2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yok valla doğru yazdım, benim de yaşım epey var, bizim ailede böyle galiba, aklımız sonradan başımıza geliyor. Umarım çocuklara haksızlık yapmıyoruzdur, kısmeti olan doğuyor...
Bence kısmet . Gerçekten cocuk nasip işi Allah nasip etmez ise ister 50 ol ister 30 hic fark etmiyor enazından şöyle teselli olalım bilinçli anneyizhahahahahah

PenceredekiKiz gece taktım kafaya acile götürdük, 8,5 çıktı yarın da kontrolü var bakalım. Aynı bizde de ben 0 bebek B old için bir de kilosu düşük 2600 bunlardan olurmuş. Emzirmeye çalışıyorum bol bol. İnşallah ilerlemesin bebişlerimiz sağlığına kavuşsunlar canım

Kesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcında
Rabbim yardımcısı olsun bende hamile kalmadan önce 1 yıllık denemelerden sonra kendiliğinden oldu amh değerim 1.2 ydi erken menapoz tanısı almadım ama düşük yumurta rezervim vardı sağlıklı beslendim her gün yarım avokado yedim yaşım 27 ydi olmadı 28 de gebe kaldım annem 50 yaşında neredeyse hormon seviyelerimiz aynı yani tabi kalitemiz aynı değildir ben sağlıklı beslendikten sonra gebe kaldım inşallaj isteyenlere Allah nasip etisn

lady peacock leydiciğim dualarım seninle yarın sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah hepimize anaçlığınla yol gösterdin kalbimizi ferahlattın doğumun da güzel geçsin
Aminnnn! Ecmainnnn!
İns bacım. İns.
A aklımdaydı yazamadım yaaaa.
Sınır kaç acaba ? Ama bi şey vermemişler yatırmamışlar anladığım 8,5 kötü değil o zaman. Emzirmeye devam. Şifası sende yavrunun ins yarın Dr güzel şeyler söyler.

Kızlar 5 kilo vermişim üstelik bebeğimin kilosu düşük doğmuştu. Gerçekten kiloyu takmamak lazımmış. Bir de karnım hiç çatlamadı, bugün korse takmaya başlıyorum bir de bugün biraz bakım yapacağım yarın toplum içine çıkacağım Buradan özetle ağrılarım azaldı meme ucu acısına alıştım hafifliyor, dikişlerim sadece kalkarken ağrıyor artık. Çok şükür en zor şeyler dahi geçip gidiyormuş hiç umutsuzluğa kapılmayın.

Acildeki doktor sınır 12 dedi bir de hareketsizse emmiyorsa sıkıntı dedi inşallah canım hepimizin yavrusu sağlıklı olsun

Harika
Her zorlukla beraber, bir kolaylık var.
İns iyi olacağız

Vaalbara pazar rehaveti mi yaşıyorsun ?
Senin bu kadar ortadan kaybolmaya hakkın yok

Ya şovvv şov hayatı şov

Canım gözün aydın bebeğinle güzel günleriniz olsun meme ucu çatlağı ile nasıl mücadele ettin denilen kadar zor mı nasıl önemler almıştın

İnşAllah canım Allah yardımcın olsun

Canım gözün aydın bebeğinle güzel günleriniz olsun meme ucu çatlağı ile nasıl mücadele ettin denilen kadar zor mı nasıl önemler almıştın
Çok teşekkür ederim hepimizin güzel günleri olsun evlatlarımızla uzun yıllarımız olsun şimdi benim meme ucum büyük, 35. haftadan beri her gün lansinoh krem sürdüm. Doğum olunca her emzirmeden sonra sürdüm. Yine de sol meme ucum yara oldu çünkü ucunu tutup içmiş komple kahverengi kısmı ağzına almamış (Esra Ertuğrul emzirme eğitimi videosu öneririm YouTube mutlaka izleyin) işte memeyi yanlış kavrayınca yara oldu. Sütyen takıp içine şu jelli pedden koydum her emzirme sonrası krem sürdüm yine var ama toparlıyor git gide. İşin sırrı memeyi doğru kavratmak ve meme ucu kremini ihmal etmemek

Hepimizi kestiler, kesecekler…
Yok mu normal doğuran nasipli cengaver bir hatun ?
Bekliyoruz canım bakalım son 9 Bu arada kendin sezeryan olmana ragmen baştan beri normal doğumu destekliyorsun. Geçen bir arkadaş kendisi sezeryan olacağı icin normal doğum hakkında bir ton kötü senaryo yazmıştı buraya. Objektifligin ve güzel kalbin buraya inanılmaz yansıyor.saglikla kucağına al inşallah oğlunu
Benim de bebiş önden gidiyor. Son haftalarda ölçümler çok gerçeği yansıtmıyor diyorlar. Ama karar senin tabi
Bende düşünüyorum zor oldu mu acaba? Şimdi yaptırsam benide doğuma kadar götürür
Hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlerin başına sağlıcakla büyütün bebeginizi

Neden acaba canım öyle bi şey dedi
Ben kramplarim için magnezyum istedim oda olmaz doğumu geciktirir dedi peki magnezyum değeri yüksek soda içsem dedim hergun 1 tane iç dedi fazla olmasın doğumu geciktirir deyince bende soda icmeyide bıraktım şükür krampda girmiyor artık çok fazla soda depoladim bünyeye

Çok teşekkür ederim bende kremi sürmeye başladım ama doğru emzirme daha önemli tabi

Harika
Her zorlukla beraber, bir kolaylık var.
İns iyi olacağız

Vaalbara pazar rehaveti mi yaşıyorsun ?
Senin bu kadar ortadan kaybolmaya hakkın yok
Doğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an

Amin. Ya benim kiz kardeşim de 27 yaşında amh 0.55 çıktı aylar evvel dr ona yumurtalarını dondurmasını söyledi. Ama kendisi bekar da. Annem de sürekli ağlıyor. Sevdiği biri var işsiz güçsüz güvensiz tanimadigimiz biri. İlk tanisma bile çok kötüydü. O olmasa başkasıyla da evlenmem diyor babam da asla vermiyorum diyor. Bu konuda biz de yaraliyiz maalesef

Doğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
Geçmiş olsun çocukların hasta olması zaten zor hele bu dönemde daha da zor. Biz de geçen hafta hastaydık aile boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…