- 27 Ekim 2023
- 7.574
- 20.812
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.021
Ya çok tatlısınKız o keşfette çıkan fiti fiti oynayan büzüşük karınlar gibi mi olacak bizim de? Ben sandım ki onlar 1000 kilo aldılar öyle oldularkorse tavsiyen var mı bacım kilo ve sıkılaşma konularında sana güveniyorum ne yaparsan seni takip edeceğim artık
O kadar haklısın ki lady. Gerçekten bu kadar merasime hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Doğum doğal bir olay, yanı sıra evet dünyaya bit bebek geliyor ama anne o sırada yaralı, acı içinde. Yepyeni bir duygu içerisinde. Çocuğa süt vermesi gerek. Hiç bilmiyor. Bebek ağlıyor ne yapacağı konusunda bir fikri yok. İçeride bir sürü insan hepsinin ağzından bie şey çıkıyor. Bebek anne karnında izole bi anda bir gürültü hurraa. Bana da saçma geliyor ne bileyim. Ama çevremiz çok geniş. Gelene gelmeyin deme huyu eşimde de yok bende de yok alışmamışız. Mecbur gelenlere hoşgeldiniz diyip lohusa şerbeti ikram ederiz biz kesinBak geçen bacım bana gecelikler atmış. Tam boy. Link paylaşmak yasak değildir ins.
Hamile Tekstil Kışlık Yumuşak Dokulu Tam Boy Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Hamile Tekstil Kışlık Yumuşak Dokulu Tam Boy Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
EM&FA TEKSTİL Pembe Wellsoft Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
EM&FA TEKSTİL Pembe Wellsoft Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ByLohusa Füme Hamile Lohusa Gecelik Effortt - Fiyatı, Yorumları
ByLohusa Füme Hamile Lohusa Gecelik Effortt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Genel Markalar Kadın Penye Biyeli Lohusa Hamile Sabahlıklı Uzun Kollu Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Kadın Penye Biyeli Lohusa Hamile Sabahlıklı Uzun Kollu Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızıma hamileyken aldığım gecelik sabahlık takımı da neredeyse tam boydu.
Bende hastaneye yabancı erkek gelmedi. Babam geldi odaya girmedi.Kapıda bekledi. Eski kafa. Utanır öyle şeylerden. Bi de abim geldi.
Eltim doğuracak. Bizi günler öncesinden davet ettiler. Sabah 7de hastanede olun diye. Zabahın körüyle gittik çoluk çocuk. Kadın hastane önlüğüyle yatakta yatıyor. Birazdan doğuma alınacak. Kız erkek kuzenler, kayınbiraderler odanın içinde. Belki on kişi. Bi de foto çekimi başladı. Tek tek herkes yatağın başına gidip kızla resim çekiliyor.Ruhum daralmıştı. Doğum doğal bi olay. Gerçek yalın.. Bu kadar kurgu ve merasim beni rahatsız ediyor.
Bana kalsa şu gün doğuruyorum diye hiç haber vermem. Gider gelirim sonra aha da oğlum derim.Ama dünyanın bin türlü hali var işte. Misal oda süslemeler, o ikramlıklar, özel foto çekimleri, merasimler de hiç bana göre değil. Çarşı her şeye karşı gibi oldu di mi?
Dr en ideal hafta 21 dedi. Sen de o zaman gidiyorsun.Merhabalar hanımlar :))
20+4 de detaylı ultrasona gireceğim ama çok mu erken yoksa normal bi zaman mı? İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim bazıları erken bazıları normal diyor kafam karıştı açıkçası
Lady bacım siz geçenlerde yazmıştınız bebeğin tekmeleri hareketleri aniden kesildi diye ben de cevap yazmıştım hatta. Şimdi aynısı bana da olduDr en ideal hafta 21 dedi. Sen de o zaman gidiyorsun.
Teşekkür ederimDr en ideal hafta 21 dedi. Sen de o zaman gidiyorsun.
