2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Doğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
Oyyy! Çok geçmiş olsun.

Üç gündür geçmeyen ateş varsa, antibiyotik gerekiyor muhtemelen. 3-4 doz antibiyotikle ateş kesilir, şikayetler azalmaya başlar. Daha fazla yıpranmazsınız ins
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin
O inat edince siz de etmeyin. Söylemesi kolay biliyorum ama öyle olunca iyice yapışıyor karşı tarafa. Zamana bırakmak lazım. Su akar yolunu bulur ins. Zor işler

Aynen antibiyotiksiz geçmeyecek takip ettim üç gündür 37 38arasindaydi, düştü çıktı, bu gece artık soymakta ateş düşürücü de fayda etmiyor, hep 39ustu, aldık antibiyotiği hemen geçer inşallah

Bende önce kariyer önce kariyer diye tutturdum evlenmedim. Sonra kariyerimi yaptım bu sefer de evlenilecek herkesi kapmışlardı neyse zar zor evlendim çocuk dediler yok dedim biz gezicez yaparım sonra. Gerçekten deli gibi gezdik çok güzeldi. İyi dedim artık yaşım geldi çocuk yapayım. Yok olmuyor bi türlü yapamıyoruz 1.5 yıl bekledik. Ailede erken menapoz da yoktu ama amh değerim 1.8 çıkmıştı. Sonra bir yıl içerisinde 1.2 ye kadar düştü hatta. Vel hasıl günümüzde hamile kalmak o kadar da kolay değil. Ve Allah’ın işine burnumuzu sokmamamız gerek
Kesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcında
Ben yediğim içtiğim her şeyi değiştirmiştim hamile kalmadan önce. Öyle hamile kaldım. Yemesini içmesini düzenlesin amh artıyor kuzum. Menapozu geciktirir.
Kuzenim de öyle demişti. Doğuma gitmeden bir gün önce çatlamıştı karnı. Benim de son anda çatladı resmen
Baba da doktor sen çok minyon olduğun için karnın çok daha fazla büyüyecek o yüzden de çatlar diyip her kremi aldırmıştı ama etki etmedi demek ki
Aramıza hoşgeldin tatlım ben kendimi kasmadım ama pahalı kremlerde almadım degil doktor zaten demişti ne yaparsan yap çatlayasınvarsa çatlarsın oysaki annemde çatlak yoktu
Aynen öyle benim annemin de karnı hiç çatlamamış ama napalım çocuklarımızdan hediye
Kuzumm 8.5 iyi bi değer korkma. Beslendikçe kaka yapacak çiş yapacak, yaptıkça bilirubin atılacak vücuttan. Bol bol emzirmeye bak
Yaaa senin yazdığın Her şeyi beynime kazıyorum resmen
Doğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
Geçmiş olsun kuzucum ya. Doğur doğur diyorduk şimdi de doğurma diyeceğiz. İyileşin de öyle doğurursun

Geçmiş olsun kuzucum ya. Doğur doğur diyorduk şimdi de doğurma diyeceğiz. İyileşin de öyle doğurursun
Öyle oldu cidden ben de aynı moddayim şükür sadece boğaz enfeksiyonu ekstra bı durum yokta, işte gece gündüz başında oluyorsun mecbur, öyle bırakıp gitmek ayrı stres yaptırıyor, bulaşıcı değil ama kaşık kadar çocukla hastalık ihtimali ayrı dert, dursun bikac gün daha ben dogurmaktan vazgeçtim

Amin amin. Dr ona bı yılın var dedi. O da iki yıldır bu adamdan vazgeçmiyor. Sirfboyle bir durum var diye de ateşe atmak istemiyoruz. Çok zor bir durum.

Evet arkadaşlar listeden Vaalbara yı çıkaralım onu temmuza aktarıyoruz

Antibiyotikle 3 güne baya toparlamış olur merak etme kuzucum. Allah şifa versin

Yaa zaten bizim psikolojimizi bozan şey sonsuza kadar o şekilde kalacağımızı düşünmek bence halbuki geçiyor hep gecti yine gecer:) ben o yüzden hic uzmuyorum kendimi boyle fiziksel degisim durumlarinda bebek dogucak geri eski halime donucem psikojisi var . önemli olan onu saglikla kucagimiza almak Vaalbara bacim zaten neyi istemez korkarsak onunla sinanıyoruz çok geçmiş olsun iyilesir pasada hemen sonra dogurursun korkma

Ne güzel bir doğum hikayesi. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve güzel ömürler nasip eylesin inşallah Rabbim bizlere de sizinkisi gibi kısa sürede ve sükunetle doğum yapmayı nasip etsin.
Herkese hayırlı sabahlar. Bugün de turp gibi bir halde uyandık. Ah ah ne tembel çıktı bizim bebek ya. Gelmicem diye inatçı. ,
Kaçıncı haftanızdaydınız?
Gebeliklerde yaşanan birçok durum şeye benziyor hani bazı insanlar ilk evlendikleri dönemde diyor ya "İnan kuzum hiç beklemediğin anda oluyor" diye aynen o şekilde her şey nedense bir gecede olup bitiyor

Hahah gerçekten hiç beklemiyordum en beklemediğim anda bi gece ansızın oldu

Valla bende bunu duydum bıraktım magnezyumu hiç sormadan hocaya

ben varım 10 temmuz da ama daha erken de alabiliriz dendi 3 günde bir kontrolüm var bakalım

Amin amin. Dr ona bı yılın var dedi. O da iki yıldır bu adamdan vazgeçmiyor. Sirfboyle bir durum var diye de ateşe atmak istemiyoruz. Çok zor bir durum.
40 haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…