2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
45 günlük kızım var. Birkaç gündür reflüsü başladı. Biberonla anne sütü veriyorum. Beslendikten sonra dik tutuyorum, gazını çıkarıyorum, hemen yatırmıyorum. Ona rağmen geri geliyor sütler, sürekli ağlıyor. Gastrotuss baby şuruba başladık şimdi. Kullanan oldu mu? Ne zaman rahatlatır?

Bir dönem gaz sancısından acile gittik damla verdi doktor onu kullanıyorum. Hıçkırıyor uzun uzun gelişimi iyi bence kilosu beslenmesi fena değil. İşte reflüden şüphe ettim ben
Sık hıçkırıklar kusmalar gaz ağrısı veya hızla gelişen bebeklerde sık olurmuş, bize bir damla verdi sütü sindirmeye yardımcı olurmuş kusmayı falan azaltır dedi bakalım dünden beri kullanıyorum umarım fayda görürüz

Kullandığım uygulama 8. Hafta atağında olduğumuzu söylüyor bebeğimi uyutuyorum fazla sürmüyor uyanıyor ağlayarak ama gözleri kapalı . Kucağıma alıyorum koynumda uyumaya devam ediyor yerine koyuyorum ellerini keşfettiği için sürekli uyandırıyor kendini . Benim aklıma takılan bebek uyanıyor onu uyanık mı bırakmalıyım . Yoksa uyutmaya mı çalışmalıyım . Dün akşam 3 saat uğraştım öyle uyudu . Ben onu uyutmaya çalışarak gelişimini olumsuz etkiliyor muyum . Kafam çok karışık ve çok yorgunum . Annem hep derdi anamısın belamısın diye . Artık kendi yorgunluğum uykusuzluğumu kenara koydum ona yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum

Her uyandığında hemen uyutuyor musun, artık uyanikta kalmasi gerekiyor çünkü, karninin üstüne yatırıp sağa sola yuvarliyorum ben, konusuyorum, seviyorum, hem vakit geçiriyoruz böylece, 1bucuk saat kadar oyun sonra uyku, uyutmaya zorlama, uyumayacaksa ara ver, oynasın sonra uyut

Gazları da iyi çıkıyor yuvarlama oyunlarıyla

Hayır hayır her uyandığında uyutmuyorum uyutup yerine koyduğumda 5 dakika da uyanıyorsa uyutuyorum geri

Ay bana bi şey demedi ben de sormamıştım. Keşke deseymiş. Benimki dürtüyor sürekli de hep yorgun ve uykusuz hissediyorum enerjimi ona kullanamam şu an

Evet sezaryen kesisi. Benim çıkmaya başladı o bölgede ama cesaret edemedim. Ya eşim dokununca bile rahatsız oluyorum o bölgeden inşallah zamanla alışırım. Artık karı kocalıktan istifa edecez gibi duruyor hepimizin hakkında hayırlısı.

Rahim hala eksi haline dönmedi. O bölgede hem karında, hem de deride hassasiyet normal. Böyle elektrik çarpması gibi rahatsız edici bi ürperti, aynı zamanda hafif hissizlik..

Benim eski sezaryen yerinde, üstünden 13 sene geçmiş old halde hissizlik kalmıştı. Bakalım bunda hasar ne

Kuzum bir şey merak ediyorum gaz gibi durumlarda acile gidince nasıl müdahale ediyorlar ne yapıp gönderdiler sizi
Komple soyup sağına soluna kalçasına falan baktı bişey yapmadı aslında. Bana sorular sordu son günlerde farklı bir şey yedin mi diye. Ben süt yoğurt üst üste yemişim galiba onu söyledim ordan yakaladı beni direkt

O hissizlik uyuşma hissi çok kötü elimme dokunuyorum his yok ve kalıcı diyorlar umarım kalıcı kısmı inceciktir

İyi akşamlar arkadaşlar. Bende doğum yardımına başvurmuştum. Ama başvuru hakeden kişi sadece eşimin adı çıkıyordu seçeneklerde. Neyse yaptım. ödeme onaylandı diyor. Bundan sonrası nasıl oluyor alanlar bilgi verebilir mi?

Son düzenleme:
Halk Bankasına gidip kimliğinizle beraber 5000 tl doğum yardımı ücretini alabilirsiniz. Ayrıca Emzirme yardımı da var o da PTT ye yatıyor 1238 TL yine kimlikle beraber PTT den alabilirsiniz.

Halk Bankasına gidip kimliğinizle beraber 5000 tl doğum yardımı ücretini alabilirsiniz. Ayrıca Emzirme yardımı da var o da PTT ye yatıyor 1238 TL yine kimlikle beraber PTT den alabilirsiniz.
BEnim emzirme ödeneği direk hesabıma yattı. Birde kuzenim de benden iki gün önce doğum yaptı onun 3. Çocuk düzenli ödeme onaylanmıştır yazıyor onun da. O da 5 temmuzda doğum yaptı. Geriye dönük yatacak mi onlarin peki. Bide ödemeler ne zaman yatıyor ne zaman bankaya gidilmeli acaba?

Bide burda 5.000 falan yazmıyor sizlerde de basvurunca böyle miydi basvuru sayfası?

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-06-23-00-27-524_com.android.chrome.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…