2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende de gebelik şekeri vardı hatırlıyorsundur ama bize hiçkimse bunu sormadı ve kardiyoloji ve nörolojşye görünün demedi neden acaba baktırmalı mıyız illa.
Bu arada kalbindeki delikler kendiliğinden kapanıyor çoğunlukla için rahat olsun canım

Bacım sarılık sebebiyle yattığı yoğun bakımdan taburcu olurken bize bi dosya verdiler. Onda yazıyor. Diyabetik anne bebeği old için çocuk kardiyoloji ve nörolojiye randevu alıp gidin diye.

Amin inşallah ateşte ilerleme oldu mu sizde? Ben camı kapattım odayı havalandırıp ince giydirdim tam geçiş mevsimi üşütmeyelim durduk yere diye, bizimkinin de karnı gurgur valla zaten kaka yapınca yer göğü boyuyo sağolsun

İnşallah hayırlısıyla olursunuz aşılarınızı ben kuruntu yapıyorum aşı konusunda biraz sanırım
Ben de öyle düşünüyorum ama eşim yaptıralım diye tutturdu. Araştırdığımda gördümki iki aylıkken anne sütünden gelen antikorlar bebeği koruyor. Sonrasında antikorlar düşüyor. 6.ayda bebeğin kendi antikorları artmaya başlıyor. Bu yüzden eşim ısrar ediyor çok. Aşıyı ben de tek tek yaptırmayı düşündüm ama bunu düzenleyecek doktor lazım kafama göre de olmaz :/ Henüz öyle bir doktora denk gelmedim sorduklarım hep ikinci ayda yaptır dediler. Yarın asm hemşiresiyle konuşayım bakayım.

. Anacim seni ilk ay ASM ye götürürken on kilo vardın diyor e gel de sinirlenme yani
Bu çok komik ya hu. 4 kg doğum olsa, günde 200 gr almak demek yani iki günde neredeyse yarım kg eder, haftada 1,5 kg eder... Hamileyken haftada 1 kilo bile zor alıyorduk. Oradan pay biçin.

Bence de sleepy daha iyi. Aslında en iyisi prima fakat aşırı pahalı
Molfix sızdırma yapınca Primada indirim vardı 2 pk almıştık. Evet prima pahalı ama emiciliği daha yüksek olduğu için fark ettim ki molfixte 4-5 kere değiştiriyorsam primada 2 kere yeterli oluyor.
Bu arada sızdırma bağlamadan dolayı da olabilir ya bazen gevşek yaptığımda yandan sızdırmıştı

Çok şükür olmadı hala inşallah böyle devam eder evet evet aynı bizimde 2 gündür böyle yapıyorum o guruldama geçti çok şükür bende kapattım havalandırıp çünkü sabaha karşı çok serin oluyor ben bile üşüyorum onlar ne yapsın ayyy sorma kaka hergün yapmıyor ama yapınca maşallah duşluk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…