2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229

Arkadaşlar sizde de oluyor mu keskin bir ağrı giriyor uzunlamasına cizgisel bir alanda sanki damar çekilmesi gibi ani keskin bir ağrı. Doktor bana progestan verdi ama kanama alanım artik yok, çok baş dönmesi yaptigi için kullanmiyorum böyle ani ağrılarım olunca da alıyor bir korku

Fitil olarak kullanabilir miyim diye sorsana doktoruna, yutunca yan etkisi fazla ya mahvediyor mideyi kafayı mayistiriyor fitil olarak daha iyi demişti doktor işini yapınca cikiyor diyordu ağrı kramp oluyor aniden, oturuyorsun kalkınca bı geliyor ayaktasin oturunca bı geliyor oksur aksir geliyor ne bileyim geçen otururken bı geldi gözüm karardı acıdan

Fitil olarak kullandım canım aynı etkileri aynı sekilde yine oldu, baş dönmesi sersemlik hali demek ki kramp oluyor herkeste bı de böyle damarim çekiliyor gibi bi ağrı degisik

Fitil olarak kullandım canım aynı etkileri aynı sekilde yine oldu, baş dönmesi sersemlik hali demek ki kramp oluyor herkeste bı de böyle damarim çekiliyor gibi bi ağrı degisik
Oluyor oluyor stres yapma kendine eziyet etme, ha şöyle geçmez sürekli dayanamadigin bı durumdur tabii ki git doktora ama şimdi o kaslar bağlar sürekli genişleme halindeler ister istemez ani kramplar oluyor, fitilde mı yaptı aynı etkiyi ilk defa duydum o kadar kullandım aylarca ağızdan alınca kötü de fitil olarak hiç fark etmedim, demek ki değişiklik gösteriyor her bünyede

Ben de fitil olarak alınca daha iyi olur sanmistim kutunun hemen yarısını fitil olarak kullandım ama değişen bir şey olmadi... Tamam teşekkür ederim bı de aklıma şu da geldi, idrar yolu ile ilgili olabilir mi acaba? Bir kaç gündür oluyor bende çünkü önceden olmamıştı henüz idrarda bir yanma yok ama bol su iceyim bakalım belki geçer

Dene bakalım inşallah geçer, kontrole kadar dene yormada kendini yavaş hareket et

Hemen deniyorum havada kaptım bu öneriyi her şeyi yapmaya hazırım

Beni hamileliğimin başladığından beri hep aşeriyorum özellikle yemek konularında aşeriyorum ama tadına biraz baktığım gibi gözümde kararıyor bir daha yiyemiyorum

Kontrol demisken fetal DNA yaptirirsan bir ay sonra gel dedi doktor ben bir ay dayanamam ki kontroller böyle uzun aralıklarla mi oluyor?
Yani normalse bı problem yoksa bir ay arayla oluyor, 32.haftadan Sonra mı neydi iki hafta, son ay her hafta, son on gün kala falan da iki üç günde bir 40.haftadan sonra Allah ne verdiyse öyle gidiliyor tabii doktor kendide karar verebilir süreye, ben öyle gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…