2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Selamlar, ben 22. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ama bir sorun isterseniz doktorunuza tekrardan ya da perinatologa randevu alırken de sorabilirsiniz
Sekreter bana randevu planı oluştururken 21+6 ya denk geliyordu tarih, son günlere denk geldi gibi bir şeyler söyledi

Devletin randevu sisteminde bu şekilde. Detaylı ultrason yapılır (22-24.hafta) yazıyor. Bende diğer gebeliklerimde 20.haftada yaptırmıştım aslında. Ama birisi daha yazmış sabah forumu okudumda 24 e kadar yapılabiliyor diye. 16.haftada özelde muayeneye girdiğimde detaylu ultrason gibiydi ama doktorun rapor yazma yetkisi yok sadece. Devlet ne zaman derse o zaman giderim artık.

Kızlar iyi pazarlar başladı mı minik tekmeler? Akvaryuma çarpan japon balığı hissini hissediyor musunuz? Ben bir şeyler yiyince özellikle fazlalaşıyor.
Yarın işe başlayacağım doktorumun haberi yok bu aralar enerjim arttı kendimi iyi hissediyorum 7 hafta yatıştan sonra biraz canlanmam lazım umarım kötü bir şey olmaz.

Evet bende tekmeleri hissediyorum sık sık ama Dr 20 haftadan önce hissedemezsin dedi bağırsak hareketleridir dedi ama ben bagirsagimin bana tekme attığını hiç görmedim

Tiroidi hiç riske atmayın mutlaka ilacı alın. Kötü bir ilaç değil benim doğuştan beri var bu hastalığım ve hayat boyu kullanmam gerekiyor. Bir yan etkisi yok çok şükür. Suanda da sık sık gebelikte takip ettiriyorum çok önemli çünkü zaman geçtikçe değişebilir doz. Düzenli kontrol şart

Ben gece uzanınca o hissi yaşıyorum böyle bir şey karnıma yavaşça değip geçiyor gibi bazen de gece pıt pıt hafif hareketlerini hissediyorum her gün olmasa da arada hissetmek çok mutluluk verici
Hadi bakalım hayırlısı ile başla işe umarım bir sıkıntı olmayacaktır

Bana da doktorum 17. hafta civarı ön detaylı ultrason yapıyoruz, detaylı için de en ideal bulduğumuz hafta 22 dedi. Ama bunlar katı değilmiş yani 2 hafta önce, sonrası da oluyormuş.

Artık dün içimde minik bir balık hareket etti sanki, en net hareket buydu ve o kadar güzel bir histi ki Minik balığım benim
Yatarken daha net hissedilir diyorlar ama daha çok ben ayakta birşeylerle uğraşırken mutfaktayken vs hissediyorum. "Ay bişey olduuu bişey hareket ettiiii" diye bağırmaya başlıyorum heyecandan

Kızlar selam kusuruma bakmayın uzun zamandan beri işten dolayı giremiyorum iş çok yoğundu birde iki hafta ara tatilde kızımla çok hastalandım şimdi çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız nasıl gidiyor ekleyemediğim arkadaşları yarın ekleyeceğim gözümden kaçanlar yarından sonra bilgilerini yazıp etiketlerse sevinirim
Yarın da cam sakura da detaylı ultrason randevum var bakalım birde microarray sonucu hala cikmadi bekliyoruz

Kızlar birde göğüs uçlarım aşırı siyahladı ve siyah kısım genişledi bu kadarı normal mi bilemedim kızımda hiç böyle olmamıştı hafif kararma olmustu sadece
Siyah değil ama benimki koyu bı kahveye döndü eskiye göre 5 ton kararmistir

Kızlar birde göğüs uçlarım aşırı siyahladı ve siyah kısım genişledi bu kadarı normal mi bilemedim kızımda hiç böyle olmamıştı hafif kararma olmustu sadece
Kıyamam canımm sana da kızına da çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberlerle gelirsin buraya da. Göğüs uclarim çok koyulasmadi ama özellikle sol göğüs ucum çatlak duruyor ucu. Yani sarı akıntı olmuş o da parça parça duruyor. Bebeğin ilk sütü gider diye almıyorum bazı yerleri kendi kendine parçalanıp kopuyor sonra yine akıntı gelmiş oluyor. Sol gogusumden sağa göre daha fazla süt gelirdi kızımda da. Ondan sanırım solda akıntı daha fazla

Çok Geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim merak ediyorduk seni zaten yoğun olduğunu söylediler arkadaşlar
Güzel sonuçlarla gel inşallah

Benimde baya kararma olmuş ve baya da genişledi bu kadar beklemiyordum bende baya farkediliyor
ilk gebeliğimde kızımda bu kadar değildi ama yine de vardı koyulaşma ama bu gebelikte baya artış oldu

Cinsiyetleri nasıl ekleyebiliriz acaba

Arkadaşların da dediği gibi 20 ila 24. haftaya kadar olabiliyormuş. Randevu almak için görüştüğüm doktor en iyi muayene zamanının kiloya da bağlı olduğunu söyledi. Annenin kilolu olması durumunda 22. haftayı beklemeyi tercih ederiz dedi. Yoksa 20. haftadan itiraben randevu verebiliyorum dedi.

Y YagmurrTanem sizi merak ediyorduk, geçmiş olsun, kolaylık diliyorum her şey için. Göğüsler konusunda benim de durum benzer, çok değişiklik oluyor, kendimi tanıyamıyorum, çok acayip ama ilk hamileliğim olduğu için güzel geldi bana sanki, anne olmaya doğru evrilmek

Merhaba canım plesenta çıkmış mı yukarı ne zaman belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…