Nasıl doğum yapıcam hiç bilmiyorum. Benim ilk normal de olabilirSezeryan olacaksan çok dert değil de vajinal düşünüyorsan hasta bezi ya da depend al suyun gelince asla durmuyor ped asla tutamiyor çiş gibi iniyor tutamiyorsun sürekli sızıntı yapıyor, ben suyum gelince duş alıp giyinip çıktım yola gelip biten birşey sanıyordum allahimm araba leş oldu hastane de kayıt actiriyorum bildiğin şakır şakır indi heryere kadın 'şikayetin ne' diyor bende halimden belli değil mi dedim doğruldu baktı güldü temizletti artık beni de odaya aldirdi ped tutmaz onu dedi carsaf gibi hasta bezi verdiler mis gibi daha o kadar utandigimi bilmiyorumtabii normal anlayislilar ama işte mahcup oluyorsun şimdi ki aklım olsa utanmazdim ama o zaman ki toyluk diyelim benim asla atlamayacagim bırsey artık ilk önce de bunu aldım
Bir de korse yarım aldım ben alttan giyilenlerde var ama sıkılar ya altta ya da karında dikiş varsa kendini sıkarak giymek zulüm oluyor bir de sürekli muayeneydi tuvaletti giy çıkar olmuyor can yakıyor giymek, ben yarım kullandım rahattı, farklı fikirlerde al sana uygun olanı seçersin
Yok canım doktora sormadım hiç o da biswy demedi o konu hakkında ben üçlü test yaptırıcam onu bekliyorum cuma günüİnşallah canım benim inşallah. Seninde mi asagidaymis?
Canım valla ben 2 takım lohusa pijaması almayı düşünüyordum kısa kollu. Birini aldım bir tane daha alacağım. Diz altıma kadar uzun ince yarım kol gecelik almıştım kızıma hamileyken. Ebeler hastane elbisesini giydirene kadar çok iyi oldu o gelip gidip alttan muayene yapiyorlar çünkü açılma ne kadar diye. O gecelik duruyor kaldırıp koymuştum bir daha doğum yaparsam diye. Onu alacağım çantaya. Kızıma da hastane çıkışı iki - üç takım alacağım incelerden malum yaz. Gerçi annemler hep yeni doğmuş bebek üşür yaz da olsa diyorlar ama. Bilemiyorum. Kızımdan bir sürü zıbınlar takımlar kaldı yeni yeni. Kardeşine onlardan giydiririm. Her yer battaniye ince kalın.. son aya yakın onları kaldirdigim yerden çıkarıp yıkayıp hazırlayacağım. Öyle işte. Genelde ince almaktan yanayım ama bakalım nolur.
Ayyy kızlar çoğaldı yagözün aydın canım benim sonunda öğrendin çok sevindim sağlıkla al kucağına
Canım yazmakla olmaz ya bence bir gidip görünseydin? Bebeğin hareketleri hissediyorsun dimi. Yine de gidip gosterseydin. Kıyamam ya. Geçmiş olsun çok..
Ay ped hıc bir işe yaramiyor o suyu tutabilen tek babayiğit hasta beziNasıl doğum yapıcam hiç bilmiyorum. Benim ilk normal de olabilirdepend diye bir şey de varmış demek şimdi aratıp baktım neymiş diye ay çok teşekkürler.
Doğum hemen başlayıp biten bir şey olmadığı için su sızıntısı yavaş ve ara ara olur diye düşünüyordum o yüzden ped yeterli gibi gelmişti demek ki o da yetmiyorne kadar çok detay var yahuu
Gecmis olsun canım. Konu hakkında bilgim yok ama kanama alanı ve lekelenmesi olan arkadaşlara hep aynı şeyler tavsiye ediliyor. Dinlenme. İns tamamen biter rahat edersinmerhaba kızlar. ne yazık ki 2 gece önce adet kanaması gibi kanamam oldu. daha önce 3 kez daha lekelenmem olmuştu ama bu biraz daha yoğundu. ilk kez aktif kanama alanı gördüler. 2 gün yatış verdiler, hastanedeyimyarın eve çıkacağım. yani moralim çok bozuk da allahtan bebeğim gayet iyi ve sağlıklı. ne yapmak lazım? aynı durumu yaşayan var mı?
Dr un doğum yaptırdığı iki hastaneden biri oda süslemesi, profesyonel foto çekimi, işte belli ikramlar falan yapıyormuş. Bunlar doğuma dahil. Diğer hastane anam babam usulü. Dümdüz. Ben onu tercih ederim.Açıkçası ben de normalde de foto çektirmeyi sevmeyen birisi olarak doğum sonrası kafama takılıyor. Şimdi de öyle ilerde kızım anne hiç foto çekmedin mi hamileyken der diye ara ara karnımı çekiyorum
Yani anı kalsın ilerde görmek ister diye bebekken stüdyo çekimi yaptırmayı düşünüyorum ama acaba hastanede de çekim yaptırmak nasıl olur?
