- 8 Ağustos 2011
- 12.648
- 15.009
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.901
Oyyy!Doğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsinAmin. Ya benim kiz kardeşim de 27 yaşında amh 0.55 çıktı aylar evvel dr ona yumurtalarını dondurmasını söyledi. Ama kendisi bekar da. Annem de sürekli ağlıyor. Sevdiği biri var işsiz güçsüz güvensiz tanimadigimiz biri. İlk tanisma bile çok kötüydü. O olmasa başkasıyla da evlenmem diyor babam da asla vermiyorum diyor. Bu konuda biz de yaraliyiz maalesef
Aynen antibiyotiksiz geçmeyecek takip ettim üç gündür 37 38arasindaydi, düştü çıktı, bu gece artık soymakta ateş düşürücü de fayda etmiyor, hep 39ustu, aldık antibiyotiği hemen geçer inşallahOyyy!Çok geçmiş olsun.
Üç gündür geçmeyen ateş varsa, antibiyotik gerekiyor muhtemelen.3-4 doz antibiyotikle ateş kesilir, şikayetler azalmaya başlar. Daha fazla yıpranmazsınız ins
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin
O inat edince siz de etmeyin. Söylemesi kolay biliyorum ama öyle olunca iyice yapışıyor karşı tarafa. Zamana bırakmak lazım. Su akar yolunu bulur ins. Zor işler
Bende önce kariyer önce kariyer diye tutturdum evlenmedim. Sonra kariyerimi yaptım bu sefer de evlenilecek herkesi kapmışlardıHey maşallah !
Bu yaşta sağlıklı yumurtalıklar, hamile kalabilme yetisi.
Eskiden bu yaşlarda çok doğum varmış annem anlatır. Şimdi 35 olunca direkt ileri yaş gebeliği tanımı yapılıyor.
E oku, meslek eline al, çalış, az para kazan derken zaten direkt 30 oluyor insan.. Evlenilecek birini bul, güven, hazırlığı, evliliğin oturması, çocuk kararı, denemeler, hamile kalana kadar da 35 oluyorsun.
Ben de 40 oldum. İçimde çok endişeler var.Ama yaş sadece bi etken. Anne olunca sonsuz endişeler otomatik yükleniyor.
Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin. Merhametiyle muamele etsin
Ben yediğim içtiğim her şeyi değiştirmiştim hamile kalmadan önce. Öyle hamile kaldım. Yemesini içmesini düzenlesin amh artıyor kuzum. Menapozu geciktirir.Kesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcında
Kuzenim de öyle demişti. Doğuma gitmeden bir gün önce çatlamıştı karnı. Benim de son anda çatladı resmenAy sırtını ovmak nedir eşin var annen var te Allahımaynen hiçbir seyden eksik kalmamak aslında olay
Ayy gözünaydın maşallah çok güzel hikayenizRabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
İnşallah evine de gelicek daha da güzel olucak merak etme
Kesinlikle hele ilk doğumda kaç saat süreceği belli değil herkes hastaneye doluşunca ee doğmadı mı olmadı mı ne kadar kaldı hep stres sebebi
Çok fena bir durum ya Allah korusun
Allah Allah son anda hem de
Baba da doktor sen çok minyon olduğun için karnın çok daha fazla büyüyecek o yüzden de çatlar diyip her kremi aldırmıştı ama etki etmedi demek kiMaalesef bende çatladım artık alıştım bile yani suyum fazla olması ve göbeğimin 10 aylık görünmesi sebebiyle çatladım millete de diyemiyorum 34 haftalık diye çünkü kimse de inanmaz yani 39 duruyorum çünkü
Aynen öyle benim annemin de karnı hiç çatlamamış ama napalım çocuklarımızdan hediyeAramıza hoşgeldin tatlımben kendimi kasmadım ama pahalı kremlerde almadım degil doktor zaten demişti ne yaparsan yap çatlayasınvarsa çatlarsın oysaki annemde çatlak yoktu
Kuzumm 8.5 iyi bi değer korkma. Beslendikçe kaka yapacak çiş yapacak, yaptıkça bilirubin atılacak vücuttan. Bol bol emzirmeye bak@PenceredekiKiz gece taktım kafaya acile götürdük, 8,5 çıktı yarın da kontrolü var bakalım. Aynı bizde de ben 0 bebek B old için bir de kilosu düşük 2600 bunlardan olurmuş. Emzirmeye çalışıyorum bol bol. İnşallah ilerlemesin bebişlerimiz sağlığına kavuşsunlar canım
Yaaa senin yazdığın Her şeyi beynime kazıyorum resmenKızlar 5 kilo vermişim üstelik bebeğimin kilosu düşük doğmuştu. Gerçekten kiloyu takmamak lazımmış. Bir de karnım hiç çatlamadı, bugün korse takmaya başlıyorum bir de bugün biraz bakım yapacağım yarın toplum içine çıkacağımBuradan özetle ağrılarım azaldı meme ucu acısına alıştım hafifliyor, dikişlerim sadece kalkarken ağrıyor artık. Çok şükür en zor şeyler dahi geçip gidiyormuş hiç umutsuzluğa kapılmayın.
