2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
ben sabahları çok afedersiniz safra kusuyorum böyle sarı su ondan sonra rahatlıyorum

Piyasadaki organik tüm yağları denemiş ve 36.haftaya kadar hiç çatlamamış biri olarak söylüyorum çatlayacağı varsa çatlıyor ben 37’de bir çatladım ki sormayın Ama gerginliğini alır rahatlarsınız kullanın yine de
bende o durumdayım canım bulantılarda daha cok artacak diye korkuyorum
16.haftada şıp diye geçiyor eğer erkekse kızsa sürüyor biraz

16'ya kadar sürüyor mu 12. haftada falan geçer diye umuyordum. Prilam başta işe yarıyordu, şimdi o kadar etki etmiyor sanki.

Canım inşallah odemde gerileme olmuştur aklımdasın hep biliyor musun inşallah bu geçti gitti şimdi daha güzel günler diyeceğiz senin için de

yok kusmuyorum canım ama sanki midem sürekli dönüyor gibi böyle garip bi his var dediğin gibi hiç bişeyin tadı yok her lokma ağzımda büyüyor

bende o durumdayım canım bulantılarda daha cok artacak diye korkuyorum
Kızlar 6.haftadan bu yana sizinle aynı durumdaydım şuan 10+5 baya hafifledi benim bulantılar, sabahları 1 2 kez öğürüyorum o kadar. Sürekli midem dönmüyor çok şükür (şimdi böyle dedim ya tamam kesin kusmalı ayinler başlar)
İnşallah sizin de artmadan biter

Gerçekten mi ya, tüh inşallah çatlamaz esmerim bi de harita gibi çıkar

Benim bulantılar baya azaldı psikolojik miydi acaba diyorum bazen

Kızlar birşey sorucam cinsiyet öğrenen varmı dün kontrole gittim 10 haftalık çok erken diye doktora birşey sormadım cinsiyetle ilgili doktorda birşey demedi sonra arkadaşlarım nasıl sormadın görebilirdi bu haftada doktor cinsiyeti diye beni darladılar bana göre çok çok erken sizce kızlar

Görebilir ama kesin olmaz bir de Türkiye’de 11 haftadan önce söylenmesi yasak görse de söylemez zaten

Selam kızlar. Benim hiç bulantı, kusma falan olmadı bu hamileligimde. Sadece çok gaz var midemde. Kızımda deli gibi bulantım olurdu çok kustugum zamanlar oldu 3. Ayda rahatladı. Sürekli etrafimdakiler bunda değişik geçiyor hamileliğin kesin erkek falan diyorlar. Ben erkeginde kızında değilim sadece sağlıklı olsun da merak ettim erkek çocukta bulantı yaşayan veya yaşamayan var mı önceki hamilelikleri de? Sürekli böyle deyip kafamı dolduruyorlar rüyalarımda bile drun erkek dediğini goruyorum

Kuzenimin geçen sene kızı oldu asla bulantı kusma gibi şikayetleri olmadı çok şaşırmıştık sadece tavuktan tiksinmişti
Yakın bir arkadaşım da 3 ay hastanelik oldu kusmaktan oğlu oldu
Sanırım bunun bir matematiği yok

Bence de yok ya olmaması da lazım zaten kız olsa da benim erkek olsa da. İki kız kardeş olsalar da sevinicem bir erkek bir kız olsa da. Yani sürekli böyle şeyler duymak da ister istemez kafada yer ediyor gerçekten erkek mi falan diye bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da. O kardar çok duydum ki merak ettim o yüzden sordum

Benim oğlum oldu ilk 4 ay bulantıdan kilo verdim

Bir kızım bir oğlum var ikisinde de bulantı yaşadım .cinsiyetle alakası yok her gebelik kendine has.

Ben mesela çok aşırı kız çocuğu istiyordum ama öğrendiğimden beri erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak
Bu da 9 haftalık hali, doktor göbekli ve hareketli dedi

Eklentiler

• 1000064402.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 64
Canım benim inşallah gerileme olmuştur dualarimiz seninle ve bebeğinle güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah
Benim oğlum oldu ilk 4 ay bulantıdan kilo verdim
Ay bende kızımda öyle olmuştu gerçekten. Kilo vermiştim çok fena.
Bir kızım bir oğlum var ikisinde de bulantı yaşadım .cinsiyetle alakası yok her gebelik kendine has.
Değil mi ya bence de öyle. O kadar çok söylediler ki artık rüyalarıma girecek kadar. Merak ettim sordum bende cinsiyet konusu açılınca hepsi sağlıkla gelsin de en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…