2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlaar nolur bana da dua edin bi an önce hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı bir şekilde doğurayım ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum artık karnımın acısı ağlatacak dereceye geldi 🤦🏼‍♀️ kayınvalidem de telefon açmış yarın şunda gün var gelir misin diyor tövbe yarabbim dalga mı geçiyorsun dedim 🤦🏼‍♀️
Ne alık insanlar var ya akıl alır gibi değil

Son haftalar çok zorluyor gerçekten ❤️
İnşallah hiç suni sanciya falan gerek kalmaz ❤️ sıcak çok zorladı beni de önceki gebeligimde son haftalar kaşıma denk gelmişti ama yaz hamileliği bir başka yorucuymus gerçekten...

Ay amin bacım inşallah. Benim de bugün ilk defa bu kadar net başladı yalancı kasılmalar. Sancı yokk zaten sadece toplanıyor bir yere top gibi ama karnım düştü galiba aşağı bı baksanıza ne dersiniz?

Tüm kızlara soruyirum ❤️
Benim karnımda böyle ve toplanma oluyor ara sıra bu doğum belirtisi mi oluyor 😲

Çok şükür hoşgeldi minik prenses nasılsınız iyi misiniz😍❤️ ve nasıl geçti anlat anlat ıncığını cıncığını anlat😁😁😁
1saat Öncesi idare ederdi, sonra yarım saati biraz buhranlı geçti, şükür sonra oldu bitti 😊 şimdi iyiyiz takılıyoruz 😍

Benim karnımda böyle ve toplanma oluyor ara sıra bu doğum belirtisi mi oluyor 😲
Yok doğum belirtisi değil. Ama kasılma braxton hicks yalancı sancı dedikleri şey. 36. haftadan sonra başlar. Normal yani telaşa lüzum yok 😂

Ben sadece erken gelirse diye korktuğum için panik yapıyorum biraz daha dursun diye 🥰

Sarılık veya her hangi bir sıkıntı yoksa 3-4 saate kadar normal bence. Bende sabah yıkadım bebişi gecede uyumamıştı akşam 6 ya kadar zorla uyandırdım besledim geri uyudu. Duşun mayışıklığı oldu heralde. Bi daha yatarken yıkayayım gece 🙃 2 saatte bi beslediğim için ne kadar uyur bıraksam tahminimde yok. Ama ilk yavruşum böyleydi 4-5 saat uyurdu ilk zamanlar. Dediğim gibi her hangi bir sıkıntısı yoktu ama.
Ben de geceleri çok zor uyandırıyorum sarılığı baya geçti ama yine de 3 saati geçirmemeye uğraşıyorum doktor 4 saat uyusun diyo

Kızlaar nolur bana da dua edin bi an önce hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı bir şekilde doğurayım ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum artık karnımın acısı ağlatacak dereceye geldi 🤦🏼‍♀️ kayınvalidem de telefon açmış yarın şunda gün var gelir misin diyor tövbe yarabbim dalga mı geçiyorsun dedim 🤦🏼‍♀️
Ayyy inşallah yakın zamanda tez bı şekilde hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🧡 bugün bende böyle dua ettim aglayacaktim hatta gece eşim inleyerek dönüyorsun yatakta diyo dün gece çok zordu artık sıcaklarda arttı fena zorluyo hamilelik vallahi tez bı şekilde hayırla doguralim inşallah rabbim günah yazmasın vücudum bitti artık sabrım da tükeniyor Allah yardımcımız olsun

Dur sen sirani bekle bacım 40. Haftalar daha zor yatsan yatamiyon kalksan kalkamiyon yatakta dönmesi eziyet biz doguralim pesimizede sen gel inşallah 😂
Sırası gelen buyursun bacım, sen bi ikimiz kaldık deyince dedim ben de varım burada. Ben de 39 sayılırım şurada ama tabi 40 ı dolduranlar buyursun💁🏻‍♀️

Sırası gelen buyursun bacım, sen bi ikimiz kaldık deyince dedim ben de varım burada. Ben de 39 sayılırım şurada ama tabi 40 ı dolduranlar buyursun💁🏻‍♀️
Eyvallah bacim dua et bize valla daha başka kim var bilmiyorum hiç aklımda kalmiyo kim kaç haftalık kafam uçtu iyice sağ sağlim doguralim hepimiz inşallah bı avazda