Geçmiş olsun kuzucum ya. Doğur doğur diyorduk şimdi de doğurma diyeceğiz. İyileşin de öyle doğurursunDoğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
Öyle oldu cidden ben de aynı moddayimGeçmiş olsun kuzucum ya. Doğur doğur diyorduk şimdi de doğurma diyeceğiz. İyileşin de öyle doğurursun
Amin amin. Dr ona bı yılın var dedi. O da iki yıldır bu adamdan vazgeçmiyor. Sirfboyle bir durum var diye de ateşe atmak istemiyoruz. Çok zor bir durum.Oyyy!Çok geçmiş olsun.
Üç gündür geçmeyen ateş varsa, antibiyotik gerekiyor muhtemelen.3-4 doz antibiyotikle ateş kesilir, şikayetler azalmaya başlar. Daha fazla yıpranmazsınız ins
O inat edince siz de etmeyin. Söylemesi kolay biliyorum ama öyle olunca iyice yapışıyor karşı tarafa. Zamana bırakmak lazım. Su akar yolunu bulur ins. Zor işler
Evet arkadaşlar listedenÖyle oldu cidden ben de aynı moddayimşükür sadece boğaz enfeksiyonu ekstra bı durum yokta, işte gece gündüz başında oluyorsun mecbur, öyle bırakıp gitmek ayrı stres yaptırıyor, bulaşıcı değil ama kaşık kadar çocukla hastalık ihtimali ayrı dert, dursun bikac gün daha ben dogurmaktan vazgeçtim
Yaa zaten bizim psikolojimizi bozan şey sonsuza kadar o şekilde kalacağımızı düşünmek bence halbuki geçiyor hep gecti yine gecer:) ben o yüzden hic uzmuyorum kendimi boyle fiziksel degisim durumlarinda bebek dogucak geri eski halime donucem psikojisi var . önemli olan onu saglikla kucagimiza almakKızlar 5 kilo vermişim üstelik bebeğimin kilosu düşük doğmuştu. Gerçekten kiloyu takmamak lazımmış. Bir de karnım hiç çatlamadı, bugün korse takmaya başlıyorum bir de bugün biraz bakım yapacağım yarın toplum içine çıkacağımBuradan özetle ağrılarım azaldı meme ucu acısına alıştım hafifliyor, dikişlerim sadece kalkarken ağrıyor artık. Çok şükür en zor şeyler dahi geçip gidiyormuş hiç umutsuzluğa kapılmayın.