Senin mi bacakların tombik?Kızlar günaydıııııııııııınnnn
Gecelik muhabbetini ilk kim açtı yakalayamadığım için alıntı yapamıyorum,
Benim iç bacaklarım tombik ve yazları şort ve etek giyemiyorum sürtünüp pişik oluyor sıcağın da etkisiyle. Ben ne yapıcam yazın sıcağında doğur bi de doğum yapınca insan çok terliyormuş bacaklarım iyice perişan olursa gecelikle. Pijama mı alayım? Bulunduğum yer çok sıcak oluyor. Ben etek giyeceksem likralı mini tayt giyiyorum içten. onu mu giyeyim ?
Benim dediğim korse bele sarılıyor. Alttan giyilen bence pratik olmaz. Çünkü WC ihtiyacında o sıcakta giy çıkar eziyet.Kızlar dünden beri tecrübelerinizi okuyorumkorse falan aklıma gelmemişti açıkçası. Bele sarılanlar var onlardan mı almak lazım? Yoksa alttan giyilenlerden mi? Doğum çantasına ne konur diye aratmıştım ama alt üst takım diye düşündüm pijamaları hep Sezaryen olursa sonda takılı oluyor sanırım etekli olması mantıklı tabi. Başka olmazsa olmaz nelere ihtiyacımız olacak acaba?
Ayyhhh kendimi çok cahil hissettim
Merhaba
Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
ANNE ADI
YAŞ ŞEHİR/ÜLKE KAÇINCI ÇOCUK BAŞLANGIÇ KİLO SAT KESE KALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩ TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Y YagmurrTanem 37 İstanbul 2. 59 20 Eylül 6 6+6 5 Temmuz lady peacock 39 İstanbul 2. 30 Eylül 5+3 6+3 7 Temmuz @Eldorin 35 İzmir 2. 72 23 Ekim 8+0 8+0 1 Ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 26 1. 70 29 Eylül 5 6+1 Erkek 13 Temmuz Taranta 34 Manisa 1. 67 4 Ekim 5+1 6+4 Erkek 11 Temmuz @birmucizeistiyorum 33 İstanbul 2. 11 Ekim Kız ve Erkek (İkiz) 17 Temmuz @Umutdolu1903 35 İstanbul 18 Ekim @ozzge1 32 Almanya 1. 65 7 Ekim 4+4 6+4 14 Temmuz @beyons 37 1. 68 14 Ekim 6+4 Erkek 23 Temmuz @YAZ YAZ 33 1. 12 Ekim 5+3 22 Temmuz @muallime5353 35 Artvin 2. 1 Ekim 5+3 6+1 Erkek 8 Temmuz @Artemis580 33 Sivas 3. 76 22 Ekim Erkek 30 Temmuz @sirinemm1 26 İzmir 2. 60 11 Ekim 5+2 6+5 18 Temmuz @gul1620 33 Diyarbakır 3. 63 Erkek 4 Temmuz @PenceredekiKiz 32 Ankara 1. 55 3 Ekim 6+0 6+0 Erkek 10 Temmuz @ogretmenkls 26 İstanbul 1. 69 13 Ekim 5+3 6+5 Erkek 20 Temmuz @Huri92 32 Kocaeli 1. 61 24 Ekim 4+0 26 Temmuz @dafdt 42 İstanbul 3. 23 Ekim 4+4 Kız 30 Temmuz @ozmut 34 İstanbul 1. 60 26 Eylül 4+4 6+0 Erkek 3 Temmuz @RosaLx 41 İstanbul 1. 52 10 Ekim 6+1 17 Temmuz @Nurella42 26 Konya 1. 65 8 Ekim 5+4 Erkek 15 Temmuz @Elo16 29 Bursa 3. 80 26 Ekim Erkek 2 Ağustos @acemianne92 32 Eskişehir 2. 54 5 Ekim 7+6 7+6 12 Temmuz @hanfendi25 31 İstanbul 3. 80 5 Ekim 11 Temmuz @tilyam 30 Gaziantep 2. 72 24 Ekim 30 Temmuz @sondanbironceki 36 Ankara 1. 28 Eylül 5+3 6+3 5 Temmuz @lavienroselove 29 İstanbul 2. 12 Ekim 5+2 19-25 Temmuz @Haticcee 31 Bursa 2. 