- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.101
Bende aynı durumdayım canımKızlar bu kilolar nee50 kilo altı olduğumu hatırlamıyorum bile o kadar küçükmüşüm 50 kiloya çıktığımda hahaha Hadi siz hamilelikle tam ideal kilolara gelecekseniz, peki biz ne yapıcaz? 72 kiloyla başladım 1 kilo aldım. 80'i geçersem ne yaparım bilmiyorum. Sizin iki katınız kadar olmak istemem ay çok üzülürüm kilo almamam lazım
Benim çıkmıyor minik göbüşlü Olcam sanırımBende çok zayıftım şimdi 48 kiloyum. Göbeğim aşırı çıktı. Aşağı tarafı ben de göremiyorum
Bende altı klo aldım ama göbüş yok halaBeen 37/38 ile hamile kalmistim. Suan 42,5 kilo oldum ama gobek masallahyukardan bakinca malum bolgeyi goremiyorum
Karnımın görüntüsünü paylaşmayı çok isterim... Herkes doğum yakın mı diyor gözyaşım pıtYa ben sankı 7 aylık gibiyim 4 kilo almısım yanaklarım göbeğim çok cıktı herkes anlıyor dısardan bu kadar erkenden ya
Gel bacım hem. kilo hem kafa olarak aynıyızKızlar bu kilolar nee50 kilo altı olduğumu hatırlamıyorum bile o kadar küçükmüşüm 50 kiloya çıktığımda hahaha Hadi siz hamilelikle tam ideal kilolara gelecekseniz, peki biz ne yapıcaz? 72 kiloyla başladım 1 kilo aldım. 80'i geçersem ne yaparım bilmiyorum. Sizin iki katınız kadar olmak istemem ay çok üzülürüm kilo almamam lazım
Ben de böyle görünüyorum niye acaba yaKarnımın görüntüsünü paylaşmayı çok isterim... Herkes doğum yakın mı diyor gözyaşım pıt
Heybetimizi gizli tutamıyoruz demek kiBen de böyle görünüyorum niye acaba ya
Maşallah baya almışsın ama iyi tarafın zayıfmışsın gebe kalırken şuan ki kilon bizler gibi olsa ne yapacağını bilemezsinBen 54 55 arası başladım (4 haftalık öğrendiğimde tartışmıştım çünkü) şuan 63 kiloyum. Muhtemelen aranızda en çok alanlardan biriyim
Bir de ellerimde inanılmaz uyuşma var, doktor tuzu hemen kesiyosun dedi eğer böyle devam ederse doğuma kadar ellerimi gündüz atele almak zorunda kalacakmışım. Muhtemelen ödeme bağlı sinir sıkışması ama bu hafta için çok erken bu durum dedi.
Hastane için de 1 tane gecelik takım, 2 tane kısa kollu pijama takımı almıştım. Öyle süslü beyaz fırfırlı falan değil ama
Ben normal doğumdan çok çekiniyorum Allah'ın gücüne kadar keserlerse beni diye o yüzden bir şey dilemeyi bıraktım ve en az biçki dikiş hangisinde olacaksa çabuk ayağa kalkabileceksem ona razıyım
Ben de annemi kaybettim o yüzden zaten yanımda elimden başka yardımcı olacak biri olsa da olmasa da benim için aynı şey neticede annem değilbaşımın çaresine bakarım gibi düşünüyorum
İsim düşündünüz mü? İsimler belli mi?? Erkek çocuğuna isim bulmak inanılmaz zor diye düşünüyorum...
Bir prenses daha eklendiKızlar buraya bayadır giremedim . Bugün kontrolden geldik ve kızımız olacakmışşşşçevremde herkes erkek hissediyordu bize ters köşe yaptı .
Allahımmm! Benden iki taneBeen 37/38 ile hamile kalmistim. Suan 42,5 kilo oldum ama gobek masallahyukardan bakinca malum bolgeyi goremiyorum
Hepinize gıcık oluyorum. Beni şişko gösteriyorsunuzBende çok zayıftım şimdi 48 kiloyum. Göbeğim aşırı çıktı. Aşağı tarafı ben de göremiyorum
Yalnız değilsin ben de okurken kendimi şişko hissediyorum80.4le hamile kaldım. Sabah tartıldım. 83.9 kg.
19+4 itibariyle 3.5 kilo almışım.
Şimdilik iyi ama sonrasını hiç kestiremiyorum.
Göbek konusunda benimle yarışabilecek var mı, şüpheliyimŞunu söyleyebilirim. Kızımda daha yayvan geniş bi karnım vardı. Bu oğlan old için mi bilmiyorum, resmen top gibi, daha yukarıda ve dışa doğru sivri bi karnım var.
Allahımmm! Benden iki tanepepsi çıkıyor
Hepinize gıcık oluyorum. Beni şişko gösteriyorsunuz
Benim boyum 168 hamilelik öncesi 58 kiloydum şuan 62 oldum ama çoğu gobus ve göğüs çünkü kendimde hiç kilo yok bacaklar kollar aynı inşallah doğuma kadar top yutmuş solucan gibi görünmemKızlaar kendisi zayıf uzun olup göbüşü çıkan var mı benim hiç çıkmadı hala
Kilolar hemen gidiyosa sorun yok ama benimle yaşamaya devam ederlerse nasıl olur bilemiyorumMaşallah baya almışsın ama iyi tarafın zayıfmışsın gebe kalırken şuan ki kilon bizler gibi olsa ne yapacağını bilemezsin
Ben daha alamadım gecelik yani daha hiç bir şey almadın kızımdan kalan bir kaç parça eşya var tabi ama ekstra alınacak şeyler de var artık yavaş yavaş başlayacağız sanırım
İsim konusuna gelirsekte eşim ben koymak istiyorum diyor kızımda ortak karardı ama şuan oğlumuz olacak isim konusunda gönlüm eşime bırakma konusunda olsa da bir yandan benimde dediklerim olsun istiyorum
Bu arada başın sağolsun canım
Çokçaaa AminKizlar kandiliniz mübarek olsun bu arada hepimize sağlıklı prensesler gibi bı dogum diliyorum bebislerimiz sapasağlam gelsinler amiin
Hemen taze zencefil kaynatmaya başla o demlenince içine portakal limon sık yiyebiliyorsan biraz bal karıştır güzel büyük bı çay iç bikac gün devam et ilerlemeden gitsin inşallahHayırlı kandiller diliyorum herkese. Benide dualarınıza eklermisiniz? Çok fena bi hastalığa tutuldum boğazımı parçalıyolar sanki baş ağrısı burun tıkanıklığı ve akıntısıda eşlik ediyo ama mahvetti bni. Hiç böyle olmamıştım. Aile hekimine gittim ateşin yoksa ilaç veremem dediçabuk iyileşirim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?