2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Leydicim bizim bebişin yoğun bakımdayken beyin usg karın usg si eko su çekildi sizde bakmadılar sanırım keşke o zaman bakılsaydı uğraştırmamış olurlardı sizi de. Şükür usg sonuçları normal geldi ama kalbinde bizim bebeğin de delik var. 1 ay sonrasına kardiyoloji randevusu oluşturmuşlardı tekrar eko çekildi delik kapanmamış 6 ay sonrasına yine randevu oluşturuldu. Çok çok önemsiz bir yerde dediler ayrıntılı ultrasonda görünmemişti. İnşallah bir sonraki kontrollerimizde kapandığı bilgisini alırız

Valla ben de zor kabullendim ama bazı ististalar dışında yazılımları bu malesef

Dediğin gibi yapılması gerekti ama yapmamışlar. Çünkü bi kez görüşe gitmiştim. Bilgilendirmede dedi ki dr, kalp Dr unu bekliyoruz. Ekg çekilecek ama cihaz yok yoğun bakımda getirilmesini bekliyoruz Vs. Normalde hastane bünyesinde 2 dk lık iş.

Demek senin bebeğinin kalbinde de delik var. geçmiş olsun diyeyim. Kapanıp gitsinler ins. Dr bana garanti olsun bir sene sonra gel dedi, bir yaşında kontrole gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…