- 29 Kasım 2024
- 112
- 465
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.861
Olmaz mııııı hepimiz ölüyoruz o ağrıdanKızlar pubis bölgesinde yürürken veya sağa sola dönerken ağrısı olan var mı bebeğim de hep bir yerde toplanıyor çok sert karnım 34 haftalık ama 36 ile uyumlu
Yok valla doğru yazdım, benim de yaşım epey var, bizim ailede böyle galiba, aklımız sonradan başımıza geliyor. Umarım çocuklara haksızlık yapmıyoruzdur, kısmeti olan doğuyor...Yazım hatası yok degil mi 50 yazdınız
Hayırlısı olsun canım ne güzel günün geldi diğer aşamaya geçiyorsun planlı sezaryende bende varım bebiş erken gelmezse 11temmuz benimki de bide galiba umutvari var grubtan bu arada iki gündür acayip akıntım var bazen su gibi bazen peynir kesiği gibi bu normal mi bide bı sıcak acaba sicaklardan mi oluyorBilmem.. garip… yarın bu saatte sezaryende olacağım. Hayatım geri dönüşsüz olarak değişecek.. neler olacak?..
Saat 7.00de yatış ( anestezi işlemleri, tahiller vs) 9.00 gibi ilk seni alacağım dedi Dr.
Hey maşallah !Yok valla doğru yazdım, benim de yaşım epey var, bizim ailede böyle galiba, aklımız sonradan başımıza geliyor. Umarım çocuklara haksızlık yapmıyoruzdur, kısmeti olan doğuyor...
Hepimizde var Ağrı ben doktora sorduğumda normal demiştiKızlar pubis bölgesinde yürürken veya sağa sola dönerken ağrısı olan var mı bebeğim de hep bir yerde toplanıyor çok sert karnım 34 haftalık ama 36 ile uyumlu
Neden acaba canım öyle bi şey dediBana drum günde 1 tane soda iç fazlasını içme dedi canım aklında bulunsun sende 2 ye çıkma
Benim akıntım hamilelik başından beri var. Su an da devam ediyor. Dediğin gibi çoğu zaman sadece su gibi ıslaklık görsem de bazen peynir kesiği gibi de görüyorum. Bence normal.Hayırlısı olsun canım ne güzel günün geldi diğer aşamaya geçiyorsun planlı sezaryende bende varım bebiş erken gelmezse 11temmuz benimki de bide galiba umutvari var grubtan bu arada iki gündür acayip akıntım var bazen su gibi bazen peynir kesiği gibi bu normal mi bide bı sıcak acaba sicaklardan mi oluyor
Tüp bebek ama bayadır deniyorlardı, öncekiler tutmadı şimdi kısmet oldu. Tabii umarım sağlıkla büyürler.Hey maşallah !
Bu yaşta sağlıklı yumurtalıklar, hamile kalabilme yetisi.
Eskiden bu yaşlarda çok doğum varmış annem anlatır. Şimdi 35 olunca direkt ileri yaş gebeliği tanımı yapılıyor.
E oku, meslek eline al, çalış, az para kazan derken zaten direkt 30 oluyor insan
Kesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcındaTüp bebek ama bayadır deniyorlardı, öncekiler tutmadı şimdi kısmet oldu. Tabii umarım sağlıkla büyürler.
Benim gittiğim hastanede 73 yaşında ebe var, 57 yıldır meslekteymiş. Anadolu'da çalışmış yıllar boyu, 50 yaş üstü çok kadına doğum yaptırdım dedi. Bazılarının genleri sağlam, menopoza geç giriyorlar. Şimdi biraz da yediğimizden içtiğimizden bazı şeyler verimsizleşiyor aslında. Doktorlar paketli gıdaları asla yemeyin diyor mesela.
Ay sırtını ovmak nedir eşin var annen var te AllahımBen kavga ettim ama mecbur tamam dediler kaynanam da aynı sekılde ben senin sırtını olcam niye çağırmıyorsun dedi dedim başkası ovar Allahım ya derdi görmek
Ayy gözünaydın maşallah çok güzel hikayenizCanım anneler
39+5 de doğduk bizÖğlen gelen nişan sonrası hiç durmadan hareket ettim.Yürüyüş haltım.Akşam kasılmalar inanılmaz arttı.Gece saat 12 de su geldi.Heöen hastaneye geçtik.Suni sancıya gerek yok 6 cm açılma var sancı geldikçe turun yere çök kakanı yapar gibi ıkın.Sen ımı dıkça bebek oturacak dedi.Velhasır 1.50 de nihayet koynumdaydı…Şimdi emikliyoruz.Allahım bu güzel duyguyu vakti gelince sağlıcakla hepinize yaşatsın…Anne olmak hem çok zormuş hem çok güzel…Ama onu kollarına alınca herşey geçiyormuş…Her sancınızda ona yaklaştığınızı hayal edin Minicik Herşeyi inanılmaz bir mucize
İnşallah evine de gelicek daha da güzel olucak merak etmeHepinize hayırlı sabahlar arkadaşlarım doğuran var ise şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahbende dünden beri çok ama çok mutluyum bebişimi emzirmeye gittim dün bugünde gidicem rabbime sonsuz şükürler olsun ki bu anı yaşadım Cihangir maşallah iyi inşallah pazartesiye bu iş biter ve evine gelir küçücüğüm