90 22 Ekim Erkek 29 Temmuz 2 24eylul 26 1. 40 16 Ekim 4+6 6+4 Erkek 23 Temmuz @dloss 34 Muğla/İstanbul 1. 103 24 Eylül 6+1 7+3 1 Temmuz @birkizannesi0310 32 Ankara 1. 64 08 Ekim 5+0 14 Temmuz @Flyflyars 37 3. 9 Ekim 6+0 6+6 15 Temmuz @pepsi 34 İstanbul 1. 39.2 29 Eylül 4+5 6+1 6 Temmuz @hati hati 28 1. 59 3 Ekim 5+3 6+0 Erkek 10 Temmuz @Reed Flowers 29 İstanbul 1. 50 23 Ekim 5+0 30 Temmuz Umutvari 32 Ankara 1. 46 24 Ekim 5+1 5+6 Kız 2 Ağustos @badamgul 31 57 6 Ekim 5+2 6+0 12 Temmuz @Sootica90 34 Katar 2. 18 Ekim 6+6 @ozgesel 30 1. 82 9 Ekim 5+1 7+0 Kız 16 Temmuz @bilge4848 29 1. 72 11 Ekim 6+1 6+1 23 Temmuz @Yosun gozlu 35 Yunanistan 2. 85 25 Eylül 5+0 7+0 Erkek 1-7 Temmuz @aryakusum 25 İstanbul 2. 69 30 Eylül 4+3 7+4 @Sifonella 35 İstanbul 3. 1 Ekim 5+2 7+3 @Minelsu66 26 82 5+3 @dlrss 28 İngiltere 1. 63 17 Ekim 6+0 6+0 21 Temmuz @mercanAyda 22 Diyarbakır 1. 74 20 Eylül 5+3 6+4 Erkek 30 Haziran-2 Temmuz @elif_197 26 Kocaeli 1. 74 23 Ekim 5+0 @cicipamuk 22 İstanbul 1. 74 22 Ekim 5+1 Kız 31 Temmuz @cokyenianne 30 2. 54 26 Eylül @Deniz ada0101 26 Kıbrıs 1. 30 Eylül 5+1 7+5 11 Temmuz @kayra1209 İstanbul 2. 24 Ekim Erkek 31 Temmuz @oylamabaslay 34 İstanbul 1. 66 24 Eylül 5+4 7+4 Erkek 1 Temmuz modegiirll 33 İstanbul 1. 58 13 Ekim 4+4 6+4 Erkek 20 Temmuz @masal_01 30 Ankara 7 Ekim Erkek @essanli 32 2 Ekim 9+4 @gunguzel1 23 Zonguldak 1. 56 16 Ekim 5+2 7+3 Erkek 26 Temmuz @Hayirligunler678 24 Karabük 15 Ekim 5+0 6+0 @minimey 35 Çanakkale 3. 14 Ekim 8+1 21 Temmuz @Amine2001 23 İzmir 48 5 Ekim 4+5 6+2 @resport 25 Bursa 2. 12 Ekim 6+0 17 Temmuz Vaalbara 29 İstanbul 2. 68 3 Ekim 6+0 6+6 Erkek 10 Temmuz @pirelideve 30 İstanbul 2. 63 7 Ekim 4+4 6+3 Kız 14 Temmuz @fundaslansu 27 İstanbul 1. 64 22 Ekim 4+5 7+5 Erkek 27 Temmuz @gldnskr 23 Nevşehir 79 9 Ekim 4+1 8+1 Kız/Erkek (İkiz) 27 Temmuz @Susuuuu 26 Ankara 43 6 Ekim 4+3 6+2 13 Temmuz @Ttn 31 İstanbul 1. 90 4 Ekim 5+3 6+4 K KrrraliceyiiiCekkkk 22 Sivas 1. 65 19 Ekim 6+0 7+2 Erkek 26 Temmuz @Tuniko 30 İstanbul 1. 53 20 Ekim 4+5 6+5 @Irmakkk 34 Kanada 2. 67.5 14 Ekim 8+0 8+0 21 Temmuz @Prensesin Annesii 27 İstanbul 2. 57 25 Ekim 6+3 6+3 30 Temmuz @elifizm 27 1. 5 Ekim 5+6 6+3 Erkek 12 Temmuz @Marryyj 27 3. 85 22 Ekim 6+0 7+3 20 Temmuz
bütün duam seninle ya inşallah bugün çok güzel haberler alırsın birkaç hafta sonra da ben güzel haberler alırım kurtuluruz bu kuşkulardan, dertlerdenMerhaba evet ben 11. haftadan beri yaşıyorum. Aynı şekilde regl gibi yoğun kanamayla 3 gece yattım. Sonra 1,5 ay civarı evde yattım tuvalet harici kalkmak yasak. Daha yeni lekelenme falan gelmemeye başladı bugün kontrole gideceğim kanama alanı ne durumda bakılacak. Bu hafta işe de başladım ama durum nasıl içeride bilmiyorum.
