- 12 Aralık 2013
- 927
- 3.147
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #29.361
Evet kabuklanıp dökülmeyi bana da söylediler hafif hafif ateş vurmaya başladı bizde bu arada kulaktan 37.6Onu sorayım gidince o zaman doktoruna asm yapmadı çünkü
Bizede hemşireler 3 gün duş yasak sonrasında da koldan yapılan verem aşısını ellemeyin kabuklanacak dökülecek kendiliğinden dediler.
Bulunduğum bölgede sulardan kaynaklı salgınlar artmaya başlamış doktorumuz riske atmak istemedi, sanırım o yüzden yaptıRotayı doktor bize 3 de yaparız dedi
Artı menenjitleri başlarız dedi
Ben sleepy ile başladım. Sızdırma bizde de oldu. Uzun süredir bebeland kullanıyorum. Şok markette. Paketi 100 tl. Gayet makul. Bizde pişik de yapmadı.Arkadaşlar bez molfix premium kullanıyoruz ama bu çok taşırıyor ne kadar nazik bir bez illallah ettim.Sevdiğiniz bez var mı çok iyi al bacım diyebileceğiniz
Bende molfix kullanıyorum çocuğun çişi hep taşıyor . Sleepy kullanmaya başladım sanki molfixden daha iyi gibi geldi banaArkadaşlar bez molfix premium kullanıyoruz ama bu çok taşırıyor ne kadar nazik bir bez illallah ettim.Sevdiğiniz bez var mı çok iyi al bacım diyebileceğiniz
Pipisindeki hemanjiyom muymuş bacım ?Kızlar biz dra gittik iç organlarında da hemanjiyom olabilir diye karın beyin ve karaciğer ultrason u istedi Dr birde çocuk kardiyoloji baksın belki ilaç verebiliriz dedi
Ben en son ölçtüğümde 37.3 çıktı tekrardan bi kontrol edeceğim peki bir şey sorucam nasıl giydirdiniz ?Evet kabuklanıp dökülmeyi bana da söylediler hafif hafif ateş vurmaya başladı bizde bu arada kulaktan 37.6
Slepy/baby turco hangisi indirimdeyse onu tercih ediyoruz. 4500 gr 57 cm 3 numaraya geçtik bu hafta taşma yapmaya başlamıştı uzun kalınca özellikle geceleri. 3 numaraya geçtim sorun ortadan kalktı. Çk şükür çişli bez sayısı arttı aldığı kiloyada yansımış bugn aylık kontrole gittik.Arkadaşlar bez molfix premium kullanıyoruz ama bu çok taşırıyor ne kadar nazik bir bez illallah ettim.Sevdiğiniz bez var mı çok iyi al bacım diyebileceğiniz
Birde kaç olunca şurup verin dediler ?Evet kabuklanıp dökülmeyi bana da söylediler hafif hafif ateş vurmaya başladı bizde bu arada kulaktan 37.6
Üstünde yarım kollu zıbın var sadece bi de çorap ayağındaBen en son ölçtüğümde 37.3 çıktı tekrardan bi kontrol edeceğim peki bir şey sorucam nasıl giydirdiniz ?