Kızlar merhaba,
size pazartesi günü sancım olduğunu ve nişanım geldiğini yazmıştım 😌 pazartesi gece 00:00 kadar bekledim 22:30 gibi sancılarım 5 dakika da 1 e düşmeye başlamıştı. 00:00 ye kadar sıcak duş vs idare ettim .00:30 da hastanedeydik. Sancım çıkınca nst açıklığım da 3 cm di. Doktor yatırmak istedi sabaha doğurursun sen dedi 😊 saat 4 de açıklığım 4-5 cm olmuştı ve sancılarım nst 100 e vuruyordu ama o saate kadar hastanede sıcak duş ve yürüyüşle idare ettim sıcak duş kesinlikle bir süre insanı idare ediyor. Ama 4-5 cm den sonra gece 4’ de dayanamayıp epidural yaptırdım. Yaptırdıktan 1 saat sonra açılmam 6-7 cm oldu saat 5.30 gibi sancılara dayanamayıp ek doz yaptırdım. Ama açılmam hızla ilerliyordu ve sancılarım 100 den aşağı değildi. Saat sabah 8’de açılmam 10 cm oldu. Ben ıkınmada biraz zorlandım ama bebeğim 9:41 de dünyaya geldi 🥰 darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah bir avazda doğurursunuz 💕 bana kesi atılmadı ama bebeğin omuzleı geniş olduğu için çıkarken yırtılmam oldu o sebeple dikişlerim var otururken zorlanıyorum oturamıyorum ama doktorum krem vs yazdı bir de kantaron yağı önerdi 😌 bu arada 3860 gr 52 cm olarak doğdu kızım🌸

Kızlar merhaba,
size pazartesi günü sancım olduğunu ve nişanım geldiğini yazmıştım 😌 pazartesi gece 00:00 kadar bekledim 22:30 gibi sancılarım 5 dakika da 1 e düşmeye başlamıştı. 00:00 ye kadar sıcak duş vs idare ettim .00:30 da hastanedeydik. Sancım çıkınca nst açıklığım da 3 cm di. Doktor yatırmak istedi sabaha doğurursun sen dedi 😊 saat 4 de açıklığım 4-5 cm olmuştı ve sancılarım nst 100 e vuruyordu ama o saate kadar hastanede sıcak duş ve yürüyüşle idare ettim sıcak duş kesinlikle bir süre insanı idare ediyor. Ama 4-5 cm den sonra gece 4’ de dayanamayıp epidural yaptırdım. Yaptırdıktan 1 saat sonra açılmam 6-7 cm oldu saat 5.30 gibi sancılara dayanamayıp ek doz yaptırdım. Ama açılmam hızla ilerliyordu ve sancılarım 100 den aşağı değildi. Saat sabah 8’de açılmam 10 cm oldu. Ben ıkınmada biraz zorlandım ama bebeğim 9:41 de dünyaya geldi 🥰 darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah bir avazda doğurursunuz 💕 bana kesi atılmadı ama bebeğin omuzleı geniş olduğu için çıkarken yırtılmam oldu o sebeple dikişlerim var otururken zorlanıyorum oturamıyorum ama doktorum krem vs yazdı bir de kantaron yağı önerdi 😌 bu arada 3860 gr 52 cm olarak doğdu kızım🌸
Çok güzel bı doğum olmuş rabbim evladinizi hayırlı uğurlu etsin size bağışlasın inşallah ❤️

Kızlar merhaba,
Ayyy gözünüz aydın, kaçıncı haftada doğurdunuz☺️

Kızlar merhaba,
Güzel bir doğum olmuş, Allah analı babalı büyütsün ❣️

Ayyy inşallah yakın zamanda tez bı şekilde hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🧡 bugün bende böyle dua ettim aglayacaktim hatta gece eşim inleyerek dönüyorsun yatakta diyo dün gece çok zordu artık sıcaklarda arttı fena zorluyo hamilelik vallahi tez bı şekilde hayırla doguralim inşallah rabbim günah yazmasın vücudum bitti artık sabrım da tükeniyor Allah yardımcımız olsun
amiin amiin inşallah birbirimize bol bol dua edelim rabbim kimseyi o yolda koymasın inşallah ☺️

Kızlar dün gece o kadar kötüydü ki bebek içerde hiç durmadan saatlerce hareket halindeydi gün boyu da hareketliydi zaten en son gece iç organlarım ağrıyor du hala çok ağrım var gelicek sandım ama hiç bı belirtim yok hareketleri neden bu kadar çok olmuş olabilir fikri olan varmı
Canım ben iki bebeğimde de doğmadan önce yaşadım bunu. Çok hareketlilerdi durmuyorlardi hiç. Sonra doğum belirtileri doğum başladı bende. Bakalım senin ne olacak.
Amin amin çok zor gerçekten 😞
Çok sağol canım benim Allah razı olsun 🤲🏻❤️

