptırdım.Kızlar isimli çikolata yaptıran var mı ? Şimdi kendi çalıştığım hastanede doğum yapacağım için gelen giden çok olur diye düşündüm. Bir de büyük Kolonya alırız gelenlere ikram ederizyaptıran varsa link atabilir mi nerde yaptırdınız