2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ya çok tatlısın o oynayanlar doğru bin kilolukta değiller malesef ben buldum korse önceki yarım.korsemi vermiştim başkasına atarım sana linkini bu da benzeri temudan buldum güzel görünüyor alacağım, iyiyse sana da tavsiye ederim görmeden yorum yapmayayım temuya güven olmaz

Son düzenleme:
O kadar haklısın ki lady. Gerçekten bu kadar merasime hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Doğum doğal bir olay, yanı sıra evet dünyaya bit bebek geliyor ama anne o sırada yaralı, acı içinde. Yepyeni bir duygu içerisinde. Çocuğa süt vermesi gerek. Hiç bilmiyor. Bebek ağlıyor ne yapacağı konusunda bir fikri yok. İçeride bir sürü insan hepsinin ağzından bie şey çıkıyor. Bebek anne karnında izole bi anda bir gürültü hurraa. Bana da saçma geliyor ne bileyim. Ama çevremiz çok geniş. Gelene gelmeyin deme huyu eşimde de yok bende de yok alışmamışız. Mecbur gelenlere hoşgeldiniz diyip lohusa şerbeti ikram ederiz biz kesin

Vel hasıl linkler için teşekkür ederim hemen hepsini ekledim favorilere bunlar iyiymiş. En azından bir tane alacağım. İş arkadaşlarım da mutlaka bir tane bulundur dediler. Bakalım artık o gün bi gelsin de

Merhabalar hanımlar :))
20+4 de detaylı ultrasona gireceğim ama çok mu erken yoksa normal bi zaman mı? İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim bazıları erken bazıları normal diyor kafam karıştı açıkçası

Dr en ideal hafta 21 dedi. Sen de o zaman gidiyorsun.

Dr en ideal hafta 21 dedi. Sen de o zaman gidiyorsun.
Lady bacım siz geçenlerde yazmıştınız bebeğin tekmeleri hareketleri aniden kesildi diye ben de cevap yazmıştım hatta. Şimdi aynısı bana da oldu Sizin hareketler başladı mı tekrardan? En son geçen hafta ultrasonla bakmıştı doktorum sorun yoktu. Pazartesi günü detaylı ultrason randevusu almak için şehir hastanesine gittim orada da doktor yönlendirmeden önce illa ultrasonla bakmak istedi. Bir hafta önce bakıldı bakmasanız olmaz mı diye surat yaptım çok kısa baktı gerçekten koymasıyla çekmesi bir oldu. Ondan mı rahatsız oldu pozisyon mu değiştirdi bilmiyorum ama pazartesi akşamından beri eskisinden eser yok sanki 3-4 defa hisseder gibi oldum sadece.

Nasıl doğum yapıcam hiç bilmiyorum. Benim ilk normal de olabilir depend diye bir şey de varmış demek şimdi aratıp baktım neymiş diye ay çok teşekkürler.

Doğum hemen başlayıp biten bir şey olmadığı için su sızıntısı yavaş ve ara ara olur diye düşünüyordum o yüzden ped yeterli gibi gelmişti demek ki o da yetmiyor ne kadar çok detay var yahuu

Yok canım doktora sormadım hiç o da biswy demedi o konu hakkında ben üçlü test yaptırıcam onu bekliyorum cuma günü

Ay ped hıc bir işe yaramiyor o suyu tutabilen tek babayiğit hasta bezi
Tek seferde geldi benimde ama sızıntı devam ediyor doğuma kadar, o kadar su nerden çıkıyorsa artık ped falan halt etmiş
Hasta bezini bağlamak biraz uğraştırıcı geliyor depend de seçenek işte kolay kullanımlı
Benim vajinal doğumdu gerçekten güzel de bı tecrubeydi yine normal istiyorum inşallah, bakalım artık bebiş nasıl gelmek isterse

Gecmis olsun canım. Konu hakkında bilgim yok ama kanama alanı ve lekelenmesi olan arkadaşlara hep aynı şeyler tavsiye ediliyor. Dinlenme. İns tamamen biter rahat edersin
Dr un doğum yaptırdığı iki hastaneden biri oda süslemesi, profesyonel foto çekimi, işte belli ikramlar falan yapıyormuş. Bunlar doğuma dahil. Diğer hastane anam babam usulü. Dümdüz. Ben onu tercih ederim.

