- 22 Mayıs 2023
- 2.531
- 7.174
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #3.901
Ya o biraz doktordan doktora değişiyor sanırım. Bazı doktorlar her kontrolde istiyor sanırımTamam canım öyle yapayım. Ne kadarda bir bakılıyor genelde TSH’a biliyor musun? Benim bir daha ki randevum 10 Ocak’ta
Evet evden gelip alıyorlar bende de öyle oldu. Çok fazla kafana takma hayırlısı ile güzel haberler almaya odaklan. Başka bir yere baksan onunda yorumu kötü olabilir iyi yada kötü bir çok şeyle karşılaşıyoruz internette. Sen kendi sonucuna odaklan Allah’ın izni ile güzel haberler alırsınValla bircok firma arastirdim. Hepsi degisik fiyat verdi. 12 bine yaptirdim bende. Bakalim insallah hayirli sonuclar gelir
insallahgalen laba yaptirdim bende gelip evden aldilar. Ama yorumlar biraz kotu geldi googleda.gerci kotu yorumlar baska islemler icindi ama bilemedim iste genede
Sen levotiroksin mi kullanıyorsun? Ben yarın arayıp bir sorayım, gözlerinden mi kaçtı acabaYa o biraz doktordan doktora değişiyor sanırım. Bazı doktorlar her kontrolde istiyor sanırım
Cehalet mutlulukİnşallahhhh kesilmesi tüm umudumaslında doktorum şey demişti. Keşke köyden gelen Ayşe teyze olsan ve hiç bi şey bilmesen bildiklerin seni anksiyete yapıyor bilmeyen hasta hiç anksiyete yaşamıyor demişti ama tabi serum olayı ayrı bak. O çok iyi oluyor gerçekten
Hemşirem 1-1.5 ayda bir sağlık ocağında kan tahlili yaptır. Dr randevuna onunla git dedi. MantıklıTamam canım öyle yapayım. Ne kadarda bir bakılıyor genelde TSH’a biliyor musun? Benim bir daha ki randevum 10 Ocak’ta
Kuzum bana euthyrox verdi doktorum. 50 mgSen levotiroksin mi kullanıyorsun? Ben yarın arayıp bir sorayım, gözlerinden mi kaçtı acaba
Ben de gece 2-3 gibi alarm kurup uyanıp içip öyle yatıyorum. Günüm daha iyi geçiyor diyebilirim. Yine de arada o bulantı hissi ilaca rağmen tavan oluyor bugün olduğu gibi .bir de bağırsaklarım çok hassas inanılmaz gaz var ve 1 kere bile çıksam tuvalete su gibi dışkılama.Yaaaa hahahaben de geçen gün hastanede ifşa oldum. Çalıştığım laboratuvarın karşısında röntgen var. Arada röntgenin odasının kapısı açık röntgen çekiyorlar. Yani ordan bana ulaşması çok zor bir ihtimal ama sonuçta ben de 24 saat boyunca oradayım. İnsan bi tedirgin oluyor. Gidip kapıyı kapatabilir misin çekerken dedim ve hemen anladılar malesef neyse dedim bebeğimin sağlığından önemli değil
Benim bulantılar kusmalar devam malesef. Şu iki gündür bi tık rahatım onu da şuna bağlıyorum. Gece yatmadan 12 gibi bir tane prizin alıyordum. Geçen gece nöbette gece 4 de almak durumunda kaldım ve ertesi günüm daha rahat geçti. O yüzden geceleri 4 e alarm kurup 4 de içiyorum(kendimce bulduğum çözüm )
Yemek bile yiyemez olmuştum her şeyden midem bulanıyordu ama çok şükür iki gündür yemem düzeldi. Bi tek su içme konusunda sıkıntı yaşıyorum malesef ama çok az içinde serum takıyor arkadaşım onu da o şekilde çözmeye çalışıyoruz bakalım
9+3 üm bugün ben ara ara o kasık ağrısını yaşıyorum. Dün akşam da oldu. Benim kalça kemiklerim ağrıyor kızımda 13. haftadan sonra yaşamıştım ama bu sefer iki bebek var sanırım o yüzden o ağrılarım biraz öne çekildi.Kızlar günaydın 8+2 yiz biz ve ara ara kasık batmalarım oluyo iki büklüm durunca geciyo tabi doktor da bunu normal dedi yaşayan bar var mı
Allah'ım bilir de benim daha ilk çocuğum ikiz olmasın9+3 üm bugün ben ara ara o kasık ağrısını yaşıyorum. Dün akşam da oldu. Benim kalça kemiklerim ağrıyor kızımda 13. haftadan sonra yaşamıştım ama bu sefer iki bebek var sanırım o yüzden o ağrılarım biraz öne çekildi.
Kuzum belki hormonlardandır o ishal durumuBen de gece 2-3 gibi alarm kurup uyanıp içip öyle yatıyorum. Günüm daha iyi geçiyor diyebilirim. Yine de arada o bulantı hissi ilaca rağmen tavan oluyor bugün olduğu gibi .bir de bağırsaklarım çok hassas inanılmaz gaz var ve 1 kere bile çıksam tuvalete su gibi dışkılama.
Normal mi bilmiyorum ama bende de oluyor. Birkaç kere kalp krizi geçiriyorum sandım hatta öyle bir sancı oldu. Sonra geçince üstünde durmadım ara ara yokluyor.Kızlar bende birkaç kere gece uyurken iki göğüsümün ortasına bıçak saplanmış gibi uyanıyorum . Nefes almakta zorlanıyorum . Sizde de göğüs kafesinde sıkışma vs oluyor mu yada oldu mu hiç
Bende de oluyo sağdan sola dönerken bıçak sapliyolar gibi oluyo sızlıyoKızlar bende birkaç kere gece uyurken iki göğüsümün ortasına bıçak saplanmış gibi uyanıyorum . Nefes almakta zorlanıyorum . Sizde de göğüs kafesinde sıkışma vs oluyor mu yada oldu mu hiç
Gerçekten benimki de tam olarak böyleNormal mi bilmiyorum ama bende de oluyor. Birkaç kere kalp krizi geçiriyorum sandım hatta öyle bir sancı oldu. Sonra geçince üstünde durmadım ara ara yokluyor.
Evet internetten baktım bişey göremedim dedim birkaç kişide de varsa normaldir diye sizlere sordum :))Bende de oluyo sağdan sola dönerken bıçak sapliyolar gibi oluyo sızlıyo
Ben ilk haftalarda gece bağırıyodum canım aciyo diye bi de ilk gebeliğim. Yani normal doktora sordum sıcak havlu koyarsan biraz gevşer demiştiEvet internetten baktım bişey göremedim dedim birkaç kişide de varsa normaldir diye sizlere sordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?