2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Olsun sağlıklı olsun da bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah o gün dinlersin canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Güzel haberlerle dön ins
Her gebelik aynı olmuyor. Bak bu beklenmeyen sürprize nasıl uyumlanmışsın. Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al
Günaydın güzel hamişlerimmm :)
26 kasımda 8150
28 kasımda 14.191
26. Kasımda. Olan hastanede verildi
28 kasımda olan ise sağlık ocağında sizce artış nasil
Yüzde 80e yakın yükseliş var
Zaten kese görünüyordur. Neden hcg bakıyorusunuz ?

Sağlık ocağındaki doktor istemiş ben söylemiştim kese falan görüldü diye

Merhaba kötü olduğum için nadiren girebiliyorum siteye,
Yaş 30
2. Çocuk
53 kilo
Kese 6+2 de gördüm daha da gidemedim
Sat 3 ekim (ama muhtemelen geç döllenme)

Günaydın dün akşam çamaşıra üç beş damla kan gelmiş çok korkuyorum suan dr da sıradayım üzüntüden mahvoldum geceden beri hem kan sulandırıcı aspirin hemde hergün iğnesini oluyorum internette heryerde onların yapabileceği yazıyor ama benim stresim beni mahfetti ya düşük yapıyorsam diye

Kuzucum olabilirmiş iğne ve coraspirinden kaynaklı. Muhtemelen şimdi coraspirini bıraktırabilir sana

İnşallah bir şey yoktur bebişinde senin için dua edeceğiz. Bize de haber ver

Canım progestan kullanıyor musun? Belki ona başlatır desteklemesi için o zaman geçer lekenleme korkma endişelenme doktorun bilgilendirir ve yönlendirir zaten.

Günaydın.
8+4ten bildiriyorum.

Dr dan çıktım. Daha önceki gittiğim Dr karından bakmıştı. Bu geldiğim Dr kilom da old için vajinal bakalım dedi. Öyle zor buldu ki bebeği.

Belimin altına yumruğumu koydum kalçamı yükselttim. Kendi de karnımdan bastırdı. Bebek kesenin en uç noktasına resmen saklanıyor (Annem hep der ki, ultrasonla bakmak bebeğin mahremiyetini ihlaldir. O geldi aklıma )

CRL 21 mm
8+5le uyumlu.

2-2,5 hafta sonra yine gel dedi. İkili test zamanı. Ben de daha önce yaptırmadım. Şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum dedim. Olur. Detaylı daha önemli dedi.

Kendi şeker şerbet bi kadın. Çok anaç. Daha önce ona genel muayeneye gitmiştim. Hamilelik istiyorum, yaşımdan dolayı sorun olur mu demiştim de, ne var yaşında pek ala hamile kalır güzel doğurursun demişti

Bulantı için Prizin diye bi ilaç verdi. Bu daha güçlü bi de bunu dene dedi, aldım bakalım. Kullanan var mı aramızda ?

7+ 3 canım uygulamaya göre.. Dr u bekliyorum doğuma gitti çok heyecanlıyım ya güzelce hayırlısıyla bir girip ciksak suradan
O doğum da kolay geçsin ins.
Senden de iyi haberler bekliyoruz.

Kızlaar 7. Haftanın içindeyim beyaz akıntım aşırı arttı ya sizlerinde öyle mi ve normal miii
Bende hep var. Günde 3 kez çamaşır değiştiyorum. Bazen şeffaf, bazen de beyaz. Daha önceki hamileliğimde de olmuştu.
Çok şükür

Merhabalar ben Haziran annelerindeyim ama uygulamaya ve ultrasona göre temmuzun ilk haftaları da olabilir onun için burayada kayıt yaptırayım dedim

İlk çocuk
Kilo :74 ile başladık şuan bilmiyorum
Sat: 20 Eylül (aşilama olduğu için geç döllenme)
Kese:5+3
Kalp atışı : 6+4
Tahmini cinsiyet : erkek
Tahmini doğum : 30 Haziran / 2 temmuz

Bu arada bugün 9+4 olduk 9 Aralık'ta kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…