- 12 Ocak 2014
- 4.124
- 3.414
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.121
Hemen taze zencefil kaynatmaya başla o demlenince içine portakal limon sık yiyebiliyorsan biraz bal karıştır güzel büyük bı çay iç bikac gün devam et ilerlemeden gitsin inşallah
Çok geçmiş olsun canımHayırlı kandiller diliyorum herkese. Benide dualarınıza eklermisiniz? Çok fena bi hastalığa tutuldum boğazımı parçalıyolar sanki baş ağrısı burun tıkanıklığı ve akıntısıda eşlik ediyo ama mahvetti bni. Hiç böyle olmamıştım. Aile hekimine gittim ateşin yoksa ilaç veremem dediçabuk iyileşirim inş
Benim çıkmıyor minik göbüşlü Olcam sanırım
Karnımın görüntüsünü paylaşmayı çok isterim... Herkes doğum yakın mı diyor gözyaşım pıt
Hayırlı kandiller canım. O kadar güzelsin ki maşallah sana da bebişine deHerkese hayırlı kandiller canım annelerkac gündür yoktum üşenmedim 10 sayfa mesaj okudum hepsini tek tek Y YagmurrTanem hoş geldin ve çok geçmiş olsun İnşallah iyisindir
Benim göbüş de anlik böyle instagram da görmüştüm böyle bir fotograf çekilme teknigini denedim ve cok da hoşuma gitti7 aylık gibiyim bende aynı. ic karın genişliği falan diyorlardı bende ondan hiç yok sanırım biraz karanligin etkisiyle ve akşam olunca daha fazla şişmiş olmasi da var tabi
Cek tabii cok güzel hatira olurHayırlı kandiller canım. O kadar güzelsin ki maşallah sana da bebişine deBayıldım bu fotoğraf fikrine, göbüşüm biraz daha çıksın ben de çekmeliyim hemen
Yaaaa laydciğim bizim boyumuz kısa ondan öyleeeee80.4le hamile kaldım. Sabah tartıldım. 83.9 kg.
19+4 itibariyle 3.5 kilo almışım.
Şimdilik iyi ama sonrasını hiç kestiremiyorum.
Göbek konusunda benimle yarışabilecek var mı, şüpheliyimŞunu söyleyebilirim. Kızımda daha yayvan geniş bi karnım vardı. Bu oğlan old için mi bilmiyorum, resmen top gibi, daha yukarıda ve dışa doğru sivri bi karnım var.
Allahımmm! Benden iki tane @pepsi çıkıyor
Hepinize gıcık oluyorum. Beni şişko gösteriyorsunuz
Çok güzel olmuş link var mı acaba instagrama pek giremiyorum böyle şeylerden mahrum kalıyorum hepHerkese hayırlı kandiller canım annelerkac gündür yoktum üşenmedim 10 sayfa mesaj okudum hepsini tek tek Y YagmurrTanem hoş geldin ve çok geçmiş olsun İnşallah iyisindir
Benim göbüş de anlik böyle instagram da görmüştüm böyle bir fotograf çekilme teknigini denedim ve cok da hoşuma gitti7 aylık gibiyim bende aynı. ic karın genişliği falan diyorlardı bende ondan hiç yok sanırım biraz karanligin etkisiyle ve akşam olunca daha fazla şişmiş olmasi da var tabi
Çok güzel olmuş fotoğraf, çok beğendimHerkese hayırlı kandiller canım annelerkac gündür yoktum üşenmedim 10 sayfa mesaj okudum hepsini tek tek Y YagmurrTanem hoş geldin ve çok geçmiş olsun İnşallah iyisindir
Çok güzel olmuş link var mı acaba instagrama pek giremiyorum böyle şeylerden mahrum kalıyorum hep
Çok güzel olmuş fotoğraf, çok beğendimKarnın da çok tatliş, bebiş hemen kendini göstermiş
Nasıl yapıyoruz bu fotoğraf tekniğini?
Oğlumdaki 7 aylık halimi şimdi kızımda 5 aylıkken basladım eğilip doğrulurken zorlanmayaKarnımın görüntüsünü paylaşmayı çok isterim... Herkes doğum yakın mı diyor gözyaşım pıt
Teşekkürler siz de çok iyi uygulamışsınız deneyeceğim ben de
Ben buradan görüp denedim düz bir duvar ve karanlık
Bugün kızımın odasını, dolap kitaplığını falan düzenledim. Anam eğil kalk 1000 squat yapmış gibi yorgunum.Oğlumdaki 7 aylık halimi şimdi kızımda 5 aylıkken basladım eğilip doğrulurken zorlanmayahiç pijama gecelik almadım ya hava fln hastaneler nasıl olur ki odalar sıcak oluyo sanırım içi kısa kollu üstündeki sabahlık uzun kollu seklınde olabilir gibi geldi
Beni şimdiden üye yazın nolurYaaaa laydciğim bizim boyumuz kısa ondan öyleeeeehem bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım sonra olmazsa bi de diyet grubu kurarız
Bunu İnstada görmüştüm ama hala denemeye fırsat olmadı ama seninki muhteşem olmuş bayıldımHerkese hayırlı kandiller canım annelerkac gündür yoktum üşenmedim 10 sayfa mesaj okudum hepsini tek tek Y YagmurrTanem hoş geldin ve çok geçmiş olsun İnşallah iyisindir
HoşgeldinMerhaba herkese,
Ben de yıllardır kadınlar kulübüne üyeyim ama anneler sayfasına girmek de varmış kaderde
16+5 haftadayım İstanbul’dan Çorluya taşındık 3.doktoruma bugün gittim. Ya ben her kontrole giderken korkuyorum sürekli yeni bir şey duyuyorum. İlk gebe olmadan küçük milyonların var hemen çocuk yapmaya çalış olmayabilir sonra dendi (öyle diyen doktoru değiştirdim)Sonra ilk denemede gebe kaldım. Miyomlara alışmışken geçen ay doktor rahmimde amniyotik bant olduğunu söyledi. Bebek bu banta değerse uzuvlarda eksiklik falan olabilir dedi gebe olmadan fark edilebilirdi dedi. Fark etmediler kaç kere muayeneye gittim… bugün de başka daha deneyimli bir doktora gittik. Evet o amniyotik bant 20.haftada detaylı ultrasonda daha iyi görürüz dedi. Of çok moralim bozuldu ama yetmedi bi de benim presents rahim ağzına yakınmış. Doktor bişey demedi ama netten baktım berbat şeyler yazıyor galiba kafadan normal doğum ihtimalim kalmadı… sizden ricam bilginiz veya deneyiminiz varsa bilgi verebilir misiniz ? Bu arada hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun bebelerimiz sağlıklı olsun ya
Yaaaaa nasıl güzelsinizHerkese hayırlı kandiller canım annelerkac gündür yoktum üşenmedim 10 sayfa mesaj okudum hepsini tek tek Y YagmurrTanem hoş geldin ve çok geçmiş olsun İnşallah iyisindir
55 kg ve altı zayıflar çıksın, site kasıyorBeni şimdiden üye yazın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?