Kesinlikle hele ilk doğumda kaç saat süreceği belli değil herkes hastaneye doluşunca ee doğmadı mı olmadı mı ne kadar kaldı hep stres sebebiAma ben daha panik olurum herkes beni beklerse bu mevzuyu eşimlede konustuk. Yani 6 saat mi sürer 8 saatt mi bilmiyoruz insanların hastanede beni beklemesi beni çok kasar dogumhaneye girdiginde haber veririm ben dedi ama yine bir önden en yakınlara açıklama şart benim ailemde 16 seneden sonra bir pıtırcık geliyor çünki bana diyecekleri görmemişin bir oğlu olmus oysaki alakası yok kalabalık olunca ben rahat edemeyecegm az biraz kendime gelmek istiyorum hepsi bu her halimi niye görsün herkes ailemde dahil
Çok fena bir durum ya Allah korusunBen sana katılıyorum, bizi o şekilde eltim doğuma çağırdı
Doğum başladı gelin dediler gitmeyelim dedim eşime abimin yanımda olacağım aradılar dedi
Ben gelmiyim dedim ayıp olur dedi siz bilirsiniz dedim
Gittik tam odaya çıkmış kız millet saatlerdir hastanede
Daha üstünde önlük dikişi vardı oturamıyor , çocuğu daha kucağına almamış bir arkadaşı gelmiş oda çocuğunu getirmiş çoçuk bebeği elliyor , kayınvalidem set almış onu takmaya çalışıyor kızın daha kanı üstünde ayy rezillikti
Erkekler kapıda baba eşinin yanında değil
Kocama dedim gördüm mü haklıymışsın dedi
Haklıyım tabi ama insanlar bu süreci yaşadıkları halde çokda saygılı değiller
Allah Allah son anda hem deOlmaz mııııı hepimiz ölüyoruz o ağrıdan
Kızlar vatana millete hayırlı olsun. Dünyanın parasını döktüğüm kremler yağlar hiç bi işe yaramamış ve bir gece ansızın karnım çatlamışdün hiç bi şey yoktu yaaaaa
Henüz çocuk yapmadıysa yumurta dondursun kesinlikle, biraz hormon takviyesiyle çok şeyi başarıyor doktorlar artık imkanlar varsa.Kesinlikle.. Şimdi erken menapoz o kadar çok duyuyorum ki. Benim bacım benden 5 yaş küçük, henüz 4 senelik evli. Menapoz başlangıcında
Anladım canım saol bilgi verdigin için rahatladım biraz öncesinde ara sıra olurdu iki gündür çoğaldı ama kontrol ediyorum sürekli ne olur ne olmaz plesantadan dolayı benim en ufak lekede doktora gitmek lazım gün sayıyorum resmen artık biran önce gelse beklenen tarihBenim akıntım hamilelik başından beri var. Su an da devam ediyor. Dediğin gibi çoğu zaman sadece su gibi ıslaklık görsem de bazen peynir kesiği gibi de görüyorum. Bence normal.
Akıntı hamilelik süresince bende de arttı, doktor hiç sorun etmemişti fazla bir şikayetim olmadığı için. Ama geçenlerde idrar yolu iltihabım yüksek çıkınca antibiyotiğe başladık, antibiyotik içerken kaşıntı başladığını söyledim (ilacın yan etkisiymiş), hemen bir probiyotik fitil kullanalım dedi, Motiflor gyno diye bir ilaç yazdı, sanki akıntı da azaldı gibi geldi bana kullanınca. Doktora her türlü sorun bence, kaşıntı varsa daha acil de sorabilirsiniz. Gerçi vajinal iltihaplar normal doğumda daha çok önemseniyor sanırım, sezaryen'de çok sorun olmayabilir ama yine de sormakta fayda var.Hayırlısı olsun canım ne güzel günün geldi diğer aşamaya geçiyorsun planlı sezaryende bende varım bebiş erken gelmezse 11temmuz benimki de bide galiba umutvari var grubtan bu arada iki gündür acayip akıntım var bazen su gibi bazen peynir kesiği gibi bu normal mi bide bı sıcak acaba sicaklardan mi oluyor
Aynısı maalesefBennnnnn !
Gece yatakta sağdan sola dönüşüm canımı çok acıtıyor. Bacağımı kaldırınca oraya ağrı saplanıyor.
Hayatı için başka planları vardı. İste bir senelik evli iken teşhis alınca, dr çocuk düşünürsen şimdi yap, zaman aleyhe işliyor diyince çocuk planını öne çektiler.. Simdi 2 yaşına geliyor yeğenim. Planlama için Dr a gidip tekrar tahliller yaptıracak. Eğer birkaç sene daha dayanmaz derse yumurtalıklar, dondurmayı düşünüyor o da.Henüz çocuk yapmadıysa yumurta dondursun kesinlikle, biraz hormon takviyesiyle çok şeyi başarıyor doktorlar artık imkanlar varsa.
Maalesef bende çatladım artık alıştım bile yani suyum fazla olması ve göbeğimin 10 aylık görünmesi sebebiyle çatladım millete de diyemiyorum 34 haftalık diye çünkü kimse de inanmaz yani 39 duruyorum çünküOlmaz mııııı hepimiz ölüyoruz o ağrıdan
Kızlar vatana millete hayırlı olsun. Dünyanın parasını döktüğüm kremler yağlar hiç bi işe yaramamış ve bir gece ansızın karnım çatlamışdün hiç bi şey yoktu yaaaaa
Aramıza hoşgeldin tatlımOlmaz mııııı hepimiz ölüyoruz o ağrıdan
Ya bu ağrı benim 33 ten sonra başladı hala da var yani erken oldu biraz ama suyun fazla olması ve bebeğin de iri olması etkilemiştirHepimizde var Ağrı ben doktora sorduğumda normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?