Geçecek kuzum bebek büyüdükçe daha da küçülecek atlatacağız moralini hep yüksek tut.bütün duam seninle ya inşallah bugün çok güzel haberler alırsın birkaç hafta sonra da ben güzel haberler alırım kurtuluruz bu kuşkulardan, dertlerden
Artık o zamanki durum hangi yöntemi gerektiriyorsa öyle doğum yaparım artık ben de. Normal olsa daha iyi oluyormuş herhalde sezaryen için de iyi diyenler var kısmet artık.Ay ped hıc bir işe yaramiyor o suyu tutabilen tek babayiğit hasta bezi
Tek seferde geldi benimde ama sızıntı devam ediyor doğuma kadar, o kadar su nerden çıkıyorsa artık ped falan halt etmiş
Hasta bezini bağlamak biraz uğraştırıcı geliyor depend de seçenek işte kolay kullanımlı
Benim vajinal doğumdu gerçekten güzel de bı tecrubeydi yine normal istiyorum inşallah, bakalım artık bebiş nasıl gelmek isterse
Ben direkt ayaklandim. Dikisimde vardı acilmam çok azdı o yüzden kesi yapılmıştı ama zorlamadi beni, kendim yaptım işlerimi yürüdüm yedim içtim, sezeryanlari bilemiyorum süreçleri nasıldıbezi kim bağlayacak ben de nasıl olurum kim bilir
Ya aslında ben de öyle gösterişli ve şaşaalı şeyleri hiç sevmem. Ama ilerde pişman olur muyum acaba diye düşünüyorumGecmis olsun canım. Konu hakkında bilgim yok ama kanama alanı ve lekelenmesi olan arkadaşlara hep aynı şeyler tavsiye ediliyor. Dinlenme. İns tamamen biter rahat edersin
Dr un doğum yaptırdığı iki hastaneden biri oda süslemesi, profesyonel foto çekimi, işte belli ikramlar falan yapıyormuş. Bunlar doğuma dahil. Diğer hastane anam babam usulü. Dümdüz. Ben onu tercih ederim.
Doğum, bir boyut değiştirme. Başka bi aleme gidip geliyorsun. Hemen ertesinde anne fizyolojik ve mental olarak bambaşka bi haldeyken, hadi giyin, saçını yap, az önce ruhunu teslim etmemişsin gibi aa yüzün solgun görünmesin az makyaj yapalım, söyle poz ver olayı bence kasıcı. Kadınların üstündeki bu baskıyı anlamıyorumBen böyle şekil şartlarına gelemem. Elbette hastane odasında resim ve videolarımız olur ama anneleri kendi haline bıraksınlar.
Senin mi bacakların tombik?
Bi gün senle görüşürsek hatırlat da müsait yerde sana bi yerlerimi göstereyim
Benim dediğim korse bele sarılıyor. Alttan giyilen bence pratik olmaz. Çünkü WC ihtiyacında o sıcakta giy çıkar eziyet.
Sonda odaya geldikten bi süre sonra çıkartılıyor. Zaten doğumdan yine belli bi saat sonra kaldırıp yürütüyorlar seni. Yani sıkıntılı bi doğum geçirmediysen öyle yatak döşek yatma durumun olmayacak.
Ben gecelikle çok rahat ettim. Yine ilk tercihim o. Ama pijama da götüreceğim. Hastanede ne kadar lazım olur bilmiyorum ama emzirme atleti ennnnn sevdiğim ürün olmuştur doğum sonrası. Hem biraz derleyip topluyor, malum memeler bomba ve fora durumu var, çocuğu emzirirken de çok ptatik.
Haricen hatırladığım yüksel bel kulot. Sezaryen olması durumunda dikişlere gelmemesi gerek çamaşırın. Çantamda en büyük boy ped götürmüştüm. Ama gerek olmadı. Hasta pedi yatak koruyucu örtüyü hastaneden verdiler.
Terlik de mühim. Hamileliğin son zamanı zaten ödem oluyor. Bi de alınan serumlar da sisiriyor bence. Büyük ve rahat bi terlik şart.
Yani o aslında ameliyat gibi oluyor artık. İçinden 7 kat dikiyorlar sonuçta. Dikişlerin yırtılmaması için dikkat etmen gerekiyordur herhalde. Bir de ağrısı olur. Kesi atılıyor nihayetinde iyileşmesi de uzun sürüyordur normale göre.Ben direkt ayaklandim. Dikisimde vardı acilmam çok azdı o yüzden kesi yapılmıştı ama zorlamadi beni, kendim yaptım işlerimi yürüdüm yedim içtim, sezeryanlari bilemiyorum süreçleri nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?