Doğum, bir boyut değiştirme. Başka bi aleme gidip geliyorsun. Hemen ertesinde anne fizyolojik ve mental olarak bambaşka bi haldeyken, hadi giyin, saçını yap, az önce ruhunu teslim etmemişsin gibi aa yüzün solgun görünmesin az makyaj yapalım, söyle poz ver olayı bence kasıcı. Kadınların üstündeki bu baskıyı anlamıyorum Ben böyle şekil şartlarına gelemem. Elbette hastane odasında resim ve videolarımız olur ama anneleri kendi haline bıraksınlar.

Senin mi bacakların tombik?
Bi gün senle görüşürsek hatırlat da müsait yerde sana bi yerlerimi göstereyim
Benim dediğim korse bele sarılıyor. Alttan giyilen bence pratik olmaz. Çünkü WC ihtiyacında o sıcakta giy çıkar eziyet.

Sonda odaya geldikten bi süre sonra çıkartılıyor. Zaten doğumdan yine belli bi saat sonra kaldırıp yürütüyorlar seni. Yani sıkıntılı bi doğum geçirmediysen öyle yatak döşek yatma durumun olmayacak.

Ben gecelikle çok rahat ettim. Yine ilk tercihim o. Ama pijama da götüreceğim. Hastanede ne kadar lazım olur bilmiyorum ama emzirme atleti ennnnn sevdiğim ürün olmuştur doğum sonrası. Hem biraz derleyip topluyor, malum memeler bomba ve fora durumu var , çocuğu emzirirken de çok ptatik.

Haricen hatırladığım yüksel bel kulot. Sezaryen olması durumunda dikişlere gelmemesi gerek çamaşırın. Çantamda en büyük boy ped götürmüştüm. Ama gerek olmadı. Hasta pedi yatak koruyucu örtüyü hastaneden verdiler.

Terlik de mühim. Hamileliğin son zamanı zaten ödem oluyor. Bi de alınan serumlar da sisiriyor bence. Büyük ve rahat bi terlik şart.

Son düzenleme:
Selam kızlar dün rahatsızlandım yüksek ateş farenjit ve vücut baş ağrısı yaşadım anneme geldim duş sirkeli su derken ateşim düştü sabaha kadar ağrılarımdan uyuyamadım parol içtim sabah o bir tık iyi geldi ateşim yok ama ağrılarım tekrar başlıyor gibi yavrum da hasta olduğumu fark etmiş olacak ki dünden beri solum da durduğu yerde ağrılarım var

bütün duam seninle ya inşallah bugün çok güzel haberler alırsın birkaç hafta sonra da ben güzel haberler alırım kurtuluruz bu kuşkulardan, dertlerden

Artık o zamanki durum hangi yöntemi gerektiriyorsa öyle doğum yaparım artık ben de. Normal olsa daha iyi oluyormuş herhalde sezaryen için de iyi diyenler var kısmet artık.

Ben ikisinden de alayım bari ne olur ne olmaz bezi kim bağlayacak ben de nasıl olurum kim bilir

Ya aslında ben de öyle gösterişli ve şaşaalı şeyleri hiç sevmem. Ama ilerde pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum Zaman geri getirilemiyor maalesef.

Evet terlik hastane için çok rahatlık oluyor yataktan kalkınca giymesi pratik. Zaman yaklaşınca detaylı araştırmak lazım doğum çantasında ne olur diye. Siz tecrübelisiniz tabi o rahatlığınız var

Ben direkt ayaklandim. Dikisimde vardı acilmam çok azdı o yüzden kesi yapılmıştı ama zorlamadi beni, kendim yaptım işlerimi yürüdüm yedim içtim, sezeryanlari bilemiyorum süreçleri nasıldı
Yani o aslında ameliyat gibi oluyor artık. İçinden 7 kat dikiyorlar sonuçta. Dikişlerin yırtılmaması için dikkat etmen gerekiyordur herhalde. Bir de ağrısı olur. Kesi atılıyor nihayetinde iyileşmesi de uzun sürüyordur normale göre.

12.hafta da evde otururken birden ağrısız yoğun bir kanama yaşadım plesanta düşüklüğünden kaynaklı bir gece hastane de yattım şuan 17.haftadayız progestan kullanıyorum kanama olmasada plesanta da durumlar aynı 1 buçuk aydır yatıyorum evden çıkmadan bu durum da olanlar varsa yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…