2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Gazını yapıyo enjeksiyon ile mama alırken damla damla bile uyanmıyo lütfen ama lütfen fikir verin bebek hemşiresi gelip bakmadı dediğimiz ml veriyorsanız tm diyo

15. Gün kontrolümüz vardı doğum kilosunu hala yakalayamadık ama günlük kilo alımı iyi. 15. gün
İle gaz ataklari başlamış bulunmakta gaz damlası aldık bugün çok kötüydü tavan yaptı masaja asla izin vermedi. Duş aldırdım biraz sakinleşti uyudu memeyle kavga etti mama verdim aç kalmasın diye sarılığı on civarında bir ay kadar devam eder değil mi yani bir aylık olduğunda kurtuluyoruz inşallah devam etmez akşamüzeri göbeğinin kanadında fark ettim acil gittik tekrardan K vitamini yapıldı yarın genel cerrah görecek. 15 günlük hayatında benden çok hastaneye gitti evladım Allah beterinden saklasın ama sürekli bir şey çıkması beni çok yordu ağlamaktan artık gözlerim şişti onun çocuğa yetemiyorum bakamıyorum diye düşünmeye başladım Allah yardım etsin hepimize sağlık sıhhat versin. Göbeğinde en ufak bir şey fark ederseniz aklınızda olsun
Biz seninle peşpeşemi doğum yaptık ya. Bizimkininde yarın 2 haftalık kontrolü var. Umarım doğum kilosunu yakalamıştır artık. Bu akşam bizdede deli bi gaz atağı vardı çıldırmış gibiydi çocuğum. Canının yandığı çok belliydi. Biraz kucakta gezdirmece sonra duş masaj yaptım rahatladı gibi. Gaz olayını yarın doktorada söyleyeyim bakalım bize ne diycek
Birde bnm bebeğimin derisi soyuluyor kızlar normalmi? Varmı yaşayan?
Selam kızlar bu sabah 11:40 da sezeryanla doğum yaptım sütüm çok az mama takviyesi verdiler ama asıl sormak istediğim emerken zorla tutturuyoruz mama verirken de öyle ama hiç uyanmıyo hep uyuyo
Yenidoğan cnm bide sezeryanla doğdu hala anne karnında hissediyor olabilir çok normal. 10 güne hayata alışıyorlar merak etme 😃 sen dedikleri saatte dedikleri kadar beslemeye devam et. Hayırlı olsn bu arada sağlıkla büyüt bebişini.

2.olacak ama ilkini hatirlamiyorum hiç uyutulmusum sonradan. Panik olmaktan korkuyorum açıkçası o yüzden süreyi merak ettim.amin inşallah 😍
Ben de panik olurum da işler sarpa sarar diye çok korkuyordum canım ama çok güzel geçti her an ekip başında zaten 🧡 hatta öyle güzel bi ekip denk geldi ki başımı okşayarak beni rahatlattılar ameliyat boyunca Allah razı olsun onlardan. Biraz zaman geçince müzik açtılar aman dedim herkes çok rahat ben niye bu kadar kasıldım demek ki sıkıntı yok deyip iyice rahatladım😂 Çok düşünüp de endişelenmemek lazım doğum çok güzel bir duygu tadını çıkarmaya odaklan💕

selam arkadaşlar doğum yapan herkese hayırlı olsun ve geçmiş olsun diliyorum bugün benim kızım da taburcu oldu şükür ama canımı sıkan bişey var sarı görünüyor sordum sarılığı normal seviyede dediler sürekli uyuyor 12 den bu yana sadece uyuyor ağlamıyor hiç zorla uyandırıp emzirdim iki defa bu normal mi ya uyandırdığımda bile ağlamadı
Gözünüz aydın canım aynı durum bizde de var emzirmek için uyandırmakta zorlanıyoruz bugün kontrolü vardı doktora sordum uyuması problem değil bizim için beslenmesi önemli dedi. Üstünü çıkarın gıdıklayın su sürün gibi şeyler söyledi. Yine de beslenmiyorsa hemen acile gidin dedi. Biz dediklerini uyguluyoruz ama o kadar zor emmeye geçiyor ki. Sütü biberonla ya da kaşıkla verelim diyoruz ağzını kitliyor açamıyoruz. Hadi açtı diyelim süt ağzında kalıyor yutmuyor korkuyoruz bu sefer de ağzında süt kalcak diye. Sarılığına baktı 6 çıktı sınırda dedi. Bilmiyorum sarılığın etkisi mi huyu mu böyle.

