- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.881
Bence kısmet . Gerçekten cocuk nasip işi Allah nasip etmez ise ister 50 ol ister 30 hic fark etmiyor enazından şöyle teselli olalım bilinçli anneyizhahahahahahYok valla doğru yazdım, benim de yaşım epey var, bizim ailede böyle galiba, aklımız sonradan başımıza geliyor. Umarım çocuklara haksızlık yapmıyoruzdur, kısmeti olan doğuyor...
Rabbim yardımcısı olsun bende hamile kalmadan önce 1 yıllık denemelerden sonra kendiliğinden oldu amh değerim 1.2 ydi erken menapoz tanısı almadım ama düşük yumurta rezervim vardı sağlıklı beslendim her gün yarım avokado yedim yaşım 27 ydi olmadı 28 de gebe kaldım annem 50 yaşında neredeyse hormon seviyelerimiz aynı yani tabi kalitemiz aynı değildir ben sağlıklı beslendikten sonra gebe kaldım inşallaj isteyenlere Allah nasip etisnKesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcında
Aminnnn! Ecmainnnn!lady peacock leydiciğim dualarım seninle yarın sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah hepimize anaçlığınla yol gösterdin kalbimizi ferahlattın doğumun da güzel geçsin
A aklımdaydı yazamadım yaaaa.PenceredekiKiz gece taktım kafaya acile götürdük, 8,5 çıktı yarın da kontrolü var bakalım. Aynı bizde de ben 0 bebek B old için bir de kilosu düşük 2600 bunlardan olurmuş. Emzirmeye çalışıyorum bol bol. İnşallah ilerlemesin bebişlerimiz sağlığına kavuşsunlar canım
Acildeki doktor sınır 12 dedi bir de hareketsizse emmiyorsa sıkıntı dedi inşallah canım hepimizin yavrusu sağlıklı olsunAminnnn! Ecmainnnn!
İns bacım. İns.
A aklımdaydı yazamadım yaaaa.
Sınır kaç acaba ? Ama bi şey vermemişler yatırmamışlar anladığım 8,5 kötü değil o zaman. Emzirmeye devam. Şifası sende yavrununins yarın Dr güzel şeyler söyler.
HarikaKızlar 5 kilo vermişim üstelik bebeğimin kilosu düşük doğmuştu. Gerçekten kiloyu takmamak lazımmış. Bir de karnım hiç çatlamadı, bugün korse takmaya başlıyorum bir de bugün biraz bakım yapacağım yarın toplum içine çıkacağımBuradan özetle ağrılarım azaldı meme ucu acısına alıştım hafifliyor, dikişlerim sadece kalkarken ağrıyor artık. Çok şükür en zor şeyler dahi geçip gidiyormuş hiç umutsuzluğa kapılmayın.
Ya şovvv şov hayatı şovAy sırtını ovmak nedir eşin var annen var te Allahımaynen hiçbir seyden eksik kalmamak aslında olay
Ayy gözünaydın maşallah çok güzel hikayenizRabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
İnşallah evine de gelicek daha da güzel olucak merak etme
Kesinlikle hele ilk doğumda kaç saat süreceği belli değil herkes hastaneye doluşunca ee doğmadı mı olmadı mı ne kadar kaldı hep stres sebebi
Çok fena bir durum ya Allah korusun
Allah Allah son anda hem de
Canım gözün aydın bebeğinle güzel günleriniz olsun meme ucu çatlağı ile nasıl mücadele ettin denilen kadar zor mı nasıl önemler almıştınKızlar 5 kilo vermişim üstelik bebeğimin kilosu düşük doğmuştu. Gerçekten kiloyu takmamak lazımmış. Bir de karnım hiç çatlamadı, bugün korse takmaya başlıyorum bir de bugün biraz bakım yapacağım yarın toplum içine çıkacağımBuradan özetle ağrılarım azaldı meme ucu acısına alıştım hafifliyor, dikişlerim sadece kalkarken ağrıyor artık. Çok şükür en zor şeyler dahi geçip gidiyormuş hiç umutsuzluğa kapılmayın.
İnşAllah canım Allah yardımcın olsunPenceredekiKiz gece taktım kafaya acile götürdük, 8,5 çıktı yarın da kontrolü var bakalım. Aynı bizde de ben 0 bebek B old için bir de kilosu düşük 2600 bunlardan olurmuş. Emzirmeye çalışıyorum bol bol. İnşallah ilerlemesin bebişlerimiz sağlığına kavuşsunlar canım
Çok teşekkür ederim hepimizin güzel günleri olsun evlatlarımızla uzun yıllarımız olsunCanım gözün aydın bebeğinle güzel günleriniz olsun meme ucu çatlağı ile nasıl mücadele ettin denilen kadar zor mı nasıl önemler almıştın
Bekliyoruz canım bakalım son 9Hepimizi kestiler, kesecekler…
Yok mu normal doğuran nasipli cengaver bir hatun ?
Benim de bebiş önden gidiyor. Son haftalarda ölçümler çok gerçeği yansıtmıyor diyorlar. Ama karar senin tabiHerkes tek tek kavuşmaya başlamış şükürler olsun
Benim erken doğum riskim ortadan kalktığı için 7 temmuza sezeryan randevusu verdiler kızlar
Korkuyla karışık heyecan var tarifsiz duygulardayım.