İnşallah kuzum benimde tek duam o 🤲🏻❤️
Sabırla bekliyorum 🤲🏻 evine dönmesini yanıma kucağıma gelmesini hep hayal ediyorum kendimi o şekşlde motive ediyorum
🥹🤲🏻
Dualarım seninle ve bebeğinle kuzum. İnşallah gelecek kucağında olacak en kısa zamanda iyileşip. Bebeğini seveceksin doya doya inşallah ❤️ 🤲🏻
Bu hikaye bana çok tanıdık 😁 yani çok yakınlara demişliğim var ben bu çocuğu zor yaptım diye Allahtan ilk denemelerde oldu. ilişkiye girerken çok zorlanıyordum ve sıfır zevk…muhtemelen ben de bu teşhisi alırım muhtemelen bu hafta çatı muayenesi yapılacak ilk defa şimdiden uykularım kaçıyor. Ben doktorumun bu kadar anlayışlı olduğunu da sanmıyorum ama bakıcaz ketum biri gibi biraz. Bizim gibiler bunu aşmadan çocuk yapıyor o biraz yanlış ama bakalım belki dğzelir ilerde. Toparlanma süreci ile ilgili doktor ne diyecek acaba sana. Görüşünce bilgi verebilir misin ? Şu münasebet olayı uzun için 🧐
Ya genel olarak pozitif süreç ama dimi ağrın sızın kalmadıysa daha hızlı atlatacaksın inşallah lohusalığı
Yani kuzum normalde de eşimle zor birlikte oluyorum. Her seferinde illa canım yaniyor. Bunda adamın suçu yok. Ben kendimi birakamiyorum. Ve hep aynı şey. Zevk aldığım nadirdir. Adami seviyorum istiyorum ama konu oraya gelince bana bir haller oluyor. Vajinal muayenede de aynı. Çokça acı. Her seferinde. Öyle olunca doktorumun uyarması çok iyi oldu. İlk doğumda da aynıydı doktorum. Sancılarım yine geceye denk gelmişti ve bir ebe benimle sabaha kadar ilgilenmisti. Sabaha kadar gelip gidip muayene etmişti. Epidurali alana kadar acı içinde muayene oldum. Ebe doktoruma anlatmadigi için zorlandigimi pek de haberi yoktu. Öyle geçti gitti ilki. Bu sefer ebenin dikkati ve bana verdiği değer sayesinde drumun haberi oldu o da zorlamayın muayene etmek için çok yapmayın gibi bir şeyler demiş. Kritik anlarda muayene ettiler sadece diyim. İnşallah zamanla aşarız ne diyim.. randevum Eylül'de bakalım o zaman ne diyecek. Soracağım mutlaka bunu gidince. Yani genel olarak pozitif kuzum. Ama epiduralsiz dayanamazmisim bu sefer tekrar anladım. Anestezist ancak geldi bu sefer daha fazla açılma ve sancı ile bekledim zordu yani benim için o kısım. Epiduralden sonrası iyiy
Bi geliyeeehh bi gidiyeeeh 🤪🤪 ikindi vakti bana bi haller oluyor. Ağlama karamsarlık mutsuzluk hayattan bıkkınlık gibi şeyler geliyor. Gündüz iyiyim ama ikindide bi bunalım sonrasıda bi yorgunluk basıyo çok keyifsiz oluyorum. Eski enerjimi özledim hala gelmedi o enerji. Göğüs ucu yaram var o zaten ekstra canımı sıkıyo. Ağrım sızım olmasa hayat daha bi çekilebilir olacak sanki. Ama gündüz pamuk şeker gibiyim 🫠 bebekle aşk yaşıyoruz bolca şükürler dualar falan. Garip hallerdeyim dengesizim 😄 bi eski hayatımı özledim diye ağlıyorum bide Allahım sana çok şükür bebeğim yokken biz eksikmişiz diye şükürlere boğuluyorum. Bugünlerin geçeceğini biliyorum ama çabuk geçmeyeceğinide biliyorum 😅 bi yandan bi daha böyle bebişim olmayacak diye doya doya onu yaşamak istiyorum ama yorgunluk basınca tahammülüm azalıyor pişmanlık hisleri geliyor. Bence ben sonuna kadar lohusalığı yaşıyorum 😝
Bu kadar mı aynı olur 🤣 birebir aynısını yaşıyorum aynı duygular aynı zamanlamalar. Kan, ter, gözyaşı, pişmanlık, mutluluk ne ararsan var inan ki 🤣🥲
Kızlar grubumuzun neşesi @rdrsn dün doğum yaptı 🐣🧿 sezeryana alınmış ağrısı vardı henüz haberleşemedik o biraz toparlayınca yazar mutlaka. ❤️
Oy kuzum ya sağol haber verdigin için ❤️ bende merak ediyordum bu kız nerelerde diye maşallah o da artık almış bebeğini kucağına çok şükür ❤️🥰
Saglıkla büyütün inş 🌸 suni sancı ile epidural aynı anda yapılıyormu onu merak ediyorum ben suni sancı ile dogum yapacağım muhtemelen 40 hafta oldum açılmam yok
Yapılıyor kuzum. Hatta benim ikisinde de epidural takıldıktan sonra sunni takildi sonra hızlı ilerledi daha da zaten. ❤️
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 😍
Kizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın 😍
Kızzzzz Vaalbaraaa doğurdun mu kız sonundaaa artık grupça rahat nefes alabilirizzz 😂❤️ canımmm hosgeldi bebeğin maşallah ikinize de çok sevindim çok artık rahatlarsın kuzumm ❤️😍🥰
Doğum kilosunu yakalayınca kendi uyanır diyor doktorlar ama bende daha bırakmadım 🤔
Canım benimki dün 5 günlüktü de dogum kgsunun üstüne çıkmış dedi. Ama 3500 kg olana kadar 2 saatte bir emzir dedi. Sonra 3 saatte bir emzirebilirsin dedi.
Kızlar merhaba,
Maşallah canım benim ❤️ 😍 hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ 🥰

Back
X