Gözünüz aydın canım aynı durum bizde de var emzirmek için uyandırmakta zorlanıyoruz bugün kontrolü vardı doktora sordum uyuması problem değil bizim için beslenmesi önemli dedi. Üstünü çıkarın gıdıklayın su sürün gibi şeyler söyledi. Yine de beslenmiyorsa hemen acile gidin dedi. Biz dediklerini uyguluyoruz ama o kadar zor emmeye geçiyor ki. Sütü biberonla ya da kaşıkla verelim diyoruz ağzını kitliyor açamıyoruz. Hadi açtı diyelim süt ağzında kalıyor yutmuyor korkuyoruz bu sefer de ağzında süt kalcak diye. Sarılığına baktı 6 çıktı sınırda dedi. Bilmiyorum sarılığın etkisi mi huyu mu böyle.
Kaçıncı günde 6 çıktı 😬
Bizim 3 gün haftaneden çıkarken 10 du 5 gün gittiğimizde 13 dü ikiside sınırlar içinde normal dedi 😅
Ama bol bol emzir dedi, hergün yapay zekaya foto yüklüyorum sarılık takibi için ben çünkü anlamıyorum hala gözleri sarı ama sanırım geriledi bugün 10 günlük

Bizim doktor 6 yı görse sarılık yok der büyük ihtimalle

Kaçıncı günde 6 çıktı 😬
Bizim 3 gün haftaneden çıkarken 10 du 5 gün gittiğimizde 13 dü ikiside sınırlar içinde normal dedi 😅
Ama bol bol emzir dedi, hergün yapay zekaya foto yüklüyorum sarılık takibi için ben çünkü anlamıyorum hala gözleri sarı ama sanırım geriledi bugün 10 günlük

Bizim doktor 6 yı görse sarılık yok der büyük ihtimalle
Eksik yazmışım uzamış sarılık için sınır 6 tam sınırdasınız dedi. 14günlük bizim bebiş. Düşer bundan sonra o yüzden ekstra tetkik istemicem dedi. Yapay zekaya sormak aklıma gelmedi ama yüzünden belli sarı renk hala var

Evet evet idrar kültürüm daha çıkmadı ama testte biraz enfeksiyon vardı ilaç kullandım ama hala devam ediyor akıntıda da koku kaşıntı vs yok resmen yanma hissi idrarım az da olsa varsa daha çok oluyor bilemedim ben de şuan erken doğum riskim de yok ama bilemiyorum🥲
Canım hamile kaldı mı diyarbakir zeki beyde tüp bebek yapacaktın

Biz seninle peşpeşemi doğum yaptık ya. Bizimkininde yarın 2 haftalık kontrolü var. Umarım doğum kilosunu yakalamıştır artık. Bu akşam bizdede deli bi gaz atağı vardı çıldırmış gibiydi çocuğum. Canının yandığı çok belliydi. Biraz kucakta gezdirmece sonra duş masaj yaptım rahatladı gibi. Gaz olayını yarın doktorada söyleyeyim bakalım bize ne diycek
Birde bnm bebeğimin derisi soyuluyor kızlar normalmi? Varmı yaşayan?

Yenidoğan cnm bide sezeryanla doğdu hala anne karnında hissediyor olabilir çok normal. 10 güne hayata alışıyorlar merak etme 😃 sen dedikleri saatte dedikleri kadar beslemeye devam et. Hayırlı olsn bu arada sağlıkla büyüt bebişini.
25 haziranda doğum yaptım ben 15.günden itibaren gaz atakları başlıyormuş 🫠🫠🫠 inanılmaz zor birgün geçirdik ama gaz damlası baya fayda etti bence kesin sor kurtarıcı olur.evet benimkinin de dökülüyor derisi bol bol nemlendiriyorum losyonla ben