Bugün 36+6. Ama bebiş 3600 gr göbek çevresi 41 haftalık ölçülüyor. Bir sorun olur mu acaba ya çok endişelendim doğuma kadar diyet mi yapsam
Bende düşünüyorum zor oldu mu acaba? Şimdi yaptırsam benide doğuma kadar götürürBugün son hazırlıkları yapıyorum
Ağdaya gittim tertemiz oldum bu beni baya götürür öncesinde lazerliyim
Kaş bıyık aldırdım
Eşimde manikür pedikür hediye etti şimdi yine kuafördeyimsanırım önümüzdeki 2 yıl Birdaha gidemem diye bugün bütün yaptırabildiğimi yaptırıyorum
Oda evdeki tamirat tadilat işlerini hallediyor çocuğa bakıyor güzel bir iş bölümü yaptık
Hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlerin başınaCanım anneler
39+5 de doğduk bizÖğlen gelen nişan sonrası hiç durmadan hareket ettim.Yürüyüş haltım.Akşam kasılmalar inanılmaz arttı.Gece saat 12 de su geldi.Heöen hastaneye geçtik.Suni sancıya gerek yok 6 cm açılma var sancı geldikçe turun yere çök kakanı yapar gibi ıkın.Sen ımı dıkça bebek oturacak dedi.Velhasır 1.50 de nihayet koynumdaydı…Şimdi emikliyoruz.Allahım bu güzel duyguyu vakti gelince sağlıcakla hepinize yaşatsın…Anne olmak hem çok zormuş hem çok güzel…Ama onu kollarına alınca herşey geçiyormuş…Her sancınızda ona yaklaştığınızı hayal edin Minicik Herşeyi inanılmaz bir mucize
Ben kramplarim için magnezyum istedim oda olmaz doğumu geciktirir dedi peki magnezyum değeri yüksek soda içsem dedim hergun 1 tane iç dedi fazla olmasın doğumu geciktirir deyince bende soda icmeyide bıraktımNeden acaba canım öyle bi şey dedi
Çok teşekkür ederim bende kremi sürmeye başladım ama doğru emzirme daha önemli tabiÇok teşekkür ederim hepimizin güzel günleri olsun evlatlarımızla uzun yıllarımız olsunşimdi benim meme ucum büyük, 35. haftadan beri her gün lansinoh krem sürdüm. Doğum olunca her emzirmeden sonra sürdüm. Yine de sol meme ucum yara oldu çünkü ucunu tutup içmiş komple kahverengi kısmı ağzına almamış (Esra Ertuğrul emzirme eğitimi videosu öneririm YouTube mutlaka izleyin) işte memeyi yanlış kavrayınca yara oldu. Sütyen takıp içine şu jelli pedden koydum her emzirme sonrası krem sürdüm yine var ama toparlıyor git gide. İşin sırrı memeyi doğru kavratmak ve meme ucu kremini ihmal etmemek
Doğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu anHarika
Her zorlukla beraber, bir kolaylık var.
İns iyi olacağız
Vaalbara pazar rehaveti mi yaşıyorsun ?
Senin bu kadar ortadan kaybolmaya hakkın yok
Amin. Ya benim kiz kardeşim de 27 yaşında amh 0.55 çıktı aylar evvel dr ona yumurtalarını dondurmasını söyledi. Ama kendisi bekar da. Annem de sürekli ağlıyor. Sevdiği biri var işsiz güçsüz güvensiz tanimadigimiz biri. İlk tanisma bile çok kötüydü. O olmasa başkasıyla da evlenmem diyor babam da asla vermiyorum diyor. Bu konuda biz de yaraliyiz maalesefRabbim yardımcısı olsun bende hamile kalmadan önce 1 yıllık denemelerden sonra kendiliğinden oldu amh değerim 1.2 ydi erken menapoz tanısı almadım ama düşük yumurta rezervim vardı sağlıklı beslendim her gün yarım avokado yedim yaşım 27 ydi olmadı 28 de gebe kaldım annem 50 yaşında neredeyse hormon seviyelerimiz aynı yani tabi kalitemiz aynı değildir ben sağlıklı beslendikten sonra gebe kaldım inşallaj isteyenlere Allah nasip etisn
Geçmiş olsun çocukların hasta olması zaten zor hele bu dönemde daha da zor. Biz de geçen hafta hastaydık aile boyuDoğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
En korktuğum şeydi doğuma hasta gitmek hastalık şüphesiyle gitmek, geldi buldu, kötüyü çağırdım resmen..Geçmiş olsun çocukların hasta olması zaten zor hele bu dönemde daha da zor. Biz de geçen hafta hastaydık aile boyu
Çok geçmiş olsun. Gerçekten zor bir durum. Allah yardımcın olsun..vaktin var daha toparlanirsin inşallahEn korktuğum şeydi doğuma hasta gitmek hastalık şüphesiyle gitmek, geldi buldu, kötüyü çağırdım resmen..
İnşallah doğuma kadar oglunda çabucak toparlanır rabbim şifa versin inşallah sıkma canınıEn korktuğum şeydi doğuma hasta gitmek hastalık şüphesiyle gitmek, geldi buldu, kötüyü çağırdım resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?