Cam açık o yüzden uzun kollu tulum giydirdim fermuarlı sabaha karşı da çok soğuk oluyor üşür mü diye tedirgin oluyorum çünkü bir kaç gündür bağırsakları gurulduyor üstünü örtmeden o şekilde yatırdım inş etki etmez. İyi yapmışsınız ateş çok korktuğum durumlardan inşallah şu 3 günü kolaylıkla atlatırızÜstünde yarım kollu zıbın var sadece bi de çorap ayağında
Bu arada ateş 37.7 olunca yarım ölçek calpol verdim ben beklemedim 38e çıkmasını
Bence de sleepy daha iyi. Aslında en iyisi prima fakat aşırı pahalıBende molfix kullanıyorum çocuğun çişi hep taşıyor . Sleepy kullanmaya başladım sanki molfixden daha iyi gibi geldi bana
Evet ya gereksiz pahalı geliyor bana . Beze vereceğim parayla saha farklı eksiğini görebileceğim kadar fark var fiyatta .Bence de sleepy daha iyi. Aslında en iyisi prima fakat aşırı pahalı
Mamadan sonra gazını çıkarıyor mu annesi . Mama kullanmıyorum ama emzirince ben genelde gazını çıkarmadığında kusuyorArkadaşlar bebeğim 2 gündür mamayı yedirince 10 dk sonra kusuyor ama ne yediyse çıkarıyor . Meme emince olmuyor fakat mama da çıkarıyor . Acaba reflü mü oldu böyle bir şey yaşayan var mı
Ben de öyle yapıyorum yastık söndü biraz ama idare ediyorum başka yastıktan destek alarak. Benim sanırım sütüm pompa için azaldı ya 4-5 gündür. En son sağım yaptığımda yarı yarıya az çıktı. Moralim bozuktu sağmıyorum bir süredir. Nasılsa bebek daha kuvvetli çekiyor çektikçe de geliyor. Pompa ile olmuyor amaKafasını kolunuza yaslayıp kolunuza emzirme yastığından destek alın daha rahat edersiniz. Açıkçası ben de özellikle gece zorlandığım için sağdığım sütü veriyorum biberonla. Gündüz emzirmeye çalışıyorum. Gece hem dolu oluyor uçları acıyor hem o zor tutuyor emerken acıtıyor. Kendimizi şartlamamıza lüzum yok biraz bizim de rahatımız önemli iyi hissedelim ki onlar da iyi olsun süt verebildiğimize şükretmemiz lazım ha emerek ha biberonla
Yegenimde vardı kalp deliği kendiliğinden kapandı inşallah senin bebisin de öyle olur. Hemanjiom yegenimde boynunda doğum lekesi gibi kaldı. Doğduğunda isilik sanmistik. Şimdi bir TL büyüklüğünde Pembemsi bir şekilde oldu. Bı zararı yokmuş iç organlarıns bakıldı çıkmamıştı. Genelde yüzeysel oluyor.Pipisindeki hemanjiyom muymuş bacım ?
Bi tehlikesi var mıymış ?
Biz de beyin ultrasonu çektireceğiz Eylül sonu. Nöroloji istedi.
Kardiyolojiye de gittik. Kalbinde 6 mm çapında bi delik var doğuştan.Bir sene içinde kapanabilir dedi. Kontrole gideceğiz.
Alt dudagının altında yaklaşık yarım cm kadar bir hemanjiyom var. Onun da 1-2 yaşında kaybolabileceğini söyledi. İns ikisi de yok olur.
Evet hemanjiyommus bacım her ihtimale karşı ultrason istedi iç organlarında da olabilir diye rabbim esirgesin bizde kardiyoloji ye gideceğiz rabbim bebeğine şifa versin inşallah korktukları dan emin eylesinPipisindeki hemanjiyom muymuş bacım ?
Bi tehlikesi var mıymış ?
Biz de beyin ultrasonu çektireceğiz Eylül sonu. Nöroloji istedi.
Kardiyolojiye de gittik. Kalbinde 6 mm çapında bi delik var doğuştan.Bir sene içinde kapanabilir dedi. Kontrole gideceğiz.
Alt dudagının altında yaklaşık yarım cm kadar bir hemanjiyom var. Onun da 1-2 yaşında kaybolabileceğini söyledi. İns ikisi de yok olur.
Allah'ın izniyle iç organlarında çıkmaz inşallah. Genelde yüzeysel oluyor. Vaktinde çok araştırdım bu durumu.Evet hemanjiyommus bacım her ihtimale karşı ultrason istedi iç organlarında da olabilir diye rabbim esirgesin bizde kardiyoloji ye gideceğiz rabbim bebeğine şifa versin inşallah korktukları dan emin eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?