Mesajlara yetişemedim kucağımda 1 haftalık bebek ve lohusa depresyonu ile uğraşmaktan.. bebeği sarılık olanlar varmış üstten okudum. Bizim de sürecimiz aynı işliyor doğumdan 3 gün sonra sarılık değeri 14tü kilo kaybı 400 gramdı. doktor mamaya başlattı meme+mama veriyorum. 18 olunca fototerapi yaptırıyorlarmış öyle dediler. 4. Gün yine değer 14 olduğu, 1 günde 100 gram aldığı ve sarılık değeri ilerlemediği için takip edeceğiz mamaya devam dediler. Yarın yine doktora gideceğiz bakalım değeri kaç çıkacak. Her yeni doğanın başına geliyormuş kendimizi üzmeyelim..
Çok geçmiş olsun ben 37+4te doğum yaptım bebegim 2600 gr doğdu 3. Günde hastaneye gittik bugun yani 2550 grdı sarılık değeri 12.7 çıktı doktor kilosunun iyi oldugunu söyledi ama sarılık değeri sınırın bi tık üstü dedi fototerapi önerdi yatış yapalım dedi ben istemedim geceleri emzirmem biraz zayıftı uyuyordu bebegim daha üstüne düşücem daha çok emziricem diyerekten yatış istemedim bugunde daha sık emziriyorum cıvık kaka yapmaya basladı sürekli sütüm işe yarıyor sanırım insallah degeri düşer

Sabah kontrolüm var ama akşamdan beri kasıklarımda adet ağrısına benzer hafif bi ağrı var yalnız ne nişan ne su henüz öyle bişey gelmedi acaba doğurur muyum bu gece 🤭
Oy valla ben her akşam doğuruyorum sanıyorum ama sabaha tık yok, bi de üzerine siyatik ağrıları tekrar başladı😒 bunu yazarken de bebiş içeride hıçkırıyor. Gelesi yok galiba😅😅

Çok geçmiş olsun ben 37+4te doğum yaptım bebegim 2600 gr doğdu 3. Günde hastaneye gittik bugun yani 2550 grdı sarılık değeri 12.7 çıktı doktor kilosunun iyi oldugunu söyledi ama sarılık değeri sınırın bi tık üstü dedi fototerapi önerdi yatış yapalım dedi ben istemedim geceleri emzirmem biraz zayıftı uyuyordu bebegim daha üstüne düşücem daha çok emziricem diyerekten yatış istemedim bugunde daha sık emziriyorum cıvık kaka yapmaya basladı sürekli sütüm işe yarıyor sanırım insallah degeri düşer
Çok geçmiş olsun size de 🙏🏼 her doktor ayrı yol izliyor sanırım ben anlamadım bizim kilo sabit kaldı +mama vermeme rağmen. 10 günlüğüz sarılık değeri de sabit kaldı hala 14. 3 saatte 1 en az yarım saat meme ve 45 cc mama veriyorum bir de yani. Mamayı 60a çıkardılar pazartesi tekrar gideceğiz biz de..

Selam hamişler, bende baskı hissi ve kasık ağrısı ile uğraşıyorum uzandım öyle dönüşlerim çok zorluyor yatakta, göğüs uçlarım sızlıyor klima açık uyuyorum çarpıyor şikayetlerim gırla yine bu günümüze şükür az kaldı Allahın izniyle 😌

Selam hamişler, bende baskı hissi ve kasık ağrısı ile uğraşıyorum uzandım öyle dönüşlerim çok zorluyor yatakta, göğüs uçlarım sızlıyor klima açık uyuyorum çarpıyor şikayetlerim gırla yine bu günümüze şükür az kaldı Allahın izniyle 😌
Al benden de o kadar, fazlası var eksiği yok😂
Hastane çantasına mama aldınız mı bu arada koymalı mıyım
Ben ilkinde koymamıştım çok şükür lazım olmamıştı. Yine koymayacağım. Bilnçaltına mesaj vermemek için😅 lazım olursa hemen alınır diye düşünüyorum

Kızlar kasıklarımda bacağıma çok yakın noktada çok şiddetli ağrıyla uyandım. Gün içinde adet ağrısı gibi oldu ama bu sefer hareket edemedim yırtılıyor gibi bir acı var hareketsiz kaldım. Bu yırtılma hissi rahim büyümesiyle mi alakalı yoksa doğumda böyle mi acı oluyor?

Back
X