2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar pubis bölgesinde yürürken veya sağa sola dönerken ağrısı olan var mı bebeğim de hep bir yerde toplanıyor çok sert karnım 34 haftalık ama 36 ile uyumlu
Olmaz mııııı hepimiz ölüyoruz o ağrıdan

Kızlar vatana millete hayırlı olsun. Dünyanın parasını döktüğüm kremler yağlar hiç bi işe yaramamış ve bir gece ansızın karnım çatlamış dün hiç bi şey yoktu yaaaaa

Hayırlısı olsun canım ne güzel günün geldi diğer aşamaya geçiyorsun planlı sezaryende bende varım bebiş erken gelmezse 11temmuz benimki de bide galiba umutvari var grubtan bu arada iki gündür acayip akıntım var bazen su gibi bazen peynir kesiği gibi bu normal mi bide bı sıcak acaba sicaklardan mi oluyor

Yok valla doğru yazdım, benim de yaşım epey var, bizim ailede böyle galiba, aklımız sonradan başımıza geliyor. Umarım çocuklara haksızlık yapmıyoruzdur, kısmeti olan doğuyor...
Hey maşallah !
Bu yaşta sağlıklı yumurtalıklar, hamile kalabilme yetisi.

Eskiden bu yaşlarda çok doğum varmış annem anlatır. Şimdi 35 olunca direkt ileri yaş gebeliği tanımı yapılıyor.

E oku, meslek eline al, çalış, az para kazan derken zaten direkt 30 oluyor insan.. Evlenilecek birini bul, güven, hazırlığı, evliliğin oturması, çocuk kararı, denemeler, hamile kalana kadar da 35 oluyorsun.

Ben de 40 oldum. İçimde çok endişeler var. Ama yaş sadece bi etken. Anne olunca sonsuz endişeler otomatik yükleniyor.

Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin. Merhametiyle muamele etsin

Son düzenleme:
Benim akıntım hamilelik başından beri var. Su an da devam ediyor. Dediğin gibi çoğu zaman sadece su gibi ıslaklık görsem de bazen peynir kesiği gibi de görüyorum. Bence normal.

Tüp bebek ama bayadır deniyorlardı, öncekiler tutmadı şimdi kısmet oldu. Tabii umarım sağlıkla büyürler.

Benim gittiğim hastanede 73 yaşında ebe var, 57 yıldır meslekteymiş. Anadolu'da çalışmış yıllar boyu, 50 yaş üstü çok kadına doğum yaptırdım dedi. Bazılarının genleri sağlam, menopoza geç giriyorlar. Şimdi biraz da yediğimizden içtiğimizden bazı şeyler verimsizleşiyor aslında. Doktorlar paketli gıdaları asla yemeyin diyor mesela.

Kesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcında

Ben kavga ettim ama mecbur tamam dediler kaynanam da aynı sekılde ben senin sırtını olcam niye çağırmıyorsun dedi dedim başkası ovar Allahım ya derdi görmek
Ay sırtını ovmak nedir eşin var annen var te Allahım aynen hiçbir seyden eksik kalmamak aslında olay
Ayy gözünaydın maşallah çok güzel hikayeniz Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
İnşallah evine de gelicek daha da güzel olucak merak etme
Kesinlikle hele ilk doğumda kaç saat süreceği belli değil herkes hastaneye doluşunca ee doğmadı mı olmadı mı ne kadar kaldı hep stres sebebi
Çok fena bir durum ya Allah korusun
Allah Allah son anda hem de

Kesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcında
Henüz çocuk yapmadıysa yumurta dondursun kesinlikle, biraz hormon takviyesiyle çok şeyi başarıyor doktorlar artık imkanlar varsa.

Benim akıntım hamilelik başından beri var. Su an da devam ediyor. Dediğin gibi çoğu zaman sadece su gibi ıslaklık görsem de bazen peynir kesiği gibi de görüyorum. Bence normal.
Anladım canım saol bilgi verdigin için rahatladım biraz öncesinde ara sıra olurdu iki gündür çoğaldı ama kontrol ediyorum sürekli ne olur ne olmaz plesantadan dolayı benim en ufak lekede doktora gitmek lazım gün sayıyorum resmen artık biran önce gelse beklenen tarih

Akıntı hamilelik süresince bende de arttı, doktor hiç sorun etmemişti fazla bir şikayetim olmadığı için. Ama geçenlerde idrar yolu iltihabım yüksek çıkınca antibiyotiğe başladık, antibiyotik içerken kaşıntı başladığını söyledim (ilacın yan etkisiymiş), hemen bir probiyotik fitil kullanalım dedi, Motiflor gyno diye bir ilaç yazdı, sanki akıntı da azaldı gibi geldi bana kullanınca. Doktora her türlü sorun bence, kaşıntı varsa daha acil de sorabilirsiniz. Gerçi vajinal iltihaplar normal doğumda daha çok önemseniyor sanırım, sezaryen'de çok sorun olmayabilir ama yine de sormakta fayda var.

Henüz çocuk yapmadıysa yumurta dondursun kesinlikle, biraz hormon takviyesiyle çok şeyi başarıyor doktorlar artık imkanlar varsa.
Hayatı için başka planları vardı. İste bir senelik evli iken teşhis alınca, dr çocuk düşünürsen şimdi yap, zaman aleyhe işliyor diyince çocuk planını öne çektiler.. Simdi 2 yaşına geliyor yeğenim. Planlama için Dr a gidip tekrar tahliller yaptıracak. Eğer birkaç sene daha dayanmaz derse yumurtalıklar, dondurmayı düşünüyor o da.

Maalesef bende çatladım artık alıştım bile yani suyum fazla olması ve göbeğimin 10 aylık görünmesi sebebiyle çatladım millete de diyemiyorum 34 haftalık diye çünkü kimse de inanmaz yani 39 duruyorum çünkü

Aramıza hoşgeldin tatlım ben kendimi kasmadım ama pahalı kremlerde almadım degil doktor zaten demişti ne yaparsan yap çatlayasınvarsa çatlarsın oysaki annemde çatlak yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…