- 27 Ekim 2023
- 7.513
- 20.631
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #22.981
Sanki orada dururken sancım da bi tık arttı, daha bı rahatsız edici olmaya başladı iki saattir, yoruldum heralde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaç haftadasınÖf yani, yine doktor acile gönderdi, serum yapıldı nst bakıldı hala sancılı, ikinci serum dediler, ben de dedim zaten önde gittiğini söyledi, yürü doğum başlasın dedi e dedim sancı bastirmanin mantigi ne anlamıyorum dedim, ikinciyi vermekten vazgeçti şükür ama serumun üzerine de sancım var, dogurmazsan haftaya gel doğum başlarsa acile gel herhangi bi değişiklik oluşursa dedi, inanın beklemekten daha fazla sancı tuttu zaten öff, kacabildim.sukur 2bucukta girdim tam 7de çıktım
Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi, pek bı fikrim yok ne demek ama şimdilik önemli değil dedi![]()
İçimden hep bebeğin erkenci olacağı geçiyordu ve şu karne zamanı bi geçse diyordum. Max.karneden bi hafta sonra doğar diyordum. İçimemi doğuyor psikolojimmi böyle yönlendiriyor bilmiyorum. Ama artık sona yaklaştık hissediyorum. Sadece bebek biraz daha kilo alsın isterdim. Diğer iki bebeğim kiloluydu bu bi farklı olacak gibiAramakla iyi yaptın.Doğum habercisi sancıları tarif ederken beş ağrısından da bahsediyorlar. Bakalım Dr yarın ne diyecek..
37+2 balım 38.hafta yaniSen kaç haftadasın
37+2 balım 38.hafta yani, bebise göre 40civari, ortaya karışıkSen kaç haftadasın
Bende 37+0 mı daha erken değil mi canım37+2 balım 38.hafta yani
Aynı benimde öyle37+2 balım 38.hafta yani, bebise göre 40civari, ortaya karışık![]()
Çok istiyorum bende dikiş öğrenmeyi çoookİki tencere yemek yaptım, Allahım, saunaya girmiş gibiyim, kan ter içinde kaldım.
Bir cizgili çarşafım vardı. Oğlum ablasının mor çiçekli nevresiminde yatmasın diye onu kestim. Park yatağa çarşaf ve yastık kılıfı yaptım.
Şimdilik idare eder. Çıkacak halim olsaydı kumaşçıdan güzel desenli bi şey kestirirdim. Başka zaman ins.
Sancim da var, o yüzden bı doktor sancı dursun diye serum.verirken öbürü yürü doğum başlasın diyor ne yapsam.kaldim aralardaAynı benimde öyle![]()
Doğuma müdahale etmek isterlerse izin verme canım suni sancı veya su patlatma gibi bunlar doğal süreci olumsuz etkiliyor sen gerçi daha iyi bilirsin ama daha vakti var imza ver çık ya bu ne sanki kendi bebekleri her seferinde sana böyle stres yüklüyorlarSancim da var, o yüzden bı doktor sancı dursun diye serum.verirken öbürü yürü doğum başlasın diyor ne yapsam.kaldim aralarda![]()
Açılman yoksa bile doğum başlasa bile ilk safhayı evde geçirmek doğum için ve psikoloji için açılma için çok daha sağlıklı daha 1 cm açılması olan birini bekletmek hiç doğru değil dünya kadar kitap okudum eğitim dinledim insanı hepten stres doğurtmuyor tam tersiDoğuma müdahale etmek isterlerse izin verme canım suni sancı veya su patlatma gibi bunlar doğal süreci olumsuz etkiliyor sen gerçi daha iyi bilirsin ama daha vakti var imza ver çık ya bu ne sanki kendi bebekleri her seferinde sana böyle stres yüklüyorlar
Öyle zaten istemem denesem yine serum.yine nst orada gelen gideni görmek daha yorucu, ben evde çekerim sancım ekstra bindurum yoksa, zaten bı sıkıntı olsa ben de giderim yani niye bekleyeyim, evimde daha rahat beklerimDoğuma müdahale etmek isterlerse izin verme canım suni sancı veya su patlatma gibi bunlar doğal süreci olumsuz etkiliyor sen gerçi daha iyi bilirsin ama daha vakti var imza ver çık ya bu ne sanki kendi bebekleri her seferinde sana böyle stres yüklüyorlar
Aynen öyle zorla mı iki doktorun da birbirinden haberi yok biri baskılamaya biri doğurtmaya çalışıyor herkes bi s@lak ya sen sakin ol kıyamam sana resmen süründürdüler seni çok sinirlendim artık bir değil 2 değilÖyle zaten istemem denesem yine serum.yine nst orada gelen gideni görmek daha yorucu, ben evde çekerim sancım ekstra bindurum yoksa, zaten bı sıkıntı olsa ben de giderim yani niye bekleyeyim, evimde daha rahat beklerim
Yaşlanma senin haftalarında normal diye biliyorum kuzucum1cm demişti bugün söylemedi ya kalabalıktı, birinin suyu geldi o arada, birine de birşey olmuş falan soracak fırsat olmadı aklıma gelmedi![]()
Önemli değil yaşlanma şimdilik dedi magnezyum falan alabilirsin ama gerek yok şimdi dedi ay ne bileyim ya bekleyelim bakalım biraz daha![]()
Kız ben de hiç bilmiyorum kiÇok istiyorum bende dikiş öğrenmeyi çoook
İşte insan hangisine göre hareket edecek ?Sancim da var, o yüzden bı doktor sancı dursun diye serum.verirken öbürü yürü doğum başlasın diyor ne yapsam.kaldim aralarda![]()
Tabi bacım. Sen bordo bereli annesinÖyle zaten istemem denesem yine serum.yine nst orada gelen gideni görmek daha yorucu, ben evde çekerim sancım ekstra bindurum yoksa, zaten bı sıkıntı olsa ben de giderim yani niye bekleyeyim, evimde daha rahat beklerim
Ay o nasıl iş yaaa?Ay ben şok. Hastaneye haciz gelmiş doktorum da işi bırakmış. İlçede başka hastane yok devlete gitmem çok kötü. Allah ya napıcam stresten sabaha doğurmam inş![]()
Aynı adet ağrısı gibi devamlı sanki yani sancı gibi gelip gitmiyor bakalım uzanıp takip edeyim biRabbim yardımcın olsun. Sancılar şeklinde mi genel bi ağrı mı ?