2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Kalp atış hızı neydi? Bu teori gerçek mi acaba? benim ki 175

Merhaba, nekadar zamanda çıkıyormuş ve nekadarmış ücreti?

Merhaba kızlar,

Ben 2020 Mayıs annesiyim şimdi kısmetse 2024 temmuz annesi olacağım :)
11+3 günlük hamileyim. Ama hamileliğimin başından beri kafam kalmıyor, karın agrılarım var
Doktor ilk kanama alanı dedi , progestoran fitil verdi sabah akşam, dün gittiğimde de plesanta rahim agzında gözüküyor agrıların ondan olabilir dedi biraz canım sıkıldı. Yaşayanlar var mıdır?
İlk hamileliğimde prenses gibiydim 9 ay ceylan gibi sektim bunda sürekli hasta gibiyim

Bizim doktorumuzun cihazlari cok kaliteli 12 haftalik soyledi sadece detayli muayene yaparak dawnsendromu icin olcum yapti okadar. Ama icimde oyle bir erkek hissi varki degisecegine inaniyorum Allahin gucune gitmesin kiz istemediginden degil, sadece oyle bir hissiyat var icimde. Sizce degisirmi?

Hala mide bulantısı olanlar işi gücü bırakıp bu yazıyı okusun bende işe yarayan güzel bi haberim var. bugün 12+3 üm ama 1 haftadır mide bulantım arttı kusmaya döndü hatta 1 haftaya kadar hiç olmayan
Bunu duyanlar olmuştur illaki beni araba da tutardı orda denemiştim işe yaramıştı az önce son çare bi deniyim dedim ve oldu. hem de anında
Tek yapmanız gereken göbek deliğinizin üstüne bant yapıştırmak çapraz şekilde daha etkili oluyor gibi bi de mümkünse büyük bantlar ama yara bandı da iş görür. Yapıştırdığım an geçti bulantı hissi inanamadım. Hemen yazmak istedim. Şimdü keyifle tarhanamı içebiliyorum ohh

İnanamıyorum dolaşıma olumsuz bir etkisi olmaz dimi, çok sıkı bantlamaya gerek yoktur heralde

Yüzde kaç ihtimal dedi doktor, emin mi konustu... Bazen altıncı aya kadar bile dusenceleri değişebiliyor ama bence anneler hisleri doğru cikiyor ya

Hayırlı günler benim kanamam ve düşük riskim var diye biraz bekledim ama bugün de kontrolüm çok şükür güzel geçti. 25 yaş ikinci hamilelik 6 hafta kalp atışını duyduk son adet tarihi 12 ekim beklenen tarih 17 temmuz 2025 Bursa

Merhaba Allah izin verirse bende temmuz annesi olucam suan 10+5iz daha önce 2 dusugum oldu umarım bu sefer yavrumu sağlıkla kucağıma alırım. Tabi darısı hepimizin başına:)
Hoş geldin seninle aynıyız bende 10+5 im şuan insallah sağlıkla aliriz yavrularımızı kucağımıza

Hanımlar ilk defa birşey aşerdim ama sabahtan beri agzim sulaniyor aklıma geldikce. eşimin işten gelmesini bekledim. mevsimi olmayan bi meyve diyim detay vermiyim, aradim buldum sonunda eşim almaya gitti insallah gelincede ucundan yiyip bırakmam

Yüzde kaç ihtimal dedi doktor, emin mi konustu... Bazen altıncı aya kadar bile dusenceleri değişebiliyor ama bence anneler hisleri doğru cikiyor ya
Oyle ihtimal falan bisey soylemedi kiz bebek dedi. Uzuldum sanicaklar diye soramadimda en rahat buraya anlatabiliyorum insanlar yanlis anliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…