2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Öf yani, yine doktor acile gönderdi, serum yapıldı nst bakıldı hala sancılı, ikinci serum dediler, ben de dedim zaten önde gittiğini söyledi, yürü doğum başlasın dedi e dedim sancı bastirmanin mantigi ne anlamıyorum dedim, ikinciyi vermekten vazgeçti şükür ama serumun üzerine de sancım var, dogurmazsan haftaya gel doğum başlarsa acile gel herhangi bi değişiklik oluşursa dedi, inanın beklemekten daha fazla sancı tuttu zaten öff, kacabildim.sukur 2bucukta girdim tam 7de çıktım 🤦🏻‍♀️

Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi, pek bı fikrim yok ne demek ama şimdilik önemli değil dedi 🤔
Sen kaç haftadasın

Aramakla iyi yaptın. 👍🏻 Doğum habercisi sancıları tarif ederken beş ağrısından da bahsediyorlar. Bakalım Dr yarın ne diyecek..
İçimden hep bebeğin erkenci olacağı geçiyordu ve şu karne zamanı bi geçse diyordum. Max.karneden bi hafta sonra doğar diyordum. İçimemi doğuyor psikolojimmi böyle yönlendiriyor bilmiyorum. Ama artık sona yaklaştık hissediyorum. Sadece bebek biraz daha kilo alsın isterdim. Diğer iki bebeğim kiloluydu bu bi farklı olacak gibi 🙈 gerçi bu yavrumun herşeyi çok farklı 😅 abilerin hamileliğiyle hiç benzeşmedi bu hamileliğim.

İki tencere yemek yaptım, Allahım, saunaya girmiş gibiyim, kan ter içinde kaldım. 😓

Bir cizgili çarşafım vardı. Oğlum ablasının mor çiçekli nevresiminde yatmasın diye onu kestim. Park yatağa çarşaf ve yastık kılıfı yaptım. :anne:

Şimdilik idare eder. Çıkacak halim olsaydı kumaşçıdan güzel desenli bi şey kestirirdim. Başka zaman ins.

İki tencere yemek yaptım, Allahım, saunaya girmiş gibiyim, kan ter içinde kaldım. 😓

Bir cizgili çarşafım vardı. Oğlum ablasının mor çiçekli nevresiminde yatmasın diye onu kestim. Park yatağa çarşaf ve yastık kılıfı yaptım. :anne:

Şimdilik idare eder. Çıkacak halim olsaydı kumaşçıdan güzel desenli bi şey kestirirdim. Başka zaman ins.
Çok istiyorum bende dikiş öğrenmeyi çoook

Sancim da var, o yüzden bı doktor sancı dursun diye serum.verirken öbürü yürü doğum başlasın diyor ne yapsam.kaldim aralarda 😂😂
Doğuma müdahale etmek isterlerse izin verme canım suni sancı veya su patlatma gibi bunlar doğal süreci olumsuz etkiliyor sen gerçi daha iyi bilirsin ama daha vakti var imza ver çık ya bu ne sanki kendi bebekleri her seferinde sana böyle stres yüklüyorlar

Doğuma müdahale etmek isterlerse izin verme canım suni sancı veya su patlatma gibi bunlar doğal süreci olumsuz etkiliyor sen gerçi daha iyi bilirsin ama daha vakti var imza ver çık ya bu ne sanki kendi bebekleri her seferinde sana böyle stres yüklüyorlar
Açılman yoksa bile doğum başlasa bile ilk safhayı evde geçirmek doğum için ve psikoloji için açılma için çok daha sağlıklı daha 1 cm açılması olan birini bekletmek hiç doğru değil dünya kadar kitap okudum eğitim dinledim insanı hepten stres doğurtmuyor tam tersi

Öyle zaten istemem denesem yine serum.yine nst orada gelen gideni görmek daha yorucu, ben evde çekerim sancım ekstra bindurum yoksa, zaten bı sıkıntı olsa ben de giderim yani niye bekleyeyim, evimde daha rahat beklerim

Öyle zaten istemem denesem yine serum.yine nst orada gelen gideni görmek daha yorucu, ben evde çekerim sancım ekstra bindurum yoksa, zaten bı sıkıntı olsa ben de giderim yani niye bekleyeyim, evimde daha rahat beklerim
Aynen öyle zorla mı iki doktorun da birbirinden haberi yok biri baskılamaya biri doğurtmaya çalışıyor herkes bi s@lak ya sen sakin ol kıyamam sana resmen süründürdüler seni çok sinirlendim artık bir değil 2 değil

1cm demişti bugün söylemedi ya kalabalıktı, birinin suyu geldi o arada, birine de birşey olmuş falan soracak fırsat olmadı aklıma gelmedi 🤷🏻‍♀️
Önemli değil yaşlanma şimdilik dedi magnezyum falan alabilirsin ama gerek yok şimdi dedi ay ne bileyim ya bekleyelim bakalım biraz daha 😂
Yaşlanma senin haftalarında normal diye biliyorum kuzucum 💐 bebeğin beslenmesine de engel olmuyor. Şimdi senin nst lerde sancın çıkıyor tamam ama sen bu sancıları hissediyor musun ne alemdesin ?

Çok istiyorum bende dikiş öğrenmeyi çoook
Kız ben de hiç bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Alet işler, el övünürmüş. Benimki o misal.

Eşim eşofman kısaltma gibi ufak tefek tadilatlara terzide gereksiz para veriyoruz. Sen yaparsın dedi, makine almış gelmiş. Cihaz zaten otomatik.

Ben de YouTube dan baktım. Detaysız basit dikişle olan şeyleri; Müslin battaniye, bornoz, ağız-omuz bezi gibi şeyleri diktim. Herseyin tarifi videosu var nette. Eski zaman olsa illa birinin göstermesi gerek. Ama şimdi gerek yok.
Bak işimi gördüm.:KK69:
Sancim da var, o yüzden bı doktor sancı dursun diye serum.verirken öbürü yürü doğum başlasın diyor ne yapsam.kaldim aralarda 😂😂
İşte insan hangisine göre hareket edecek ? :110:Devlet hastanesinin dezavantajı. Her gittiğinde başka Dr.
Tabi bacım. Sen bordo bereli annesin 😍
İşini bilirsin. :KK74:

Son düzenleme:
Kızlar selam normalde özelde takipli gebeyim dün doktorum sezaryen gibi görüyorum diyince bugün devlet hastanesine gittim akıntım var dedim spekulum plastik ürün ile alttan muayene etti çatı içinde elle muayene etti biraz leke geldi aletin uç kısmına her şey normal açıklık yok bekleyelim biraz dedi gebelikte alttan bu şekilde muayene normal mi doğumu başlatmak için mi yaptı acaba ?Normal içinde uygun sorun yok dedi özel başka devlet başka bir şey söylemiş oldu kafam karıştı fakat bu şekilde alttan muayene olan var mı ?

Back
X