- 8 Ağustos 2011
- 12.648
- 15.009
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.861
AhahhahaaaKızlar Günaydınnnnöbetten çıktığım için bana anca gün aydı
Dün doktorum kaşıntıdan ötürü kullandığın tüm ilaçları kes demişti ama ben pirilamı kesmedim tövbe haşa ama ben pirilama bağımlı olmuş olabilir miyim
Bi de iki gündür gaz sancısı sandığım şey böbrek ağrısıymış. Dün doktorum dedi ki burası bağırsak değil de üretra gibi duruyor bi idrar tahliline baksana dedi. Dün idrarımı bi çalıştım ki ne göreyim lökositler havada uçuşuyorhayır bi de cihaz elinin altında, mikroskop elimin altında insan bi ara bakmaz mı idrarına neyse durumlar böyle doktoruma mesaj attım henüz dönmedi ama sanırım antibiyotik verecek
Yaşasın pirilammm kardeşliğiiiiiAhahhahaaa
Terzi kendi söküğünü dikemez derler bacım
Geçmiş olsun diyeyim geçsin gitsin ins.
Ben iki kez geçirdim. Düşük de değildi enfeksiyon. Ama ilaç vermek istemediler. Bol su içmekle ayakları sıcak tutmakla öyle böyle geçti.
Ben de kusmuyorum haftalardır. Bulantı da pek az ama ben de prilam bağımlısı mıyım bilmiyorum.1 tane olsun içiyorum. Bazen yeterli olmuyor demek, bulantı hissi geliyor, gündüz bi tane daha alıyorum.
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım bulabildigin her arada oturmaya uzanmaya çalış bol su icip Allah'a emanet edicez yapcak bişey yok inşallah ilerki haftalarda yukarı çıkmış olur
Aile hekiimime soylemistim bakalim dedi ama ben ertesi gün doktoruma gidicem zaten orda yaptiririm hem daha hizli alirim sonucu diye dusundum o da ac gelmen lazimdi diyince kaldı. Birdahaki ay gelince yapariz dedi yani onemsenmesi gereken bisey bencede ama oyle boyle derken kaldı hepBen Perşembe kontrole gitmiştim doktora, bana aile hekiminde takip yapmıyorlar dedim doktorda tahlil falan da yok o zaman dedi sonra baktı kan degerlerime detaylı dahiliye istemiş en son bir ay kadar önce, bu şimdilik yeterli yirminci haftada tetanoz için gittiğinde iste tahlilleri aile hekiminde takibin yine olmazsa tahlillerin diğer hafta geldiginde yaparız dedi, sen bı gidip tahlil ver bence de, bu tahlil falan yapilmama olayına ben de takılıyorum, bazı değerlere en geç üç ayda bı bakılması gerekiyor normalde diye biliyorum
1. Ay ve 7. Ay arasi cok uzun ya istemeleri lazim o arada bence benden de istemediler hala ben sordum d oyle soylediBenim doktorum da hiç tekrardan istemedi kan yada idrar sanırım 7. Ayda yapılan rutin testler var bana bi kâğıt verilmişti o zaman isteyecek. Ama devlette mesela ne zaman vermiştin 1 ay geçmiş bir daha bakalım kanları dediler orda verdim bende. Her doktorun işleyişi farklı oluyor sanırım
Yok kullanmadim hicbirsey gece sancim olunca gittigim doktor kullan demisti ertesi gun kendi doktoruma gittim sordum o da kullanmana gerek yok sersemletmesin boşuna suan bi riskin yok kanama alani da gorunmuyor dedi. Cok şükür lekelenme gibi bisey de yasamaidm kullanmadim o yuzden progestani daİğne falan kullandınmı benim hafif kanamalarım oluyordu progestan iğne verdi onu kullanıyorum kanamam kesildi bilmiyorum bende hiç çarpıntı olmadı ama stresten falan olmuştur belki kötü düşünme
Harika olmuş.Oğluşuma +1 oyuncak dah
Harika olmuş.Hem de pamuklu iple yapmışsın Ben de yeğenime örerim diye zürafa tariflerini taradım geçen. Çok beğendim. Eline sağlık
Bahsetmediler bilgi verende yok inşallah kaybolandır teşekkür ederimBilgim yok malesef umarım kaybolur, doktorlar bişey dedi mi
Detaylı ultrasonda dr böyle bir şeyden bahsetmiş miydi
Benim de aynı bu şekilde oluyor. Neredeyse üstünde durmadığım tek şey bu diyebilirimKızlar 17 haftalik hamileyim bir haftadır özellikler akşamları ve yemeklerden sonra karnım çok fazla şişiyor sertlesşiyor geriliyor nerdeyse su icmeye korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan gaz mı bilemiyorum yada kasılmamı ?