Ne güzel bir doğum hikayesi. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve güzel ömürler nasip eylesin inşallahCanım anneler
39+5 de doğduk bizÖğlen gelen nişan sonrası hiç durmadan hareket ettim.Yürüyüş haltım.Akşam kasılmalar inanılmaz arttı.Gece saat 12 de su geldi.Heöen hastaneye geçtik.Suni sancıya gerek yok 6 cm açılma var sancı geldikçe turun yere çök kakanı yapar gibi ıkın.Sen ımı dıkça bebek oturacak dedi.Velhasır 1.50 de nihayet koynumdaydı…Şimdi emikliyoruz.Allahım bu güzel duyguyu vakti gelince sağlıcakla hepinize yaşatsın…Anne olmak hem çok zormuş hem çok güzel…Ama onu kollarına alınca herşey geçiyormuş…Her sancınızda ona yaklaştığınızı hayal edin Minicik Herşeyi inanılmaz bir mucize
Kaçıncı haftanızdaydınız?Herkese hayırlı sabahlar. Bugün de turp gibi bir halde uyandık. Ah ah ne tembel çıktı bizim bebek ya. Gelmicem diye inatçı. ,
Gebeliklerde yaşanan birçok durum şeye benziyor hani bazı insanlar ilk evlendikleri dönemde diyor ya "İnan kuzum hiç beklemediğin anda oluyor" diyeOlmaz mııııı hepimiz ölüyoruz o ağrıdan
Kızlar vatana millete hayırlı olsun. Dünyanın parasını döktüğüm kremler yağlar hiç bi işe yaramamış ve bir gece ansızın karnım çatlamışdün hiç bi şey yoktu yaaaaa
Hahah gerçekten hiç beklemiyordumNe güzel bir doğum hikayesi. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve güzel ömürler nasip eylesin inşallahRabbim bizlere de sizinkisi gibi kısa sürede ve sükunetle doğum yapmayı nasip etsin.
Kaçıncı haftanızdaydınız?
Gebeliklerde yaşanan birçok durum şeye benziyor hani bazı insanlar ilk evlendikleri dönemde diyor ya "İnan kuzum hiç beklemediğin anda oluyor" diyeaynen o şekilde her şey nedense bir gecede olup bitiyor
Valla bende bunu duydum bıraktım magnezyumu hiç sormadan hocayaBen kramplarim için magnezyum istedim oda olmaz doğumu geciktirir dedi peki magnezyum değeri yüksek soda içsem dedim hergun 1 tane iç dedi fazla olmasın doğumu geciktirir deyince bende soda icmeyide bıraktımşükür krampda girmiyor artık çok fazla soda depoladim bünyeye
Çok geçmiş olsun canımDoğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
ben varım 10 temmuz da ama daha erken de alabiliriz dendi 3 günde bir kontrolüm var bakalımHayırlısı olsun canım ne güzel günün geldi diğer aşamaya geçiyorsun planlı sezaryende bende varım bebiş erken gelmezse 11temmuz benimki de bide galiba umutvari var grubtan bu arada iki gündür acayip akıntım var bazen su gibi bazen peynir kesiği gibi bu normal mi bide bı sıcak acaba sicaklardan mi oluyor
ben druma güveniyorum ya artık dayanamıyorum sıcaklar vs falan dedim magnezyum içme o zaman dediValla bende bunu duydum bıraktım magnezyumu hiç sormadan hocaya
Bende bıraktım karı yok ortada haberi olsa kızar belkiben druma güveniyorum ya artık dayanamıyorum sıcaklar vs falan dedim magnezyum içme o zaman dedi
Merak etme bizimkilerin geleceği yokBende bıraktım karı yok ortada haberi olsa kızar belkicuma gelecek inş çocuk cumaya kalır
Amin amin. Dr ona bı yılın var dedi. O da iki yıldır bu adamdan vazgeçmiyor. Sirfboyle bir durum var diye de ateşe atmak istemiyoruz. Çok zor bir durum.Oyyy!Çok geçmiş olsun.
40Ne güzel bir doğum hikayesi. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve güzel ömürler nasip eylesin inşallahRabbim bizlere de sizinkisi gibi kısa sürede ve sükunetle doğum yapmayı nasip etsin.
Kaçıncı haftanızdaydınız?
Gebeliklerde yaşanan birçok durum şeye benziyor hani bazı insanlar ilk evlendikleri dönemde diyor ya "İnan kuzum hiç beklemediğin anda oluyor" diyeaynen o şekilde her şey nedense bir gecede olup bitiyor
Kim yazdı kız ben kaçırmışımGeçen bir arkadaş kendisi sezeryan olacağı icin normal doğum hakkında bir ton kötü senaryo yazmıştı buraya. Objektifligin ve güzel kalbin buraya inanılmaz yansıyor.saglikla kucağına al inşallah oğlunu
Benimki biraz aşağı indi ama ne kadar aşağı iniyor acaba göbekler bilmiyorum benMerak etme bizimkilerin geleceği yok
Ay bu doktorlar tam biz doğuracakken nereye kayboluyolar benımki de yarın dönüyor izinden çok şükürBende bıraktım karı yok ortada haberi olsa kızar belkicuma gelecek inş çocuk cumaya kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?