Sabahları 4 aylık hamileyim, akşamları 7 aylıkBenim de aynı bu şekilde oluyor. Neredeyse üstünde durmadığım tek şey bu diyebilirimEn başından beri hep böyle. Gece şişiyor sabah bakıyorum inmiş böyle gidiyor bakalım.
Yaa görmüştüm bunu İnstada bayıldım gerçekten ne güzel şeyler yapıyorsunOğluşuma +1 oyuncak dah
Kıyamam ben sana kuzum benim o psikolojiyi çok iyi biliyorum ilk gebeligimdenYa aslında son zamanlarda aşırı aşırı azaldı bulantı. Ama pirilam da belki etki ediyordur aslında tam geçmemiştir diye bi endişe duyuyorum artık nasıl travma oluşturduysa kusmakbi kaç gün daha kullanıp keseceğim zaten ilacım bitiyor kendimi öyle avutuyorum. 4-5 tane ilaç kalmış israf mı olsun
Al benden de o kadar. Sabah uyanınca nispeten daha yumuşak bir karnım var ve görece daha az şişkin. Gün içerisinde yediklerim mi depolanıyor sindirim mi sıfır ben de anlam veremiyorum. Gece yatağa girmeden önce aşırı gergin ve sert bir karnım oluyorKızlar 17 haftalik hamileyim bir haftadır özellikler akşamları ve yemeklerden sonra karnım çok fazla şişiyor sertlesşiyor geriliyor nerdeyse su icmeye korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan gaz mı bilemiyorum yada kasılmamı ?
hahaha aynısıııııSabahları 4 aylık hamileyim, akşamları 7 aylık
Dün gece eşim çok ısrar etti ve içmedimKıyamam ben sana kuzum benim o psikolojiyi çok iyi biliyorum ilk gebeligimdenkusa kusa mahvolmustum çok iyi anlıyorum. İnşallah bitmiştir bulantin da artık ilaca.gerek kalmaz rahatlarsın
Kızlar devlet hastanesinde detaylı usg yapılıyor mu acaba yapılıyorsa hangi hastanede yapılıyor bilgisi olan varmı İstanbul için soruyorum Avrupa yakası için
Ben bir kaç hastaneye baktım ama onlarda yapılmıyor
Bende gittiğim hastaneden sordum oda yeşil alan açalım dedi sistemde açtılar mı bilmiyorum bazen söyleyip unutuyorlar kaç gündür bakıyorum çam Sakura da var da sadece riskli gebelere bakılıyor deniliyor ve usg yapılmıyor yazıyor bakalım bulabilecek miyim bendeÇam ve sakurada var. Ben salı günü muayeneye gittim peritanoloji için yeşil alan açtı. Şimdi randevu kovalıyorum ama anladığım kadarıyla 22-24.haftalarda yapılıyor. Ona denk getirmeye çalışıcam.
Bağcılar eğitim ve araştırmada ve kanunide çıkıyoe ben bakarken bideBende gittiğim hastaneden sordum oda yeşil alan açalım dedi sistemde açtılar mı bilmiyorum bazen söyleyip unutuyorlar kaç gündür bakıyorum çam Sakura da var da sadece riskli gebelere bakılıyor deniliyor ve usg yapılmıyor yazıyor bakalım bulabilecek miyim bende
Evet Cemil taşcıoğlu şehir hastanesi de var daBağcılar eğitim ve araştırmada ve kanunide çıkıyoe ben bakarken bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?